Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

ангел пелтеков   глаксосмитклайн   еровоам   конкубинки   масонство   многообразието на божията благосклонност   повярвали   последни времена   предателство   свобода на религията  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Коронов вирус - изолиран т.нар. "вирус" или измама?
Започване на нова тема
    

13.11.20 19:56 Цитирай
изказвания: 4922

(разкл. от: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19)


Jon Rappoport, nomorefakenews.com, 09.11.2020
The SARS-Cov-2 virus was never proved to exist
Никой никога не е доказал, че т.нар. ("коронов") вирус SARS-Cov-2 съществува


(Тук автоматичен (ненадежден) превод)


Коментарите под статията също има полза да се прочетат.

Според статията,

Публикуван на официална правителствена страница на Агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA) на ОАД("САЩ"), е достъпен официален документ на CDC* / ЦКПЗ, в който CDC / ЦКПЗ декларира, че (към 13.07.2020) CDC / ЦКПЗ и съотв. - ОАД("САЩ") нямат наличен изолиран т.нар. "коронов вирус".

Документът може да се прочете на адрес https://www.fda.gov/media/134922/download или директно от тук: CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel.
вж там стр. 42 (от номерацията върху самия лист, най-долу на страниците)

____________
*  CDC/ЦКПЗ - Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC / ЦКПЗ) в ОАД("САЩ")  (Centers for Disease Control and Prevention) e национален институт за обществено здравеопазване на ОАД("САЩ") и е федерална агенция към Министерство на здравеопазването и социалната политика, със седалище в Друид Хилс (окръг Дикалб), Атланта, Джорджия.


 


На практика CDC / ЦКПЗ декларира, че те нямат наличен изолиран вирус, като обект за изследване.

Т.е. на практика никой няма наличен изолиран "коронов" вирус.
Съответно, в този смисъл, никой не е доказал, че такъв вирус изобщо съществува.
Въпреки, че сами признават, че нямат отделен/изолиран вирус под контрол, който да изследват,

CDC / ЦКПЗ информира в документа, че те предоставят тест PCR,
с който да откриват вирус който-всъщност-не-е-бил-изолиран...

и тестът се опитва да открие РНК, която се ПРИЕМА / СМЯТА, че (евентуално, може би) идва от вирус, който не е доказано, че изобщо съществува.И използвайки този нищо-не-означаващ тест PCR,

CDC / ЦКПЗ и всяка обществена здравна агенция по света,

брои и прави "статистика" на случаи на разболели се от COVID-19 и

съответни смъртни случаи, "причинени от т.нар. "коронов" вирус, който никой не е изолирал и не е доказал, че изобщо съществува"
.
И въз основа на горните изфантазирани и нищо не означаващи цифри,

правителствата и властите налагат върху населението
запрещения по домовете и
задължение за носене на задушаваща запушалка на устата и носа /"маска"/
(със съответни назакания от сурови глоби, арести, побой на мирни граждани по демонстрации)
,

както и икономическо унищожение (особено на бизнеса на средната класа),

вкл. и теглене на лихварски заеми в размер на стотици милиарди евро
и още стотоци милиарди заеми  са планирани за следващата година,
които всички работници-данъкоплатци в ЕС ще плащаме чрез ново-въведени данъци "и други средства" най-малко до 2058г
, но едва ли ще бъдат някога изплатени,


използвайки именно тези празни цифри от т.нар. "случаи на разболели се" и "смъртни случаи "поради коронов "вирус" ".

адм.бел.
разкл. в: За златото, хартийките, поробването на държави и края на епохата
[ Редактирано 07.04.21 02:50 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   коронавирус
    
06.12.20 03:25 Цитирай
изказвания: 4922

(разкл. от: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19)bitchute.com, 13.11.2020
There Is No Virus - When That Penny Drops, All Else Follows - David Icke Dot-Connector (англ.)
Няма вирус - когато на човек му "падне стотинката" относно това, всичко останало се подрежда - David Icke - "човек, който свързва фактите, за да покаже "голямата картина""

https://www.bitchute.com/video/dcOOEOXSUBqG/

[ Редактирано 07.04.21 02:51 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
08.12.20 03:50 Цитирай
изказвания: 4922
(разкл. от: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19)

Във връзка с информацията по-горе, относно неохотното признаване от страна CDC*, че те всъщност нямат изолиран (отделен в контролна следа и наличен за изследвания) т.нар. "вирус" , наречен "SARS-Cov-2" или "коронов"

____________
*  CDC/ЦКПЗ - Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC / ЦКПЗ) в ОАД("САЩ")  (Centers for Disease Control and Prevention) e национален институт за обществено здравеопазване на ОАД("САЩ") и е федерална агенция към Министерство на здравеопазването и социалната политика, със седалище в Друид Хилс (окръг Дикалб), Атланта, Джорджия.и имайки предвид неистовото извършване на т.нар. "тест PCR" "за коронов вирус" (за който дори изрично се декларира от производителите, че този тест не може да установява дали някой е болен),

въз основа на който тест се съставят безброй статистики
относно евентуални стотици и хиляди "болни и умрели поради болест от коронов вирус" по цялата земя,
бълвани ежедневно и ежечасно от големите медии и

използвани от политиците като основание
  хората да бъдат - насила, чрез полицията или армията -

запрещени по домовете си,

да имат задължително задушаваща запушалка на устата и носа си,

на много болни от "други болести" да не се оказва помощ, поради усилията "против короновия вирус",
лекарите на пракитка да не могат да посещават болни, които са под карантина,

възрастни хора да умират, без да могат да видят близките си, понеже не ги допускат при тях (за да не ги заразят с "коронов вирус"...)

огромен брой фирми да бъдат затворени,

мирно-протестиращи хора да бъдат глобявани, пръскани с водни оръдия и дори да бъдат пребивани от полицията,

властите на ЕС да вземат от лихварите заеми в размер на 360 милиарда евро, които заеми трябва да се изплатят до 2058,

като се въведе нов данък върху работниците-данъкоплатси в ЕС, с който да се изплащат тези заеми,

да се плануват и нови стотици милиарди заеми за следващата година

и т.н. ...,
та имайки предвид горното, няма как човек да не се запита (реторично):

Щом като някой никога не е имал в наличност даден обект (било то и т.нар. "вирус"),
и съответно не го е виждал,
нито го е изследвал,
и съответно няма как да има информация относно неговата същност,


тогава как той би могъл да създаде тест, който да открива този конкретен обект?...Щом CDC (и други подобни мед. институции по света) сами признават, че нямат изолиран "вирус" "SARS-Cov-2",
тогава как биха могли да създадат тест, който да открива някакъв т.нар. "вирус",
който те не са виждали, нямат, не могат да изследват и прочее, и прочее?

И дори защо го наричат "коронов" - уж приличал на корона - когато те дори не са го виждали?...

Бил Гейтс, а и не само той, вещо обяснява как чрез налаганата вече РНК-vacca-сина "протов коронов вирус" щели да ни вкарват в телесните клетки генен материал "от короновия вирус",

след това генно-репликационният механизъм на клетката щял да размножи този генен материал "от короновия вирус",

след това размножените генни копия на материала от "от короновия вирус" щели да излязат от клетката
и тогава имунната система щяла да реагира на този генен материал "от короновия вирус" и да създаде съответни антитела

и така сме щели били да сме имунизирани "против короновия вирус" ,

и то само за около 3 месеца...

(очевидно, след това нова vacca-сина...)


Въпреки този описан Квази-"Щастлив сюжет", идва въпросът:

Ако CDC (и други подобни мед. институции по света) сами признават, че нямат изолиран "вирус" "SARS-Cov-2",

и съотв. те не са виждали, нямат, не могат да изследват този хипотетичен т.нар. "вирус" и няма как да имат информация относно неговата същност,

тогава откъде биха могли те де вземат и да сложат в тази vacca-сина конкретно

генен материал "от короновия вирус" ? - без да имат "коронов вирус"!!!


Практически няма как този сценарий
(изглежда, от жанр "fantasy", а може и от: "залъгалки за наивни деца") да се осъществи.


Но ако този генен материал, който щял да влезе в клетките ни, не е от т.нар. хипотетичен "коронов вирус", тогава какъв точно е този генен материал?

И какво точно би могъл да направи този генен материал с нашето тяло,
ако той се съедини с нашата ДНК в клетката - както някои медицински експерти вече алармират, че може да стане
и така тялото ни бъде безвъзвратно променено на генно ниво и то стане генно-променен организъм (като соята и какво ли не в ОАД("САЩ"))?
КАКЪВ ТОЧНО Е ТОЗИ ГЕНЕН МАТЕРИАЛ?

ОТКЪДЕ СА ГО ВЗЕЛИ?


И КАКВО ТОЧНО ЩЕ Е БИО-ПРОГРАМНОТО МУ ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ТЯЛОТО НИ, АКО СТАНЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА ДНК И НАШЕТО ТЯЛО?

КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ГЕННО-ПРОМЕНЕНИТЕ ХОРА?
ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ ДЪЛЖИНАТА НА ЖИВОТА ИМ?
ЩЕ МОГАТ ЛИ ДА ИМАТ ДЕЦА?
ЩЕ БЪДАТ ЛИ ЗДРАВИ ИЛИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ХРОНИЧНО ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ И ДА УМИРАТ?


адм.бел.
разкл. в: Фонд-предизвикателство към проф. д-р Drosten (създал тест PCR "за коронов вирус")


адм.бел.
разкл. в: Vacca-сината "против COVID-19"


[ Редактирано 08.12.20 12:47 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
30.01.21 05:31 Цитирай
изказвания: 4922

(разкл. от: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19)

Makia Freeman, globalresearch.ca, 29.01.2021
Ten Reasons Why SARS-CoV-2 Is an “Imaginary” and “Theoretical Virus”. “They Never Isolated the Virus”
10 причини защо SARS-CoV-2 е само един "въображаем" и "теоретичен" "вирус".
"Те никога не са изолирали "вируса""


Tук автоматичен (ненадежден) превод


Извадки от статията:

"... Въображаемият и теоретичен вирус, известен като SARS-CoV-2, концепция, използвана от контролиращите НСР (Нов световен ред), за да бъде затворен/спрян света, бива все повече разобличаван ...


Въпреки че онези, които вярват в култа COVID-19 - както и онези, които организират измамата, така и онези, които следват сляпо - ще настояват, че вирусът е действителен,

истината е, че все още няма убедителни и обосновани доказателства, че "вирус SARS-CoV-2" е действителен.


Само-признанията (относно това) от държавни научни работници и организации по целия свят, както и пропуски и замъглени обяснения от същите тези хора и агенции, разкриват ужасяващата истина. Колкото и да е трудно на членовете на култа COVID да признаят това, наистина "царят е гол".Няма вирус, освен една цифрова, теоретична абстракция, направена на компютър от геномна база данни. Вирусът никога не е бил изолиран, пречистен, секвениран, характеризиран и доказан 100%.


Не вярвате това? Това е добре - добре е човек да е скептичен. Проверете доказателствата по-долу сами и решете сами.


# 1
SARS-CoV-2 Теоретичен вирус: Вирусът никога не е бил изолиран съгласно Постулатите на Кох или Постулатите на Ривър (допълнен вариант на постулатите на Кох) .

Ще започнем с това, защото това е крайъгълният камък на цялата измама. Цялата информация и доказателства по-долу произлизат от от факта, че т.нар. "експерти" никога не са изолирали и пречистили вируса в съответствие със златния стандарт на Постулатите на Кох или дори допълващите  Постулати на Ривър.
...
Който и набор от двете групи постулати да се използва, [кандидат-вирусът] "SARS-CoV-2" не минава тази проверка.
Д-р Андрю Кауфман много добре обяснява защо това е така, в това видео (https://www.bitchute.com/video/eOGvhrGTVq6N/).

...


# 2
SARS-CoV-2 Теоретичният вирус: Висш китайски учен е признал, че никога не е изолиран вирус

... Главният епидемиолог на китайската CDC (Център за контрол на заболяванията) признава, "че те не са изолирали вируса", в този видеоклип.


# 3
SARS-CoV-2 Теоретичният вирус: (американският) CDC заяви, че няма наличен количествено определен изолиран вирус

... "
Тук превод на цялата статия:
Corona: Въображаемият, теоретичен "вирус"

Duni Dalmar, globalresearch.ca, 26.01.2021
The Virus of Mass Destruction
Вирус за масово унищожение*
___
* игра на думи - от известния израз: "оръжия за масово унищожение"


[ Редактирано 07.04.21 03:34 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
05.02.21 03:27 Цитирай
изказвания: 4922
(разкл. от: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19)

Все повече официални самопризнания от държавни власти излизат, потвърждаващи,

че същите тези власти, които от около една година унищожават обществото и бизнеса по света оправдавайки се, че "защитавали хората" от някакъв фантомен "коронов вирус" и "заболяване Covid-19" - всичко това водещо до още по-голямо унищожение и робство на обикновените хора спрямо задкулисните власти -

ВЪЩНОСТ НЯМАТ ИЗОЛИРАН ВИРУС "SARS-COV-2" / "КОРОНОВ ВИРУС"
По-долу, на официално запитване към National Public Health Emergency Team /NPHET/ *, Ирландия,

относно съществуването и изолирането на евентуален т.нар. "вирус" т.нар "SARS-COV-2"/"коронов вирус" (евентуално причиняващ т.нар. заболяване "Covid-19" ),

от NPHET отговарят писмено, че за съжаление те нямат никаква информация относно това, за което ги питат.

_______
* NPHET е отдел в Министерство на здравеопазването на Ирландия, който действа като надзорник, ръководи и предоставя експертни консултации във връзка с националните действия против "короново-вирусното заболяване" 2019г, Covid-19
OurFreeSociety, bitchute.com, 04.02.2021
TODAY THEY WERE FORCED TO ADMIT THAT 'COVID-19' DOES NOT EXIST
Днес те (NPHET*) бяха принудени да си признаят, че "Covid-19" не съществува

_________
* National Public Health Emergency Team, Ireland

https://www.bitchute.com/video/EnYj8zsSsWP2/А по-долу главният епидемиолог на китайската CDC, д-р Wu Zunyou, си признава официално,

че няма изолиран т.нар. "вирус".


Sons of Liberty Media, bitchute.com, 03.02.2021
Chief epidemiologist of Chinese CDC admitted "they didn't isolate the virus"
Главният епидемиолог на китайската CDC признава: "...не са изолирали вируса..."

https://www.bitchute.com/video/C8yATnGHnVje/


[ Редактирано 05.02.21 04:25 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
30.03.21 02:52 Цитирай
изказвания: 4922

(разкл. от: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19)Относно евентуалното „изолиране“:


Тук има един свързан с всичко това проект - проект "Имануел" - който цели да се приложи максимална прозрачност относно важните факти, свързани с цялата тази сага и обществото да е добре запознато именно с фактите около вече продължаващата около година т.нар. “пандемия”, евентуално причинена от някакъв т.нар. “коронов вирус”, който предизвиквал т.нар. “Covid-19” заболяване.

https://www.projekt-immanuel.de/
https://www.projekt-immanuel.de/Startseite/English/index.php/
Там има материали на немски, английски, испански - за съжал. на български не видях.

При видеото-въведение (вж по-долу) се показват и разглеждат трите “научни” документа (два от Китай, и един от Германия /на Drosten/), на които се основава обявяването и налагането на т.нар. “пандемия”,

както и на положението, да което властите по света, в различните държави, докараха населението в момента

(т.е. домашен арест
и множество забрани за пряко общуване с други хора /известна техника за мъчение и прекършване на военнопленници/ (много възрастни умират принудително сами в домове, “за да не се заразят”), унищожаване на бизнеса,
задушващ парцал/намордник на устата вкл. и на децата, предстояща масова бедност и глад,
контрол за участие в земния живот чрез лично идентификационно средство, и т.н. ...),

което положение само ще се влошава по отношение на правата на хората и на достъпа им до нормалните, дадени от Бога, дейности на земята (обмяна на блага, участие в обмяна на блага, участие в обществен живот, пътуване и т.н.).

 Видео - Въведение:
(на англ.) Project Immanuel - Announcement
https://odysee.com/@Projekt-Immanuel:3/Announcement_Eng:6

(на нем.) Projekt Immanuel - Ankündigung
https://odysee.com/@Projekt-Immanuel:3/Ankuendigung:9

Основополагаща част от тези документи се отнася и до т.нар. “вирус”.

Проектът подлага на стандартна научна проверка тези документи, за да определи дали са спазени изискванията, приети от т.нар. “научна общност”, за обявяване на “научни факти” и за предприемане последващи мерки основани на тези “научни факти”.

Както проектът демонстрира, тези документи се провалят напълно по отношение на тази проверка,
вкл. и по отношение на т.нар. “изолиране на вирус”.

Простият извод от това е, че тази пишман (т.нар.) “пандемия” е наложена напълно произволно от СЗО и властите по света, без да са изпълнени споменатите условия,
вкл. и по отношение на на т.нар. “изолиране на вирус”.

Тук има още подробности около началото на т.нар. “пандемия”: PCR - лъжливият тест за създаване на фалшиви статистики?

Като отговор на публикацията на Drosten, множество научни работници - по-късно дори хиляди - категорично разобличават и отхвърлят като валидни тези начални основополагащи “камъни” (а и последващите), на които се гради вече обхваналата целия свят (за мен) религия-психоза-култ, нар. “пандемия”/“Covid-19”/”коронов вирус”.

Но, както “правилно и мъдро” отбелязва един известен (евентуално добър) масов убиец на (евентуално лоши) виетнамци, получил Нобелова Награда за Мир след виетнамската война:
(цитирам по памет, разказано) “Не е важно каква е истината, а е важно какво масата хора възприема като истина”.


Както вече стана дума в тази статия:  Corona: Въображаемият, теоретичен "вирус" -

следните висши политически и медицински инстанции и медицински експерти си признават, че няма изолиран т.нар. “коронов вирус”, както също красноречиво „говорят“ и приведените там подробности:
Т.нар. “Коронов вирус” никога не е бил изолиран съгласно Постулатите на Кох или Постулатите на Ривър
Д-р Андрю Кауфман обяснява защо това е така, в това видео:
Dr Andrew Kaufman, M.D. - Koch's Postulates: Have They Been Proven for Viruses?
https://www.bitchute.com/video/eOGvhrGTVq6N/.


Вж това също:
Has Covid-19 been isolated: Dr Andrew Kaufman & Dr Thomas Cowan
https://www.bitchute.com/video/w8zYi9Juivub/
Изследването от 24 януари 2020 г., публикувано в “New England Journal of Medicine”, озаглавено „Нов коронов вирус от пациенти с пневмония в Китай“, допълва също:

Все още е необходимо по-нататъшно разработване на точни и бързи методи за идентифициране на неизвестни респираторни патогени ...
нашето проучване не изпълнява изискванията на постулатите на Кох.“
Висш китайски научен работник - главният епидемиолог на китайския CDC (Център за контрол на заболяванията) - признава, че те „не са изолирали вируса“,
тук: https://twitter.com/EEccetera/status/1354208913315528705
Американският CDC (Центрове за контрол и предотвратяване на заболяванията) в своя доклад от юли 2020 г., "Диагностичен Панел на CDC 2019 - Тест (в реално време) RT-PCR за Новия Коронов Вирус (2019-nCoV)", признава, че са провеждали PCR тестове, базирани НЕ на действителен изолиран вирус, а по-скоро на „наличности“ от „преписана РНК“, взети от генна банка, за да „ИМИТИРАТ (действителен) медицински образец
Тук подробности: http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17999.70#post_18265
CDC признават, че са моделирали (на компютър) просто един недействителен/цифров „вирус“ от 30 000 базови двойки, използвайки 37 действителни примерни базови двойки.

Makia Freeman (авторът на статията), коментира това така: “Тази стъпка, в която се използва компютър за (автоматично, изкуствено) “създаване”/цифрово моделиране (на тези двойки), представлява научна измама.”
...
„вирусът“ е (изкуствено) построен с помощта на техника, наречена de novo assembly, която е метод за (изкуствено) построяване/синтезиране на геноми от голям брой (къси или дълги) части на ДНК, без предварително да се знае правилната/истинната последователност или ред на тези части.


Още относно това: https://www.bitchute.com/video/qfcM2GaEVdkF/

Европейският научен доклад на Corman-Drosten е използвал компютърно-създаден/“In Silico” (цифров, а не действителен) геном от компютърно-създаден/“In Silico” (цифров, а не действителен) вирус

Оригиналната статия на Corman-Drosten признава, че те са използвали теоретична (а не действителна) вирусна поредица за цялата си работа и изчисления. Те, подобно на СDC и и всички правителства и агенции, твърдят, че това е така, просто защото никога не е имало на разположение изолиран вирус.

В настоящия случай, 2019-nCoV, изолирани вируси или проби от заразени пациенти до сега не са били/станали на разположение на международната общност по обществено здраве.

Последващо проучване, подчертаващо пагубните дефекти в статията на Corman-Drosten, беше публикувано, озаглавено „Външна партньорска научна рецензия на "теста RT-PCR за откриване на SARS-CoV-2" разкрива 10 важни научни дефекта на молекулярно и методологично ниво: Последици, отговорни за фалшиви положителни резултати.”


Правителството на Обединено Царство “Велика Британия” не може да предостави доказателства

Британската MHRA (Агенция за регулиране на лекарствата и здравните продукти), потвърди, че те нямат истински образец (на “вирус”):
(цитат) „Шаблонът за ДНК не идва пряко от изолиран вирус от заразен човек.

Борис Джонсън (мин. предс. на Британия) отказва да отговори на официалния зададения му пряк въпрос относно доказателства, подложени на независима експертна рецензия, доказващо, че „вирусът“ SARS-CoV-2 е бил изолиран.

Public Health England (PHE) признават: „PHE потвърждава, че не притежава информация по начина, изискван във Вашата молба.“, когато британският изследовател Андрю Джонсън официално изисква (свързано със т.нар. Свободата на Информацията)
да му предоставят своите данни, описващи изолирането на вирус SARS-COV-2.

Австралийското правителство не може да представи доказателства
В Австралия научни работници от Института Doherty лъжливо са обявили, че са изолирали вируса SARS-CoV-2.
Когато биват притиснати за подробности, те признават: „Имаме кратки (RNA) поредици от диагностичния тест, които могат да бъдат използвани в диагностични тестове.

А австралийското правителство се “застрахова” изрично:
Надеждността на тестовете за COVID-19 е несигурна, поради ограничената база от доказателства ...
Количеството доказателства е (твърде) ограничено, за да може да се оцени
точността и медицинската използваемост на наличните тестове за COVID-19.Канадското правителство не може да представи доказателства и признава:

След като извършихме щателно търсене, със съжаление Ви съобщаваме, че не успяхме да намерим никаква информация, отговарящи на Вашето запитване“,
когато изследователката Christine Massey прави официално запитване (във връзка със Свободата на Информацията в Канада) относно евентуалното изолиране на т.нар. “коронов вирус”.Над 40 официални институции по света не могат да отговорят на основния въпрос относно изолирането на т.нар. “коронов вирус”.

Подадени са такива официални запитвания (във връзка със Свободата на Информацията), до различни институции в Канада, Нова Зеландия, Австралия, Германия, Обединеното Царство (Британия), ОАД("САЩ") и др.,

изисквайки каквато и да било информация, която описва и доказва изолирането на „вируса на COVID-19“ (известен още като „SARS-COV- 2 ”) от неподправена проба, взета от болен човек ...

Към 16 декември 2020 г. повече от 40 институции в Канада, ОАД("САЩ"), Нова Зеландия, Австралия, Великобритания, Англия, Шотландия, Уелс, Ирландия, Дания и Европейския CDC са предоставиха своите отговори

и никой не можа да намери никаква информация, описваща изолирането на който и да е „вирус COVID-19“, известен още като „SARS-COV-2“ директно от болен пациент.

Публикувани отговори на съответните институции: тук и тук.

И предишни коронови вируси не са били изолирани
Испанското здравно списание Salud публикува статия през ноември 2020 г.: „Измами и лъжи в медицинската област“, ​​
където разобличава липсата на доказателства не само относно изолирането на SARS-CoV-2,
но и относно изолирането на други минали „коронови вируси“.


Допълнително българската държавна администрация също официално призна, че няма информация за изолиране на „коронов вирус“


Също, д-р Стоян Алексов, председател на Българската Асоциация по Патология, заяви - и от името на Асоциацията на Европейските патолози - че европейските патолози нямат никакви доказателства, че дори един човек е умрял „поради коронов вирус“.

Той също така - във връзка с обявената от СЗО и властите „пандемия“ - обвини Световната Здравна Организация в престъпления против човечеството, поради това, че те са наложили тази „пандемия“ без съответните задължителни сериозни основния.
И щом нямат основания, тогава защо ли толкова много са държали да я наложат? Бог ще разкрие това на всички един ден така или иначе...

А тук пък има покани за награди за стотици хиляди евро на всеки, който докаже, че съществува „коронов вирус“:

€180000+ Предизвикателство-облог към проф. д-р Drosten (създал тест PCR "за коронов вирус")

€100000 Предизвикателство-облог за доказателства за "коронов вирус" / sars-cov-2

Ако на някой му трябват пари, би трябвало доста лесно да получи горните награди...
----------------------------------------------------
В този смисъл, след цялата тази армия от медицински и висши държавни служители, които,
притиснати от медицински експерти за ДОКАЗАТЕЛСТВА относно уж някакъв изолиран „вирус“,

красноречиво изрично си признават, че няма изолиран вирус или някои тактически многозначително „запазват мълчание“ (като Johnson),

а други изглежда „не желаят“ да получат стотици хиляди евро награда и да покажат нагледно пред света, че веруюто на религията/култът Covid/“коронов вирус“ е самата истина...


за мен лично такива „летящи“ твърдения по българските новини - без задължителните научни рецензии и потвърждения от независими медицински експерти, и доказателства - че италианци или японци били „изолирали вируса“ са просто несериозни.
След като дългогодишен вирусолог (и не само той) алармира обществото, че изобщо никакви (патогенни) вируси не са били изолирани досега,

и дори предизвика цялата научна общност, застъпвайки позицията, че например болестта шарка/морбили не бива предизвикана от някакъв т.нар. „вирус“ (понятието вирус тук се използва според Теорията за вирусите - както разбирам тази теория си остава все още само една именно теория/“подробно обяснено предположение“ - независимо, че обикновените хора (сме) я вярваме(-ли), защото така ни програмират в училищата и университетите, и медиите),

като дори се задължи пред съдебните власти да награди с хиляди евро, онзи който му предостави нагледни веществени доказателства (а не приказки от „научни статии“), че уж някакъв т.нар. „вирус“ бил предизвиквал шарка/морбили
(след това имаше дори дело в съда - един човек изискваше тази награда - но вирусологът спечели делото!)


за мен лично би било много добре ако от тук нататък щедро ръсени приказки относно разни „вируси“ не се приемат с лека ръка от хората,

а първо се предоставят на обществеността евентуални недвусмислени веществени доказателства относно какъвто и да е изолиран евентуален „вирус“
и неговото ясно и недвусмислено документирано евентуално патогенно действие,
които доказателства да бъдат признати включително и от медицинските експерти разобличители и критици на тази теория.

За да подложиш милиони и милиарди хора на властовата и медицинската тирания, която се вихри по света от около една година - и все по-голямо насилие се очертава с настъпващите по целия свят лични идентификационни пропуски/паспорти/сертификати за да можеш да пътуваш, да купуваш, да продаваш...,

би трябвало най-малко да можеш ясно да покажеш много солидни, ясни и непоклатими доказателства, че действията ти имат нещо общо с истината и също - с „грижа за населението“.

Такива доказателства, както рзбирам, зловещо липсват. Напротив, има много доказателства тъкмо за обратното.

 За момента, за мен лично, от всичко това ясно прозира една -

осъзната или не от изпълнителите и́ (подобно на документирания от Бога заговор (англ.: „конспирация“) за убийството на Божия син Исус от иудейския религиозен „елит“, „загрижен за народа“....) -

сатанинска техническа подготовка за наближаващата Голяма скръб, както е предизвестена от Бога преди хиляди години.

 

Друг анонимен:

Когато питам - от какво умират?, нямам предвид духовните причини, за да говориш за греха от Адам. Питам точно за тези които умират от бронхопневмония и задушаване. На мой колега баща му нямаше да е жив, ако не му бяха предоставили навреме кислороден апарат. За такива хора говоря. Какво причинява това влошаване на техния организам, ако не е вирус? Аз самия се бях заразил преди време от грип, точно при контакт с човек, който видимо не бе в добро здравословно състояние и кихна. Само след няколко часа започна да ме боли гърло и вдигнах температура.Относно „От какво умират?,

Посочих това, понеже 2020г с нищо не е толкова по-различна от предните години (освен с масовата истерия и психоза, създадена от властите и владетелите на всеобхватните медии, без връзка с някакви нови невиждани телесно-здравословни проблеми).
И поради каквито причини хората са умирали през предните години - напр. най-тежката 2018, когато обаче нямаше „пандемия“ - поради такива са умирали и през 2020.
И както знаем, в основата на телесната смърт и болестите стои именно Божието наказание над човечеството, заради греха на Адам.От бронхо-пневмония и дихателни проблеми хора умират не от миналата година. Хора си умират от такива болести от „време оно“ - поне за мен подобна информация за хора, умиращи от пневмония или от последващи още по-лоши усложнения - напр. туберколоза - не е нищо ново.

Досегашните болести не са изчезнали през миналата година.

Нито пък болестите са се обединили в някаква нова уж супер-болест „
Covid-19“, причинявана уж от някакъв нов „всемогъщ“  супер- т.нар. „коронов вирус“.

Както и преди, продължава да си има бронхо-пневмония, грип, бронхит, ангина, възпалени сливици, сърдечни проблеми, и какво ли не.И за съжлание, както през миналите години, така и през 2020г различни хора (предполагам хора с по-слаба имунна система - било от старост, от изтощение, недохранване, от невро-отровите във vacca-сините, от мръсния въздух, от отровата от пластмасовите частици в месото/храната, и от какво ли още не) са умрели от такива и какви ли не още болести, известни на хората от стотици или хиляди години.


Мисля, че на практика става така, че симптоми на какви ли не болести се приписват единствено на новоизмисления супер-„вирус“ и - както и от много очевидци се свидетелства - на всички умрели се стремят да им лепнат етикет „коронов вирус“/“Covid-19“ (властите по различните страни на практика подкрепят това, като отпускат пари на болниците, когато дадена болница обяви диагноза „Covid-19“).И този факт за такива умиращи хора от много, много години (предполагам - още от самото начало след греха), вкл. и през 2020,

ИЗОБЩО НЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТЕЗИ БОЛЕСТИ И СМЪРТНИ СЛУЧАИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЯКАКЪВ Т.НАР. „КОРОНОВ ВИРУС“ ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е Т.НАР.„ВИРУС“.
Нито съответно доказва, че примерно било имало марсианци или пък - „бананов вирус“ (англ. „бълг.“: бананавирус)Причините за разни болести може да са всякакви. Човешкото тяло - което хората все още продължават да изследват, защото не го познават докрай - може да умре по какви ли не начини.

А включително - и изкуствено, чрез какви ли не отрови, смесени и създадени от хора - практикувано от хиляди години (например от доста години вече властите не спират да изсипват горе от самолетите, в атмосферата и върху земята, и нас, разни неясни химически субстанции с неясни или съмнителни цели).


Аз лично не познавам така добре Божието творение, че да мога да зная и да посоча нагледно какъв точно е причинителят на дадена болест, от която умират хора, когато се разболеят - било то пневмония или подобни дихателни проблеми.

Не зная как точно бива причинена пневмонията (то може да и има различни начини). Интересно ми е да зная, но поне засега не зная.Разбира се, аз не мога да имам нищо напротив, ако Бог така е решил, че той, за наказание на греховното, зло човечество (след погубващия грях на Адам),
след греха е създал и някакви такива "органични единици" (носители на генна информация, но самите те - не-живи организми) измамващи, превземащи и унищожаващи телесните клетки и паразитно използващи ген-репликационните им механизми за собствено размножаване,
каквито разни хора предполагат, че може да има, както описват в теориите си за т.нар. „вируси“.

Но докато това предположение/теория за някакви т.нар. "вируси" не бъде 100% онагледено и недвусмислено доказано, така че дори критиците на тази теория да нямат какво да кажат в противовес,
аз лично не бих могъл просто така да я вярвам, просто защото в училищата и университетите, и по медиите я били проповядвали и всички я повтарят като папагали.


Ами те в училищата (поне в голямото мнозинство), по учебни програми наложени от властите, а и по медиите, на практика проповядват, че Исус уж не е Божият син и че не е бил съживен от мъртвите... че маймуната била станала на човек, а заекът - на маймуна, и че животът се само-създал - „нищото гръмнало“ и след няколко милиарда години - готово...

И тогава какво? Щом властите (очевидно - неприкрити антихристи/врагове на Божия Помазаник-Цар, и обект на наближаващия Божий гняв, гневът на „агнето“ Исус от Назарет) искат и правят така, че децата, учениците и студентите да вярват в разни такива неща, тогава дай и ние така...

--------------------------------------------------

 

 


Тук го копирам това пак:

"Корона-вируса е само началото"
Относно твърдението ти: "Корона-вируса е само началото",
което всъщност било „от проповеди на човек доказан на дело и слово, че е съсъд божий“,

това „само началотоначало на какво точно е? Какво, според теб или според този човек, започва сега?

И ако това (т.е. псевдо-“пандемия“-та, прокарвана чрез негоден тест PCR) е „само началото“,
то какъв точно ще е разултатът, когато това, което сега започва, накрая свърши?И още нещо,

във връзка с официалните декларации (вкл и на/в опаковките) на много производители на vacca-сини ("vacca-сина" - от лат. "[болест] от крава"),
че във vacca-сините им се съдържат клетъчни култури от абортирани бебета,

как според теб Бог разглежда и класифицира този факт

и какво би трябвало да е съответно отношението и поведението на Божия народ (повярвалите в Божия син, Исус от Назарет) спрямо същото това?


адм. бел.
разкл. в: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19
адм.бел.
разкл. в: Абортирани бебета - материал за vacca-сини: Божията дума и стоенето на Божиите хора

[ Редактирано 07.04.21 23:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   изолиране,   коронвавирус,   тирания
    
07.04.21 03:54 Цитирай
изказвания: 4922

След вече цяла година върлуване на политическо-социално-инжинерна "епидемия" от лъжи и властова тирания, все още официалните институции не могат да предоставят съществени доказателства, че изобщо някакъв т.нар. "вирус" "Sars-CoV-2"/"коронов вирус" съществува...


uncut-news.ch, 06.04.2021
Phantom-Virus: Auf der Suche nach Sars-CoV-2
Вирусът-фантом: В търсене на Sars-CoV-2


Tук автоматичен (ненадежден) превод
   
адм.бел.
разкл. в: Проект Immanuel - разследване на т.нар. "п(Л)андемия", "Covid-19", "коронов вирус"[ Редактирано 15.04.21 00:58 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF