Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

27.01.0001   bayer   въпроси-клопки   лична вяра   лудост   справедлива война   тод бентли   фалшификации   фарс   царе  

виж всички тематики

Всички записки / Записки на Владо
 
04.12.20 20:08


Направиха го по-страшен от самата смърт, по-ужасен от Божият гняв, по-ужасяващ от огненото горящо езеро, приготвено за сатан и неговите демони. 

 

Хората, по принцип не мислещи за смъртта, започнаха да треперят пред телевизори и в градски транспорт - под радиото, когато идеше поредната новина със списък починали, увеличена бройка "заразени" и "претъпкани болници". Плашеха хората с чували, с камиони, снабдени с хладилни камери, които ще обикалят, за да събират труповете по улиците, за детски площадки, отрупани с трупове. Безсрамно заплашиха и излъгаха хората и българите, в голяма част, сведоха глави и приеха лъжата. 

 

Защото беше за техният живот. За тяхното здраве. За тяхно добро. 

 

Правителство, което НИКОГА не наприви нещо добро за народа си, премиер, лъжещ най-безсрамно и нагло в лицето милиони, сега подеха "битка за здравето на народа". И всички тръпнеха в очакване...на нещо. 

 

КЪДЕ Е БОГ?! В тези моменти никой не вдигна лице и ръце към Бога. Никой не Го призова. Защо да го призовава?! Да призоват една измишльотина, една религиозна приказка, една църковна лъжа? 

 

Бог не се е променил. Народите се променят: някои се обръщат към Него смирени, други се закоравяват и вървят в пагубни пътища, чиито край е страшен. 

 

Но кой размисли колко е болен от греха вътре в себе си, за да потърси прошка и прощение от Всевишния? Кой се замисли за вечността с Бог, или във вечното наказание?! 

 

Остава една надежда, Един Спасител, Един Баща. Остава една вяра - в първовъзкресения Йешуа; че ще наследим вечен живот и че тук, в последните си години в тези тела, можем да споделим благовестието, да донесем благата вест до живота на някой, живеещ в тъмнина. 

 

А Божият Син наистина иде, за да раздели народите като овчар, който дели овцете от козите. 

 

Нека изперем дрехите си и да се приготвим да Го срещнем.  


второто идване на господаря,   второто пришествие,   вяра,   йешуа,   ковид и грях,   лицемерието на българското правителство,   пандемия,   пандемия
 
Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: