Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

1 кор. 11   solomon network   апокри   дневници   земни езици   иконобъхтия   мелиса бузекрос   морли   нео-харизаматични практики   социален пол  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
07.07.21 22:26 Цитирай
изказвания: 4976

Тук една интересна новина, която, както разбирам, има нужда от допълнително потвърждение и проверка. Все пак, за всеки случай публикувам връзката:


orwell.city, 25.06.2021
Urgent Announcement: COVID-19 Is Caused by Graphene Oxide Introduced by Several Ways into the Body
Спешно съобщение: Covid-19 бива причинявана от графенов окис, вкарван в човешкото тяло по няколко различни начинаАвтоматичен (ненадежден) превод:

"... Днес La Quinta Columna направи спешно съобщение, което се надява да достигне до възможно най-много хора, особено до тези, които се занимават със здравни и правни услуги, тъй като биостатистикът Рикардо Делгадо, д-р Хосе Луис Севиляно и екипът от изследователи и професори, с които са провеждали своите изследвания, са потвърдили наличието на наночастици от графенов оксид във флакони за ваксинация.

В програма nº63 екипът показа някои снимки от извършените анализи, по-конкретно резултатите, получени чрез наблюдение с оптична и трансмисионна електронна микроскопия, като запази резултатите от другите използвани техники за бъдещи програми. Те също така обявиха, че докладът, базиран на всички извършени техники, които са позволили да се определи наличието на графенов оксид, ще бъде официално представен от изследователите, извършили анализите, съвсем скоро.

Град Оруел, както винаги, преведе съобщението от Ла Кинта Колумна и субтитрира видеото, което те споделиха преди няколко часа в официалния си канал в Телеграм.

Връзка: Румбъл

    Оттук нататък La Quinta Columna ще ви предоставя информация, която е жизненоважна за вашето здраве, физическата цялост и тази на заобикалящата ви среда.

    Маските, които се използват и се предлагат на пазара в момента, съдържат графенов оксид. Не само тези, които са били изтеглени по това време, както посочват медиите, тампоните, използвани както при PCR, така и при тестовете за антиген, също съдържат наночастици графенов оксид.

    Ваксините COVID във всичките им варианти, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson и др. също съдържат значителна доза наночастици от графенов оксид. Това е резултатът от техния анализ чрез електронна микроскопия и спектроскопия, наред с други техники, използвани от различни държавни университети в нашата страна.

    Ваксината срещу грип съдържаше наночастици от графенов оксид, а новите ваксини срещу грип и новите и предполагаеми интраназални ваксини срещу COVID, които се подготвят, също съдържат огромни дози наночастици от графенов оксид. Графеновият оксид е токсичен, който генерира тромби в организма, графеновият оксид е токсичен, който генерира кръвосъсирване. Графеновият оксид предизвиква промени в имунната система. Чрез декомпенсиране на оксидативния баланс по отношение на резервите на гьола. Ако дозата на графеновия оксид се увеличи по какъвто и да е начин на приложение, той предизвиква срив на имунната система и последваща цитокинова буря.

    Графеновият оксид, натрупан в белите дробове, генерира двустранни пневмонии чрез равномерно разпространение в белодробния алвеоларен тракт. Графеновият оксид предизвиква метален вкус. Може би сега това започва да ви се струва смислено. Вдишваният графенов оксид причинява възпаление на лигавиците и по този начин загуба на вкус и частична или пълна загуба на обоняние.

    Графеновият оксид придобива мощни магнитни свойства вътре в организма. Това е обяснението за магнитния феномен, който милиарди хора по света вече са изпитали след различни начини на приложение на графенов оксид. Сред тях е и ваксината.

    Накратко, графеновият оксид е предполагаемият SARS-CoV-2, предполагаемият нов коровирус, провокиран преди заболяването, наречено COVID-19. Следователно никога не сме имали реално изолиране и пречистване на нов коронарен вирус, както признават повечето здравни институции на най-високо ниво и в различни държави, когато са били питани за това. Заболяването COVID-19 е резултат от въвеждането на графенов оксид по различни начини на приложение.

    Графеновият оксид е изключително мощен и силен в аерозоли, какъвто е и предполагаемият SARS-CoV-2. Както всеки материал, графеновият оксид има това, което наричаме "електронна абсорбционна лента". Това означава определена честота, над която материалът се възбужда и се окислява много бързо, като по този начин се нарушава равновесието с разпространението в организма на токсиканта срещу нашите естествени антиоксидантни резерви от глутатион. Точно тази честотна лента се излъчва в новите честотни ленти на излъчване на новата безжична технология 5G. Ето защо разполагането на тези антени не е спирало и по време на пандемията.

    Всъщност те бяха сред малкото служби, които бяха запазени, освен специалното наблюдение от страна на Силите за държавна сигурност и Корпуса към тези антени. Подозираме, че в кампанията срещу грипа през 2019 г. графеновият оксид е бил въведен в тези флакони, тъй като той вече е бил използван като адювант.

    При последвалите изпитания на 5G технологията в различни части на света заболяването COVID-19 се е развило при взаимодействието на външните електромагнитни полета и графеновия оксид, който сега се намира в телата им. Не забравяйте, че всичко започна в Ухан и това беше първият град в света с пилотни проби, в който в края на ноември 2019 г. се проведе изпитание на технологията 5G. Това е съвпадение във времето и пространството.

    При последвалите изпитания на 5G технологията в различни части на света заболяването COVID-19 се развива при взаимодействие на външни електромагнитни полета и графенов оксид, който сега се намира в телата им. Не забравяйте, че всичко започна в Ухан и това беше първият град в света с пилотни проби, в който в края на ноември 2019 г. беше извършено изпитание на технологията 5G. Това е съвпадение във времето и пространството.

    И двете версии на супата от панголин и супата от прилеп бяха просто разсейващи елементи. Целта на въвеждането на графеновия оксид е дори по-неясна, отколкото можете да си представите. Ето защо е повече от достатъчно да усвоите тази информация и да "нулирате" знанията, които сте имали за болестта досега от най-висшите държавни институции, които казват на населението да се предпазва и дори го принуждават с това, което потенциално ще го разболее от самата болест. Логично, след като вече знаем, че причината или етиологичният агент на болестта е именно химически токсикант, а не биологичен агент, знаем и как да я отслабим: чрез повишаване на нивата на глутатион. Глутатионът е естествен антиоксидант, който се намира в резерв в организма.

    Няколко подробности ще ви помогнат да разберете отлично всичко, което се съобщава в медиите. Глутатионът е изключително висок при децата. Ето защо заболяването почти не оказва влияние върху детската популация. След 65-годишна възраст глутатионът спада много значително. Следователно COVID-19 е особено разпространен сред населението в старческа възраст. Глутатионът е на много високи нива при населението, което спортува интензивно. Ето защо само 0,22% от спортистите са имали това заболяване.

    Сега ще разберете защо безброй проучвания в практиката показват, че лечението с N-ацетилцистеин (който е прекурсор на глутатиона в организма) или директно приложен глутатион много бързо излекува болестта COVID-19 при пациентите. Просто и ясно, защото нивата на глутатион са се повишили, за да се справят с прилагания токсикан, наречен графенов оксид.

    Откритието, направено тук от Ла Кинта Колумна, е пълноценна атака на държавния биотероризъм или поне със съучастието на правителствата към цялото световно население, което вече представлява престъпление срещу човечеството.

    Ето защо е абсолютно необходимо и жизненоважно да предоставите тази информация на вашата медицинска общност. Общопрактикуващите лекари, медицинските сестри и здравните служби като цяло, но също така и местните и регионалните медии и преса, както и цялото ви обкръжение. Според изчисленията на La Quinta Columna десетки хиляди хора ще умират всеки ден. Само в нашата страна, когато направят новото и предстоящо технологично включване на 5G.

    Имайки предвид, че сега не само възрастните хора в старческите домове са ваксинирани в тази противогрипна ваксина с графенов оксид, но, както знаете, голяма част от населението е ваксинирано, или графенирано, с постепенни дози графенов оксид.

    Организмът има естествен капацитет за елиминиране на този токсичен агент, поради което ви предлагаме до една трета доза годишно през всичките години, за да запазите графена в телата си.

    Разполагаме с всяко едно от доказателствата за това, което е било проявено тук. Докато правосъдието се опитва да действа, хората ще продължават да бъдат тласкани към бездънна скала. Ако гледате този аудиовизуален материал, ще разберете, че повече от година сте били напълно и наивно измамени от най-висшите институции. Едва сега ще разберете всички несъответствия, които сте наблюдавали в телевизионните си новини.

    За да допълните тази ценна информация, можете да получите достъп до https://www.laquintacolumna.net или до нашия канал в Telegram: La Quinta Columna TV, където повече от 100 000 души вече са наясно с истината и не са част от масовата измама, на която бяха подложени. Моля, направете този видеоклип вирусен навсякъде около вас и нека спрем сред всички нас. Съдбата, която ни очаква, плод на пътната карта от Дневен ред 20/30, зависи само от нас.

    Благодаря ви за вниманието.

    -La Quinta Columna.


Не пропускайте ежедневните репортажи и предавания на La Quinta Columna и започнете да следите д-р Хосе Луис Севиляно и биостатистика Рикардо Делгадо в Telegram, Twitch, Instagram и YouTube.

Помогнете да се разпространи информацията за тази статия, за да могат и други да научат повече за този изключителен екип. Ако предпочитате, можете да се присъедините и към официалната Telegram на Orwell City, за да споделяте информацията по този начин.

-Orwellito.  ..."
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
09.07.21 12:19 Цитирай
изказвания: 4976

globalresearch.ca, 08.07.2021
German Trial Lawyer’s Legal Team Suing for Flu/COVID Damages
Правният екип на германския съдебен адвокат води дело за щети [, причинени] от [мерките "против"] Грип/"Covid"Автоматичен (ненадежден) првод:

"... Лицензиран адвокат в Германия и САЩ, съдебен адвокат от 26 години Райнер Фюлмих е един от четиримата членове на Германския комитет за разследване на "Корона", които участват в документирането на щетите от това, което той нарича измислената от САЩ и Запада "криза с короната".

Въз основа на това, което вече е известно, той я преименува на "скандал Корона", подчертавайки:

Отговорните лица "трябва да бъдат наказателно преследвани и да бъдат съдени за граждански щети".

Заедно с над 1000 адвокати и повече от 10 000 медицински и научни експерти той и екипът му започват съдебни процедури срещу контролираните от Фармацевтичния център за контрол на заболяванията (CDC) и тъмните сили на WEF за всичко, свързано с престъпленията срещу човечеството, свързани с грипа/кокороната.

Освен маските, които не предпазват и създават риск от увреждане на дихателните пътища, PCR тестовете, които почти винаги грешат, когато са положителни, и разрушителното за нормалните взаимодействия социално дистанциране, Фуелмич нарече грипните/ковидните инжекции предназначени да увреждат здравето, а не да го защитават и съхраняват, както се твърди невярно, в нарушение на Женевските конвенции, Нюрнбергския кодекс и други закони за правата на човека.

Обяснявайки мисията си, той каза, че той и други членове на Разследващия комитет "Корона" са започнали да слушат (доказателства, представени от) голям брой международни учени и експерти... за да намерят отговори на въпросите за" това, което се случва от началото на миналата година.

Големите случаи на корпоративна "корупция и измама... бледнеят в сравнение (с) размера на щетите, които кризата с короната причини и продължава да причинява", подчерта той и добави

"На политическо ниво трябва да се направи всичко възможно, за да се гарантира, че никой никога повече няма да бъде в позиция на такава власт, че да може да измами човечеството или да се опита да ни манипулира с корупционните си програми" - особено по отношение на здравето и благосъстоянието.

Той цитира "три основни въпроса, на които трябва да се отговори в контекста на съдебния подход към скандала "Корона", както следва:

"1. Има ли пандемия от корона или има само пандемия от PCR-тестове?"

"(П)оложителният резултат от PCR-теста означава ли, че тестваното лице е заразено с (грип/ковидоза), или" тестът, който не е предназначен за измерване на вирусни инфекции, е част от спонсорирана от държавата масова измама по отношение на всичко ковидозно?

2. Служат ли така наречените "мерки срещу корона", като например блокирането, задължителните маски за лице, социалното дистанциране и разпоредбите за карантина, за защита на световното население от корона, или тези мерки служат само за всяване на паника у хората, така че те да повярват - без да задават въпроси - че животът им е в опасност, за да може в крайна сметка "Фарма" да получи големи печалби?

3. "Вярно ли е, че германското правителство е било (силно) лобирано" да се съгласи с произведената в САЩ майка на всички измами? 

"Германия е... особено дисциплинирана... и беше (избрана да бъде) модел за подражание за останалата част от света заради стриктното и... успешно придържане към мерките на короната."

Отговорите на горепосочените и свързаните с тях въпроси "са спешно необходими", защото въпреки твърденията за опасност от грип/коклюш за здравето и благополучието, за да се прокара токсично масово убождане, никъде по света... със сигурност... не е имало "прекомерна смъртност (в Германия)".

Въпреки това въведените мерки за борба с измислената заплаха "причиниха загубата на безброй човешки животи и унищожиха икономическото съществуване на безброй компании и физически лица по целия свят".

Най-важното е "установяването на фактите", основани на науката от медицински и научни експерти, подчертава Фюелмих.

Обобщавайки това, което той и екипът му се стремят да установят, е:

"1. колко опасен е вирусът в действителност?

2. Какво е значението на положителния PCR тест?

3. Какви съпътстващи щети са причинени от мерките за корона, както по отношение на здравето на световното население, така и по отношение на световната икономика?"

Положителните резултати от PCR теста са основата, върху която се основава майката на всички измами.

Според многобройни "високоуважавани учени" и медицински експерти няма "пандемия от корона... само пандемия от PCR тестове", основана на фалшиви анализи.

През септември 2020 г. бившият главен учен на Pfizer по въпросите на алергиите и инфекциозните заболявания д-р Майкъл Йедън и неговите научни колеги заявиха следното:

"Основаваме нашата правителствена политика, нашата икономическа политика и политиката на ограничаване на основните права, вероятно на напълно погрешни данни и предположения за коронавируса".

"Ако не бяха резултатите от тестовете, които постоянно се съобщават в медиите, пандемията щеше да е приключила, защото всъщност нищо не се е случило."

"Съществуват поне четири коронавируса, които са ендемични и причиняват някои от обичайните настинки, които изпитваме, особено през зимата."

"Всички те имат поразително сходство в последователността с коронавируса и тъй като човешката имунна система разпознава сходството с вируса, който сега уж е новооткрит, в това отношение отдавна съществува Т-клетъчен имунитет."

Около "30 % от населението го е имало още преди появата на предполагаемо новия вирус".

"Следователно за така наречения стаден имунитет е достатъчно 15 до 25 процента от населението да бъде заразено с предполагаемо новия коронавирус, за да се спре по-нататъшното разпространение на вируса. И това отдавна е така."

По отношение на PCR тестовете, Yeadon и др. казват, че "(в)ероятността един очевидно положителен случай да е фалшиво положителен е между 89 и 94 %, или почти сигурно".

Това, което PCR тестовете всъщност измерват, е "наличието на частични РНК последователности, присъстващи в непокътнатия вирус, който може да бъде парче от мъртъв вирус, който не може да разболее субекта, не може да бъде предаден и не може да разболее никой друг".

Нищо не оправдава драконовски политики за защита срещу предполагаема заплаха, която е твърде малка, за да има значение.

Фуелмих цитира германски документ, озаглавен "Фалшива тревога".

Според него в него се стига до заключението, че "няма... достатъчно доказателства (за) сериозни рискове за здравето", които да оправдават налагането на драконовски политики, като добавя

Много медицински и научни експерти, както и юристи и учени в областта на правосъдието, знаят, че спонсорираната от държавата масова измама за всяване на страх замени върховенството на закона с тоталитарен контрол - с дяволски цели.

Политиките на САЩ и Запада, въведени за борба с измислена вирусна заплаха, причиниха огромни вреди на общественото здраве и икономиката на безброй милиони хора - които изискват обезщетение.

Fuellmich вярва, че всичко, което се отнася до грипа/ковидозата и свързаните с тях факти, ще бъде доказано като вярно в едно или много съдилища по света.

Фактите, основани на науката, "ще свалят маските от лицата на всички, отговорни за тези престъпления", казва той и добавя:

"На политиците, които вярват на тези корумпирани хора, тези факти се предлагат като спасителен пояс, който може да помогне на (потърпевшите страни) да се пренастроят... и да започнат отдавна закъснялата обществена научна дискусия (за да бъдат подведени под отговорност виновните) шарлатани и престъпници" за техните тежки престъпления срещу човечеството.


*

Забележка към читателите: Моля, кликнете върху бутоните за споделяне по-горе или по-долу. Последвайте ни в Instagram, @crg_globalresearch. Препратете тази статия до списъците си с имейли. Публикувайте статията в блога си, в интернет форуми и др.

Стивън Лендман е научен сътрудник на Центъра за изследване на глобализацията (CRG).

Посетете моя уебсайт: stephenlendman.org (Начало - Стивън Лендман). За контакт: lendmanstephen©sbcglobal.net.

Двете ми книги за Уолстрийт са навременно четиво:

"Как Уолстрийт ограбва Америка: Приватизираното банкиране, правителственият сговор и класовата война".

https://www.claritypress.com/product/how-wall-street-fleeces-america/

"Окупацията на банкерите: "Банкери: Водене на финансова война срещу човечеството"

https://www.claritypress.com/product/banker-occupation-waging-financial-war-on-humanity/

..."


Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
20.07.21 17:44 Цитирай
изказвания: 4976

[ Редактирано 20.07.21 17:47 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF