Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

bibliata.com   бакалов   богатство   в готовност за добрата вест на мира   вулгата   докетизъм   кетрин кулман   контрол   оптимизъм   поквара от богатството  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Към страница   <<      
Започване на нова тема
Анонимен
    
01.04.18 22:39 Цитирай
Гост
Само при факта че обсъждате Баба Ванга толко долно, и изливате толко гаден негативизъм, личи кой служи на сатана

Най-отгоре

Анонимен
    
02.04.18 03:49 Цитирай
Гост
Ти ако знаеше Бог с какъв "гаден негативизъм" е предупредил какво е отсъдил и ще отсъди за онези, които се занимват -- най-често срещу заплащане -- с викане духове на "умрели" (всъщност нечисти духове, служещи на сатана, преправящи се на душите на умрели хора), врачуване, гадаене, баене и т.н., още повече ще се изненадаш.

Не ти, а Бог е този, който определя кой служи на Него или на сатаната. И Той вече е определил това, чрез записаното от пророците му и служителите му в Св. Писания. И то свидетелства против делата на хора, като "Баба Ванга" и други такива като нея, чрез които голяма част от българския народ още повече се погубва в греховете си, сатанинските си суеверия и фактическото си отхвърляне на Божия син, ако и на думи да дават вид на такива, които имат нещо общо със сина Божий.

И ако ти одобряваш това, което Бог отхвърля, то си се оказал в положението на враг на Божия син. А това е последното нещо, което би искал да бъдеш -- ако осъзнаваше за какво става дума.

Остави "Баба Ванга" -- тя е правила, каквото е правила и това вече не може да се върне назад -- а по-добре се погрижи за далечното си бъдеще, докато все още, с Божията сила и помощ, можеш да "върнеш назад" каквото Бог ти даде.

А Той дава много. За да имаш в изобилие. Както казва: "Аз дойдох, за да имат живот и да го имат изобилно".

Бог може да даде живот на човека и да го извади от смъртта и греховете му, където първоначално са всички хора след Адам, без никакво изключение.

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF