Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

антисемитизъм   богаташи   божията любов   държавна тирания   изкупление на неодушевеното   измамни обещания за земно благоуспяване   пастири   фарисейство   човешка воля   чужди езици  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Към страница   <<      
Започване на нова тема
Анонимен
    
01.04.18 22:39 Цитирай
Гост
Само при факта че обсъждате Баба Ванга толко долно, и изливате толко гаден негативизъм, личи кой служи на сатана

Най-отгоре

Анонимен
    
02.04.18 03:49 Цитирай
Гост
Ти ако знаеше Бог с какъв "гаден негативизъм" е предупредил какво е отсъдил и ще отсъди за онези, които се занимват -- най-често срещу заплащане -- с викане духове на "умрели" (всъщност нечисти духове, служещи на сатана, преправящи се на душите на умрели хора), врачуване, гадаене, баене и т.н., още повече ще се изненадаш.

Не ти, а Бог е този, който определя кой служи на Него или на сатаната. И Той вече е определил това, чрез записаното от пророците му и служителите му в Св. Писания. И то свидетелства против делата на хора, като "Баба Ванга" и други такива като нея, чрез които голяма част от българския народ още повече се погубва в греховете си, сатанинските си суеверия и фактическото си отхвърляне на Божия син, ако и на думи да дават вид на такива, които имат нещо общо със сина Божий.

И ако ти одобряваш това, което Бог отхвърля, то си се оказал в положението на враг на Божия син. А това е последното нещо, което би искал да бъдеш -- ако осъзнаваше за какво става дума.

Остави "Баба Ванга" -- тя е правила, каквото е правила и това вече не може да се върне назад -- а по-добре се погрижи за далечното си бъдеще, докато все още, с Божията сила и помощ, можеш да "върнеш назад" каквото Бог ти даде.

А Той дава много. За да имаш в изобилие. Както казва: "Аз дойдох, за да имат живот и да го имат изобилно".

Бог може да даде живот на човека и да го извади от смъртта и греховете му, където първоначално са всички хора след Адам, без никакво изключение.

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF