Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

der sievi   edinni.com:свети книги   vaxxed   божия намеса   васил еленков   демократизъм   лъжеапостол   октопод   слава   църковен растеж  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
€180000+ Предизвикателство-облог към проф. д-р Drosten (създал тест PCR "за коронов вирус")
Започване на нова тема
    

08.12.20 19:52 Цитирай
изказвания: 4976

(разкл. от: Коронов "вирус", COVID-19, coronavirus)

По долу връзка към фонд събрани пари в PayPal в размер на
40000 + 141949 =
181949 CHF (швейц. франка), до момента  (и се увеличават! - всеки може да добави) -


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО  от Samuel Eckert, Bodo Schiffmann, Wolfgang Greulich и всеки, който би искал да участва,


спрямо проф. д-р Christian Heinrich Maria Drosten (ръководител на Института по Вирусология в известната университетска болница Charité в Берлин),


който (Drosten) е създал тест PCR "за коронов вирус" (който "вирус" никой досега не е изолирал или виждал -
а без изолиран т.нар. "вирус" няма как да се направи тест за съответния специфичен т.нар. "вирус"),

който тест по дефиниция не може да диагностицира дали някой е болен,

но който тест, въпреки това, се използва с благословията на политиците навсякъде по света, за да се съставят ежедневни статистики,

всяващи ужас и страх в обществото
(англ. "terrorism") относно, именно:


броя на (уж) болните от т.нар. "COVID-19"

и броя на умрелите (уж) поради това, че са били болни от т.нар. "COVID-19"


(въпреки, че тестът по дефиниция не може да диагностицира дали някой е болен,
и въпреки, че никой досега не е изолирал т.нар. "вирус" "SARS-COV-2", а май че какъвто и да е друг т.нар. "вирус"...
а без изолиран т.нар. "вирус" няма как да се направи тест за съответния специфичен т.нар. "вирус")Бърз превод на текста там:

-------------------

НИЕ ТВЪРДИМ:
Проф. Дростен не може да покаже текстови места от (научни) публикации, които научно доказват процеса на изолиране на ("вируса") "SARS-CoV-2" и неговато генна същност.


НАШАТА ЦЕЛ:
Ако не може да бъде представена публикация, тогава трябва да се проведат проверовъчни тестове и достигането на съгласие по решението да се извърши заедно с нас и проф. Дростен.

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ:
Ако г-н Дростен може да опровергае твърдението ни в тези съвместни опити, той ще получи сумата, съдържаща се в този фонд,


и допълнително

20 000 евро от Samuel Eckert,
10 000 EUR от Bodo Schiffmann,
10 000 EUR от Wolfgang Greulich,Ако г-н Дростен не може да предостави условието на предизвикателството, тогава ние ще върнем всички пари на дарителите.

- Това предложение до г-н Дростен важи до 31.12.2020г.
- Можете да внасяте пари във фонда до 18.12.2020г.

-------------------------------


Тук фонда в PyaPal:

Christian Drosten Isolat Fund
https://www.paypal.com/pools/c/8uTeNtStlk


Досега проф. д-р Дростен не е привел никакви научни доказателства относно евентуално изолиране на т.нар. "вирус" " SARS-CoV-2"


Предвид огромната сума, събрана досега за него и

възможността на д-р Дростен да докаже пред целия свят (както някои я наричат) "короновата религия",

неговата демонстрирана незаинтересованост остава необяснима...[ Редактирано 17.12.20 03:57 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
pcr,   pcr тест,   дростен,   коронова религия,   предизвикателство
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF