Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

management engine   ванга   водата   злато   икони   инквизиция   пастори   първороден от всяко създание   сребролюбие   хесус адриан ромеро  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Общи теми за вярата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Заклеване в "Бог" Аполон пред "всички богове и богини" (и с други клетви). Какво казва живият Бог?
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
14.07.08 10:12 Цитирай
изказвания: 581
Еурет, съгласен съм с теб, че "изявяването на истината" т.е. това, което е писано( казано ) от Бог по дадена тема, няма АБСОЛЮТНО нищо общо със съдене.
Просто проблема се осветлява от Божието слово, за да се разбере ясно къде сме попаднали.
Въпросът ми към всички писали във форума е:
" Има ли някой, който никога в живота си по ниакъв предлог не се е клел или не е изговарял думи в този смисъл?
Ако го е правил, как и какви стъпки пред Бог е правил, за да му се прости и отърве от последствията?"george

Най-отгоре

    
14.07.08 11:26 Цитирай
изказвания: 1582
eureth:

Е, Тигър, има огромна разлика между
- това да потвърдиш, че поклонението на изображения ("идолопоклонство") или лъжата или клеворестъпването е грях
- и това да вземеш камъни и да убиеш този, който се покланя на изображения, според Божията заповед в Мойсеевия закон.

Не вижам никой тук да е тръгнал да убива лекари. Подобно обвинение би било чиста клевета.


А и казвайки това, което казваш, ти осъждаш себе си, понеже самата ти многократно си се съгласявала с Бога относно дадени грехове, които той е посочил, че наистина са грях.
Нали си казвала с устата си, че дадени грехове, посочени от Бога, са грях? Тогава, според думите ти излиза, че си убивала жени хванати в изневяра, както е под Мойсеевия закон.

Щом според теб да се каже, че клетвата в лъже-Богове е грях, и лъжливата уста и лъжливия подпис са грях, и на практика клетвопрстъплението също е грях,

та всичко това било същото като да хванеш дадена жена в изневярва и да я убиеш с камъни според Мойсеевия закон,

то ти досега все едно си убила с камъни доста жени хванати в изневяра. Ако искаш мога и да те цитирам, но не ми е това целта.


Или света или Бога. Среден път няма за човека. Знаем, че пише, че който обича света или е приятел със света, такъв е враг на Бога.


Та пак да кажа, в случая просто обсъждаме, какво е казал самият Бог относно това или онова. Никой не е тръгнал да убива когото и да е.

 
Еурет, първо за какви изображения е станало дума, че не разбрах? Второ: какви "жени съм убила с камъни", цитирай ме, ако обичаш, сигурно има недоразумение. Аз собствения си мъж съм хващала в самото дело на изневяра преди време, но той оцеля физически. Не го убих. Ти как би постъпил, ако си женен и хванеш жена си /християнка/ с друг /християнин/? Не ми отговаряй, дай отговор на себе си.


Christus regnat
Най-отгоре

    
14.07.08 11:39 Цитирай
изказвания: 1582
george:

Как да разбирам това напиране да се спазва стриктно във всичките му проявления закон, който беше непосилен ХОМОТ дори за самите евреи?


Ето как да го разбираш: отлъчване от Христа и отпадане от благодатта.Christus regnat
Най-отгоре

    
14.07.08 16:01 Цитирай
изказвания: 1582
eureth:


Идеята на SparedByMercy относно допирането до мъртви е, че тъй като Бог е казал в Мойсеевия закон, че който се допре до мъртвец става нечист, то това според нея означава, че никой няма право да се допира до мъртвец, защото иначе би извъшил грях,


И следователно трябва да каже как аджеба да се погребват мъртвите? Сигурно посредством някаква форма на машини, които да ги обличат и т.н.
 Christus regnat
Най-отгоре

    
14.07.08 16:02 Цитирай
изказвания: 1582
А МОЖЕ ЛИ ВЯРВАЩ В ИСУС ДА РАБОТИ КАТО ГРОБАР?

Знам един такъв, ако не може, да му кажа своевременно да се отказва.Christus regnat
Най-отгоре

    
14.07.08 18:38 Цитирай
изказвания: 4956

Еурет, първо за какви изображения е станало дума, че не разбрах?

Второ: какви "жени съм убила с камъни", цитирай ме, ако обичаш, сигурно има недоразумение.
Аз собствения си мъж съм хващала в самото дело на изневяра преди време, но той оцеля физически. Не го убих. Ти как би постъпил, ако си женен и хванеш жена си /християнка/ с друг /християнин/? Не ми отговаряй, дай отговор на себе си.Става дума за Аполон и всички богове и богини. Не зная дали гледа записа на випуск 2006, където всички студенти се заклеха в Аполон и призоваха всички богини и богове за свидетели.

И по-точно става дума за това, дали на вярващите в Божия син Бог им позволява да се кълнат с каквато и да е клетва,

и отделно от това, дали Бог позволява на вярващите в Исус да се кълнат в Аполон и да призовават за свидетели всички богове и богини, (демоните и лъже-Боговете в Писанията ги наричат и „изображения/статуи“, за това пиша така)

и също (понеже в случая студентите-лекари не могат да си извадят документ за правоспособност без да положат и подпишат тази клетва),
дали вярващ в Исус човек Бог му позволява да положи тази конкретна клетва в Аполон пред всички богове и богини.


Подобни са случаите, в които други хора в други професии полагат клетва в други „богове“, като например Държавата XZY или Народът  XZY, или нещо подобно,
и по-точно, дали вярващ в Исус човек Бог му позволява да положи тази и подобни клетви.Относно убиването с камъни:
Тъй като в дискусията някои твърдят, че според казаното от Бога е недопустимо вярващ в Исус човек да се кълне с каквато и да е клетва,

а още по-малко пък за вярващите в Исус е допустимо да полагат клетва в Аполон, призовавайки всички богове и богини за свидетели, и да се подписва под тази клетва,

а също, че за вярващите в Исус е недопустимо да се кълнат и подписват лъжливо под клетвата си, и така да станата клетвопрестъпници,

и че съответно е невъзможно вярващ човек да стане лекар, понеже без да положи посочената клетва не може да му бъде даден документа за правоспособност .


И ти във връзка с всичко това каза :

Не навлизай щом не искаш. Думите на Исус нищо не ги променя. Нито някой има право да използва Неговите думи, за да осъжда друг. Под осъжда - разбирам именно ОСЪЖДА - окончателно и безнадеждно.

Исус също каза на религиозните светци, тръгнали да убиват блудницата, "който е безгрешен да хвърли първия камък" и те се разодитоха.

Предлагам и ние да се разотидем от хвърлянето на камъни по  докторите. Поне аз си отивам.

Да останат безгрешните. 
,


...то по този начин ти на практика обяви, че разискването на тези въпроси и вземането на позиция съответстваща на казаното от Бога (понеже това се прави в тази дискусия, а не друго)

е равносилно на това някой да убие хваната жена в прелюбодейство, какъвто е случаят с камъните, прелюбодейката и Исус, който визираш

и ти се разграничи от заставането на подобна позиция (която е в съгласие с казаното от Бога относно клетви, лъжи, поклонение на изображения/статуи), като каза,
че ти си отиваш, а тези, които се чувстват праведни нека да останат (и съответно  да убият прелюбодейката с камъни, защото затова става дума в случката, която визираш).


Но тъй като ти самата си заставала много пъти на позиции, според които дадени хора излизат виновни пред Бога (не че ти ги осъждаш, а просто заемаш позиция, съгласявайки се с Бога -  т.е. същото, което става и в тази дискусия)
то според твоите думи излиза, че ти също си като онези, които се чувствали много праведни и осъждали, и съответно излиза, че искали да убиват хванати жени в прелюбодейство според Мойсеевия закон, и според случката която визираш.
Дори няма нужда да цитирам твои изказвания, просто прочети някои неща написани от теб из форума или коментарите и това е достатъчно.Ако пък сега вече казваш, че всъщност да се застане на позиция, която е съгласна с казаното от Бога не е равносилно на това някой да се смята за праведен и да остане там и да убие прелюбодейката с камъни
(независимо, че спрямо такава позиция лекарите и хора с някои други професии ще се окажат виновни пред Бога),

тогава да разбирам ли, че вече не сравняваш заставането на Божия страна за същото като някой да се смята за много праведен и да остане, за да убие извършалата грях жена?Просто е,

или заставаш на позиция, че, според казаното от Бога, за вярващите в Исус е допустимо да се кълнат по принцип, а също и да се кълнат в мерзостта Аполон, призовавайки за свидетели всички т.нар. богове и богини, 
(и така всички вярващи в Исус лекари, заклели се в Аполон, излизат праведни спрямо твоята позиция)

или пък заставаш на позиция, че, според казаното от Бога, за вярващите в Исус е недопустимо да се кълнат по принцип, а още по-малко - да се кълнат в Аполон, призовавайки за свидетели всички богове и богини
(и така всички вярващи в Исус лекари, заклели се в Аполон, излизат виновни спрямо твоята позиция, без самата ти да си тръгнали да го осъждаш или да им правиш нещо лошо, а само заставаш на избраната от теб позиция. )


Лично моята позиция е ясна. И също смятам, че да сравняваш заставането на позиция, която е в съгласие с казаното от Бога,
с онези фарисеи (които са искали да обвинят Исус, че не изпълнявал Мойсеевия закон и съответно да го обявят за лъжец и самозванец и лъже-помазаник)
е  напълно неоснователно и погрешно.


[ Редактирано 14.07.08 18:42 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
14.07.08 21:02 Цитирай
изказвания: 551
хвърлете един поглед на тези видеота...какво правят лекарите с неродените деца-пихтии от кръв


http://www.antiabort.free.bg/video.htmlhttp://uragannnn.blog.bg/
Най-отгоре

    
14.07.08 21:48 Цитирай
изказвания: 116
Да, Ураган, интересно защо точно лекарите са се натоварили със световната мисия да убиват неродени деца.

Друга пагубна тяхна практика са масовите ваксинации. Хормоналната контрацепция, ин витро оплождането... все хубави и богоугодни неща, които тези професионалисти практикуват.

Най-отгоре

    
14.07.08 21:49 Цитирай
изказвания: 551
какво за масовите ваксинации?http://uragannnn.blog.bg/
Най-отгоре

    
14.07.08 22:03 Цитирай
изказвания: 116
Лекари доказват, че колегите им, които подкрепят максинациите, пренебрегват вредите от тях. Има много записани случаи на деца, разболяни от самата ваксина, много странични ефекти, токсични вещества, които се използват в рутинното производство на ваксините. Заключението е, че ваксините повече вредят, отколкото помагат и че самият принцип на работа на ваксината не е правилен.

Във fellowshipbg говорихме за ваксинациите. Ако искаш виж филмите, към които са сложили линкове.

http://www.fellowshipbg.org/index.php?topic=119.msg648#msg648

Най-отгоре
ваксинации,   ваксини,   отрови,   разболяване на деца,   токсини,   токсични вещества
 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF