Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

act of 1871   аз ще му бъда баща   витюк игор иванович   деца   друго благовестие   йоан дамаскин   канцерогенен   кент ховин   обичайте враговете си   синовете на клеветника  

виж всички тематики

20.10.20 15:06  

epicenter.bg, 20.10.2020
"Виктор Орбан: Нашата задача е да отгледаме децата си като „Хомо Христианус“
Премиерът откри ново училище, управлявано от църквата
"


„Не можем да избегнем въпроса какви ценности трябва да ръководят нашите деца и техния подход към семейството, националността им, дори собствения им пол“ - ОрбанКоментари
от eureth в 20.10.20 15:14
Отговори на това
Коментари: 521

"ново средно училище, управлявано от Реформаторската църква в Будапеща"


Поради всичко, което съм прочел за т.нар. "Реформаторска църква" / течение, не мога да съм привърженик на тази организация / учение.

Но според мен В. Орбан е един от по-скоро положителните феномени в тези последни времена, които Бог използва, за да задържа все още човека на греха, сина на гибелта, на когото скоро ще му се позволи да се разкрие и да извърши мерзостите си и престъпленията си против Бога и хората, преди Божия съд, както Бог ни е разкрил предварително.

Божият син да дава сили на своя свят народ да не се поклони на наближаващия сатанински световен цар и на сатаната, който стои за него.

"Аз съм добрият овчар и познавам моите, и моите ме познават - както баща ми ме познава и както аз познавам баща си. И аз давам душата си за овцете [си].

Имам и други овце, които не са от тази кошара. И тях трябва да доведа. И те ще чуят гласа ми. И ще има едно стадо, един овчар.
"
/из Йн., 10/


Публикувай коментар
Относно
Потребителско име:
Коментар: