Здравейте!
Име:
Парола:


Запомни ме


На линия
Анонимни: 17
Регистрирали се: 0
На тази страница: 1
Посл. рег.: Серго
Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
 
 

 

След това видях небето отворено, и ето бял кон, и онзи, който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно. ... От устата му излизаше остър меч, за да порази с него народите. И той ще ги пасе с желязна тояга и ще стъпче винената преса на негодуванието и гнева на всемогъщия Бог.


Единни.com е виртуално място за общуване, ползване и споделяне на материали, които да идват от самите участници - от всеки, за всеки, според желанието, Божията воля и мярката определена от Исус от Назарет, помазаникът, Божият син.

Целта е Единни.com да бъде в помощ за изграждането и укрепването на Божията общност и за свидетелстване на хората за Божия дар – вечен живот, спасение от греха и смъртта, чрез вярата в Божия помазаник (цар), Исус от Назарет.

По подобие на взаимоотношенията между хората в Божията общност, създадени от Божия Дух в началото и засвидетелствани от Бога в книгите на Новия завет, ресурсите на Единни.com, са резултат от приноса на всички участници, според мярката на Божията благосклонност към всеки и според тяхното желание.

Единни.com не се причислява към даден исторически клон, течение или "деноминация" във вярата в Божия помазаник Исус, например дефинирано с понятия като „римо-католицизъм“, „протестантство“, „източно-римско/византийско православие“, „калвинизъм“ и т.н. Причината за това е да се насърчава единството сред Божиите хора и да не се подкрепя огромното разцепление и разделение, които за съжаление присъстват сред Божията общност.
Господарят и спасителят, Исус от Назарет, в молбата си към Бога, неговия баща, казва:

    „...Не само за тях те моля, но и за тия, които повярват в мене чрез тяхното слово - да бъдат всички едно, както ти, татко, си в мен и аз съм в теб, така и те да бъдат едно в нас, за да повярва светът, че ти си ме пратил. И аз им дадох славата, която ми даде, за да бъдат едно, както Ние сме едно...“  /Йн.17/