Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

втори световен съвет   вързване на нечисти духове   градината в еден   конкубини   куденхов-калерги   оправдание   първороден грях   роман кисьов   секта   יהוה  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Започване на нова тема
    

30.12.17 19:34 Цитирай
изказвания: 4976
Сега някаква "една църква в шведски град" (т.е. чужда на Божието Н.З.-свидетелство структура по човешки учения/заблуди от имп. Константин/римск. империя насам)
 
не се обръща към помазаника-цар Исус с местоимението "той",
а с някакво без-полово обръщение: "hen",
което било "неутрално по отношение на грам. род"  - т.е. нито мъжки род, нито женски род. Тази дума (hen) била давала някаква "нова перспекитва". (Най-вероятно тази "нова перспектива" ще е от много голяма полза за пред Божия съд един ден...).
Вж. най-долу статията.
 
 
През м. ноември Church of Sweden, "най-голямата религиозна институция в страната", посъветвала нейния т.нар. "клир"
да избягва термини като "Господар" и "Той" в "поклоннически служби",
 
за да не се било подчертавало, че Бог е мъж...
 
(очевидно "господар" също е "лоша", "мръсна"? или "не-демократична"? дума за "най-голямата религиозна институция в страната")
 


Съотв. по-късно "една църква в шведския град Вастерас" създава реклами за своята Кристмас-поклонническа-служба,
 
в които се обръща към Исус не с "той", а с "hen".
Това местоимение бива използвано като алтернатива на думи, имащи изричен граматически род (като напр. Бог, господар, мъж, жена). От ръководството на съотв. организация заявили, че това било начин да се даде "нова перспектива".

Въпреки, че приемали, че Исус е мъж – вероятно тук трябва да изпаднем във възторг... – те подчертавали, че мъжкият грам. род не бил главният аспект от неговата идентичност.
Иначе не забранявали на хората да използват и "традиционния" език (т.е. да наричат мъжете мъже и жените - жени...).
С такива неща се занимават там...Ако и "епископ" Mikael Mogren да не отричал, че Исус е мъж (отново възторг...), той приветствал факта, че "рекламата предизвикала дебат". Все пак, той отбелязал, че някои коментари обиждат т.нар. "транс-сексуални" хора (травестити/трансвестити, хора, които се подлагат на процедури за "промяна на пола") и подчертал, че те също са създадени от Бога, на практика одобрявайки тези практики-извращения пред Бога. Сред участниците в дебатите има и адекватни и смислени хора, които, изглежда, че са на себе си.
rt.com, 30.12.2017
"Шведска църква лансира грам.-родово-неутрално обръщение спрямо Исус"
neonnettle.com, 29.12.2017
"Church Of Sweden Officially Declare Jesus Christ As 'Gender Neutral'"
" "Църква на Швеция" официално обявява Исус Христос за "грам.-родово неутрален" "

neonnettle.com, 25.11.2017
"Priests Ordered To Stop Calling God 'MALE' To Make Churches 'Gender Neutral'"
"На свещениците им е наредено да спрат да наричат Бога "мъж", за да направят църквите грам.-родово-неутрални"

[ Редактирано 16.07.18 14:34 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
gender,   hen,   полови извращения,   сексуални извращения,   хен,   шведска църква,   швеция
Анонимен
    
17.01.18 19:16 Цитирай
Гост

21. И като се изпълниха осем дни за да обрежат детето, нарекоха му името Исус, нареченото от вестителя преди неговото зачатие в утробата.
22. И като се изпълниха дните за очищението нейно, по закона Моисеев, занесоха го в Ерусалим да го представят пред Господа,
23. както е писано в закона Господен, че "всеки младенец от мъжки пол който отваря ложесна свет на Господа ще се нарече,"
24. и да принесат жертва, според реченото в закона Господен, "две гъргорици, или две гълъбчета."

адм.бел.
разкл. в: т.н. нов световен ред (НСР)


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF