Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

6 дни   plandemic   андрю сторм   белези за завръщането на божия син   водачи сред божията общност   вързване на демони   кенет хегин   македоноиди   мега църкви   патология  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Проект Immanuel - разследване на т.нар. "п(Л)андемия", "Covid-19", "коронов вирус"
Започване на нова тема
    

15.04.21 00:53 Цитирай
изказвания: 5004

(разкл. от: Коронов вирус - изолиран т.нар. "вирус" или измама?)

"...

Относно евентуалното „изолиране“:

Тук има един свързан с всичко това проект - проект "Имануел" - който цели да се приложи максимална прозрачност относно важните факти, свързани с цялата тази сага и обществото да е добре запознато именно с фактите около вече продължаващата около година т.нар. “пандемия”, евентуално причинена от някакъв т.нар. “коронов вирус”, който предизвиквал т.нар. “Covid-19” заболяване.

https://www.projekt-immanuel.de/
https://www.projekt-immanuel.de/Startseite/English/index.php/
Там има материали на немски, английски, испански - за съжал. на български не видях.

При видеото-въведение (вж по-долу) се показват и разглеждат трите “научни” документа (два от Китай, и един от Германия /на Drosten/), на които се основава обявяването и налагането на т.нар. “пандемия”,

както и на положението, да което властите по света, в различните държави, докараха населението в момента

(т.е. домашен арест
и множество забрани за пряко общуване с други хора /известна техника за мъчение и прекършване на военнопленници/ (много възрастни умират принудително сами в домове, “за да не се заразят”), унищожаване на бизнеса,
задушващ парцал/намордник на устата вкл. и на децата, предстояща масова бедност и глад,
контрол за участие в земния живот чрез лично идентификационно средство, и т.н. ...),

което положение само ще се влошава по отношение на правата на хората и на достъпа им до нормалните, дадени от Бога, дейности на земята (обмяна на блага, участие в обмяна на блага, участие в обществен живот, пътуване и т.н.).
Видео - Въведение:
(на англ.) Project Immanuel - Announcement
https://odysee.com/@Projekt-Immanuel:3/Announcement_Eng:6

(на нем.) Projekt Immanuel - Ankündigung
https://odysee.com/@Projekt-Immanuel:3/Ankuendigung:9

Основополагаща част от тези документи се отнася и до т.нар. “вирус”.

Проектът подлага на стандартна научна проверка тези документи, за да определи дали са спазени изискванията, приети от т.нар. “научна общност”, за обявяване на “научни факти” и за предприемане последващи мерки основани на тези “научни факти”.

Както проектът демонстрира, тези документи се провалят напълно по отношение на тази проверка,
вкл. и по отношение на т.нар. “изолиране на вирус”.

Простият извод от това е, че тази пишман (т.нар.) “пандемия” е наложена напълно произволно от СЗО и властите по света, без да са изпълнени споменатите условия,
вкл. и по отношение на на т.нар. “изолиране на вирус”.

..."

[ Редактирано 15.04.21 00:59 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   immanuel,   коронавирус
    
15.04.21 00:56 Цитирай
изказвания: 5004

Въведение в тематиката на проекта:

Philosophers-stone.info, bitchute.com, 14.05.2021
Project Immanuel – Announcement (англ.)
Проект "Immanuel"
https://www.bitchute.com/video/qHU87073sest/


[ Редактирано 15.04.21 01:00 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF