Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

богатство   борис   демокрация   езикил 28   кол. 1.15   красимир мирчев   купуване и продаване   последни времена   разни езици   спасение след смъртта  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Бог - кой е той? :: Помазаникът-цар Исус << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Върнал ли се е на земята Божият единствен син, Исус от Назарет?
Към страница       >>  
Започване на нова тема
    

28.09.09 14:38 Цитирай
изказвания: 4976

Когато Божият син учи своите пратеници за края на епохата, той им казва, че когато наближи това време, ще се появят лъже-помазаници, които ще заблуждават хората след себе си и мнозина ще се заблудят и ще отидат след тях.

Божият син учи своите как да не се заблудят след тези лъже-помазаници.


Въпреки всичко това, което Той е казал, скоро след неговия земен живот са се появили - а и днес има - разни хора лъжеучители, които твърдят, че те са (т.е. всеки поотделно) Божият помазан цар (гр. "christos") и увличат мнозина след себе си и след своите заблуди, и така погубват душите им.Какво Божият син учи относно своето завръщане на земята?

Как да разберем, че Той се завръща, ако се върне днес?

Как да разпознаем лъже-помазаниците, които се самозаблуждават и заблуждават мнозина, че уж те са Божият син, който уж се бил върнал на земята, и така погубват мнозина чрез сатанинските си заблуди?

[ Редактирано 28.09.09 17:16 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
антихристът,   белези за завръщане на помазаника,   белези за завръщането на божия син,   виссарион,   есхатология,   завръщане на божия син,   завръщане на помазаника,   краят на епохата,   лъжепомазаници,   лъжепророци,   сергей тороп
    
28.09.09 14:44 Цитирай
изказвания: 2105
Ето това вълнува и моето сърце, брат.

Благодаря за темата, Бог да те благослови." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
30.09.09 01:24 Цитирай
изказвания: 441
eureth:


Когато Божият син учи своите пратеници за края на епохата, той им казва, че когато наближи това време, ще се появят лъже-помазаници, които ще заблуждават хората след себе си и мнозина ще се заблудят и ще отидат след тях.

Божият син учи своите как да не се заблудят след тези лъже-помазаници.


Въпреки всичко това, което Той е казал, скоро след неговия земен живот са се появили - а и днес има - разни хора лъжеучители, които твърдят, че те са (т.е. всеки поотделно) Божият помазан цар (гр. "christos") и увличат мнозина след себе си и след своите заблуди, и така погубват душите им.Какво Божият син учи относно своето завръщане на земята?

Как да разберем, че Той се завръща, ако се върне днес?

Как да разпознаем лъже-помазаниците, които се самозаблуждават и заблуждават мнозина, че уж те са Божият син, който уж се бил върнал на земята, и така погубват мнозина чрез сатанинските си заблуди?


Божият син учи това, че преди да се завърне отново, ще има голямо отстъпление  от вярата и че първо ще дойде Антихристът, а след това - Той.

така че, ние първо не трябва да се заблудим от тоя, който иска да се постави на Негово   място и трябва правилно да разпознаем този противник.

Най-отгоре

    
30.09.09 10:24 Цитирай
изказвания: 2105
Аз бих предложил и тези стихове в по- точно допълнение на написаното от Ендифи.

-1- Какво Божият син учи относно своето завръщане на земята?

*****************

писанията ни осведомяват, че Той- Самият е заявил :
 

Матей 24:36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.


-2- Как да разберем, че Той се завръща, ако се върне днес?
 
*******************

Той Самият, Който е първородният от мъртвите и пръв сред възкресените, е казал :


24. Казвам ви това, защото ще се появят лъжемесии и лъжепророци и ще извършат велики знамения и чудеса, за да заблудят, ако е възможно, дори и избраните от Бога.

25. Ето, предупредих ви!

26. Така че, ако ви кажат: «Ето, Месията е в пустинята!», не отивайте там . Или ако кажат: «Ето, той е във вътрешните стаи!», не вярвайте.

27. ЗАЩОТО (!!!!!!!) както светкавицата блясва от изток и прорязва небето до запад, така ще бъде и когато дойде Човешкият Син.
Матей 24гл.

- т.е. - завръщането Му ще е крайно драматично и явно, видимо и неповторимо :


30. Тогава на небето ще се появи знамението на Човешкия Син. Всички народи по земята ще заридаят и ще видят Човешкия Син като идва на небесните облаци със сила и велика слава.

31. Със звук от гръмогласна тръба той ще изпрати своите ангели да съберат неговите избрани отвсякъде, от единия край на небесата до другия.“
Матей 24гл.

-3- Как да разпознаем лъже-помазаниците, които се самозаблуждават и заблуждават мнозина, че уж те са Божият син, който уж се бил върнал на земята, и така погубват мнозина чрез сатанинските си заблуди?
*******************

Той Самият казва, че Неговото завръщане ще е ЗНАМЕНАТЕЛНО, НЕПОВТОРИМО И В СЛАВАТА НА НЕБЕСНИЯТ БОГ.
 
Как тогава да се предпазим от лъже-исусовците ? :


23. Ако през онова време някой ви каже: «Виж! Месията е тук!» или «Той е там!», не му вярвайте.

24. Казвам ви това, защото ще се появят лъжемесии и лъжепророци и ще извършат велики знамения и чудеса, за да заблудят, ако е възможно, дори и избраните от Бога.

25. Ето, предупредих ви!

26. Така че, ако ви кажат: «Ето, Месията е в пустинята!», не отивайте там. Или ако кажат: «Ето, той е във вътрешните стаи!», не вярвайте.

 
Добре, как ще го разпознаем ? КАК ЩЕ ДОЙДЕ ТОЙ? КАКВО Е КАЗАЛ ТОЙ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ИДВАНЕ ?

ТОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ЕТО ТАКА :

27. Защото както светкавицата блясва от изток и прорязва небето до запад, така ще бъде и когато дойде Човешкият Син.


------Т.Е.- ПРОТИВНО НА ЛЪЖЕ-ИСУСОВЦИТЕ, НЕГОВОТО ВТОРО ИДВАНЕ Е НЕПОВТОРИМО.
 
ТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ ЯВЯТ ТАКА.

Първото идване/ явяване в този свят на Божият Син, беше чрез Мария, заченат от Святият Дух.

Второто идване ще е в славата на Небесният Бог Баща. Кой от тези лъже-исусовци се е явил така / родил/ появил -.....- НИКОЙ.

В определен етап от живота си те ПОЛУЧАВАТ ОТКРОВЕНИЕ, ИЛИ ИМ ГОВОРИ "БОГ", ИЛИ

ПОЛУЧАВАТ ВИДЕНИЕ, ИЛИ НЕЩО- ДРУГО - СИ, ЧЕ СА БОЖИЯТ СИН. ТАКОВА НЕЩО В

ПИСАНИЯТА НЯМА. ИСУС СЕ РОДИ ЧРЕЗ ДЕВИЦАТА МАРИЯ. ВТОРОТО МУ ИДВАНЕ ЩЕ БЪДЕ

ВИДЯНО ОТ ВСИЧКИТЕ НАРОДИ И ПЛЕМЕНА. ТОЙ ИДВА КАТО СВЕТКАВИЦА, ЩЕ РАЗЦЕПИ

НЕБЕСАТА, НА КОИТО ЩЕ СЕ ЯВИ ЗНАМЕНИЕТО МУ, ЩЕ БЪДЕ ВИДЯН ОТ ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЩЕ

ЗАРИДАЯТ КАТО ГО ВИДЯТ В СЛАВА И ВЕЛИКА СИЛА.
 
Той идва за да съди всичките народи.

Идва по неповторим начин.

Той идва като Божието слово и справедлив съдия, като цар на царете и велик Господар, настойник над цялото творение.

Кой от тези мошеници се е явил така? Кой ?

Кой се е появил както светкавицата прорязва небесата? Кога се е явило заради някого знамението на Човешкият Син на небето ?

Кой от тези лъже- исусовци е дошъл в славата на Небесинят Бог и с велика сила ?

На кой идването е било съпроводено от грохота на небесна тръба и кой от тях е пратил пратениците си (небесните ангели) да съберат последователите Му от всичките земни части и краища?!

НИКОЙ. НИКОЙ. НИКОЙ.

 Така че - нека не се заблуждават хората и да не вярват на заблудите на лъже- месиите и лъже-исусовците. Те не са Бог. Те не са Исус от Назарет.

Те са вързани живи от дявола и ако не се отрекат от лъжата и пътят, що са поели, то сами погубват и себе си и тези, що им вярват .

Човек не може да е Бог. Само Йешуа от Назарет Беше Единородният Божий Син, за Който Сам Бог потвърди със Святият Дух и лично с гласа Си, Че Е Този, Който Е.
 
ТОЙ Е НЕПОВТОРИМ. ТОЙ Е НЕПОВТОРИМ И ЕДИНСТВЕН.
ВИСАРИОН НЕ Е БОЖИЯТ МЕСИЯ. НИТО НИКОЙ.

ИСУС ИДВА. МАРАНАТА.

[ Редактирано 30.09.09 10:40 ]" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре
второто идване,   второто идване на исус,   идването на божият син,   идването на великият,   идването на исус отгоре,   като светкавица,   лъжехристите и исус,   неповторимостта на йесус
    
30.09.09 16:29 Цитирай
изказвания: 441
Владо, казваш:

"Кой от тези мошеници се е явил така? Кой ?

Кой се е появил както светкавицата прорязва небесата? Кога се е явило заради някого знамението на Човешкият Син на небето ?"


Добре, отговорът е - никой  ДОСЕГА!

Защото никой от тях не е бил Антихристът.

И точно затова имаме такова сериозно предупреждение да внимаваме, защото явно Антихристът  ще се опита да имитира  именно тази неповторимост на Христовото пришествие.

И за недобре запознатите, може и да  успее.Най-отгоре

    
30.09.09 17:04 Цитирай
изказвания: 4976

Доколкото разбирам решаващата измама за света ще бъде, че този лъже-помазаник ще бъде "съживен от мъртвите",
понеже преди това той ще бъде "ранен смъртоносно",
но изведнъж ще "оживее".
И тогава светът ще го последва (но преди това - не).

Покрай света може да се подведат и някои вярващи... Бог знае.


По принцип не пише, че ще имитира явяването на Божия син в облаците в слава, когато Той, след края на голямата скръб, ще съживи мъртвите и те, заедно с останалите живи (вече изменени с нетленни тела), ще бъдат взети в облаците, за да са винаги с Него.

Всъщност не мисля, че може да го направи, понеже никой човек не може да съживи мъртвите и да ги вземе в небесата освен Той, Исус от Назарет, който не е само човек.

Но пък може да направи някаква бутафория, достатъчна да подмами и без това заблудения до няма и къде свят.

[ Редактирано 30.09.09 17:07 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
30.09.09 23:06 Цитирай
изказвания: 2105
Да, така е, Еурет. С това са съгласни и писанията, които посочват, че лъже- христът ще прави различни чудеса и знамения, НО!

-1- неговото появяване / раждане в плът, в неговият случай, защото той, който е човек, роден от жена ще бъде обявен за Бог / съвсем няма да е като появата на Йесус от небесата : налице е простото различие- човек, роден от жена ще се обяви за Бог / Месия, -------> срещу
-------> драматичното и с нищо несравнимо явяване на Божият Син от небесата, със сила, в славата на Небесният Баща, с Божиите ангели, сред грохота на небесна тръба.

-2- Лъже-христът дори и да извърши чудеса /като своето - собствено съживяване, за което спомена и брат Еурет/ , дори и да цитира писанията и да е най- обаятелната /а вероятно ще е, защото това е дъ-ласт ченс фоо девил /, дори и да донесе мир на планетата земя и всички да са "благословени от този чудесен управник" (ВНИМАНИЕ, РЕКОНСТРУКЦИОНИСТИТЕ!!), то неминуемо тези, които имат Духа на Бог ще го разпознаят като лъжехрист, лъже-Исус, защото Духът на истината ще ги води във всяка истина и Той ще взима от Помазаника, та да им дава и неминуемо Той, Духът ще ни предпази от заблуди в тези усилни времена.

Така че- когато Господарят от небесата дойде няма как да Го сбъркаме, или подминеме (нека си спомним напр. притчата за девиците и жениха/ младоженеца - посреднощ имаше вик, който се чу ясно!

1. „Тогава небесното царство ще бъде като десетте девойки, които взели светилниците си и отишли да посрещнат младоженеца.

2. Пет от тях били глупави, а пет – благоразумни.

(.........)
4. Благоразумните девойки обаче заедно със светилниците си взели и допълнително масло в съдовете си.

5. Тъй като младоженецът се бавел, на всички им се додрямало и заспали.

6. В полунощ някой извикал: «Младоженецът идва! Излезте да го посрещнете!»

7. Тогава всички онези девойки станали и приготвили светилниците си.
Матей 25)
Идващият не може да бъде сбъркан от Своите Си, защото те познават гласа Му и го следват, Той е техният пастир, а не е крадец.

Разбира се, това, което ще ни вреди в тези дни е заблудата и охладняването на сърцата.

Владо." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
05.10.09 18:09 Цитирай
изказвания: 18
Върнал ли се е Божият Син на Земята? Ако сме предубедени няма как да разберем! Да мислим,че ще дойде от облаците като светкавица е детско и наивно.ТА не обикалят ли днес вестите БЪРЗО сато светкавица? Но не беше ли казал Христос,че ще дойде отначало като КРАДЕЦ в ноща? Или може би чакате разни свърхестественни събития? Защото Христос е казал,че чудеса повече НЯМА да ви се дадът! САМО ПО СЛОВОТО ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ.

Най-отгоре
антихристът,   виссарион,   лъжепомазаници,   лъжепророци,   сергей тороп
    
05.10.09 21:16 Цитирай
изказвания: 2105
Върнал ли се е Божият Син на Земята? Ако сме предубедени няма как да разберем!

Но ако не сверяваме с писанията и не проверяваме ще станем жертви на лъжци като Висарион!
****************
Да мислим,че ще дойде от облаците като светкавица е детско и наивно.

Наричаш вярата в думите на Сина Божий "детска и наивна"? Да, Самият Исус каза, че ако не се обърнеме като децата никак няма да влезнеме в небесното царство. Аз вярвам на Исус и на библията, а не САМОЗВАНЦИ като Виссарион!
*****************
ТА не обикалят ли днес вестите БЪРЗО сато светкавица?

Хахахахахаа, ТРУДНО ЛИ МУ Е ДА НАПРАВИ ТОВА НА ТОЗИ ВЪЛК?! Да, ще му стане още по- трудно, като се яви и ИСТНИСКИЯТ ПОМАЗАНИК И МУ ОПРЕДЕЛИ УЧАСТТА В ОГНЕНИЯТ АД ЗАЕДНО СЪС САТАНА И ВСЕКИ, КОЙТО ОБИЧА ЛЪЖАТА И ЛЪЖЕ (вж. Откровение, накрая).

**************
Но не беше ли казал Христос,че ще дойде отначало като КРАДЕЦ в ноща?

Да, казал го е . Също каза, че  Неговите познават Неговият глас и го следват Него. Ти Исус ли следваш, или този мошеник?!  Не виждаш ли, че този мъж ивращава пътят на истината?!
Нека да е безплодно делото му!
***********************************
Или може би чакате разни свърхестественни събития? Защото Христос е казал,че чудеса повече НЯМА да ви се дадът! САМО ПО СЛОВОТО ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ.

Станке, Христос каза и също, че ако не видят чудеса хората никак няма да повярват. Не си играй със словото.

САМО ИСУС МОЖЕ ДА СЕ ПОЯВИ ТАКА, КАКТО Е ПИСАНО ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ. ВИССАРИОН НА КОЛКО ГОДИНИ ПОЛУЧИ "ОТКРОВЕНИЕТО", ИЛИ МУ ГОВОРИ ГЛАС, ИЛИ КАКВО ?! ТОЙ Е ЛЪЖЕЦ, СТАНКЕ. ТОЙ НЕ Е СИНЪТ.

БИБЛИЯТА, КОЯТО Е СЛОВОТО НА БОГ, СВЯТИТЕ ПИСАНИЯ ГО ОТХВЪРЛЯТ КАТО ТАКЪВ! КАТЕГОРИЧНО!

Станке, не виждаш ли, че твърденията ти противоречат на здравата логика в думите на Исус?
ТИ НЕ НА НАС СЕ ПОДИГРАВАШ, НО СЕ ГАВРИШ В САМОТО ЛИЦЕ НА ЙЕСУС! ТОВА ТОЙ ГО КАЗА И ЗА ТАКИВА ЛЪЖЦИ (като Виссарион) ТОЙ ПРЕДУПРЕДИ! И - ДА, ТОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ТОЧНО ТАКА, КАКТО Е И КАЗАЛ- КАТО СВЕТКАВИЦАТА ПРОРЯЗВА НЕБЕСАТА, А ТВОЯТ ЛЪЖЕУЧИТЕЛ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА, ЗАЩОТО НЕ Е СИН БОЖИЙ!!

Ти тълкуваш бого-хулно писанията! Нима не виждаш че си в плен на един лъже-Исусовец? Нима не виждаш, че В-исса-рион е един от тези, за които Исус предупреди, че ще дойдат и ще заблуждават?
В ТОВА НЯМА НИКАКВА МЕТАФОРА!!!

Единствено в Исус има спасение на душата от огнената геена.
 
Покай се и приеми ИСТИНСКИЯТ СПАСИТЕЛ- ТОВА Е ЙЕСУС ОТ НАЗАРЕТ, КОЙТО Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БОЖИЙ СИН И НЯМА ДРУГ И ВИССАРИОН НЕ Е ИСУС, НЕ Е БОЖИЯТ СИН.

ПУБЛИЧНО ТЕ ПРИЗОВАВАМ ДА СЕ ПОКАЕШ И ДА СЕ ОТТЪРВЕШ ОТ КЛОПКАТА НА ЛУКАВИЯТ ЧРЕЗ ТОЗИ ВЪЛК В ОВЧА КОЖА.
 
СТАНКЕ, КАКВО БИ ДАЛА В ЗАМЯНА НА ДУШАТА СИ ? И ЕТО- БОГ ТИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИЕМЕШ ЖЕРТВАТА НА ЕДИНСТВЕНИЯТ СПАСИТЕЛ, НЕГОВИЯТ ВЪЗЛЮБЕН СИН, КОЙТО ТОЙ ИЗПРАТИ ДА БЪДЕ НАКАЗАН ЗАРАДИ ТВОИТЕ ГРЕХОВЕ И БЕЗУМИЕ ЧОВЕШКО... ВЯРВАШ ЛИ, СТАНКЕ, ЧЕ ТОЗИ ИСУС, КОЙТО Е ЗАСВИДЕТЕЛСТВАН ОТ ПРОРОЦИТЕ НА СТАРИЯТ ЗАВЕТ СЕ РОДИ ЧРЕЗ МАРИЯ КАТО СВЯТ СИН НА БОГ ЧРЕЗ ДУХА БОЖИЙ? ОТКАЗВАШ ЛИ СЕ ОТ ЛЪЖЕРЕЛИГИЯТА НА ВИССАРИОН?

ТОВА Е ШАНС ЗА ТЕБ!

[ Редактирано 05.10.09 21:27 ]" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре
виссарион-лъжехристът,   невъзможност да се имитира второто идване н,   призоваване на покаяние на еретици
    
05.10.09 21:48 Цитирай
изказвания: 2105
ПП- покрай този лъжец Виссарион разбирам едно от значенията на "вълк в овча кожа"- нашият Спасител Беше наречен Агнеца....

Нека стоим в истината за Йесус и в Духа на Бог." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре
вълк в овча кожа
 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF