Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

23 часа мъртва   edinni.com:превод   вероизповедания   демони   константинопол 553г. сп   линукс   парализа   разкриване на тайната на живота   самсунг   християнски държави  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Последни новини от света
Към страница       >>  
Започване на нова тема
    
24.09.07 16:04 Цитирай
изказвания: 126
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ СВЕТA

Отнася се за нещо, голямо колкото оризово зърно. Нова разработка, която елиминира необходимостта от използването на пари или кредитни карти! Вече е в употреба от заможни хора като средство за предотвратяване на отвличания. Вие бихте го използвали заради неговите предимства, за да се помогне да бъдат предотвратени измами и кражби на самоличност...
ИЗБЯГВАЙТЕ ГО!!! РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО…

MOTOROLA е компанията, произвеждаща микрочипа за MONDEX SMARDCARD. Те са разработили няколко импланта за хора, използвайки биочип.

ТРАНСПОРТЬОР Е СИСТЕМА ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ. ПОСТАВЯ СЕ В МИКРОЧИПОВЕ. ЧЕТЕНЕТО СТАВА ЧРЕЗ ВЪЛНИ, КАКТО ПРИ ДИСТАНЦИОННИТЕ УСТРОЙСТВА.

Биочипът има размери 7 мм дължина и 0,075 мм широчина – голям е колкото оризово зърно. Той се състои от транспортьор и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура.
MONDEX


ЗАПОМНЕТЕ ИМЕТО НА ТАЗИ КОМПАНИЯ И ЗНАКА (пеперуда)!

Повече от 250 корпорации и 20 страни са включени в разпространението на MONDEX в целия свят и много народи са „привилегировани” да използват тази система. Сред тях са: Великобритания, Канада, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Израел, Хонконг, Китай, Индонезия, Макао, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайланд, Индия, Тайван, Шри Ланка, Коста Рика, Гватемала, Никарагуа, Панама, Хондурас, Ел Салвадор и Бразилия.

Съществуват и други SMARD-CARD системи, които се използват чрез MONDEX, особено след като MasterCard изкупи 51% от акциите на тази компания.

Тогава запитайте се: “В крайна сметка какво общо има това с мен?”

Похарчени са повече от 1,5 милиона долара за изследвания, за да се намери най-доброто място за имплантиране на биочипа в човешкото тяло. Открити бяха само две подходящи места – ГЛАВАТА, под скалпа и вътрешната страна на ръката, по-специфично… ДЯСНАТА РЪКА!

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.”(Откровение 13:16,17)СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ТОВА?

Един милиард био-чипове са произведени от MONDEX за една година. Те са в производство от поне една година. Беше открито, че ако чипът е вграден в карта, това би създавало сериозни проблеми. Чипът може да бъде изрязан и информацията може да се фалшифицира. Съдържанието може да бъде подменено, откраднато или загубено. Картата ще стане невалидна две години след като я получите. В крайна сметка парите ще бъдат несигурно съхранявани.

Има само едно решение на този проблем, открито от MOTOROLА: имплантиране на био-чип на дясната ръка или на главата, където не може да бъде отстранен. Ако бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, индивидът ще бъде заразен от лития и химикала на микробактериите, и Глобалната система за позициониране (GPS) ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти. Забележете, MONDEX означава „Money on your hand” (Пари на ръката ти).

MON = MONetary (паричен, монетен).

DEX = DEXter = Right-hand side (дясната ръка).

Ще го вземете ли на сериозно?

Ако намирате този факт за интересен, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ГО!

Представете си, че вашите родители, приятели и всеки, който познавате, трябва да бъде „белязан”. Сега, когато имате тази информация, ако все още се съмнявате, направете следното. Отворете страницата www.google.com, потърсете информация за думата „VERICHIP” и прочетете някои от линковете. Направете същото с думите „MONDEX SMARDCARD”.

Не можете повече да твърдите, че не сте осведомени. Сега вече сте отговорни.

Нека Бог да ви благослови!

ПРЕДСТОЯЩОТО БЕЗКАСОВО ОБЩЕСТВО
Дуайт Л. Кинман


San Jose Mercury News публикува: Избегнете плен в мрежата 666!

“И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовият образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на звяровия образ. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.” (Откр. 13:15-17).

Един свят без пари в наличност? Без валута, монети, чекове, кредитни карти? Всички покупки и продажби на земята се осъществяват посредством нещо като белег или емблема, имплантирани на всеки човек? Невъзможно? Прекалено фантастично? Моля, продължете да четете!

„Ние, членовете на ООН… най-тържествено заявяваме нашата обединена решителност да работим без отлагане за установяването на нов международен икономически ред.”

Преди почти тридесет и пет години Уилард Кантелън – християнин, благородник и паричен експерт, разкри на християнския свят, че е присъствал на съвещание, където международните банкери от цял свят са обсъждали въвеждането на общество без пари в наличност. По този повод той написва книгите „Денят, когато доларът умря” и „Нови пари или нищо”, в които прави разкритието, че елит от международни финансисти планира в един момент да извади от употреба всички налични пари на земята - валута, монети и чекове - и да въведе система, в която цялата търговия ще се осъществява чрез знаци, кодове и числа. Днес познаваме този проект под името „Електронна система за трансфер на парични средства”.

Компютърните специалисти работят върху задачата да въведат система, в която всеки индивид на земята да е означен с определено число, което да бъде използвано за търговски цели - купуване и продаване. Докладът предполага, че един такъв цифров номер може да бъде татуиран с лазер върху челото или ръката на човек. С въвеждането на този международен знак ще може да се премахне цялата валута. Никой няма да може да купува или продава, без да има документ за това или цифров знак.

Очаква се обществото без пари в наличност скоро да стане реалност. Дълго обсъждано, то вече е почти готово. В близко време се очаква навсякъде по света да влязат в употреба банкови карти.

Ще бъдете ли изненадани да научите, че преди почти 2000 години всичко това вече е било открито на апостол Йоан, заточен от римския император в един трудов лагер за роби на остров Патмос в Средиземно море? В дните на древен Рим, когато обявявали някого за враг на държавата, обикновено го осъждали на изгнание в Патмос. Там се намирали солниците на Рим. Престъплението на Йоан било, че е вярващ християнин. Годината била около 96-та след Христос. Смята се, че по това време Йоан е бил на около деветдесет години. И ето един ден той погледнал в бъдещето през очите на Бога и видял времето, известно като „последните дни”. „И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони…” (Откровение 13:1).


Последният диктатор в историята


Почти шестстотин години преди Откровението на Йоан, Бог открил на пророк Даниил същия световен диктатор на последните дни (Даниил 2 и 7 глави). Бог предрекъл, че велик диктатор ще поеме управлението на възстановената Римска империя, съставена от десет нации. Той ще накара всички нации на земята да подкрепят едно общо световно правителство и ще се наложи като върховен главнокомандващ и абсолютен диктатор в една система на тирания, наречена „нов световен ред”. Той ще бъде обожествяван и ще му се покланят като на „бог”.

Когато това се случи, обществото „Череп и кости”, стоящо в сянка, ще е изпълнило своята заветна цел: Едно тоталитарно световно управление от социалистически тип, основано от ордена според логиката на Хегеловата диалектика, в което държавата е неограничена и свободата на индивида се състои единствено в сляпото подчинение на държавата.

Новият световен ред ще бъде съпроводен от блясъка на нова световна религия – религията на Ню Ейдж (световна църква, описана в Откровение 17 глава в Библията като великата блудница). Тази сатанинска, подправена църква на последните дни ще бъде фалшификация на истинската църква, умита в кръвта на Исус Христос.

Световният диктатор – Антихрист, ще поеме контрола над всичките банкови системи в света. Той ще се провъзгласи за глава на глобална световна банка (нещо като американския „Федерален резерв”, но в световен мащаб, бел. прев.) и за първи път в историята на човечеството ще въведе едно общество, което ще функционира изцяло без пари в наличност.

Йоан видя нещо изумително – „белегът”, който световният диктатор имплантира върху дясната ръка или челото на всички хора на земята, така че никой да не може да купува или продава без него. Възможно ли е ние, които живеем в последното десетилетие на шестото хилядолетие, да свършим в такъв свят… подобен на кошмар от Оруел?

Senior Scholastics, едно светско списание показва гимназиални ученици от целия свят с татуирани по челата им числа. А в съпровождащата статия, озаглавена „Обществени нужди и частни права – кой ви наблюдава”, се казва: „Цялото купуване и продаване в програмата ще се осъществява чрез компютър: без пари, без ресто, без чекове. В програмата хората ще получават определен номер, татуиран на китката на ръката или на челото. Номерът ще се поставя чрез лазерен лъч, така че да не се усеща. Имплантацията няма да се вижда с просто око и ще е постоянна като отпечатъците на пръстите. Всички артикули на потребителските стоки ще бъдат маркирани с компютърен знак. Компютърният терминал в магазина ще намира номера на артикула от щанда и номера в човешкото тяло и автоматично ще изважда сумата на покупката от специалната сметка на лицето.”


Нова парична система


Г-н Кантелън казва в книгата си „Нови пари или нищо”: „Вече почти цяло десетилетие банкерите и техническите специалисти от Европа работят трескаво за установяването на една нова цифрова система.”

През 1977 г. д-р Хенрих Елдеман, главен аналитик на Европейския Съюз обяви, че е готов да започне да определя номер на всеки човек в света. И уточни, че планира да използва за тази цел номер, състоящ се от осемнадесет цифри, обединени в три групи по шест. Д-р Елдеман открил, че един компютризиран план за възстановяване вече е на път да сложи в ред световния хаос. На среща през 1974 г., събрала на едно място ръководители на Общия пазар, съветници и учени, д-р Елдеман представил „Звяра”: „Той е гигантски самостоятелно програмиращ се компютър с възможности да номерира всяко човешко същество на земята.”

Сега нека представя д-р Патрик Фишер, един от най-изтъкнатите компютърни учени в света през 70-те, преподавател в университета Маджил в Монреал, Канада. В разговор по радиото на югозападната църква на Оклахома с доктора по философия Емил Гаверлик той разкрива, че всеки човек от промишлените нации в света е свързан със свръх-компютър, разположен в Европа. Той добавя, че има само една стъпка до появата и възхода на световен диктатор, който ще контролира икономиката на целия свят. Според него всичко ще започне с окончателното издаване на дебитни карти за всеки човек: „Дебитната карта ще бъде издадена на около два милиарда души по земята. Тя ще позволява кодирането на всеки човек по света.”


Числата, започващи с 666


Един гигантски компютър в Европа съхранява база данни с осемнадесет-цифрени номера, кодиращи човечеството. Вашият също е там. Всеки от тях започва с цифрите 666. От къде знам това? Християнският свят е изключително задължен на д-р Мари Релфе за двете й книги „Когато парите ви се губят” и „Новата парична система”. Тя разкрива как с Божията помощ успяла да разгадае тайната на бар-кодовата система (UPS). Разкритието й е смайващо – международната баркодова система представлява осемнадесет-цифрен номер, базиран в компютър, наречен „Белгийският звяр”. Тя разбрала това в разговор с някои от международните банкери по света (U. S. News and World Report изцяло поддържа думите й).

Въпросният номер съдържа три цифри: 666. Шестстотин шестдесет и шест е международният код, който активира световния компютър в Брюксел, Белгия. Сто и десет е националният код, който активира централния компютър на САЩ. Следва регионалният телефонен код на областта, където живеете, и накрая деветте цифри на вашия социално-осигурителен номер. По такъв начин в тази система вашият личен осигурителен номер се чете: „666-110-кода на областта-девет-цифрения социално-осигурителен номер”. Така се получава 18-цифрено число, съставено от три групи по 6 цифри. Например: 666-110 (шест цифри), 205-540 (шест цифри), 101-147 (шест цифри).

Не е ли шокиращо? Числото 666 е международен код, който активира световен компютър! Първите три цифри от номера на всеки човек в света са 666: „Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; числото му е 666” (Откровение 13:18). Нима се движим към общество, в което целият свят е управляван от числото 666? Числото на единното световно управление „в последните дни”? Отговорът е недвусмислено „да”! Библията разкрива, че последното общество в историята на света ще бъде общество без пари в наличност, действащо под знака на числото 666. И то е по-близо, отколкото си мислите!

През 1985 г. в една църква в Орегон разказах пред слушатели за системата на 18-цифрените международни номера. В края на срещата един мъж ми подаде своята ВИЗА карта, току що получена по пощата. На предната й страна беше отбелязан неговият номер - 666 110 509 540 210 316 (последните девет цифри са променени, за да запазим анонимността на човека). Понастоящем осемнадесет-цифрените номера се изписват с шифър на метална лента на гърба на кредитната или дебитната карта и са невидими с просто око.

Тери Галоней, бивш директор на комуникациите за ВИЗА казва: „И да се протестира шумно, това няма да помогне. Неудобството, което причинявате, ще свърши в едно от вашите досиета. И в деня на получаване, когато напълно и изцяло зависим от нашите карти (или каквото друго средство за преживяване ги замени), може да се окажете съвършено сам, без никой друг около себе си.”


Заговорът се заплита


Стъпка по стъпка, следвайки обстоятелства и причини, обуславящи еднозначно хода на събитията, привържениците на новия световен ред ни тласкат към общество без пари в наличност - системата на „белега” на последния диктатор. Това е разкрито от Святия Божи Дух още преди 2000 години: „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег…” (Откровение 13:16-17).

По време на един самолетен полет преди тринадесет години гледах кратък петнадесетминутен филм, който бордовата стюардеса пусна на пътниците след излитането. Това, което видях и чух в него, ме изуми. Ето същността му в едно изречение: „Намираме се на прага на едно общество, функциониращо без пари в наличност. Общество, в което цялата валута, разменни пари и чекове ще излязат от употреба и всички покупки и продажби ще се осъществяват чрез система за електронен превод на парични средства.”

На 7 ноември 1989 г. в телевизионното шоу „Добро утро, Америка” Чарлз Гибсън и Джоан Лънден говориха за бързото разпространение на системата за дебитни карти. Тогава за първи път по телевизията чух изречението: „Това ни приближава към обществото без пари в наличност.”


Белгийският звяр


В момента гигантският мега-компютър на света се намира в Люксембург, преместен там от Брюксел, столица на Европейския съюз и от скоро финансова столица на света (неотдавна изнесоха там Крей V от Станфордския университет). Името на компютъра е „Звярът” (мениджърите в една американска банка наскоро били осведомени, че сделките ще се осъществяват чрез свръхмощен европейски компютър, наричан „Звярът”). Ето неговият акроним:З/В Brussels Брюксел(ски)В/Е Electronic Електрон(но)Я/А Accounting СчетоводенР/S Surveillance Надзор(ен)А/Т Terminal ТерминалВ момента системата разполага с четиринадесет терминала. Не бива да бъркаме тази система с предстоящия ръководител на възстановената Римска империя (ЕС), който в Откровение 13:1 е наречен „звярът”. Компютърът не е „звярът” (Антихрист). Звярът ще бъде човек – контролиран от сатана диктатор. Но тази система ще бъде наложена в един критичен момент, за да контролира икономиката на света.

Нека се върнем към разказа на Лари Госхорн, който, както си спомняте от предишната статия, е президент на компанията „Роботикс интернешънъл” и един от най-изтъкнатите специалисти в областта на новите технологии. На среща с група християнски бизнесмени от Южна Каролина той разказва как неговата компания заедно с компанията „Бъроуз” изгражда глобална система, свързваща всички FDIC банки на земята с гигантски мегакомпютър в Европа. Вече преведохме част от тази вълнуваща история, с чийто запис на аудио касета разполагаме. От разказа на г-н Госхорн става ясно, че той е наясно с библейските пророчества и всъщност е знаел, че ги изпълнява.

„Ако сега имате дебитна карта и я поставите в който и да е банкомат в света, той ще ви свърже с европейския свръхкомпютър и първите три цифри, които ще активират картата ви, ще бъдат 666.” (Не, не бързайте да задавате въпроси на банките-посредници. Много от тях просто не осъзнават това.)

Наскоро мой близък приятел ми каза, че отишъл в банка в Америка и попитал дали може да осребри чуждестранен чек. Касиерката отвърнала: „Няма проблем, ще го извадя на компютъра.” За негово удивление само за секунди тя успяла да свери чека, който бил издаден в друга държава. Компютърът имал достъп до терминал в Брюксел и подписът на човека, написал чека, се появил на монитора.

Съвпадение ли е, че:

Емблемата на ЕС е 666?

Символът на Световната банка е 666?

Символът на Тристранната комисия е 666?

Символът на религията Ню Ейдж е 666?

Номерът на всеки човек, гражданин на страна от развития свят, в мегакомпютъра на Европа започва с 666?

Белегът на дясната ръка или челото


Библията ни казва, че „белегът” ще бъде имплантиран на дясната ръка или на челото на всеки човек, а не поставен върху тях. Гръцкият текст използва за „белег” гръцката дума haragma – драскотина, гравиране, врязване. С други думи става въпрос за „белег”, гравиран или врязан в ръката или челото на човек: „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име” (Откровение 13:16-17).Технологията за „имплантиране на биочипове” е вече налице!Шок от бъдещето – един биочип за самоличност, имплантиран на дясната ви ръка. Според Тим Уилърд, главен редактор на двумесечното списание Futurists, издавано от World Future Societies, технологията, стояща зад подобен човешки микрочип е „сравнително проста… Разбираемо е още с раждането да може да бъде даден един номер и той да съпътства някого през целия му живот.”

„По-подходящо е – добавя той – този номер да бъде имплантиран от вътрешната страна на ръката за улеснение, така че да може лесно да се сканира в магазините. Номерът може да се използва като универсална лична карта, която ще замести кредитните карти, паспортите, шофьорските книжки и други подобни документи. В касите на магазините за самообслужване вие просто ще подадете ръката си над скенера и покупките ще бъдат вписани автоматично като дълг в банковата ви сметка.”

Изглежда областта, която ще има най-силно въздействие върху икономиката през следващите няколко години, ще бъде телематиката. Телематиката е просто информацията на икономиката. Да, технологичната надпревара проправя път към пълното автоматизиране и компютризиране на всеки аспект от живота ни… Казват, че тези чипове представляват съвършено решение на проблема за идентифицирането на живите създания. Всъщност веднъж след като чипът е инжектиран под кожата и е разпознат от външен скенер, той започва да излъчва обратно към скенера един специфичен, предварително определен номер за самоличност, който е уникален за дадения човек. Това е същият принцип, върху който се базира системата за разпознаване на номерата на моторните превозни средства (РНМПС). По същия начин номерът на биочипа остава индивидуален за всяко живо същество, на което е имплантиран, за цял живот, позволявайки то да бъде издирвано, проследявано и контролирано.

В настоящия етап предавателите на биочиповете са поместени в миниатюрни стъклени тръбички, с големината на оризово зърно. Но изучаващите библейското пророчество ще почувстват смразяващ футуристичен вятър, духащ от зловещ хоризонт, защото Библията ни предупреждава в Откровение 13 глава, че скоро някой ден глобалната икономическа система на Антихрист (световният диктатор) – „мъж”, чието число е 666, ще призове за една точно такава система на идентификация. Подобна планетарна мрежа ще даде възможност на новия световен ред на илюминатите (контролираното от ООН световно правителство) да установи за всеки човек на земята един специфичен и уникален номер за самоличност, предназначен за проследяване и контрол на хората. Тази технология несъмнено ще доведе до една универсална система за тоталитарно заробване – електронно робство, осъществявано в рамките на една глобална компютризирана икономика. В предстоящото общество на електронна дебитна система без пари в наличност никой няма да може да купува или продава каквото и да е и където и да е без белега на звяра – биочипа на новия световен ред, поставен на дясната ръка или на челото на човека. Без него няма да бъдат разрешени сделки от какъвто и да е род; няма да има приходи, храна, подслон... Никой няма да бъде освободен от поставянето на този белег, без да рискува да се изправи пред заплахата от смъртно наказание.

Библията ни казва, че има само един начин за избавление от тази дяволска система: пътят е Исус Христос! Той и само Той е „Пътят, Истината и Животът”. Ако не Го познавате като ваш Спасител и Господ, не бавете решението си!

Според достоверни данни информацията, съдържаща се в микрочипа, ще се взема по следния образец:

Име и снимка;

Номер на социалната осигуровка - международен 18-цифрен номер, първите три цифри от който са еднакви за всички хора по земята - 666;

Пръстови отпечатъци;

Физическо описание;

Адрес;

Данни за произхода и семейството;

Професия;

Данъчна информация;

Криминално досие.

Тази информация ще се съдържа в навлизащите в употреба сега дебитни карти (смарт-карти), които впоследствие ще бъдат заменени с микрочип в ръката или челото. Екипът Клинтън - Гор призова за бързото въвеждане на смарт-картите. Christian Science Monitor разкрива, че в Остин, Тексас е основан нов правителствен промишлен консорциум за полупроводници Сематех.

Неговата цел е до края на тази година да изработи полупроводници с размер 0,35 микрона, или 1/200 от човешкия косъм; 0,35 микрона е стандартът за следващото поколение чипове в средата на 90-те. Тази технология ще събере в един-единствен чип еквивалента на хиляда страници информация от един телефонен указател. Почти 200 специалисти в областта на новите технологии се събраха наскоро в Остин, за да помогнат в този опит.

Без съмнение резултатите от тези разработки ще бъдат приложени в биочип 666, а преди това в новите смарт-карти. Екипът Клинтън – Гор вече призова да бъдат въведени смарт-карти за всички американски граждани. Това може да стане и покрай плана на Хилъри за реформа в здравеопазването. Този фантастичен пробив в науката ще осигури поместването на милиони единици информация за всичко, което някога сте правили, включително и личния ви финансов профил, върху нищожното физическо пространство на една смарт-карта.

По всяка вероятност смарт-картата (последното поколение дебитни карти) скоро ще стане задължителна. Спомнете си думите на д-р Патрик Фишър: „Въвеждането на поредната карта с лична информация ще бъде последната стъпка преди световния диктатор да наложи белязването на хората с номер на ръката или челото. Вече надничаме в това време.”


San Jose Mercury News публикува: Избегнете плен в мрежата 666!Преди близо 2000 години Библията предсказа следното: „Той принуждаваше всички да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи белега.” Световният ръководител (Антихрист), главата на новия световен ред, ще премахне парите и ще принуди хората да се подчинят на една компютризирана система. Тя ще започне с една карта (подобна на смарт-картата) и ще завърши с микроскопичен чип, имплантиран на дясната ръка или на челото на човек (при линията на косата).

Преди много години прочетох част от книгата „Трагедия и надежда” на Карол Куигли, професор в университета в Джорджтаун. Той е влиятелен член на СМО и страстен защитник на новия световен ред. Нека да го чуем: „Личната свобода и правото на избор на индивида ще бъдат силно стеснени и контролирани алтернативи поради факта, че той (индивидът) ще бъде номериран от момента на раждането си и третиран по-нататък като номер (коментар: човекът ще бъде просто един номер) по време на образованието си, на задължителната военна или друга служба (никакво отърваване от военна повинност), при плащането на данъците и накрая при пенсионирането си и застраховките в случай на смърт.” „Един номер от раждането до смъртта, от люлката до гроба” – това е визията на професор Карол Куигли – наставник на Бил Клинтън и модел за подражание в университета в Джорджтаун, един от тези, към които президентът отправи своята благодарност, когато на 20 януари 1993 г. встъпваше в длъжност.

Не съм параноик. Не виждам 666 на всеки ъгъл. Но виждам масирана медийна кампания за приемането на дебитните карти (смарт-картата на Клинтън) – последния предвестник на белега!

Arizona Republic: Око в небето, с което да следим децата – Всяко дете (ако родителите му се подпишат, че са съгласни), може да получи имплантиран под кожата компютърен чип и идентификационен номер. Чипът ще предава сигнал, който, отразен от спътник, ще се улавя от полицията върху карта на компютърен екран. Родители, чието дете отсъства, могат да се обадят на полицията, да подадат номера на детето си и да получат резултатите от проследяването. Възможно ли е тази микротехнология да е предшественик на белега на звяра?

Prophecy in the News: Надпреварата започна. Няколко компании сега се конкурират за един нов пазар, който на практика има неограничен потенциал – имплантацията на електронни предаватели в животни. Когато към подобен предавател е отправен електронен търсещ сигнал, той излъчва в отговор съответния номер. С помощта на подкожна инжекция предавателят се поставя непосредствено под кожата на животното.

През август 1993 г. по телевизията беше излъчена новината, че всички животни в Европейската общност трябва да имат имплантиран микрочип. Изчислено е, че по целия свят има милиони животни с вече внедрен микрочип. При наличието на съвременните клетъчни предаватели и системи за сателитно следене имплантираният микрочип може да установи местоположението на животното навсякъде по света в радиус от десет стъпки.

Икономическата система на Антихрист някой ден ще призове към въвеждането на точно такава цифрова система за идентификация. Номерираният по този начин човек ще може да бъде проследен във всичките му придвижвания. През август 1981 г. телевизионната програма 20/20 показа как чиповете може да се имплантират в бебета.666„Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра (Антихрист), защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест – 600 60 6 или 666” (Откр. 13:18).


Числото, което запечатва


Какво значи това? Знаете ли, че 666 всъщност е гръцка дума? (Виж Конкорданса на Стронг, # 5561: CHI XI STIGMA.) Знаците CHI XI STIGMA, използвани като числа, означават 600 60 6 (666). СТИГМА („бода” или „следа от убождане”) - „белег от промушване или жигосване, използван за разпознаване на собственост” (Конкорданс на Стронг # 4742). ЧАКАЙТЕ! СПРЕТЕ ТОЧНО ТУК! 666 – „Разпознаване на собственост”.

Алис Бейли, „титуляр и основател в наше време” на религията Ню Ейдж, в своята внушителна сатанинска творба „Екстернализация на йерархията” разкрива, че числото 666 представя шамбала (ада), сатанинската йерархия или сатанинското царство: „Вие сте запечатани за царството му чрез числото 666.” В боговдъхновеното Писание благословеният Свят Дух ни предупреждава, че всички онези, които приемат белега в „последните дни”, ще бъдат завинаги запечатани за сатана. Ето защо не приемайте този знак на ръката или на челото си. Тези, които го направят, ще бъдат навеки изгубени и никога няма да могат да се върнат.

Светът е достигнал до точката, когато компютрите и новите технологии, клетъчните предаватели и сателитите, имплантациите на микрочипове ще позволят на един човек – един световен диктатор, да овладее четиринадесетте компютърни терминала в Брюксел, известни понастоящем с името „Белгийския звяр”, и от този финансов център на света да сканира идентичността на милиардите, приели неговия белег, за частица от секундата. Той ще познае кои са негови и ще може да каже: „Тези са мои. Те са приели моя белег за собственост. Те ми принадлежат. Те завинаги са подпечатани за моето царство.”

В какво страшно време живеем. Колко ни дели от този момент?


Бурният предупреждаващ глас


Когато тялото Христово е в опасност, Бог винаги издига предупреждаващ глас. Сега ви представям пастор Бари Смит, евангелски пастор в Австралия. От двадесет и пет години той наблюдава там действията на привържениците на Новия световен ред. Те избрали малкия континент, за да „експериментират” сред народите на Австралия и Нова Зеландия широка пропагандна акция за общество без пари в наличност.

Ето какво се появява в един австралийски вестник: Sunday Morning Herald (11 октомври 1983 г.) помества снимката на мъж с UPC на челото. Sunday Morning Herald (15 февруари 1984 г.) помества снимката на дама в супермаркет с бар-код на челото.

След години на реклама и пропаганда през септември 1987 г. правителството под ръководството на министър-председателя Боб Хок въвежда в страната системата на дебитните карти (прелюдия към общество без пари в наличност). Стотици хиляди бдителни християни излизат на улиците в знак на протест. Четири хиляди души протестират в град Перт. (Синът ми, който беше там по това време, изпрати снимки от тези вълнения, публикувани на 24 септември 1987 г. в западно-австралийски вестник.) Това стряска правителството и те са принудени да се откажат. Но по-късно министър-председателят отново казва, че системата ще бъде въведена. Чули ли сте нещо за това в някой вестник или телевизионен канал в Америка? Не, не сте, защото контролираните от Рокфелер медии не искат да знаете за това.

По-долу ви предлагам част от писмото, което получих от една християнка в Южен Орегон. По разбираеми причини не цитирам името й: „Баща ми заема ключова позиция в една голяма корпорация за стомана. Наскоро млада дама, току що пристигнала от Австралия, подаде молба за работа в компанията. Баща ми я назначи. Жената не била религиозна, но казала на баща ми: „От две години в Австралия действа система с дебитни карти, макар че все още са в обръщение и банкноти от двадесет, десет, пет и един долар.” И без някой да я е питал с неочаквана враждебност добавила, че „те няма да се осмелят да й имплантират чип на ръката или на челото”. Баща ми я предупредил да внимава и тя казала: „Трябва да предупредя родителите си.”


Белегът – колко близко сме до този момент


Орденът (илюминатите) смята за свой основен приоритет издаването на лични карти с микрочип за всеки жител на планетата земя – мъж, жена или дете. Един нов закон в Холандия вече задължава гражданите винаги да носят със себе си личните си карти. Картата съдържа личния номер на данъчното досие, името, адреса, националността и т. н. Хората, които не могат да представят картата при поискване от страна на полицейските органи, се арестуват и затварят.

В Британия министър-председателят Джон Мейджър помоли парламента да задължи всички граждани да представят такъв документ. Личните карти трябваше да бъдат издадени от британските власти до 1 януари 1995 г. и да бъдат валидни за цялата територия на Обединена Европа. В Австралия личните карти са задължителни от 1995 г.

Някои американски военни части са включени в пробна програма, наречена „Мултитехнологична карта с автоматичен прочит”. Министерството на отбраната (МО) изпробва своя нов „знак-белег” (бел. ред. - на англ. Името на документа има акроним МARC, който звучи като „mark” - „белег, знак”). Те го представят не като документ, а просто като „знакът-белег”. МО казва, че „знакът-белег” има стандартен бар-код, магнитна лента, релефни лични данни, дигитална снимка на лицето и интегрална схема (компютърен чип). Документът съдържа внушително количество информация и се използва от приносителя, за да извършва покупки, както и за да ползва данните в своето военно и здравно досие.

Личната карта се представя като полза и удобство. Не вярвайте в това! ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е КОНТРОЛ. Една компютризирана централна база данни и системата на личните карти ще осигурят пълен контрол над гражданите. В своята книга „Илюстрирана история на Гестапо (1992), под контрола на нацизма” Рупърт Бътлър казва: „всички поданици на Германия (по време на нацизма) бяха задължени да носят документи за самоличност и можеха да бъдат спрени по всяко време от цивилно лице или военна полиция.”

През септември 1994 г. списание Monetary and Economic Review съобщава за въвеждането на новата идентификационна карта за американския военен персонал и продължава със следното описание: На предната страна на картата е изписано с курсив просто „МARC” (знакът-белег). Алюзиите с имената не спират до тук. Универсалната карта на „Дрекслер текнолъджи” се рекламира като „6.6 мегабайтова лазерна карта”. Дали пък с усъвършенстването на компютърните чипове, предречено от American Scientist през август 1994 г. тя няма да стане „666 мегабайтова карта за целия свят”?

Компанията „Авид” в Норко, Калифорния, разработва на базата на напреднала технология в областта на микроелектрониката система за точно, сигурно и непрекъснато идентифициране самоличността на животните. Тя използва своя собствена уникална и патентована техника, основана на комуникация чрез радиовълни, за да идентифицира животните при подаден сигнал.

Идентифициращият елемент е с размерите на оризово зърно. Системата има около 240 000 съставни части и произвежда нискоенергиен сигнал, който активира съответния идентифициращ елемент да излъчва своя индивидуален номер. Номерът се приема и визуализира на монитор с течни кристали в удобен за четене формат. Времето за разчитане се измерва в милисекунди. Устройството се захранва с батерии – двойни клетъчни батерии или 110/220 волтов адаптер. С помощта на имплантирания микрочип мястото на животното може да се определи почти мигновено, където и да е по земята.

Издателят на тази книга се обадил в компанията „Авид”. Един от инженерите му казал, че микрочиповете им имат девет-цифрова система, която позволява 700 билиона възможни комбинации (700 билиона белязани!). На въпроса: „Планирате ли евентуално да поставите микрочип в човешко същество?” отговорът бил: „Не, защото има твърде много християни, които са против това. Обаче нашите конкуренти са готови да го направят.”

Колко близо сме до този момент? В предаване на Опра Уинфри по АВС през юни 1994 г. беше обявено, че този „микрочип ще бъде имплантиран (в ръката) на всички хора по света до 2000 година”. Възможно ли е това вече да е започнало? Един мой близък приятел откри през март 1995 г., че негов познат и цялото му семейство, които току що се били върнали от Германия в Тахома, Вашингтон, имали имплантирани чипове на дясната ръка в основата на месестата част на палеца. Семейството сметнало, че това е една чудесна система. Било много удобно – само да си поставиш ръката на скенера и той мигновено осъществявал сделката и осигурявал ид

[ Редактирано 19.04.08 00:13 ]Ако жадува душата ти за живот. Ако си,търсиш истинската любов, потърси я в
моя Бог
http://www.greatcom.org/bulgarian/whois.htm
Tой на кръста се разпъна, греховете ти отне и срама Хистос е моя Бог Ис.53:3-9...
Най-отгоре
антихристът,   белегът на звяра,   идентификационен чип
    
25.09.07 12:05 Цитирай
изказвания: 277
Искаше ми се това да не става чак толкова рано. Не мисля обаче, че ще успеят да накарат насила всички хора да си сложат чипа.
Това ще е нарушение на човешките права, което в сегашното развито общество няма да бъде допуснато. Предполагам ще има някаква алтернатива за хората, които не поискат да си сложат чипа.
Броя на християните по света е много голям и това е фактор, с който ще се наложи да се съобразят рано или късно.

Най-отгоре

    
25.09.07 14:21 Цитирай
изказвания: 126
Mordecai:Искаше ми се това да не става чак толкова рано. Не мисля обаче, че ще успеят да накарат насила всички хора да си сложат чипа. Това ще е нарушение на човешките права, което в сегашното развито общество няма да бъде допуснато. Предполагам ще има някаква алтернатива за хората, които не поискат да си сложат чипа. Броя на християните по света е много голям и това е фактор, с който ще се наложи да се съобразят рано или късно.

Здравей, приятел и на мен ми се искат много неща, но няма как ... Струва ми се, че или не си проче цялата статия или не си внимавал на казаното в нея...! Незнам дали някога си, стигал до откр.Йона, но там БС ни казва, че " принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;

Откровение 1;17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име." За най-голямо съжеление на целия свят /светките хора/, тяхният закон, техните права ще бъдат за 7 г. в ръцете на този ДИКТАТОР /антихриста/! Алтернативите за които предполагаш остават само за истенските и до смърт верни последователи на БС-Христос! С други думи казано алтернативите остават за хората, които са имали знанието за Св.Писание и остават на него верни до смърт: 0ткровение 20:4
И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.

Aотносно броят на християните по-света, верно че ги има всякви, ноте са живи само по-име или, не всички са опълномощени с дукомента НОВОРОЖДЕНИЕТО ОТ БОЖИЯ ДУХ!
Лука.13;23 И някой си Му рече: Господи, малцина ли са, които се спасяват? А той им каза:
24 Подвизавайте се да влезете през тесните врата; защото ви казвам, мнозина ще се стараят да влязат, и не ще могат,
25 след като стане домакинът и затвори вратата, и вие като останете вън, почнете да хлопате на вратата и да казвате: Господи отвори; а Той в отговор ви каже: Не ви зная откъде сте.
26 Тогава ще почнете да казвате: Ядохме и пихме пред Тебе; и в нашите улици си поучавал.
27 А Той ще рече: Казвам ви, не зная откъде сте; махнете се от Мене всички вие, които вършите неправда.
Накратко казано приятел - плът и кръв не могат да наследят Б.Царство

С Хр.любов: Дони

[ Редактирано 19.04.08 00:15 ]Ако жадува душата ти за живот. Ако си,търсиш истинската любов, потърси я в
моя Бог
http://www.greatcom.org/bulgarian/whois.htm
Tой на кръста се разпъна, греховете ти отне и срама Хистос е моя Бог Ис.53:3-9...
Най-отгоре

    
25.09.07 14:27 Цитирай
изказвания: 126
A-G-A-P-E *Q:

Mordecai:Искаше ми се това да не става чак толкова рано. Не мисля обаче, че ще успеят да накарат насила всички хора да си сложат чипа. Това ще е нарушение на човешките права, което в сегашното развито общество няма да бъде допуснато. Предполагам ще има някаква алтернатива за хората, които не поискат да си сложат чипа. Броя на християните по света е много голям и това е фактор, с който ще се наложи да се съобразят рано или късно.

Здравей, приятел и на мен ми се искат много неща, но няма как ... Струва ми се, че или не си проче цялата статия или не си внимавал на казаното в нея...! Незнам дали някога си, стигал до откр.Йона, но там БС ни казва, че " принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; Откровение 13

Откровение 1;17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име." За най-голямо съжеление на целия свят /светките хора/, тяхният закон, техните права ще бъдат за 7 г. в ръцете на този ДИКТАТОР /антихриста/! Алтернативите за които предполагаш остават само за истенските и до смърт верни последователи на БС-Христос! С други думи казано алтернативите остават за хората, които са имали знанието за Св.Писание и остават на него верни до смърт: 0ткровение 20:4
И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.

Aотносно броят на християните по-света, верно че ги има всякви, ноте са живи само по-име или, не всички са опълномощени с дукомента НОВОРОЖДЕНИЕТО ОТ БОЖИЯ ДУХ!
Лука.13;23 И някой си Му рече: Господи, малцина ли са, които се спасяват? А той им каза:
24 Подвизавайте се да влезете през тесните врата; защото ви казвам, мнозина ще се стараят да влязат, и не ще могат,
25 след като стане домакинът и затвори вратата, и вие като останете вън, почнете да хлопате на вратата и да казвате: Господи отвори; а Той в отговор ви каже: Не ви зная откъде сте.
26 Тогава ще почнете да казвате: Ядохме и пихме пред Тебе; и в нашите улици си поучавал.
27 А Той ще рече: Казвам ви, не зная откъде сте; махнете се от Мене всички вие, които вършите неправда.
Накратко казано приятел - плът и кръв не могат да наследят Б.Царство

С Хр.любов: Дони

[ Редактирано 19.04.08 00:14 ]Ако жадува душата ти за живот. Ако си,търсиш истинската любов, потърси я в
моя Бог
http://www.greatcom.org/bulgarian/whois.htm
Tой на кръста се разпъна, греховете ти отне и срама Хистос е моя Бог Ис.53:3-9...
Най-отгоре

    
25.09.07 15:33 Цитирай
изказвания: 277
Естествено, че ще принуждават но това ще е по заобиколни начини непряко.
Просто ще се използват определени начини на убеждение.
Колкото и да се опитват да принуждават няма да им мине номера.
Запознат съм с това, какво пише в Библията по въпроса но ми се струва, че си един от многото, които само всяват излишна паника.
Нямаш си на идея, колко е дъвкана тази тема по-форумите. Мине се не мине и все някой я пуска.

Най-отгоре

    
25.09.07 16:59 Цитирай
изказвания: 4956
Предполагам, че ще е подобно на личните карти. Личните карти в момента не се възприемат като насилие, а на практика като неизбежна необходимост, и хората са приели това и не се бунтуват, вкл. християните.

От личната карта до чип-лична/банкова карта, вкарана в тялото или жигосана с лазерен лъч върху кожата разстоянието е почти никакво.


Иначе  допускам, че много от съвременните големи сървъри могат да съберат и обработват данните на цялото човечество, че и много повече.

Но все пак в казаното от Бога се казва, че нареченият образно "звяр" е човек (напр. се казва, че числото на "звяра", 666, е "число на човек" ) (а може би в същото време и царство представяно от този човек), който накрая ще бъден хвърлен жив, заедно с онзи лъжепророк, в езерото, което гори с огън и сяра, и то дори преди сатаната да бъде хвърлен там.

От пророчеството се разбира, че Бог ще отхвърли и осъди всеки, който се поклони на лъжепомазаника.
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
29.09.07 04:01 Цитирай
изказвания: 4956
По желание на A-G-A-P-E *Q копирам коментара й към " Колко сме близо до изпълнение на Откровение" тук:
------


Последни новини за чип 666

Здравейте приятели! Желая да споделя с вас една информация която е твърде важна за да я пренебрегнем и е достатъчно касаеща и драматична за бъдещето и съдбата на всеки от нас . Аз Теофил , създателя на сайта “ТЕОСФЕРА” [ препратка, щракни тук ] пребивавайки в Испания съм свидетел за следните новини съобщени по телевизията и радиото: Обобщавам накратко:
“От месец Март 2008 г. започва имплантация на населението на “Дигитален Ангел”- МИКРОЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Ангел, е да замени всички налични документи за самоличност а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Имплантацията на Digital Ангел е задължителна , и се извършва върху дясната ръка или челото. Digital Ангел заменя необходимоста от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Ангел на целото население по света и това ще бъде осъществено в най кратки срокове(по всека вероятност до 2010г.). По настоящем се изчаква избирането и установяването на власт на ЧОВЕКА, които ще оглави вече функциониращата система и ще я задейства в пълните и възможности. Digital Ангел е Чип съдържащ индентифицираща приносителя
си информация и постоянно излъчван индентификационен код-номер за всеки човек ретлансиращ се от GPS-сателити към Глобалният СВЕТОВЕН МЕГА-компютър(БЕАСТ - преведено"ЗВЯРА") намиращ се във Люксембург(Белгия). Идеята е че имплантирането на Digital Ангел ще изключи изгубването от човек, на каквито и да било документи удостоверяващи индентичноста, образованието,криминалното минало, здравното осигуряване, финансовото състояние и др. Увеличава се сигурноста на хората срещу отвличане тъи като местонахождението на всеки се следи постоянно от GPS- сателити. Финансовите злоупотреби са изключени тъй като при изваждане на ИМПЛАНТА от тялото на човека, той спира да функционира а към глобалния компютър се изпраща съобщение че той е вън от тялото му. Digital Ангел осигурява също откриването на изгубени хора а също и свързва пациентите с компютъра на личните им лекари, като изпраща информация за тяхното здравословно състояние(кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.)".
Изложената по горе информация е тази която е популярна и излагаща единствено предимствата на Digital Ангел, които биха ни убедили да го приемем в тялото си и така да добавим още малко "сигурност" във нашият несигурен свят. А сега желая да ви запозная със информацията която никой пропагандатор и реклама на Digital Ангел няма да разкрият пред нас обикновените и не чак толкова обикновени хора! Фактите са истнски и са следните:
Без наличието на Digital Ангел, вие няма да можете да продавате(осъществявате собствен бизнес) и да купувате, тъй като всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и направен излишен. Това положение ще направи живота ви и изключително труден и преследван при положение че откажете имплантацията на CHIP666. Въпреки това вие ще бъдете истински духовно и психически свободен, за този кратък 3,5 годишен период на Digital Ангел, краят на когото ще завърши с унищожаването на Новия Световен Ред на Антихрист и Установяването на Божието управление на земята с второто пришествие на Исус Христос. Библейското значение на "края на света" не е унищожение на земята и хората по нея , но е унищожение на злото и злата политика на власт на земята и установяването на Божието управление НА Мир И любов!
1. Чип имплант-Digital Ангел е с двустранна връзка между човека -приносител и Световният Мегакомпютър - "БЕАСТ" .
2. Във Digital Ангел е вложена технология позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над мислите и убежденията на хората.
3. Постоянно излъчваният индентификационен номер за всеки човек е различен освен първите три кодови цифри които са "666".
4. Числовият код които активира световния компютър в Люксембург е 666.
5. Информацията за всяка банкова сметка с която вие боравите чрез вашите кредитни и банкоматни карти или Digital Ангел по целия свят се съхранява и обработва от Мегакомпютъра БЕАСТ в Люксембург и номера на вашата сметка започва с 666 като представлява осемнадесет цифрен код, съдържащ три групи от по шест цифри. Първите три са 666, след това кода на вашата област в света и накрая - вашият индивидуален номер!
6. При повреда във вашият Digital Ангел( която се предполага че е изключена) вие ще получите силно-болезнена и обезобразяваща язва по цялото тяло.
7. Чрез Digital Ангел , вие ще се превърнете в киборг-биоробот, част от МАТРИЦАТА. От една страна ще бъдете изцяло под психическият контрол на една сатанинско-технологична система удовлетворяваща интересите на господарите на новия световен ред начело с АНТИХРИСТ! От друга страна технологията - Digital Ангел представлява в същноста си форма на ДУХОВЕН ВАМПИРИЗЪМ, изсмукваща вашата жизнена духовна сила превръщайки ви в ЗОМБИ. Жизнената духовна сила която Господарите на Новия световен ред ще придобият чрез Digital Ангел, ще им даде свърхестествена демонична власт над човечеството.
8. Приемането на Digital Ангел като имплант във вашето тяло ще бъде най арогантния акт на БОГОХУЛСТВО И ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД САТАНА, следствието на което е вечната погибел на човешката душа!

Всичко споделено тук е от позицията ми на християнин: Първо защото съм християнин! И Второ, защото днешната и утрешната реалност е изпълнение на предсказанията записани в Библията, в Откровение на Йоан 13гл. и много други Библейски пасажи! Никоя друга книга освен Библията не предсказва с такава поразителна точност случващото се днес, и ако подминем с присмех и неверие информацията и решенията пред които се изправяме днес и утре то отговорноста за предстоящия ужас ще си бъде само наша! Аз вярвам и се надявам че мнозина от вас, които прочитате написаното тук ще вземете правилното решение когато дойде момента.
НА СЛЕДНИТЕ ДВА АДРЕСА ВИЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В САЙТ КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАПОЗНАТИ НАЙ ПОДРОБНО И РЕАЛИСТИЧНО СЪС ПОСТОЯННО ОБНОВЯВАЩАТА СЕ И АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ СВЪРЗАНИ СЪС НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД НА АНТИХРИСТ И БЕЛЕГА НА ПРЕКЛОНЕНИЕТО ПРЕД НЕГО-ПРИЕМАНЕТО НА CHIP666:
[ препратка, щракни тук ]

[ препратка, щракни тук ]

На адрес: [ препратка, щракни тук ] се намира транслатор-преводач с които можете да превеждате цели интернет страници въвеждаики адреса на интересуващата ви страница и определяики от какъв и на какъв език желаете превода. Най близкия до българския език на които можете да превеждате цели интернет страници е руски, понеже няма с български превод.

Би било добре, ако вие изучавате и разпостраняватe тази информация с приложените линкове .

БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
29.09.07 08:31 Цитирай
изказвания: 277
Добре предложете тогава, какво трябва да правим ние християните, за да избегнем този чип. Да избягаме по горите ли да живеем? Там поне няма да сме зависими от правителства но ще трябва да си осигуряваме препитанието си много трудно. А каква гаранция имаме, че няма да бъдем намерени и там. Всеки само пуска плашещите статии а не предлага някаква алтернатива за християните, които няма да поискат този чип. Едва ли ще избиват тези, които не искат чипа. Най вероятно ще направят някакви гета за тях знам ли.
Какво мислите за това.

Най-отгоре

    
29.09.07 08:38 Цитирай
изказвания: 277
Имам привилегията да живея в България, където ако това стане ще е по-късно така, че ще имам време да видя как ще се развият събитията на другите места и естествено и как ще постъпят хората там, които не поискат чипа. Със сигурност по новините доста ще говорят за това.
Когато това наистина стане в Испания, пак ще си говорим.

Най-отгоре

    
29.09.07 12:18 Цитирай
изказвания: 4956
Мисля си, че трудно можем да направим някакъв човешки план за действие, защото явно самият Бог ще допусне за малко време това страдание за своите си (преди да излее гнева си), предполагам за последно свидетелство на отхвърлящите Исус и също, Израел да се обърнат най-сетне към "онзи, когото прободоха", и повярвалите да бъдат подпечатани с Божия печат и приготвени да бъдат променени в нетленно безсмъртно тяло в миг на око, когато след скръбта се появи в небето Божият син Исус за своите си. Т.е. направо си мисля, че човешки план не би могло да се направи.

За бягане, Исус казва на онези, които живеят в Ерусалим да избягат незабавно, когато видят, че армиите на народите наобикалят Еруслаим, защото Бог е предал на народите Ерусалим за 42 седмици и той ще бъде тъпкан от народите, докато изтече това време.
Това нападение на Йерусалим от всички народи ще бъде началото на т.нар. „голяма скръб“ - скръб първо за плътския Израел (мнозина от който ще се обърнат към Божия син тогава), а след това и за вярващите в Исус по цялата земя. Тази скръб ще бъде резултат на това, че сатаната е изхвърлен от небето и е вече само на земята, и знае, че малко време му остава до хвърлянето му огъня, а най свирепи са онези, които нямат вече какво да губят преди да получат заслуженото си от Бога в огъня. Поради това за 3 год и половина той ще направи може би повече от колкото е направил до сега. Първата част  от тези 3 и ½ години ще бъде голямата скръб (само Бащата знае нейната продължителност). Втората част до края е Божият гняв. Точно след края на скръбта и преди гнева, когато слънцето ще потъмнее и луната също, ще се появи в небесата с небесните облаци Божият син Исус със сила и слава и ще вземе своите от земята – мъртвите Божии хора ще бъдат съживени, а живите ще бъдат изменени след тях и всички тези праведни хора ще бъдат взети там където е Исус (т.е. в Божия град, небесния Ерусалим). След това Бог ще излее гнева си върху богопротивниците, останали на земята. Но ще останат и живи от тях.
И в края на гнева Исус ще се върне да царува официално и на земята (в момента той е допуснал земните царе да правят и това, което той мрази, ако и да има пълна власт над небесата и на земята). С желязна тояга ще пасе народите и ще ги строши като грънчарски съд, т.е. онези армии, които ще имат неблагоразумието да се опълчат против него при идването му – месата им ще бъдат изядени от птиците след (предполагам) кратката битка (при Ар-Мегидо).


Аз лично не съм убеден, че белегът ще бъде непременно чип, но то няма значение какъв е точно. Техническите средства за чип вече изглежда са факт, но това нищо не означава.

Но мисля, че трябва да се каже, че само по себе си на някого да му сложат „белег“ не е грях, както и да му издадат лична карта - също. 

Грехът свързан с това е, че за да се сложи такъв белег на някого (и той да може да купува и да продава) всеки ще трябва първо да се поклони на „звяра“ (като на Бог), което е един от най-големите грехове пред Бога, ако не и най-големия. Няма да има възможност човек да получи такъв белег, ако първо не се поклони на онзи сатанински служител.

Това е грехът – поклонението на лъже-Бог, а не да ти издадат лична карта, пък било то и да ти я сложат под кожата.

За много светски хора, този белег ще е удобство. Те ще продължат да си живеят сравнително поносимо, купувайки и продавайки и мразейки вярващите в Исус, заради неговото име, както той е казал, и предавайки ги на властите – дори родители ще предават децата си на властите и приятели също ще се предават едни други, и любовта на мнозинството ще охладнее, но който от вярващите устои до край той ще бъде спасен.

Казвам това, понеже съм чувал как някои хора казват за други, че са ги „чипосали“ и смятат погрешно само по себе си това за грях. (Вече има доста експерименти с имплантация на чипове). Не е това грехът, а грехът е поклонението на лъже-Бог и лъже-помазаник на Бога.


Единствената „тактика“ за която се сещам, която Бог е дал е: „Тук е търпението и вярата на святите“. Самият Исус е казал, че някои от неговите ще бъдат убити, но въпреки това и косъм няма да падне от главата на неговите, понеже който вярва в Него дори да умре, отново ще оживее.

Това, което вярващите не трябва и за секунда да забравят, че каквото и да им обещават и да ги лъжат и заблуждават тогавашните власти (които и сами ще бъдат заблудени от измамата на греха, който са предпочели), те не трябва за нищо на света да се покланят на човека на греха и гибелта, защото това ще им струва неописуемо скъпо, погубването на душите им във вечния огън на Божието наказание на идолопоклонниците и бунтовниците против законния господар и собственик на всичко, Бога.
 
„Тук е търпението и вярата на святите“, това е изходът.

Съживяването от мъртвите, това е изходът – защото и без голямата скръб, пак всички умираме по плът, засега.

„Който вярва в мен има вечен живот“ – това е изходът.Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
белегът на звяра,   божият гняв,   голямата скръб,   краят на епохата,   чип
 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF