Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

благосклонност   божията общност   второто идване на исус   възгордяване   джулиан асандж   отричане от себе си   рождество христово   свобода на религията   стефан георгиев гайдарски   троица  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
PCR - лъжливият тест за създаване на фалшиви статистики?
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
04.02.21 00:45 Цитирай
изказвания: 4922

Без да изолират евентуален т.нар. "вирус" според Постулатите на Кох или Ривър (ако патогенни вируси изобщо съществуват)

и да му вземат евентуалната генетична информация/поредица,

на практика няма как да създадат тест PCR (използващ именно съответната генна поредица) за откриване на съответния евентуално-съществуващ т.нар. "вирус".


По-долу главният епидемиолог на китайската CDC, д-р Wu Zunyou, си признава официално,

че няма изолиран т.нар. "вирус".


Sons of Liberty Media, bitchute.com, 03.02.2021
Chief epidemiologist of Chinese CDC admitted "they didn't isolate the virus"
Главният епидемиолог на китайската CDC признава: "...не са изолирали вируса..."

https://www.bitchute.com/video/C8yATnGHnVje/
[ Редактирано 04.02.21 00:52 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
13.02.21 01:15 Цитирай
изказвания: 4922

(разкл. от: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19)


По-долу една статия от F. William Engdahl:
(също и в "Наблюдател": http://edinni.com/comment.php?comment.news.221)F. William Engdahl, globalresearch.ca, 11.12.2020
Coronavirus Scandal Breaking in Merkel’s Germany. False Positives and the Drosten PCR Test
Избухва "короново-вирусeн" скандал в Меркел-ска Германия. Лъжливите "положителни" и тестът PCR на Drosten
"...Широко възхваляваният германски модел на режима на Ангела Меркел за справяне с пандемията COVID-19 сега е обхванат от поредица от потенциално опустошителни скандали,

стигащи до самата сърцевина на тестването (с тест PCR) и медицинските съвети/експертизи, които биват използвани за оправдаването на обявяване на драконовски икономически ликвидирания и след това, на практика задължителни vacca-синации.


Скандалите са свързани с един професор, който стои в основата на “короновата” съветническа група на Меркел. Последствията отиват далеч извън германските граници до самата СЗО и техните препоръки за целия глобус.


Целият прецедент за спешната блокада/затваряне на предприятия, училища, църкви и други социални пространства по света - разпоредена от СЗО - се основават на един тест, въведен, удивително рано, в контекста на сагата с Ухан-ския, китайски “коронов вирус”.

 

 

На 23 януари 2020 г. в научното списание Eurosurveillance на Центъра за Превенция и Контрол на Заболяванията (CDC) на ЕС, д-р Кристиан Дростен (Christian Drosten),
заедно с няколко колеги от Берлинския институт по вирусология в болница Charité,
и заедно с ръководителя на малка берлинска био-технологична фирма, TIB Molbiol Syntheselabor GmbH,

публикуват проучване, в което твърдят, че са разработили първия ефективен тест за откриване дали някой е заразен (инфектиран, разболян) с “непознатия досега” коронов вирус, за първи път установен само преди няколко дни в Ухан.

Статията на Drosten е озаглавена „Откриване на непознат досега коронов вирус от 2019 г. (2019-nCoV) чрез моментална “RT”-PCR методология“ (Eurosurveillance 25 (8) 2020).


Новината е посрещната с незабавно одобрение от корумпирания генерален директор на СЗО, Тедрос Адханом (Tedros Adhanom),
първият човек оглавил СЗО, който НЯМА научно звание “доктор по медицина (той е “доктор на философските науки”).


От този момент нататък, тестването за вируса чрез теста на Drosten, наричен “моментален” (англ. Real Time /RT/) или “RT”-PCR тест, се разпространи чрез СЗО по целия свят, като най-използваният протокол за тестване, да се определи дали човек евентуално “има COVID-19”, болестта.


На 27 ноември високо уважавана група от 23 международни вирусолози, микробиолози и сродни научни работници публикува призив списанието Eurosurveillance да се откаже от (и да оттегли) статията на Дростен от 23 януари 2020 г.


Техният внимателен анализ на оригиналната публикация (на Дростен) е съкрушаващ. Докато тяхната публикация [за разлика от научния доклад на Drosten] е истинска (научна) „рецензия (от сродни научни работници)“.

Те обвиняват Дростен и неговата научна група във „фатална“ научна некомпетентност и недостатъци/дефекти във връзка с рекламирането на техния тест.
Като начало, както разкриват критичните научни работници,

научният доклад, чрез който бе наложен теста PCR на Дростен за Ухан-ския вирусо-вариант на короновия вирус,
който тест впоследствие беше възприет с непристойна прибързаност от правителството на Меркел, заедно със СЗО, за използване навсякъде по света - което доведе до сурови блокади на населението и бизнеса в световен мащаб и до икономическа, и социална катастрофа -

никога не е преминал рецензия (от сродни научни работници) преди публикуването му от списание Eurosurveillance.Критиците посочват, че:

„научният доклад на Корман-Дростен е бил изпратен на Eurosurveillance на 21 януари 2020 г.
и приет за публикуване на 22 януари 2020 г.
На 23 януари 2020 г. научният доклад е бил на линия в Интернет“

Невероятно! - протоколът за тестване на Дростен, който той вече е бил изпратил на СЗО в Женева още на 17 януари, бива официално препоръчан от СЗО като Световен тест за определяне на присъствието на Ухан-ски коронов вирус, дори преди публикацията да е публикувана.

Както критикуващите автори посочват,
за толкова сложна и важна за световното здраве и сигурност тема,
сериозна рецензия (от сродни научни работници) от поне двама експерти в тази област, е невъзможно да се направи за 24 часа.Критиците посочват, че

Дростен и неговият съ-автор д-р Chantal Reusken не са предоставили/разкирли информацията относно (в случая) крещящия конфликт на интереси. И двамата са били също и членове на редакционния съвет на Eurosurveillance.


Освен това, както съобщават BBC и Google Statistics, на 21 януари е имало общо (само) 6 смъртни случая, приписвани на вируса от Ухан.

Те питат: „Поради каква причина авторите (Дростен и др.) са приели за даденост, че (уж) имало предизвикателство/трудности за лабораториите за обществено здраве (по света),

когато всъщност по това време е нямало никакви съществени доказателства, които да показват, че избухването на зараза е по-широко разпространено, отколкото се е смятало първоначално?“Друг съ-автор на научния доклад на Drosten, който е обезпечил привидната научна достоверност на тестовата PCR процедура на Drosten, е самият ръководител на фирмата, изработила теста, който днес - с благословията на СЗО - се предлага на пазара в обеми от стотици милиони, Olfert Landt, от Тиб-Молбиол в Берлин,

но Landt също не е разкрил/уведомил обществеността относно този, свързан с темата, факт в научния доклад на Дростен.

 

Със сигурност няма нищо подозрително или нечестно тук, или?...

 


Би било уместно да се знае дали Дростен, главният научен съветник на Меркел за COVID-19 (на практика - германският „Тони Фаучи“*), получава процент за всеки тест, продаден от Tib-Molbiol в контекста на тяхното бизнес/маркетингово споразумение с Roche.
___
* Anthony Stephen Fauci (Tony Fauci) е съответният главен научен съветник на американското правителство относно т.нар. “COVID-19”
Фалшиви положителни резултати?

От края на януари 2020 г. световните медии, имащи “стандартна (политически-коректна)” позиция, заливат всички ни с плашещи почасови актуализации за „общия брой заразени/болни с коронов вирус“. Обикновено те просто добавят всяко дневно увеличение към глобусен/световен общ брой на „потвърдените случаи“, в момента над 66 милиона.

(Наистина) Тревожно, но с важното уточнение, че - както посочват Питър Боргер и колегите му научни сътрудници посочват - понятието „потвърдени случаи“ е число-безсмислица.Защо?


Докладът на Borger разкрива - както те го определят - ​​„десет фатални проблема“ в научния доклад на Дростен от януари 2020. Тук разглеждаме най-крещящите от тях, които лесно могат да бъде разбрани от повечето хора - непрофесионалисти (по медицина).


Drosten & Група (работили по научния доклад) предоставиха объркващи неуточнени последователности от primer-и* и probe-и**.
________
* малка част от ДНК или РНК, служеща за начална част при ДНК-образуване
** малка част ДНК или РНК, служеща за разкриване на целевата ДНК или РНК


Критиците отбелязват: „Този ​​голям брой варианти не само е необичаен, но е и много объркващ за лабораториите. Тези шест неуточнени позиции биха могли лесно да доведат до проектирането на най-различни/произволни възможни последователности от prime-и, които да нямат никаква връзка със SARS-CoV-2...
Такова объркващо неконкретно описание в документа на Corman-Drosten не е подходящо за Стандартен Протокол за Действие (вж SOP). Тези неуточнени позиции е трябвало да бъдат проектирани недвусмислено. "

 

Те добавят, че

„Тестът RT-PCR не е препоръчван като главен/основен метод за диагностициране/откриване на инфекция/зараза/заболяване (от Covid-19).
Ето защо тестът RT-PCR като използван в установен ред на действие в болници за откриване на COVID-19, не е предназначен за редовна/всекидневна диагностика/откриване на Covid-19. "Цикли на разширяване/екстраполация (в процеса на PCR методологията)

Но още по-съкрушаващ за Дростен е фактът, че той никъде не споменава за “положителен” или “отрицателен” тест или, всъщност, кое точно определя дали реултатът е положителен или оптрицателен!

В доклада на Боргер се отбелязва, „Тези видове вирусологични диагностични тестове трябва да се основават на Стандартен Протокол за Действие (SOP), включително проверен/потвърден точен брой необходими/максимум PCR цикли (Ct value), след които цикли взетата проба/секрет да се счита за положителна или отрицателна (по отношение на тестването).

Максималната разумно надеждна стойност Ct е 30 цикъла. Над 35 цикъла Ct трябва да се очаква бързо нарастващ брой фалшиви "положителни" резултати ...   Научните изследвания показват, че само неинфекциозни (мъртви) вируси се откриват със стойност Ct: 35. ".

 

(В противоречие на това) СЗО и Drosten препоръчват Ct 45 цикъла и, както се съобщава, в момента германските здравни служители правят тъкмо това (Ct 45 цикъла).

Не е чудно, че тъй като броят на тестовете се увеличават в началото на зимния грипен сезон, PCR (уж) "положителните" в Германия и другаде направо “експлодират” като брой.


Както критиците подчертават, ако здравните власти спазваха максимум 35 цикъла, броят на короново-положителни щеше да бъде само по-малко от 3% от настоящия брой!

Те отбелязват: „аналитичният резултат със стойност на Ct от 45 е научно и диагностично абсолютно безсмислен (разумна стойност на Ct не трябва да надвишава 30).
Всичко това трябва да се каже много ясно.
Сериозна грешка е, че в научния доклад на Corman-Drosten не се споменава максималната стойност на Ct, при която взетата проба/секрет може еднозначно да се счита за положителен или отрицателен резултат от теста.
Тази важна граница на прага на извършвания брой цикли не е посочена също и в последващи подадени научни работи до момента.“

Авторите добавят,
„Фактът, че тези PCR продукти не са проверени и потвърдени на молекулярно ниво, е друга поразителна грешка на протокола, което прави всеки тест, базиран на него, безполезен като точен диагностичен инструмент за откриване на вируса SARS-CoV-2.“.


Казано на прост език, цялата идеологическа платформа
на фондацията „Гейтс“,
на правителството на Меркел,
на СЗО
и на СИФ (Световен Икомически Форум),

както и прецедентът за, на практика, насилствени нетествани vacca-сини,

се основава на резултатите от един тест PCR за "коронов вирус", който тест не струва и пукнат грош.

Тестът на Дростен и СЗО е малко или много една научна глупост.

Също и

липсващи доказателства за научна “Докторска” степен
[на Дростен]?

Тази опустошителна критика от двадесет и три водещи световни научни работници, вкл. такива, които имат патенти, свързани с PCR, изолиране и секвениране на ДНК, и бивш Главен Научен работник на фирмата Pfizer, е съкрушаваща,

но не е единственият проблем, пред който професор д-р Кристиан Дростен се изправя днес.

Той и служителите от университета Гьоте във Франкфурт, където той твърди, че е получил Докторска степен през 2003 г., са обвинени в измама около присъждане на научна степен.


Според д-р Markus Kühbacher, специалист, разследващ научни измами като плагиатство при дисертации, Докторската дисертация на д-р Дростен, по закон

трябва да бъде депозирана на определена дата пред академичните власти в неговия университет,
които след това подписват правен формуляр, (нем.) Revisionschein,
потвърден с подпис, печат на университета и дата, със заглавие на дипломната работа и автор, които да бъдат изпратени в университетския архив.
Заедно с това се подават три оригинални копия на дипломната работа.

Kühbacher обвинява, че университетът на Гьоте е виновен за прикриване на факти, като твърдят, лъжливо, че Revisionschein на Drosten’s е подадена по надлежния (гореописан) начин.

По-късно говорителят на университета е бил принуден да признае, че той (Revisionschein на Drosten) всъщност не е подаден, или че те най-малко не могат да го намерят.

Освен това, от трите задължителни копия на докторската му дисертация - като се има много предвид глобусното/световното значение на ролята на Дростен относно “короновия вирус” - две копия са „изчезнали“, а останалото едно копие е повредено от вода.


Кюбахер казва, че сега Дростен вероятно ще бъде изправен пред съдебно обвинение за притежаване на измамно Докторско звание.Незаивисмо дали това ще се случи или не, факт е, че в Берлин е заведен отделен съдебен процес срещу двама души, отговорни за германското медийно Интернет-място, Volksverpetzer.de, за клевета и уронване на доброто име,
от известен и критичен [спрямо коронвата религия-тирания] немски лекар, д-р Wolfgang Wodarg.

Съдебното дело изисква от подсъдимите 250 000 евро обезщетение за клевета на личност и материални щети, за Wodarg, от обвиняваните (от тях) на тяхното Интернет-място, както и в други германски медии,

твърдeйки, че те злобно и без доказателства, са наклеветили Wodarg, наричайки го „отричащ-Covid-а “, лъжливо наричайки “десен екстремист” (той e доживотен бивш член на парламента от Социал-демократическата партия) и множество други лъжливи и накърняващи обвинения (спрямо Wodarg).


Адвокатът на д-р Wodarg е известен германско-американски адвокат, д-р Reiner Fuellmich. В своите обвинения срещу подсъдимите Fuellmich цитира изцяло обвиненията срещу теста на Дростен за коронов вирус от д-р Pieter Borger и другите споменати по-горе.
Това на практика принуждава подсъдимите да (опитат да) опровергаят научния доклад на Borger.


Това е голяма стъпка по пътя към опровергаване на цялата измама на СЗО с тестване с тест PCR за COVID-19.


Апелативен съд в Лисабон, Португалия вече отсъди на 11 ноември (2020), че тестът PCR на Drosten и СЗО не е валиден/не важи за откриване на короново-вирусна инфекция/заболяване и

че (резултати от) тестът PCR не е основание за налагане на национални или частични блокади/затваряния на населението.Ако залогът не беше толкова смъртоносен за човечеството, всичко това би било материал за комедия на абсурда.

Световният "цар на здравеопазването", шефът на СЗО Tedros, няма звание Доктор по медицина.

Неговата организация, СЗО, се финансира масово от един отпаднал от колежа компютърен ръководител милиардер, (Бил) Гейтс, който също съветва правителството на Меркел относно мерките, свързани с COVID-19.

 

Правителството на Меркел използва теста PCR на Drosten и самия Drosten като един „все-мъдър“ експерт, за да наложи върху населението най-драконовските икономически последици налагани извън военно време.

Нейният министър на здравеопазването, Йенс Шпан, е бивш банкер, който няма медицинска степен, а само дейност като лобист на Големите Фармацевтични фирми.


Ръководителят на германския CDC (Център за Контрол и Предотвратяване на Заболяванията), наречен Институт “Робърт Кох”, Lothar Wieler, не е вирусолог, а животински лекар, (нем.) Tierarzt.


С този екип германците са свидетели на това, как животите им биват унищожавани чрез блокади/затваряния на населението и социални мерки, които никога досега не са си представяли.

Има наука и наука... Не всяка „наука“, обаче, е валидна. ..."

 

 


[ Редактирано 23.03.21 05:50 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
23.03.21 05:42 Цитирай
изказвания: 4922

Kevin's Political Commentary, bitchute.com, 17.03.2021
PCR Test Inventor Called Out Anthony Fauci as a Liar back in a 1993 Interview
(Kary Mullis) Създателят на (технологията) PCR нарича Anthony Fauci “лъжец” в интервю през 1993 година

Kary Mullis казва относно Fauci: “Той нищо не разбира - и ще му го кажа в лицето.”

Anthony Fauci е основният медицински експерт, когото американското правителство ползва като консултант относно мерките, свързани с т.нар. “Covid-19”.

През 2017, Anthony Fauci е твърдял, че по времето на Тръмп ще има ИЗНЕНАДВАЩО ИЗБУХВАНЕ НА ЕПИДЕМИЯ. Авторът на видеото се пита, откъде Fauci е знаел за тази бъдеща епидемия?... (вж текста под видеото)

https://www.bitchute.com/video/ok5kxqZYMVF1/

[ Редактирано 23.03.21 05:44 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
23.03.21 19:07 Цитирай
изказвания: 4922

Препубликувам връзката, публикувана от Анонимен, тук
svoboden-narod.eu, 12.03.2021
Правителството на България Призна, че Вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 НЕ СЪЩЕСТВУВА
(Запитване към и от Министерство на Здравеопазването, Официални Документи)Връзка към запитването относно евентуалното изолиране на т.нар. "коронов вирус"/SАRS-СОV-2:
http://svoboden-narod.eu/wp-content/uploads/2021/03/zapitvane1-e1616020006750.jpg

Връзка към официалния отговор от Министерството на Здравеопазването:
http://svoboden-narod.eu/wp-content/uploads/2021/03/otgovor-e1616020082397.jpg

 

Още информация за теста PCR, идваща от създателя на технологията PCR /80-те год. на 20-ти в./
(Polymerase chain reaction)

svoboden-narod.eu, 19.03.2021
Бащата на PCR теста Кари Мълис: COVID-19 Е ИЗМАМА! Ползват Изобретението ми за Мръсни Нехуманни цели
THETRUTHRAW, 20.12.2020
KARRY MULLIS (PCR Test inventor) opinion on Fauci
Karry Mullis (създателят на технологията PCR) - мнение за д-р Fauci

https://www.bitchute.com/video/hPt4aVJ1MH0d/
[ Редактирано 23.03.21 22:36 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
24.03.21 23:10 Цитирай
изказвания: 4922


Тук още информация, имаща пряко отношение към т.нар. " тест PCR за "коронов вирус" ":


Corona: Въображаемият, теоретичен "вирус"адм.бел.
разкл. в: Етиленов окис в тест-клечиците - причинява рак и мозъчни кръвоизливи


[ Редактирано 25.03.21 14:39 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
31.03.21 23:49 Цитирай
изказвания: 4922reitschuster.de, 31.03.2021
Sensations-Urteil in Österreich: PCR-Test nicht als Infektions-Nachweis geeignet
"Keine validen und evidenzbasierten Aussagen und Feststellungen"

Сензационно съдебно решение в Австрия: Тестът PCR е негоден за доказателство за случай на разболяване
"Няма валидни и основани на доказателства становища и резултати"

Решението на съда:
http://www.verwaltungsgericht.wien.gv.at/Content.Node/rechtsprechung/103-048-3227-2021.pdf

 


vienna.at, 31.03.2021
Verwaltungsgericht: Definition für bestätigte Corona-Fälle falsch
Административен съд: Дефиницията за потвърдени случаи на болни от "коронов вирус" е погрешна/невярна


[ Редактирано 02.04.21 00:51 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
05.04.21 00:52 Цитирай
изказвания: 4922

(в Германия)
Covid Truths, covidtruths.co.uk, 10.03.2021
Dr Reiner Fuellmich PCR Lawsuit Update – March 2021
Д-р Reiner Fuellmich - Съдебно дело, свързано с/срещу теста PCR - Новини - март 2021
(в Кипър)
PS, politikstube.com, 04.04.2021
Drostens PCR Test steht vor Gericht
Тестът PCR на д-р Дростен отива на съд


Elias Hazou, cyprus-mail.com, 28.02.2021
A challenge to Covid decrees
Предизивикателство срещу наредбите, свързани с "Covid"


"...Около 30 фирми са готови да предприемат решителна стъпка и да заведат групов съдебен иск

Адвокатска кантора в Никозия се подготвя да заведе съдебно дело срещу държавата от името на група фирми, затворени по заповед на здравния министър - това е първият сериозен отпор (в Кипър) срещу наредбите, свързани с "короновия вирус".
...
Ищците по делото ще искат компенсация за загубите, предизвикани от затварянето на фирмите, наредено от държавата.
...


Но разговаряйки с Georgiades (главният адвокат), човек започва да разбира, че адвокатът искат да преследва съдебно самата система с обществените блокади (наложени от властта "поради Covid-19").
...
той застъпва позицията, че ограничителните мерки, свързани с Covid-19, са откровено незаконни и неконституционни.
...
мерките са непропрционални и нарушават човешките права.

...
След това идва прпблемът с теста PCR и лъжливите положителни резултати - отново широко докладвани по медиите и в научната литература.

"И въпреки това, голяма част от създадената паника (продължава да) се обляга на "случаите", обявявани чрез тестване с технологията PCR."
Накратко - и тук е развръзката - членовете на научния съветнически екип (съветващи правителството) са потенциално отговорни за причинени щети, според Georgiades.
По-нататък адвокатът обяснява незакоността на всеобщите блокади на обществото, наложени насила от властите.
...

Наближаващото дело ще изправи държавата като главнен подсъдим, но други би могло да бъдат добавени след това - като напр. (медицинските) съветници на правителството.

...
Адвокатът казва, че ... той ще доведе и научни експерти - от Кипър и чужбина - като свидетели-експерти.

Той планува допълнително да цутира научните трудове на "тежката категория" в тази област, като напр. John Ioannidis от университета Stanford.


...Относно задължителните бързи тестове на работното място, Georgiades казва, че това верятно нарушава член 7 от конституцията: "Всеки човек има право на живот и неприкосновеност на тялото му"

На въпрос по същата тема, адвокатът Nicos Clerides заяави, че наскоро една жена го е посетила търсейки съвет относно как да се справи с това задължение.
Тя отказва да направи бързия тест като въпрос на принцип и е уведомила работодателите си писмено. До момента не е пострадала от съответно наказание, но тя иска да изпревари събитият, така да се каже.
Относно кого точно тази жена - а и други като нея - би могла да осъди, Clerides казва, че зависи от случая.

...Относно vacca-сините "против Covid" и това, те да станат потенциално задължителни, (и то) не по закон, а по-скоро "пo втория начин", на практика  -  както напр. в Израел, с т.нар. "Зелен паспорт" - адвокатът е заявил, че

ако такава ситуация се получи в Кипър, тогава човек може да се позове на член 28 от конституцията, който говори за (незаконното) преференциално различно теретиране на дадени хора (discrimination).
..."
[ Редактирано 05.04.21 16:25 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF