Още по темата
Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

1 тимотей   грабването   едно   живко казанджиев   късен дъжд   основаване на написаното   отрови   папи   смисъл на вярата   14  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
ID2020, Луцифераза и Белегът на звяра
Започване на нова тема
    

29.11.20 02:16 Цитирай
изказвания: 4954

(разкл. от: Ваксините - скрит геноцид в световен мащаб, от новородени до възрастни?)

(разкл. от: Коронов "вирус", COVID-19, coronavirus)
Както изглежда, технологичната основа за поставяне на контролиращ белег върху тялото на човека е готова или най-малко в напреднал стадий.

Проектът ID2020 (в сътрудничество с MIT), спонсориран от Бил Гейтс и подобни, изглежда ще бъде ключов за осъществяването на настъпващата световна тирания.


Noel Joshua Hadley, theunexpectedcosmology.com, 04.05.2020
Luciferase: Quantum Dot Tattoo & the Seething Energies of the Light-Bearer
"Луцифераза: Татуировката чрез технологията Квантова точка (quantum dot) и кипящите енергии на Свтло-Носеца"


Въпреки, че "градските легенди" относно личното име "Луцифер", популярно асоциирано със сатаната, са пълна заблуда - основана на  заблудителния и неверен превод на Ис.:14:12 в. превода "King James Version" / KJV (възм. и в други),

все пак това име ("Луцифер") масово се свързва именно със сатаната.

В този смисъл, фактът на използването на този ензим ("Luciferase") в обсъждания контекст и технология не може да остане пропуснат.

Ariyana Love Ambassador, bitchute.com, 23.11.2020
Horrific Contents of Bill Gates DNA Altering Covid Vaccine (англ.)
"Ужасяващите съставки във vacca-сината на Бил Гейтс "против COVID",
която променя (човешкото) ДНК
(и съответно променя безвъзвратно, на генетично ниво, тялото на човека)"


https://www.bitchute.com/video/wUzKl18qtjBi/
[ Редактирано 12.12.20 19:36 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
id2020
    
06.12.20 16:14 Цитирай
изказвания: 2105
Това е наистина ужасно, но явно е в Божият план за идването на последните дни и славното явяване на Сина (в което тези хора не вярват). "И нека занапред вършещият зло да върши зло и този, който добро върши - нека да върши добро."" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
09.12.20 21:39 Цитирай
изказвания: 4954

Една статия от март 2020, която не си е загубила давността...Peter Koenig, Global Research, 12.03.2020
The Coronavirus COVID-19 Pandemic: The Real Danger is “Agenda ID2020”
Короново-вирусната пандемия COVID-19: Истинската опасност е “План ID 2020”
"... Днес СЗО обяви за "пандемия" короново-вирус-ното заболяване COVID-19 – без да има и най-малка следа от пандемия. Пандемия би могло да бъде състояние, когато нивото на смъртни случаи спрямо случаи на заболели достигне повече от 12%.
...

Всичко това беше на дъските за чертаене и плануване доста години.  Окончателното решение да се започне СЕГА, е било взето през януари 2020 на Световния Икономически Форум в Давос - на твърде "закрити врати", разбира се.
Семейство (Бил и Мелинда) Гейтс, GAVI (асоциация от фармацевти, рекламиращи vacca-сините),  Rockefellers, Rothschilds и т.н. - те всички са зад това решение, изпълнението на План ID2020.

...

следваща стъпка може да бъде ... "насилствена/принудителна vacca-сина" под полицейско или военно налюдение. Онези, които откажат, може да бъдат наказани (глоби и/или затвор, и насила vacca-синирани -  все едно).

Ако действително това стане ... хората наистина не знаят какъв "коктейл" (от вещества) ще бъде сложен (във vacca-сините) 
... 
възможно е бавно-убиващo вещество, което се задейства чак след години
или заболяване, което поразява следващото поколение,
или агент, който омаломощава мозъка,
или ген, който прави жените безплодни ...
всичко е възможно - винаги с цел пълен контрол върху населението и намаляване на населението.
След няколко години никой няма да знае откъде е дошло заболявнето (което е причинило гореописаните неща, м.б.).

...

Движим се към тоталитарна световна държава. Това е част от План ID 2020 ...

...

Намаляването на населението е сред целите на "елита" в Световния Икономически Форум, Rockefellers, Rothschilds, Morgans ...
Целта: По-малко хора (малък "елит")  могат да живеят по-дълго и по-добре при намалелите и ограничени ресурси ...


Това вече е било открито рекламирано вече през 1960-те и 70-те от Henry Kissinger, въшен. секр. в админстрацията на Никсън, инжинер-съучастник на виетнамската война и главният отговорен за полу-тайното бомбардиране на Камбоджа, геноцид върху милиони невъоръжени цивилни жители.
...
Днес той е говорител (така да се каже) на Rockefeller и тяхното “Общество Bilderberger”.
Две седмици след компютърната симулацияа в мед. център Johns Hopkins в Балтимор, Мериланд, който "произведе" (или казано по друг начин: симулира) 65 милиона смъртни случаи (!),
вирусът на COVID-19 се появи в Wuhan...Какъв е позорният план ID2020?

Това е съюз от обществени и частни партньори, вкл. агенции на ООН и граждански общества. Това е програма за електронен идентификационен номер (ID), която използва обща vacca-синация като платформа за цифрова идентичност
(т.е. информацията за хората се съхранява, обработва, използва и контролира чрез цифрови/комютърни носители и системи. А не чрез хартиени или пластмасови документи. м.б.).

Програмата използва съществуващите административни операции, свързани с регистрация на новородении и vacca-синирани, за да снабди новородените с преносима и постоянна биометрично-свързана цифрова идентичност
(т.е. описанието и съхранението на тази цифрова идентичност/личен профил, ще е свързана с тялото на човека - напр. ще е записана в имплантиран чип в ръката).

(по този начин контролът върху населението може да бъде тотален и лесен за упражняване)

...

Съюзът ID 2020 на тяхната среща на високо равнище през 2019,
под името "Издигане до Доброто Предизвикателство на Идентификацията", през септември 2019 в Ню Йорк,

са решили да започнат да налагат постепенно програмата си през 2020 - решение, потвърдено от Световния Икономически Форум през януари в Давос.


Програмата им за цифрова идентичност ще бъде тествана с правителството в Бангладеш.Съвпадение просто ли е, че програмата ID 2020 бива започната в началото на това, което СЗО нарича "пандемия"?

Или (всъщност) е    нужна    пандемия,
за да бъдат "започнати да бъдат налагани" множеството опустошителни програми от ID 2020?
...Какво се крие зад всичко това?

Тотални репресивни мерки с изкуствено предизвикана паника, до степен, където хората крещят:
"Помощ, дайте ни vacca-синации, изкарайте полицията и военните за нашата сигурност".

Или, в случай, че общественото отчаяние не стигне до там, тогава (най-малкото) би било лесно за властите в ЕС и ОАД("САЩ") да наложат блокада/запрещение по къщите от военно ниво за "опазване на здравето на хората".

Всъщност CDC (Център за Контрол на Заболяванията - Атланта, ОАД("САЩ")) вече са изработили жестоки диктаторски наредби при "аварйно здравно положение"

...


В момента може да се намираме само в началото на изпълннието на план ID 2020 - което включва,
насилническо vacca-синиране,
намаляване на населението
и тотален цифров контрол на всеки човек -

по пътя към Един Световен Ред и световна финансова хегемония,

в Пълен Спектър на Господство (Full Spectrum Dominance), както на PNAC (План за Нов Век в Америка) им харесва да го наричат.  ..."

[ Редактирано 09.12.20 21:43 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
05.02.21 05:53 Цитирай
изказвания: 4954

Peter Koenig, Global Research, 03.02.2021
Implanted “Vaccine Package” ID: Germany’s Parliament Has Ratified GAVI’s Digital “Програма ID2020”
Имплантиран Идентификационен Номер (ID) за "vacca-синационен пакет": Германският парламент е ратифицирал цифровата "Програма ID2020" на GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization - още едно "творение" на Бил Гейтс)
"Тревожни новини. В Германия Парламентът e ратифицирал на 29 януари 2021 г. изпълнението на Програма ID2020.

Това е централизирано електронно събиране на данни за всеки гражданин, до които всяка държавна агенция, полиция - вероятно и частният сектор - ще има достъп.

Той обхваща всичко, което е известно за отделен гражданин, за момента до 200 точки информация и евентуално още повече с времето - от банкова Ви сметка до навиците Ви за пазаруване, здравни досиета (vacca-синационни досиета, разбира се), политически Ви наклонности и вероятно дори навиците Ви за запознанства и други подробности от личната ви сфера.


Програма ID2020 е разработена от Бил Гейтс като част от „пакети за vacca-синация“. Той е подкрепян от Фондация Рокфелер, Accenture, WEF и GAVI (Глобален алианс за vacca-сини и имунизация, сега просто наречен Vaccine Alliance) - също "създание" на Gates (2001), със седалище в Женева, Швейцария.

GAVI се намира в съседство със СЗО. GAVI се нарича обществено-частно партньорство,
Обществената част е СЗО, плюс редица развиващите се страни;
Частните партньори са, разбира се, поредица от фармацевтични компании, например Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Merck & Co. ... и фондация "Бил и Мелинда Гейтс".

...

Приемането на Програма ID2020 още трябва да бъде одобрено от Федералния съвет на Германия, но няма големи шансове Съветът да я отхвърли.Програма ID2020 в Швейцария

По подобен начин в Швейцария Програма ID2020 - изцяло електроннен идентификационен номер (ID) - свързващ всичко с всичко относно всеки отделен гражданин, ще бъде подложена на обществено гласуване на 7 март 2021 г.

И това не е всичко, швейцарското правителство иска да предаде управлението на Програма ID2020 на частния сектор  ... Представете си банка или застрахователна компания, която се занимава (и търгува с)  личните Ви данни ! ...


В дългосрочен план ... - както е предвидено от Бил Гейтс, данните за електронен идентификатор (ID) ...  ще бъдат имплантирани в тялото ви, заедно с ваксина - възможно е това вече да се случва с инжекциите "против Covid" или ще бъде отделно, под формата на инжектирани нано-чипове.


Ранните изпитания бяха проведени в средата на миналата година в училищни класове в отдалечени села в Бангладеш.

(м.б., вж:

Chris Burt, biometricupdate.com., 20.09.2019,
ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines
https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines,

Truthseeker7777,
rumble.com, 08.12.2020
OPERATION LOCK-STEP – The Sinister Agenda behind Covid-19
https://rumble.com/vbo69p-operation-lock-step-the-sinister-agenda-behind-covid-19.html )

"Kоронаво-вирусната пандемия  COVID-19: Истинската опасност е „Agenda ID2020“,  Питър Кьониг, 26 април 2020 г.След като на всеки гражданин на планетата - според Бил Гейтс - около 7+ милиарда му бъде имплантирн ID-чип, контролът върху населението, притежаван от малък световен "елит", ще бъде близо до тотален/пълен .

 


С електромагнитно поле и с 5G/6G електромагнитни вълни, позволяващи въвеждане на данни и достъп до данни в тялото ви - контролът върху всеки човек е почти пълен.

Почти“ се отнася до планирания достъп и до вашите мозъчни вълни.

Предполага се, това да случи чрез Brain Computer Interface (BCI), наречен Neurolink (https://neuralink.com/) - разработен от Elon Musk. (вж видеото)

Той представлява контакт на електронни вълни с човешкия мозък, който, дотогава, ще е бил вече  преобразуван в електромагнитно поле (EMF), така че той да може да получава цифрови инструкции, които ще влияят на поведението ни, или - да бъде изключен - "Почивай  мир!" - както може да е най-удобно за Световния Кабал.

Нека не позволим това да се случи ... "


По-долу демонстрация на имплантиране на сензори в мозъка и дешифриране на уловените невронни сигнали.

Във връзка с обясненияте на техническа част на улавянето на невронните електро-импулси, е съвсем близко до ума, че чрез тези вкарани в мозъчната кора метални електроди могат не само да се улаваят,

но и да се предизвикват тези електро-импулси в мозъка,  т.е. да могат отвън да управляват донякъде мозъка на човека и съответно - човешките действия...

Също така е близко до ума какво ще направят с тази технология човешките тиранични власти, които многократно в човешката безславна история са демонстрирали решимостта си да упражняват всякакъв вид насилие в контекст на грях и несправедливост - вкл. мъчение и убиване - върху хората, които не са съгласни с техните човешки греховни възгледи, желания, планове и т.н....


cnet, youtube.com, 17.07.2019
Watch Elon Musk’s original Neuralink presentation

https://www.youtube.com/watch?v=lA77zsJ31nA


адм.бел.
разкл. в: Vacca-сината "против COVID-19"

[ Редактирано 05.02.21 21:46 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
id2020
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF