Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

джендър   ездра 2   зоофилия   имунизационен   кръстоносни походи   лиардън   невъзможност да се имитира второто идване н   спасение и страх божий   хафербек   христо куличев  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19
Към страница   <<      
Започване на нова тема
Друг анонимен
    
27.03.21 16:19 Цитирай
Гост

2021-03-27 12:50:24
Друг анонименТова с марсианците и банановируса изобщо не е сравнение. Вируса е бил изолиран още преди година:

https://dariknews.bg/novini/sviat/pyrvata-strana-v-evropa-uspiala-da-izolira-koronavirusa-e-italiia-2209740

https://nova.bg/news/view/2020/02/02/276747/%D0%B2-%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B0

https://www.standartnews.com/zarazata/blgarin-izolira-antityalo-sreshchu-kovid-19-437262.html

https://dnews.bg/aponia-ste-izolira-nov-variant-na-kovid-19-za-da-go-prouchi-po-dobre.html

Когато питам - от какво умират?, нямам предвид духовните причини, за да говориш за греха от Адам. Питам точно за тези които умират от бронхопневмония и задушаване. На мой колега баща му нямаше да е жив, ако не му бяха предоставили навреме кислороден апарат. За такива хора говоря. Какво причинява това влошаване на техния организам, ако не е вирус? Аз самия се бях заразил преди време от грип, точно при контакт с човек, който видимо не бе в добро здравословно състояние и кихна. Само след няколко часа започна да ме боли гърло и вдигнах температура.


адм.бел.
разкл. в: Коронов вирус - изолиран т.нар. "вирус" или измама?
[ Редактирано 07.04.21 03:44 ]

Най-отгоре

    
01.04.21 14:14 Цитирай
изказвания: 4922

(продължение)

Друг анонимен:

Когато питам - от какво умират?, нямам предвид духовните причини, за да говориш за греха от Адам. Питам точно за тези които умират от бронхопневмония и задушаване. На мой колега баща му нямаше да е жив, ако не му бяха предоставили навреме кислороден апарат. За такива хора говоря. Какво причинява това влошаване на техния организам, ако не е вирус? Аз самия се бях заразил преди време от грип, точно при контакт с човек, който видимо не бе в добро здравословно състояние и кихна. Само след няколко часа започна да ме боли гърло и вдигнах температура.Относно „От какво умират?,

Посочих това, понеже 2020г с нищо не е толкова по-различна от предните години (освен с масовата истерия и психоза, създадена от властите и владетелите на всеобхватните медии, без връзка с някакви нови невиждани телесно-здравословни проблеми).
И поради каквито причини хората са умирали през предните години - напр. най-тежката 2018, когато обаче нямаше „пандемия“ - поради такива са умирали и през 2020.
И както знаем, в основата на телесната смърт и болестите стои именно Божието наказание над човечеството, заради греха на Адам.От бронхо-пневмония и дихателни проблеми хора умират не от миналата година. Хора си умират от такива болести от „време оно“ - поне за мен подобна информация за хора, умиращи от пневмония или от последващи още по-лоши усложнения - напр. туберколоза - не е нищо ново.

Досегашните болести не са изчезнали през миналата година.

Нито пък болестите са се обединили в някаква нова уж супер-болест „
Covid-19“, причинявана уж от някакъв нов „всемогъщ“  супер- т.нар. „коронов вирус“.

Както и преди, продължава да си има бронхо-пневмония, грип, бронхит, ангина, възпалени сливици, сърдечни проблеми, и какво ли не.И за съжлание, както през миналите години, така и през 2020г различни хора (предполагам хора с по-слаба имунна система - било от старост, от изтощение, недохранване, от невро-отровите във vacca-сините, от мръсния въздух, от отровата от пластмасовите частици в месото/храната, и от какво ли още не) са умрели от такива и какви ли не още болести, известни на хората от стотици или хиляди години.


Мисля, че на практика става така, че симптоми на какви ли не болести се приписват единствено на новоизмисления супер-„вирус“ и - както и от много очевидци се свидетелства - на всички умрели се стремят да им лепнат етикет „коронов вирус“/“Covid-19“ (властите по различните страни на практика подкрепят това, като отпускат пари на болниците, когато дадена болница обяви диагноза „Covid-19“).И този факт за такива умиращи хора от много, много години (предполагам - още от самото начало след греха), вкл. и през 2020,

ИЗОБЩО НЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТЕЗИ БОЛЕСТИ И СМЪРТНИ СЛУЧАИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЯКАКЪВ Т.НАР. „КОРОНОВ ВИРУС“ ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е Т.НАР.„ВИРУС“.
Нито съответно доказва, че примерно било имало марсианци или пък - „бананов вирус“ (англ. „бълг.“: бананавирус)Причините за разни болести може да са всякакви. Човешкото тяло - което хората все още продължават да изследват, защото не го познават докрай - може да умре по какви ли не начини.

А включително - и изкуствено, чрез какви ли не отрови, смесени и създадени от хора - практикувано от хиляди години (например от доста години вече властите не спират да изсипват горе от самолетите, в атмосферата и върху земята, и нас, разни неясни химически субстанции с неясни или съмнителни цели).


Аз лично не познавам така добре Божието творение, че да мога да зная и да посоча нагледно какъв точно е причинителят на дадена болест, от която умират хора, когато се разболеят - било то пневмония или подобни дихателни проблеми.

Не зная как точно бива причинена пневмонията (то може да и има различни начини). Интересно ми е да зная, но поне засега не зная.Разбира се, аз не мога да имам нищо напротив, ако Бог така е решил, че той, за наказание на греховното, зло човечество (след погубващия грях на Адам),
след греха е създал и някакви такива "органични единици" (носители на генна информация, но самите те - не-живи организми) измамващи, превземащи и унищожаващи телесните клетки и паразитно използващи ген-репликационните им механизми за собствено размножаване,
каквито разни хора предполагат, че може да има, както описват в теориите си за т.нар. „вируси“.

Но докато това предположение/теория за някакви т.нар. "вируси" не бъде 100% онагледено и недвусмислено доказано, така че дори критиците на тази теория да нямат какво да кажат в противовес,
аз лично не бих могъл просто така да я вярвам, просто защото в училищата и университетите, и по медиите я били проповядвали и всички я повтарят като папагали.


Ами те в училищата (поне в голямото мнозинство), по учебни програми наложени от властите, а и по медиите, на практика проповядват, че Исус уж не е Божият син и че не е бил съживен от мъртвите... че маймуната била станала на човек, а заекът - на маймуна, и че животът се само-създал - „нищото гръмнало“ и след няколко милиарда години - готово...

И тогава какво? Щом властите (очевидно - неприкрити антихристи/врагове на Божия Помазаник-Цар, и обект на наближаващия Божий гняв, гневът на „агнето“ Исус от Назарет) искат и правят така, че децата, учениците и студентите да вярват в разни такива неща, тогава дай и ние така...

--------------------------------------------------

 

 


Тук го копирам това пак:

"Корона-вируса е само началото"
Относно твърдението ти: "Корона-вируса е само началото",
което всъщност било „от проповеди на човек доказан на дело и слово, че е съсъд божий“,

това „само началотоначало на какво точно е? Какво, според теб или според този човек, започва сега?

И ако това (т.е. псевдо-“пандемия“-та, прокарвана чрез негоден тест PCR) е „само началото“,
то какъв точно ще е разултатът, когато това, което сега започва, накрая свърши?И още нещо,

във връзка с официалните декларации (вкл и на/в опаковките) на много производители на vacca-сини ("vacca-сина" - от лат. "[болест] от крава"),
че във vacca-сините им се съдържат клетъчни култури от абортирани бебета,

как според теб Бог разглежда и класифицира този факт

и какво би трябвало да е съответно отношението и поведението на Божия народ (повярвалите в Божия син, Исус от Назарет) спрямо същото това?адм.бел.
разкл. в: Абортирани бебета - материал за vacca-сини: Абортирани бебета - материал за "vacca-сини": Божията дума и стоенето на Божиите хора


[ Редактирано 07.04.21 03:23 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
02.04.21 01:37 Цитирай
изказвания: 4922
Навсякъде по света хората протестират против властовата тирания, оправдавана с "п(Л)андемията"...


Large anti Coronavirus lockdown protest in Romania
https://www.bitchute.com/video/dfcOopUeSnvJ/
 
COVID Lockdown Protest - London March 20th 2021
https://www.bitchute.com/video/Mlwq7GBI7pbi/
 
Anti Lockdown Protest in Austria. Police Walking with Their Helmets in Hand and Showing Solidarity
https://www.bitchute.com/video/F6dPJSkFfI6J/
 
Police Arresting Rebel Media in CANADA for covering Lockdown protests
https://www.bitchute.com/video/MMz3MmM9Ke51/
 
TEASER: Rebels arrested covering lockdown protest in Montreal
https://www.bitchute.com/video/hOIgxbw2dCA/
 
Bradford Anti-Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/U6jzporzqZwf/
 
Compilation Anti-lockdown Protest Amsterdam Museum Square 28-03-21
https://www.bitchute.com/video/fSfSpbFC4PuX/
 
Anti Lockdown Protest, Toronto Canada, March 20th 2021
https://www.bitchute.com/video/govhOnjMgQpG/
 
PT16 March 20th Vienna Austria Worldwide Freedom Rally March Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/HJ2avJhxrfnb/
 
Andrew McGlinchey - Glasgow Green Protest against lockdown 5G etc - 04 July 2020
https://www.bitchute.com/video/0YAQ9xHQGJoj/
 
Worldwide protest against lockdown
https://www.bitchute.com/video/tQbbm8y4AzGB/
 
Anti-lockdown protest hits Bradford UK
https://www.bitchute.com/video/H3WSGbdUh8Vr/
 
UK lockdown protest - arrests & police interactions
https://www.bitchute.com/video/OBj3DPZ5bHyB/
 
Video: wereldwijd protest op 20 maart 2021 tegen de lockdown maatregelen
https://www.bitchute.com/video/krJ4RvuStca7/
 
PT14 March 20th Warsaw Poland Worldwide Freedom Rally March Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/TmvxbW3bwU21/
 
Small Protest/Big Impact By London City Hall, With No More Lockdown signs & 300 issues of Druthers
https://www.bitchute.com/video/uS21TruQk2Y2/
 
Anti lockdown protest marched peacefully with no arrests
https://www.bitchute.com/video/scDcLLreViqV/
 
Melbourne Freedom Rally - Activist Cover Tracy Chapman's Revolution, Victoria Anti Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/pRgSh6VQJdQ0/
 
Group tries to Block Anti Lockdown Protest in Germany - The Police Clear the Way
https://www.bitchute.com/video/Y1vGAT0Cm2oF/
 
PT13 March 20th Lisbon Portugal Worldwide Freedom Rally March Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/ihgTxKh0L9Gf/
 
PT12 March 20th Luxembourg Worldwide Freedom Rally March Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/XDLx8QUHoX9C/
 
Marching at Stratford Broadway (continued) 05.12.20
https://www.bitchute.com/video/lqHvjKWynsNt/
 
World Wide Rally March 20, 2021 - Whitby Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/XZ9F96pXuNNH/
 
PT10 March 20th Kassel Germany Worldwide Freedom Rally March Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/obxIwWwQjLIE/
 
Massive Lockdown Protest Happened All Over The World on March 20th
https://www.bitchute.com/video/ZNBHqTsuEuzg/
 
Massive anti-lockdown protest in London
https://www.bitchute.com/video/gRG0SBtu4DEa/
 
PT8 March 20th Sydney Brisbane Perth Worldwide Freedom Rally Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/1gHswoWMBMPu/
 
PT9 March 20th Hawaii Kapiolani Park Worldwide Freedom Rally Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/YuDE9mgOYbV7/
 
City in Canada under lockdown protest
https://www.bitchute.com/video/D9G9B0TChHKy/
 
Scenes from the London Anti-Lockdown protest
https://www.bitchute.com/video/zLwDtKe4JPEw/
 
Wien - 'Kurz muss gehen' - Anti-Lockdown-Protest
https://www.bitchute.com/video/pKYoJDJCyy3T/
 
The London Anti-Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/AWT7bF0CfxA/
 
ITALIAN POLICE CHOOSING THE SIDE OF THE PEOPLE
https://www.bitchute.com/video/ZeToVAkI1zZx/
 
Melbourne, Australia out in force today protesting against the Coronavirus lockdown
https://www.bitchute.com/video/AT8VLZLqOGUW/
 
Brussels, Belgium, Anti-lockdown protest yesterday in Brussels.
https://www.bitchute.com/video/NHYMHAjHxSyK/
 
Germany, Anti-lockdown protest across country
https://www.bitchute.com/video/dB5PRBPt6Jnw/
 
LATEST !! FORMER MILITARY SOLDIERS AGAINST THE POLICE IN AMSTERDAM, AT THE ANTI-LOCKDOWN PROTEST !!
https://www.bitchute.com/video/M1PSpKBquAQB/
 
Veterans form a line of defense for anti-lockdown protesters in Amsterdam
https://www.bitchute.com/video/RJvsS5jlW91H/
 
PT7 March 20th Amsterdam Netherlands Worldwide Freedom Rally Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/xY5vSURA7lNW/
 
PT6 March 20th Toronto Canada Worldwide Freedom Rally Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/8rJmK0qdsKOf/
 
Former military soldiers against the police in Amsterdam, at the ANTI-LOCKDOWN protest
https://www.bitchute.com/video/zSGziu5euJUu/
 
Worldwide Rally for Freedom, Melbourne
https://www.bitchute.com/video/OUANOZoxPkG7/
 
Stiller Protest: Swiss Protest Against the Covid Lockdown Measures.
https://www.bitchute.com/video/FprPNcsBQTGF/
 
London Lockdown protest 20th March exposing the medias lies
https://www.bitchute.com/video/R0GdGuuHqvAj/
 
Former military soldiers against the police in Amsterdam, at the ANTI-LOCKDOWN protest!
https://www.bitchute.com/video/oNF8WMGqnKh0/
 
Fourteen Country Lockdown Protest Clip Compilation 3-20-21
https://www.bitchute.com/video/jGku258vc2cm/
 
Massive Turnout At London Anti-Lockdown Protest-March 20th 2021
https://www.bitchute.com/video/KZYJwIA04ZUZ/
 
PT4 March 20th Amsterdam Netherlands Worldwide Freedom Rally Demonstration Tyranny Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/cDz469wKXXwJ/
 
Moments from The London Anti Lockdown PROTEST, 20 March, 2021
https://www.bitchute.com/video/CJiw9U0QqylG/
 
Japan anti-COVID lockdown protest #WorldWideFreedomRally
https://www.bitchute.com/video/t1qFoNkZOxFY/
 
Dr. Sherri Tenpenny Explains How the Depopulation COVID Vaccines Will Start Working in 3-6 Months
https://www.bitchute.com/video/Dccv1kgGBBLl/
 
How COVID-19 ‘Vaccines’ May Destroy the Lives of Millions - Judy Mikovits, Dr. Joseph Mercola 31/01
https://www.bitchute.com/video/g2D125EN17oH/
 
How can the ENTIRE medical profession be wrong?
https://www.bitchute.com/video/EAJj6RaQlD6m/
 
Texas Doctor Exposes COVID-19 Vaccine As A Fraud
https://www.bitchute.com/video/RqfL16Vf2N8f/?fbclid=IwAR3nI0y6-jL62ayJWpp5B0UcaSwnJdD6ciFE-Z21a7416Xo1T5SFU6HJhPo
 
Massive anti-lockdown protest in London (Saturday 20th March 2021)
https://www.bitchute.com/video/h4z663M7pUgu/
 
Serbia Anti-COVID lockdown protest   #WorldWideFreedomRally
https://www.bitchute.com/video/M0V46jpXGQ7t/
 
Serbia Anti-COVID lockdown protest   #WorldWideFreedomRally
https://www.bitchute.com/video/6JY4wvj7xp12/
 
World Protest Day, Anti-lockdown Protest, Toronto,Canada, Saturday March 20, 2021
https://www.bitchute.com/video/iv1DtoST1BRE/
 
MASSIVE Turnout At LONDON Anti Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/0KeiWCNuAEpt/
 
POLICE BRUTALITY & POLICE STATE AMSTERDAM
https://www.bitchute.com/video/U55JRgQ2eO5f/
 
How many Police Officers does it take....? Anti Lockdown Protest London 20.3.21
https://www.bitchute.com/video/PztdeVelmPSN/
 
Water Cannons, Dogs, Clubs Used Against Amsterdam Lockdown Protest 3-20-21
https://www.bitchute.com/video/8MGLxFqbBHXS/
 
HUGE Anti-COVID lockdown protest in London today   3-20-21
https://www.bitchute.com/video/cfp4Pm7x3mTK/
 
Anti Lockdown Protest - London - 20.3.21
https://www.bitchute.com/video/DvR4abYoyFxl/
 
⁣HUGO TALKS: MASSIVE TURNOUT IN LONDON - ANTI-LOCKDOWN PROTEST - (20th March, 2021)
https://www.bitchute.com/video/Ttlfs9xN7Oay/
 
London Today - 20th March 2021 - "There Are Too Many People On The Streets"
https://www.bitchute.com/video/Z9BAEdEtxSJq/
 
WOW Biggest UK Protest Ever Seen Protests against the unscientific CCP lockdown nonsense
https://www.bitchute.com/video/vo6Qx51hKlar/
 
Setting off on Anti Lockdown Protest 20.03.21
https://www.bitchute.com/video/qMiVGC9eY1Ax/
 
Anti-COVID lockdown protest in London today 3-20-21
https://www.bitchute.com/video/VeAFcO0AAVv1/
 
Germany anti-COVID lockdown/vaccine rollout protest today   3-20-21
https://www.bitchute.com/video/79OWHGZcRaCC/
 
MASSIVE Turnout At London's Anti Lockdown Protest - More Than Last Year
https://www.bitchute.com/video/6skzNGXb1Sw5/
 
MASSIVE Turnout At LONDON Anti Lockdown Protest March 20th
https://www.bitchute.com/video/UaXrRG0wBpBI/
 
MASSIVE Turnout At LONDON Anti Lockdown Protest March 20th / Hugo Talks Some More
https://www.bitchute.com/video/CYPuDbhRk7pb/
 
Anti lockdown Protest, Downtown Toronto, CANADA, Saturday March 13, 2021
https://www.bitchute.com/video/1t8mqsAhwXha/
 
Scenes from the #DublinProtest opposing the lockdown in the Herbert Park
https://www.bitchute.com/video/btTDWLSrZGjG/
 
Anti Coronavirus lockdown protesters in Holland today
https://www.bitchute.com/video/C4AfK7BCg9HL/
 
EXTREME POLICE BRUTALITY ON DISPLAY AT NETHERLANDS ANTI-LOCKDOWN PROTEST
https://www.bitchute.com/video/QivtEJOp3Pf4/
 
EXTREME POLICE BRUTALITY ON DISPLAY AT NETHERLANDS ANTI-LOCKDOWN PROTEST -LOOKS LIKE A BATTLEFIELD!
https://www.bitchute.com/video/CrU8LSq5WSpR/
 
'Warning' - Police Brutality - The worst I've seen yet - Anti Lockdown Demo - Netherland. 14.03.2021
https://www.bitchute.com/video/rMCu6YF50oVF/
 
EXTREME POLICE BRUTALITY NETHERLANDS ANTI LOCKDOWN PROTEST
https://www.bitchute.com/video/eMSZfIY7qHYn/
 
EXTREME POLICE BRUTALITY ON DISPLAY AT NETHERLANDS ANTI-LOCKDOWN PROTEST - LOOKS LIKE A BATTLEFEILD
https://www.bitchute.com/video/Oy2SnmQniZ1F/
 
Hokey Cokey Lockdown Protest Alexandra Park Hastings East Sussex England UK Curfews Masks Covid-19
https://www.bitchute.com/video/49xvLmOJVBNH/
 
Kiwis Protest COVID Lockdown
https://www.bitchute.com/video/jbQaOSX6I9RV/
 
Teenage Girl Arrested at Berlin Protest
https://www.bitchute.com/video/iQqS3wa6AVps/
 
UNBELIEVABLE SCENES IN NETHERLANDS YESTERDAY AS POLICE STORMED AN ANTI CORONAVIRUS LOCKDOWN PROTEST
https://www.bitchute.com/video/LCf1aALAGs4I/
 
Extreme police violence during lockdown protest of 14/05/2021 Den Haag
https://www.bitchute.com/video/ROLA0TPKGxzX/
 
Anti-lockdown protest went out of control
https://www.bitchute.com/video/zWZnAA9Od08a/
 
Singalong Manchester UK Protest Song December 12, 2020
https://www.bitchute.com/video/YpFDGClzVI6h/
 
Singalong Manchester UK Protest Song December 12, 2020
https://www.bitchute.com/video/bk7e8ofLvvmk/
 
MUSIC VIDEO BY RC FROM THE LAST ANTI LOCKDOWN PROTEST IN CANADA
https://www.bitchute.com/video/sQqYKfHwLfPZ/
 
Vancouver Lockdown Protest - March7 2021
https://www.bitchute.com/video/3B6AA5VfILLt/
 
Mysterious masked man appears at Toronto anti-lockdown protest
https://www.bitchute.com/video/4GH_rjkuQGw/
 
POLICE STORM PEACEFUL ANTI-LOCKDOWN PROTEST, TRAFALGAR SQUARE, LONDON, 26 SEPTEMBER, 2020
https://www.bitchute.com/video/KzLwtNgnLRfn/
 
Thousands rally against COVID lockdown in Vienna, Austria
https://www.bitchute.com/video/qlvtTBHWOJNe/
 
Vienna Austria: Anti Lockdown Protest.... The People Have Had Enough
https://www.bitchute.com/video/bKoeBZf0awHm/
 
WORLDWIDE PROTEST MSM DESPERATION HUGO TALKS #LOCKDOWN
https://www.bitchute.com/video/vGbzgwotrzvB/
 
WorldWide Protest MSM Desperation Hugo Talks #lockdown
https://www.bitchute.com/video/vf5m0ekZBnnN/
 
ANTI-LOCKDOWN PROTEST IN DUBLIN | GRAFTON STREET 2021
https://www.bitchute.com/video/dwZ2rKAUjSg4/
 
POLICE REMOVE HELMETS IN SOLIDARITY WITH CROWDS AT VIENNA ANTI-LOCKDOWN PROTEST
https://www.bitchute.com/video/J4vOfeuq8F0y/
 
Comedian Fabu D on the anti-lockdown protest, the media & more
https://www.bitchute.com/video/6xbQCMZO5mXN/
 
Shawn & Zoë's Lockdown Protest Adventures #1 - TORONTO - Feb 27 2021
https://www.bitchute.com/video/9jrI8eeT7GeN/
 
London UK: Young Woman Violently Arrested By Police at Anti Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/FUvYPPdL6LZ5/
 
Dublin March anti-lockdown protest 27th February 2021
https://www.bitchute.com/video/Dx51tYAysbRd/
 
MASSIVE ANTI LOCKDOWN PROTEST IN IRELAND/ANALYSING THE ESTABLISHMENT NARRATIVES
https://www.bitchute.com/video/cBp4tK8V1xrT/
 
PROTESTERS IN DENMARK TAKE TO THE STREETS TO PROTEST AUTHORITARIAN LOCKDOWNS
https://www.bitchute.com/video/It0Kx1No85pY/
 
Anti Ireland lockdown protest
https://www.bitchute.com/video/HedEyeKXJDSF/
 
Young Woman Violently Arrested by Police at Anti Lockdown Protest - London
https://www.bitchute.com/video/RW2WYzAheHh7/
 
DUBLIN IRELAND Large Crowds Attend Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/DGfvAKaHvEvX/
 
Bolshevik Tactics at Dublin anti-lockdown protest
https://www.bitchute.com/video/3fieej9lH6ed/
 
Dublin Anti-Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/mGT7xCtsMhvg/
 
Anti Lockdown and health passport protest Dublin Ireland
https://www.bitchute.com/video/JBcNQpPM0tfU/
 
Lanarkshire councillor targeted by police for organising lockdown protest.
https://www.bitchute.com/video/s0gK6zWX7Vm0/
 
Lanarkshire councillor targeted by police for organising lockdown protest
https://www.bitchute.com/video/nkZRP30Oafc/
 
New Yorkers Burn Masks At Anti Lockdown Protest
https://www.bitchute.com/video/LI19Q2jVIsNS/
 
Protesters encircle police at anti-mandatory vaccination protest in Melbourne, Australia
https://www.bitchute.com/video/B6xqYT8xorBQ/
 
Police kettling tactics at anti-mandatory vaccination protest rally, Melbourne
https://www.bitchute.com/video/giqajgvomYfw/
 
VIEWERS REACT - TORONTO POLICE CRACKDOWN ON YONGE-DUNDAS SQUARE LOCKDOWN PROTEST
https://www.bitchute.com/video/G2ijytrTixFA/
 
Viewers React: Toronto police crackdown on Yonge-Dundas Square lockdown protest
https://www.bitchute.com/video/_Ag-O7vZxPo/
 
Drone Footage of Massive Lockdown Protest In Madison, Wisconsin
https://www.bitchute.com/video/u2sFfNvJ7Hz6/
 
San Diego Protest Encinitas Beach Lockdown
https://www.bitchute.com/video/d4mR2LV5V7oH/
 
End the lockdown rally protest in Sacramento
https://www.bitchute.com/video/ULRHIIx6LSyH/
 
...


Последни видеота, отразяващи протестите по света:

https://www.bitchute.com/search/?query=protest%20lockdown&kind=video&sort=newСлед решението на съда (вж информ. по-горе)...


bitchute.com, 01.04.2021
Huge Freedom Rally/ Anti-Tyranny Protest In Brussels Belgium. Police State Proves Protestors Right
Огромно шествие за свобода - протест против тиранията, в Брюксел, Белгия. Полицейската държава доказва, че протестиращите са прави

https://www.bitchute.com/video/K9U7jcGg4OfE/

[ Редактирано 07.04.21 03:22 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

Анонимен
    
04.04.21 03:08 Цитирай
Гост
Работник показва как на платката на 5g е записано името на измисления вирус:

https://www.bitchute.com/video/WxG8UWvaqHHV/

Кемтрейлси плюс облъчването, ето това причинява недостига на кислород. Бог да им запрети!

Най-отгоре

Анонимен
    
04.04.21 03:15 Цитирай
Гост
През 2008 г. разиграват сценария с вируса на олимпийските игри:

https://www.bitchute.com/video/0uYaZJzqZAm7/

Най-отгоре

    
08.04.21 00:45 Цитирай
изказвания: 4922

Коментар на доц. Мангъров относно "короновата" психоза,
налагана и "използвана за политически, икономически ... цели",
която психоза ("вирус") "им се услади на политиците в повечето страни по света":


Khal, youtube.com, 07.04.2021
ОБСТАНОВКАТА У НАС С ГОСТ доц. Атанас Мангъров

https://www.youtube.com/watch?v=2rnN0PsXTCw
[ Редактирано 08.04.21 01:26 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
02.05.21 23:40 Цитирай
изказвания: 4922

Тук доста тревожно видео...

ValkyrieScotDottir, bitchute.com, 02.05.2021
They Are Not Dying In India: They Are Being Killed!
В Индия не умират: Убиват ги!

https://www.bitchute.com/video/V5L7XsQDo7Vg/

[ Редактирано 03.05.21 13:03 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF