Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

7-ци   адренохром   антирхист   геена   земно кълбо   ипостас   молитви пред образи   религоизна свобода   устояване във вярата   чужди езици  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Лагери за насилствено интерниране на жертви на лъжливия тест PCR "за коронов вирус", а и на др. хора
Започване на нова тема
    

06.04.21 20:02 Цитирай
изказвания: 4922

Във видеото по-долу, преди няколко месеца наивните, или осъзнати, добре сресани и гримирани платени четци на "новини", наети на работа в пропагандните промивачници на мозъци ("медии"), мъдро и изразително разясняваха на лековерните блеещи овце,

как било имало едни такива лоши "теории/предположения за [евентуални] планувани заговори/англ."конспирации"" (и те били "очевидно погрешни"...), разпространявани от едни лоши хора, които казвали, че в скоро време властите щели да вкарват насила хора в лагери за интерниране, във връзка с т.нар. "п(Л)андемия" "Covid-19" "коронов вирус".

В следващото видео, изразително проповядващата и (волно или неволно) манипулираща медийна четец-ка, уверява, че на повечето подобни (всъщност информирани и логични) предположения хората се били смеели или ги игнорирали (така че лековерните и те, най-добре и най-умно, също, като послушно стадо, да последват техния пример, най-малко за да не стават за смях (пред манипулаторите-подиграватели)...):

10.2020
https://www.youtube.com/watch?v=tEkvQmsq72oДори в парламента е отправен официален въпрос, във връзка с този зловещ сценарий, базиращ се на станали известни документи на канадското правителство, подготвящи такива зловещи лагери:

10.2020
https://www.youtube.com/watch?v=2Uk4LVvdi-Q

(Иначе - като пример за класически "двоен аршин" -
кагато разследващи полицейски детективи/инспектори, на базата на нова важна информaция и находчива логика, стигнат до предположение/теория за евентуален заговор/англ."конспирация" в контекста на дадено разследване,

тогава, изведнъж, подобно предположение/теория е високо ценено и уважавано... (или най-малко не е нещо, което е "за смях и игнориране") и никой не обвинява и не се присмива на разследващите инспектори, за това че, на базатата на информация и логика правят "предположения/теории за заговори/англ."конспирация"", и разсъждавали, и били наблюдателни...

По същия начин, законите на всяка страна старателно се занимават с това да осъждат именно заговори/англ."конспирации". Има конкретни присъди приети от държавното законодателство, които осъждат плануването и осъществяването на заговори/англ."конспирации".
В този смисъл - откъде им е хрумнало на зконодателите, че някой бил тръгнал да прави заговори/англ."конспирации", че чак са написали дори закони и присъди осъждащи някакви си заговори/англ."конспирации"?! Ами това са си направо "конспиративни теории" от тяхна страна, така да се каже...)

Но, в един немислим и катастрофален обрат (предвид поредната медийна - "винаги истинна и надеждна" - проповед), за съжаление на лековерните, наскоро стана ясно, че всъщност

действително властите в Канада започват да вкарват в специално създадени такива места хора, които имат положителен резултат от лъжливия тест PCR, а май и при разни други обстоятелства, според както са решили.


Т.е. онези, които - на базата на достъпната информация и дадения им от Бога ум и разсъдък - са предупреждавали хората относно поредната светска властова тирания,  са се оказали прави (и то не за първи път).Като рекация на канадските Covid-лагери, в ОАД("САЩ") някои хора са много възмутени от "фашистка" Канада (понеже коментаторът от Fox News оприличава мин. предс. на Канада, Justin Trudeau, именно с Мусолини. А какво точно пък означава понятието "фашизъм" е друга тема, отново пълна с изненади...)
и не могат да повярват, че

такъв забележителен демократистически режим, като Канада, нарушава т.нар. "основни човешки права", вкарвайки хората в затвор без съд и присъда.

И ако някой дръзне да опита да наруши новата канадска дълбоко-демократистическа диктатура - демократура - (напр. отказвайки да влезе в Covid-лагера за интерниране),

го грози глоба от милион(и) долари и до 3 г. затвор.bizpacreview.com, 01.04.2021
‘COVID internment camps’: ‘You think that couldn’t happen in America? It just happened in Canada.’
‘Лагери за интерниране, за COVID’: ‘Мислите, че това не би могло да се случи в Америка? Току що се случи в Канада.’


uncutnews.ch, 26.02.2021
Die neuen und geheimen Konzentrationslager, die Weltweit betrieben werden und die gefälschte Covid-Pandemie
Новите тайни концентрационни лагери, които ще бъдат въведени в действие по целия свят,
и фалшифицираната "пандемия-Covid-19"
uncutnews.ch, 04.04.2021
Kanada hat Internierungslager für diejenigen eingerichtet, die von Covid-19 infiziert sind
Канада е въвела в експлоатация лагери за интерниране на онези, които са "заразени с Covid-19"


Red VS Blue News, youtube.com, 31.03.2021
Tucker Carlson: Canada forcing COVID+ citizens into 'INTERNMENT' facilities, Fox News
... Канада вкарва насила положително-тествани [с лъжливия тест PCR] граждани в сгради за интерниране, Fox News

https://www.youtube.com/watch?v=3pENoC82bLY


[ Редактирано 08.04.21 00:10 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   държавна тирания,   коронавирус,   лагери за интерниране,   тест pcr
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF