Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

edinni.com:форум   εκκλησια   де ниро   една плът   изображения   предсказване   раждане на божия син   светска религия   смит уигълсуърт   фарисейство  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Започване на нова тема
    
13.03.10 20:50 Цитирай
изказвания: 2104
Въпреки че сме свидетели на тенденциозността в политиката на правителството на РМакедония по отношение на редица неща, които станаха повод дори и за измислянето на вицове, то това е нещо, което е нещо като "крайна фаза" на македонизма (http://www.vbox7.com/play:66e96d67), връзка към което намерих от последноразиграните националистични политически решения във връзка с бракоразводното дело и пост-решенията на македонският съд (http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2836031).

 Интересни тенденции на една крачка от нащите предели... Може би трябва (вече го правим) да се молим, защото пропагандираните неща ни касаят пряко.

 Бог да Бъде с нас. Поздрави.

[ Редактирано 17.03.10 01:11 ]" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре
александър велики,   александър македонски,   антихристът,   бялата раса,   краят на епохата,   македония,   македоноиди,   македонска молитва,   монголоиди,   мулати,   негриди,   негроиди,   пророчества,   пророчество,   раси
    
14.03.10 01:03 Цитирай
изказвания: 4922

За да не се получат недоразумения и залитания в политически дискусии, уточнявам, че тази тема ще се занимава изключително с:

това дали това пророчество е от Бога и съответно е истинско пророчество

или това пророчество не е от Бога и съответно е лъжепророчество и човекът претендиращ, че говори тези неща от Бога всъщност е лъжепророк,

както евентуално и с близки до тази тема въпроси, свързани с вярата в Божия син - например, как подобна (за мен) лудост може да се вмести в картината на края на тази епоха, описана подробно от Бога в Светите Писания, където се посочват различни белези и знамения, които ще предшестват явяването на Божия син - такива са например появяването на много лъжепомазаници и лъжепророци, каквито и не липсват все повече и повече.Изрично уточнявам, че в тази тема няма да се обсъжда адекватността на претенциите и политическите убеждения на хората от известната бивша "югославска" република, свързани с гръцкия цар Александър "Великия".
По принцип би могло да се отвори подобна тема във форум "Други теми". Но ако се стигне до обиди, болезнени политически спорове и подобни неща, нямащи нищо общо с главната тематика на Edinni.com, ще трябва да се предприемат съответни административни мерки.


Публикувам видео-клипа с пророчеството, както и текста му на не-диалектен български език.

Видеото започва с молитва в контекста на източно-римското/византийското "православно" вероизповедание (въпреки, че малко се съмнявам мероприятието да е с официалното одобрение на съответния национален "глава"/"патриарх", но знае ли човек...).

Представяното за пророчество "от Бога" започва около 3:32 мин. от записа с аудио и видео ефекти, включващи светкавици, гръмотевици и фучене на вятър...

##РЕДАКТИРАНО## classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="400" height="321">##РЕДАКТИРАНО## type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="321" src="http://www.youtube.com/v/PZJ62MGF7xI&hl=bg_BG">##РЕДАКТИРАНО##>##РЕДАКТИРАНО##>Божие благословение за вас, мои македонци. Хиляди години чакам да ме повикате.  Бидейки винаги с вас,  аз идвам сега от вечността, аз вече съм между вас. Защото там не съществува нито време, нито пространство. Там при мен времето стои, но при вас долу сега дойде времето да ви разясня.

Населих вашата майка земя с три раси, бялата – македоноиди, жълтата – монголоиди, и черната – негр(о)иди. Останалите - всички са мулати.
От вас, македонците, потомците на Македон, заченах бялата раса и от вас е започнато всичко - до японското море.
Всички бели народи са ваши братя, поради това, че носят македонския ген. И всички преселения започнаха от вас на север - Кокино, Породин, Радобор, Ангелци, Барутница, Говърлево. Където и да копнете, ще намерите истината – кои сте, защо сте и откъде сте.

Зли дяволски души прикриваха истината хиляди години и лъжеха света. Колко ли страдахте само или през какви мъки преминахте, защото аз ви пращах изкушения, но вие ми останахте верни.

Чада мои, деца на слънцето и на цветята, благословени с радостта, любовта и добротата, хиляди години ви пращам царе и ето, сега отново ви давам. Вие ги раздавате на всички. За вас не оставяте.
Колкото царе и колкото македонци има там с мен, толкова звезди има на небето и токова пясък има в морето. Нека пеят всички ангели, за всички, които са с мен, които поради любовта си към Македония, замениха живота си (т.е. земния, б.п.) за вечността и споделиха царството там с мен.
И всички ангели вече пеят за всички вас, които разбрахте Божията слава, за всички вас, на които ви дадох дял от рая, за всички вас, на които ви подарих любов и мир, за всички вас, които ме чакахте и ме дочакахте.

Ето, аз идвам сега в Македония, аз съм сега между вас, да ви кажа истинската истина, която е до вас, под земята - да ви отворя гроба на Александър , македонския цар и да ви доведа целия свят на поклонение. Колко ли много македонски гробове има още да ви отварям, защото душите при мен копнеят за истината. Обичайте ги най-големите си врагове, защото тях аз ви ги пратих да ви помогнат най-много, светът да научи  истината за Македония и за вас, македонците. Защото бяхте първи между първите, най-достойни между достойните.

Сега дойде македонското време целият свят да разбере истината, да види, че е чест и благословение да си македонец, потомък на Македон и син на Бога на вселената.

Деца мои, бъдете ми благословени и вечни. Там където царува слънцето и цветята да бъде вечна радостта, любовта и добротата. Сега аз съм благороден сред вас. До вечна Mакедония! Блажено /”блажело”/. Амин.


[ Редактирано 14.03.10 19:17 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
16.03.10 14:16 Цитирай
изказвания: 611


Да ви кажа , отдавна не беше ми попадало по - мазно антихристко послание...
Ясно е кой е главният говорител и кои са неговите ангели..

"Колко ли страдахте само или през какви мъки преминахте, защото аз ви пращах изкушения, но вие ми останахте верни."

ясно е кой е тоя изкусител..mad.png


Най-отгоре

    
16.03.10 21:39 Цитирай
изказвания: 2104
Да, Бог никого не изкушава и който се изкушава нека не казва, че Бог е изкусителят му (т.е. този, който го препъва, подвежда към грях).

От години следя сегиз- тогиз странната политика на тази странна държава и на определени политически нейни кръгове, но тези претенции не са само исторически (вече), нито само териториални (вече), нито това е просто и само национализъм - това е претенция, че Македония е новият Богоизбран народ и ...че Бог ги призовава да извършат нещо - това е призив уж от Бог, но това не е Божият Дух, но зад това пророчество стои демоничен дух и призивът, съответно, не може да е към добро.

Поздрави.

Това ми прилича повече на" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
17.03.10 11:31 Цитирай
изказвания: 4922


И за мен това е лъжепророчество. Имам чувство, че чета нескопосан фентъзи-роман.

Може дори да е в рамките на безкрупулна политическа поръчка, като някои хора си играят с неща, с които не им е дадено да си играят... .


Но, като нищо това "пророчество" може да даде своя принос в изпълнението на:
 
"И ще чуете за войни и слухове за войни, но гледайте да не се смущавате. Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство..." ,

независимо от шансовете на т.нар. "македоноиди" за военно превъзходство над всички останали народи, които уж били "произлезли" от тях... 

(Все пак, добре, че т.нар. "македоноиди" не са толкова многобройни... )Но да, докато сатаната е на свобода и не започне 1000 годишното царуване на Царя на тази земя когато Бог ще окове и хвърли сатаната в подземното място до времето, когато той ще бъде пуснат за малко отново да лъже и подмамва народите, преди да бъде хвърлен във вечния огън),
той ще продължава да подмамва и манупулира народите да вършат грях, а особено много - да нападат Божиите хора.

Но когато в началото на 1000-год царуване Бог го хвърли в затвора му, той няма да може вече да подмамва народите да нападат Божиите хора,
както сега той прави това на воля, а също и обикаля сега наоколо както ревящ лъв, търсещ кого да погълне, опитвайки се да погуби дори и избраните Божии свети хора като ги накара да се отрекат от Божия син и да се върнат в греховете си, които са правили без особени задръжки, когато са били част от света (т.е. от хората, които не са родени от Бога, и телата им не са дом на Божия Дух, и не са преселени от царството на сатаната в царството на Божия скъп син, Исус от Назарет).


[ Редактирано 26.02.21 12:18 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF