Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

edinni.com:въпроси   septuaginta   блажени гонените   ездра 2   квинт септимий флоренс тертулиан   клетви   ланка   небесният мъж   плътски оръжия   светските имиджи  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Hans Tolzin под инквизицията на Короновата религия
Започване на нова тема
    

16.12.20 02:41 Цитирай
изказвания: 5004

(разкл. от: Короновата религия-тирания - коронов "вирус" - COVID-19)


Hans U. P. Tolzin - журналист и автор, споделя позицията си и неволите си в контекста на все по-настъпващата тирания по света и в Германия, където той живее и работи.


Това е една от последните му публикации, които могат да се прочетат (нем. ез.) на неговата страница https://www.impfkritik.de, както и на други негови инициативи в Интернет (напр. https://www.impf-report.de/, http://tolzin.de/)


Hans Tolzin, impfkritik.de, 15.12.2020
Tolzin: "So stürmte die Polizei mein Haus!"
Tolzin: "Така полицията нахлу в къщата ми!"Тук бърз превод:
----------------------------------------
Страната ни се управлява от нов вид фашизъм и демокрацията ни приключи. Това го изпитах върху гърба си на 10 декември (2020): Около дузина полицаи нахлуха в дома ми, за да прекратят събиране, което, според тях, било забранено.

Дали нашият Основен закон (закон, с власт на законна конституция, в Германия, м.б.) все още струва поне колкото хартията, върху която е отпечатан?...

Звуко-запис на нахлуването (MP3, 23 минути)
https://www.impfkritik.de/upload/2020-12-10_polizei.mp3


Наивност или страхотна идея?

(Hans U. P. Tolzin, 15 декември 2020 г.) 
Всъщност мислех, че това е чудесна идея: Забраната за събирания, която е част от категорично противоконституционните мерки (на властта), свързани с (т.нар., м.б.) “коронова пандемия”, да бъде заобиколена, като хората се срещат като група за взаимопомощ в частни жилища, като хора, които страдат физически, психологически и социално от мерките (на властта, м.б.), свързани с с т.нар. “коронова пандемия”.

Основният закон защитава правото хората да могат да се събират, особено събирания на закрито - в Основния закон за тях няма пряко позоваване на възможност за ограничение. И в Наредбата на властта на Баден-Вюртемберг, свързана с т.нар. “коронова пандемия”, събирания, които обслужват социални грижи, са изрично изключени от забраната (раздел 9, параграф 2).

Но се оказа, че съм бил твърде наивен.
От една страна, не трябваше да публикувам датата в съотв. група в Telegram за организация на демонстрации, в която е много вероятно да се намират доносници от Antifa и/или от полицията.
От друга страна, аз практикувах политика на Отворени врати на срещите за взаимоопомощ в моето жилище. Вратата не беше заключена и на входната врата имаше бележка, обясняваща, че за срещата трябва да се качите по стълбите вдясно.


Неканени гости

И така в четвъртък, 10 декември 2020 г., някъде след 20ч., бяхме заедно около 10 души и всеки, който имаше какво да каже за сегашното си състояние, можеше да говори относно това.

Изведнъж звънецът на вратата звъни. Тъй като участниците в групата за взаимопомощ не звънят на вратата, а просто биха се качили по стълбите, то аз не очаквах нищо добро и отидох до вратата. По стълбите тъкмо се качваха трима или четирима полицаи.
Бил съм провеждал забранено събиране и те щели да вземат личните документи и да разтурят събирането.

В присъствието на свидетели настоятелно и недвусмислено изисках от тях незабавно да напуснат дома ми и да разяснят исканията си с мен пред вратата, вместо в дома ми. Още служители идваха. Имаше общо 5 превозни средства, поне 2 от които ванове за полицейски отряди, всичко около 10 държавни служители."Не, вие не сте журналист"

Проведе се дълга дискусия под и пред отворената врата, в която аз настоявах относно моите права според Основния закон. Главният служител, който се представи като полицейски главен инспектор Ludwig от Herrenberg, се позова

отчасти на Наредбата свързана с т.нар. “коронова пандемия”,

отчасти на (ново-модифицирания със извънредни пълномощия, м.б.) Закон за предпазване от заболявния, според който (вече - и въпреки, че, както изглежда, е в нарушение на Основния закон, м.б.) неприкосновеността на жилището не се гарантира, ако се подозира забранено събиране.

Той също се усъмни, че съм журналист, когато включих звукозаписа на телефона си и записах по-нататъшния разговор.

Освен това, Лудвиг пое цялата отговорност за насилственото си влизане в дома ми.
Не, той не действа по указания на началник. Вижте също и звуко-записа на живо.Белезници в собствения си дом

За да изразя максималната си речева съпротива срещу това нападение срещу правата ми и правата на приятелите ми, гарантирани от Основния закон, подчертах, че им е позволено да влязат в дома ми само през трупа ми.

След това ми сложиха белезници и взеха личните документи на приятелите ми и ги изпратиха у дома.

След около 30 минути кошмарът свърши. От него записах почти 23 минути звуко-запис с телефона си (препоръчвам, за всеки случай да запишете аудио-данните на компютърния си диск).
Разочароващо заседание на комисията по петиции (към германския парламент)

Само три дни по-рано представих моята петиция във федералния парламент пред Комисията по петиции,

която призова за създаване на експертна комисия, която да превжда обществено открити срещи / обсъждания, в която да присъстват както привърженици, така и критици на мерките (на властта), свързани с с т.нар. “коронова пандемия”.

Заседанието (относно тази петиция, м.б.) не беше много обещаващо. Вижте сами:
https://www.impfkritik.de/pressespiegel/2020120801.html
В допълнение:


Въпреки че имам медицинско свидетелство (позволяващо на пациента законово-регламентирано да не носи задушаваща запушалка на устата и носа, независимо от текущите властови наредби, м.б.), те не искаха да ме пуснат да съм в сградата (на парламента, м.б.) без покривало за устата и носа в продължение на 1ч и половина (явно, те нарушавайки закона, м.б.).

Едва след като се съгласих да сложа такова покривало за 5 минути - от входа до заседателната зала - тогава ме пуснаха.Политически показен процес предишния ден

В сряда, 9 декември, имаше изслушване срещу мен в Окръжния съд в Щутгарт, защото през май не бях носил покривало за уста и нос в метрото на път към голямата демонстрация в Щутгарт за правата, гарантирани в Основния закон.

В сградата на съда и в съдебната зала царуваше най-строго задължение за носене на намордник,

въпреки, че разстоянието беше педантично наблюдавано в съдебната зала (само 5 наблюдатели бяха допуснати при над 60 свободни места)

и въпреки, че всички страни по делото трябваше да стоят в кабини от плексиглас.

Съдията, на около 25 г., всъщност твърде млада и неопитна, за да и́ бъде позволено да изпълнява такава отговорна длъжност, не позволи на адвоката ми да свали намордника (защото именно това си беше всъщност) си по време на защитните си речи. Бях приел задължението за маска единствено заради да не попреча на преминаването на делото към следващата съдебна инстанция (висш окръжен съд).
В ретроспекция - не трябваше да го правя, и не трябваше да признавам съдията, поради нейната пристрастност.
Това беше политически показен процес - нищо повече и нищо по-малко. Тук моя доклад относно делото.
https://www.impfkritik.de/pressespiegel/2020121001.html

 

Следващият показен процес срещу мен е на 8 март 2021 година

И на всичкото отгоре - черешката на тортата:
Защото, поради това, че пред окръжния съд в Хайделберг един човек, който беше обвинен, че е нарушил Наредбата, свързана с т.нар. “коронова пандемия” (по време на демонстрацията за адвоката Beate Bahner), се беше позовал (в своя защита, м.б.) на собственото ми, междувременно приключило дело там,

властите в Хайделберг бързо подновиха отново делото ми там. Следващата ми съдебна призовка в окръжния съд е в Хайделберг, в понеделник, 8 март 2021 г. в 9 ч.
Какво ще става оттук нататък?

Тъй като не съм готов да се откажа доброволно от правата ми, гарантирани от Основния закон, предвидимо е, че скоро ще се опитат да ме вкарат в психиатрия, и с основанието, че (уж) имам намерения за самоубийство - да ме вкарат в усмирителна риза и да ме дрогират с психотропни медикаменти.

С настоящото заявявам, че психически поне не съм по-болен от обикалящите навсякъде вирусо-фоби (хора в страх/паника от вируси, м.б.) и параноици, които виждат смъртоносна опасност във всеки срещнат, който не носи намордник или иначе не е готов да се откаже от свободата си в Името на Короновата “Пандемия”(или Короновия “Вирус”).


И с настоящото заявявам също, че не се намирам в риск от самоубийство,

защото бих искал сам да съм свидетел на това, как онези (т.е. властите, м.б.), които от март 2020 г. насам не спират с посегателствата си върху Основния закон, бъдат подведени под съдебна отговорност.

Можете да предположите, че имах нужда от няколко дни, за да си изясня как да се справя с тази ситуация. Междувременно вече съм взел решение. Повече подробности относно това, по-късно.Моля, подкрепете моя съдебен фонд!

Въпреки, че доверието ми в германската съдебна система е спаднало почти до нулата, не бива да прекъсваме пътя през инстанциите, който вече е започнат. Ние, т.е. една шепа граждани от няколко федерални провинции, моят адвокат д-р Lipinski и аз, бихме искали да вървим по каналния съдебен ред, докато това е възможно. Това струва пари. В момента моят съдебен фонд е на червено. Ще се радвам на всяка подкрепа!

----------------------------------А тук едно видео (без пряка връзка с Hans Tolzin), песен на Alex Olivari, което показва как чрез сегашната "коронова" тирания, унищожават в Германия все повече и повече малкото останали свободи на обикновеното население.

Всичко това, разбира се, в една или друга степен става и по целия свят.Но въпреки тези много зли времена, хубавото е че Божието царство наближава с всеки изминал ден.

Но първо трябва Бог да допусне да се разкрие и възцари над целия свят един сатански лъже-помазаник-цар,

чрез който Бог ще направи така, че всички хора по земята, които отхвърлят истинския Божий цар, Исус от Назарет, да се измамят и да се покланят на сатанинския лъже-помазаник-цар и на сатаната,

за да бъдат осъдени от Бога на Божия съд всички, които са отхвърлили истината, засвидетелствaна от Бога относно неговия син, Исус, и са благоволили в неправедността, както пише от преди близо 2000 години за наближаващите дни.И когато истинският Божий помазаник-цар и единствен син, Исус от Назарет, син се възцраи над целия свят, тогава всичко ще се обърне, и тогава Бог вече няма да допуска подобно нечестие и зло, каквото започва да се случва, и каквото още по-лошо и зло наближава, преди да прикючи нощта и властта на злите, и тогава да изгрее истинското слънце...
reinhardfranz53, bitchute.com, 15.12.2020
Lied: DEUTSCHLAND ZEIG DEIN GESICHT – Alex Olivari (R. Franz)
https://www.bitchute.com/video/W4yFV9aMOwOL/


_____
Сложили са го и на youtube / google, но както те направиха и с хиляди други видеота, съдържащи  "неправилни възгледи", предполагам, че youtube скоро ще цензурират и изтрият и това видео, затова не виждам някакъв смисъл да оставям връзка и към youtube.


 

 

[ Редактирано 20.12.20 00:35 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   hans tolzin,   вирус,   коронавирус,   маска,   пандемия,   ханс толцин
    
18.12.20 22:53 Цитирай
изказвания: 2105
Не, не са изтрили песента. Наистина е страхотна, вече я препратих на неколцина познати. Страхотно послание, браво!!" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
19.12.20 03:41 Цитирай
изказвания: 5004

След като полицията е нахлула (вж по-горе) - незаконно, според него - в дома му и е разтурила събиране за взаимопощ, (уж) гарантирано от Основния закон (независимо от други наредби),

сега германският журналист и автор Hans Tolzin, предприема следваща крачка на мирна съпротива срещу, според него, незаконните мерки и насилие на властта срещу населението, свързани с т.нар. "пандемия COVID-19".

Tolzin призовава за мирни демонстрации пред полицията в неговия град и по други градове, с искане за уволнение на служителите, които незаконно са упражнили насилие срещу него и останалите участници в групата за взимопомощ.
Както и за принципна мирна съпротива според чл. 20 пар. 4 на германския Основен закон (като цяло, даващ право на съпротива на всички германци срещу всеки, който накърнява правата, гарантирани от Основния закон) срещу мерките на властта, свързани с т.нар. "пандемия COVID-19".

Публикувал е съответно видео в Telegram, Bitchute и Dailymotion, което, ако правилно разбирам, е било цензурирано и изтрито (поне от BitChute и Dailymotion).

Hans Tolzin, impfkritik.de, 18.12.2020
Aufruf zum friedvollen Widerstand nach Art. 20 Abs. 4 GG
Призив за мирна съпротива според чл. 20 пар. 4 на Основния закон


видеото отново е достъпно:

bitchute.com, 19.12.2020.
Corona-Faschismus: Aufruf zum friedvollen Widerstand nach Art. 20 Abs. 4 GG (нем. ез.)
Коронов фашизъм: Призив към мирна съпротива според чл. 20, пар. 4 (Основен закон)
https://www.bitchute.com/video/H5aLXSPV4yzi/[ Редактирано 20.12.20 00:32 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF