Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

градът на христос   диана христова   йерусалим   небесното царство   обожествяване на писанията   принудително държавно училище   раундъп   сатанизъм   скиния   сънят на навуходоносор  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Проект Immanuel - разследване на т.нар. "п(Л)андемия", "Covid-19", "коронов вирус"
Започване на нова тема
    

15.04.21 00:53 Цитирай
изказвания: 4922

(разкл. от: Коронов вирус - изолиран т.нар. "вирус" или измама?)

"...

Относно евентуалното „изолиране“:

Тук има един свързан с всичко това проект - проект "Имануел" - който цели да се приложи максимална прозрачност относно важните факти, свързани с цялата тази сага и обществото да е добре запознато именно с фактите около вече продължаващата около година т.нар. “пандемия”, евентуално причинена от някакъв т.нар. “коронов вирус”, който предизвиквал т.нар. “Covid-19” заболяване.

https://www.projekt-immanuel.de/
https://www.projekt-immanuel.de/Startseite/English/index.php/
Там има материали на немски, английски, испански - за съжал. на български не видях.

При видеото-въведение (вж по-долу) се показват и разглеждат трите “научни” документа (два от Китай, и един от Германия /на Drosten/), на които се основава обявяването и налагането на т.нар. “пандемия”,

както и на положението, да което властите по света, в различните държави, докараха населението в момента

(т.е. домашен арест
и множество забрани за пряко общуване с други хора /известна техника за мъчение и прекършване на военнопленници/ (много възрастни умират принудително сами в домове, “за да не се заразят”), унищожаване на бизнеса,
задушващ парцал/намордник на устата вкл. и на децата, предстояща масова бедност и глад,
контрол за участие в земния живот чрез лично идентификационно средство, и т.н. ...),

което положение само ще се влошава по отношение на правата на хората и на достъпа им до нормалните, дадени от Бога, дейности на земята (обмяна на блага, участие в обмяна на блага, участие в обществен живот, пътуване и т.н.).
Видео - Въведение:
(на англ.) Project Immanuel - Announcement
https://odysee.com/@Projekt-Immanuel:3/Announcement_Eng:6

(на нем.) Projekt Immanuel - Ankündigung
https://odysee.com/@Projekt-Immanuel:3/Ankuendigung:9

Основополагаща част от тези документи се отнася и до т.нар. “вирус”.

Проектът подлага на стандартна научна проверка тези документи, за да определи дали са спазени изискванията, приети от т.нар. “научна общност”, за обявяване на “научни факти” и за предприемане последващи мерки основани на тези “научни факти”.

Както проектът демонстрира, тези документи се провалят напълно по отношение на тази проверка,
вкл. и по отношение на т.нар. “изолиране на вирус”.

Простият извод от това е, че тази пишман (т.нар.) “пандемия” е наложена напълно произволно от СЗО и властите по света, без да са изпълнени споменатите условия,
вкл. и по отношение на на т.нар. “изолиране на вирус”.

..."

[ Редактирано 15.04.21 00:59 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   immanuel,   коронавирус
    
15.04.21 00:56 Цитирай
изказвания: 4922

Въведение в тематиката на проекта:

Philosophers-stone.info, bitchute.com, 14.05.2021
Project Immanuel – Announcement (англ.)
Проект "Immanuel"
https://www.bitchute.com/video/qHU87073sest/


[ Редактирано 15.04.21 01:00 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF