Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

watchman   агент клисурски   антихристът   божидар маринов   воля   кикотене   написано слово   отделяне за бога   отстъпление   следене  

виж всички тематики

20.10.20 15:06  

epicenter.bg, 20.10.2020
"Виктор Орбан: Нашата задача е да отгледаме децата си като „Хомо Христианус“
Премиерът откри ново училище, управлявано от църквата
"


„Не можем да избегнем въпроса какви ценности трябва да ръководят нашите деца и техния подход към семейството, националността им, дори собствения им пол“ - ОрбанКоментари
от eureth в 20.10.20 15:14
Отговори на това
Коментари: 521

"ново средно училище, управлявано от Реформаторската църква в Будапеща"


Поради всичко, което съм прочел за т.нар. "Реформаторска църква" / течение, не мога да съм привърженик на тази организация / учение.

Но според мен В. Орбан е един от по-скоро положителните феномени в тези последни времена, които Бог използва, за да задържа все още човека на греха, сина на гибелта, на когото скоро ще му се позволи да се разкрие и да извърши мерзостите си и престъпленията си против Бога и хората, преди Божия съд, както Бог ни е разкрил предварително.

Божият син да дава сили на своя свят народ да не се поклони на наближаващия сатанински световен цар и на сатаната, който стои за него.

"Аз съм добрият овчар и познавам моите, и моите ме познават - както баща ми ме познава и както аз познавам баща си. И аз давам душата си за овцете [си].

Имам и други овце, които не са от тази кошара. И тях трябва да доведа. И те ще чуят гласа ми. И ще има едно стадо, един овчар.
"
/из Йн., 10/


Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: