Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

алегорично царуване   близкия изток   вода   езекил 28   никея   отклонявал ли е павел вярващите   отсъпване от вярата   сигурна комуникация   стремеж към обогатяване   шифрована комуникация  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Исляма, като Антихрист. Поредната хипотеза.
Започване на нова тема
    

24.02.17 12:03 Цитирай
изказвания: 181
Това е поредната идея опитваща се да обясни последните времена.
Един от разпространителите е Уалид Шоебат. Явно е намерила почва и у нас за разпространение. Имат преводи на прповедите му.
За пореден път се убеждавам, че хората могат да докажат своя си хипотеза от писанията, доста стройно.

За интетесуващите се, какво твърди:

https://youtu.be/LL1Y9Fn4zUo

Че исляма е заблуда с действащ поради това дух на антихрист в последователите му е явно, но тази теза отива твърде далеч...
Най-отгоре
антихрист,   ислям,   уалид шоебат
    
24.02.17 15:49 Цитирай
изказвания: 4976
Гледах малко, но е доста дълго видеото и не зная кога и дали ще мога да го изгледам цялото. 

Т.е. за него не определена личност ще е този описан в Писанията враг на помазаника-цар (anti-christos), а заблудата "ислям", самото лъжеучение? Лично на мен такова учение не ми изглежда в съгласие с това, което съм прочел в Писанието.

Мога да си представя този идещ сатанински тиранин да е с ислямски "background",

а може и да е с иудейски, понеже иудеите не биха тръгнали след ислямски цар, а по-скоро след иудейски: "аз дойдох от името на баща си и не ме приемате, ако дойде друг, от свое име, него ще приемете."/Йн.5.43/,

но да е дадено лъжеучение и заблудителна вяра, според мен не е в съгласие с Писанията.

Отделно от това този човек ми звучи повече като прикрит ционист иудеин, отколкото като повярвал в Исус. Но Бог знае най-добре.

Според него победата на държавата "Израел" в 6-дневната война била потвърждение, че както е предизвестил че ще направи, Бог уж вече бил върнал иудеите обратно в земите, които преди това отнема от филистмците и другите племена, и дава на тогавашните потомци на Авраам  с условието да изпълняват дадения им чрез Моисей закон,

а в противен случай ще ги изгони от онези земи и ще ги пръсне по народите
(описано в Мойсеевите книги), каквото и става когато иудеите убиват Божия син, Исус, чрез ръцете на римляните, а и по-рано през вавилонското робство...


Проблемът на подобно схващание е, че когато Бог действително върне повярвалите в истинския помазаник Исус иудеи там (понеже такива иудеи Бог ще върне там),
те ще живеят там в мир (понеже и сатаната тогава ще бъде хвърлен в подземния затвор),
а и самият Божий син Исус, помазаникът, ще е там, в Йерусалим, видимо и осезателно.


А в момента победителите в 6-дневната война:

- не живеят в мир, а в постоянна опасност и във войни,

- нито пък (огромна част от тях) са повярвали в истинския Божий помазаник Исус и, сътоветно, както пише, не познават истинкия Бог - понеже "който отхвърля Сина (напр. не вярва на думите му, не вярва в него, псува го, гаври се с него, обижда го, плюе на земята когато чуе името му и т.н.), той няма и Бащата".

- нито пък Божият син Исус се е върнал на земята, видимо и осезателно, както пише, и царува от Йерусалим (освен във фантазиите на някои рсконструкционисти и може би на някои от "колегите" им амилениалисти).


Поради това цялата тази история с този човек ми изглежда по-скоро като прикрита ционистко-иудейска пропаганда. Но както казах, Бог знае най-добре.
Иначе е хубаво да се знаят заблудите на антихристкото лъжеучение "ислям", за които той говори, за да може човек да се пази от заблудите,

но е също толково добре да се знаят и заблудите на антихристкото лъжеучение "иудаизъм", за да може човек да се пази от тези заблуди.

Понеже и ислямът, и иудаизмът са неприкрито антихристски (anti-christos - "противник/враг на помазаника") лъжеучения, отхвърлящи истинския Божий помазаник, Исус от Назарет, Божия единствен Син и съответно - и неговия Баща, единствения истински Бог, както и самият Исус казва /напр. Йн 17.3/.

[ Редактирано 28.02.17 13:34 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
26.02.17 17:54 Цитирай
изказвания: 181
Съгласен съм напълно с твоят коментар.

Най-отгоре

Анонимен
    
01.01.21 22:39 Цитирай
Гост

Той казва, че от Турция ще се появи Антихриста, и че учението на Антихриста е исляма, а не че "исляма" е Антихриста.

Най-отгоре

    
03.01.21 12:10 Цитирай
изказвания: 612

Не е ислямът.. 100 процента. 


Най-отгоре

Анонимен
    
29.03.21 02:55 Цитирай
Гост
Анонимен:

<br/>Той казва, че от Турция ще се появи Антихриста, и че учението на Антихриста е исляма, а не че "исляма" е Антихриста.
И аз така разбрах

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF