Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

edinni.com:тематика   власти сред божията общност   електромагнитни   неземни езици   подземно място   притчи   светица   страшният съд   три личности   христо куличев  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Божията общност << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Георги Бакалов и неговата организация, АРЦ
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
28.08.09 11:13 Цитирай
изказвания: 372
Владо колкото и да сикаш да се покаят няма да го направят те не могат да проумеят че са виновни за нещо защото техният бог (бакалов) така гие учила ти анонимнико защо не се изправиш срещу мене в публичен дебат а само се криеш като плъх и пишеш неверни неща ?
аз и снимка имам а ти се криеш и се правиш на много духовният ела да си поговориме на четири очиНай-отгоре

    
07.02.12 07:53 Цитирай
изказвания: 2104
Прилагам част от писмото ми към един брат от чата на друг брат :


Здравей, Асене.

Моля, прочети поста ми, макар и дълъг. Благодаря, брат.


ПРЕЗРЯНОТО ЕВАНГЕЛИЕ

–––––––––––
цитат на Асен:

Честно казано отвреме на време се сещаме за вас особено когато минаваме покрай, Владая! Няма да скрия, че ми липсват приятелските взаимоотношения, които имахме помежду си като семейства, дори и да бяха в начален стадий.
С Ваня така и не разбрахме какво стана с вас. Никой в църквата не е говорил по ваш адрес нито лоши нито добри неща. И до ден днешен добрите чувства към вас си остават.
––––––––––

Благодаря, че сте се сещали за нас, вярвам, че липсват взаимоотношението ни, по наш адрес са говорили : Е.Старейшински, К.Курдоманов и Г. Бакалов. Г. Бакалов има проповед за мен, говори индиректно, не смее в прав текст, защото ме знае и е предположил, че може да бъде подведен под съдебна отговорност за тази работа. Има си закони тази държава и ако някой ги гази безчинно, било то и брат, то ще отговаря.

Та - г. Бакалов има проповед за мен, в която ЛЪЖЕ. Проповедта я имам на СД, изпратил съм му и-мейл и го изобличих, той отговори уклончиво.

Калоян - лъжесвидетелства също по наш адрес на братя и сестри, които са го питали за нас.

Радослав Илиев - лъга ме повече от месец със свое поставено лице от Гло-бул /представи ми се като Г-н Томов/ че ще ни запазят номерата от групата на Прелом, като ни ги прехвърлят за лични. За повече от два месеца аз излизах по-рано от работа, отивах по-късно, мислеха ме за луд в офиса на Глобул в Перник, ул. "Търговска", защото твърдях неща, които Радослав ме уверяваше, а излезнаха лъжа - телефонните ни номера бяха блокирани. Накрая помолих Руди Комешчик да попита Радослав дали ще ни дадат номерата, защото Радослав не ми вдигаше телефона си, като отговора е бил : На хора, които не са част на Прелом няма да даваме телефонни номера.

Ние бяхме част от телефонната група на Прелом, Радослав, като МОЛ на групата можеше да отдели тези телефонни номера. Той ми обеща, че ще го направи ако си платим сметките - ЕСТЕСТВЕНО, ние си ги платихме. Телефонните ни номера бяха БЛОКИРАНИ. Без обяснение на нас. Без нищо. Аз бях лъган повече от два месеца.

Това какво е?

А то само това да беше, Асене...


–––––––––––––
цитат на Асен:

Тези дни Ваня ми каза, че сте се засякли в групата на Иво. Това много ме заинтригува и прочетох постовете ви. Е, не е най-приятното място да се засечем още повече от двете страни на монетата. Но в крайна сметка монетата е една. Искам да кажа, че ни свързва една вяра и един Дух, и много добри спомени.
–––––––––––––

Радвам се че до тук мислиш трезво, а именно - че вярата е една. Сега да видим натам доколко е една. За спомените също съм съгласен, но тук иде на реч за някои, които се държат безчинно, а имат претенцията да са ръководители на Божиите хора. Такива, пише Павел, трябва да се изобличават пред всички и смело, та хората да имат страх от Бога.

–––––––––––––
цитат на Асен :

Разгледах профила ти и ми беше много приятно да ви видя все така щастливи и вече в по-голям състав. Изглеждате много свежи, влюбени и сплотени - направо ме изпълвате с радост. За това и ти пратих поканата за приятелство.
–––––––––––––

Благодаря за топлите редове, Асене, оценявам го. За това, което виждаш аз и Бени сме си платили цената, брат. Когато с Бени страдахме в брака си и молихме за помощ, когато вече бяхме пред развод и апелирахме към "лидерството" това, което получихме беше чакане 3 /три/ години за 1 /една/ молитва.

За това време аз и Бени стояхме верни на Прелом, на "АПОСТОЛА" и на "новото лидерство", което проповядваше доста големи глупости, между другото. И на всички нови видения и ново начало - КОЕТО КАТО РЕФРЕН ВИ ГО НАБИВАТ В КАНЧЕТАТА ОЩЕ И ОЩЕ - ТА ДОСЕГА.

Например Старейшински в една проповед така обърка имената и самите хора Адам и Авраам, че аз затворих записките си и се отчаях - е, това ли е новият пастор?

Да не говорим за едночасовите пророчества на Емил, на които по-голямата част от църквата заспиваше /демонично? ))))/.

Да не говорим, че тези пророчества на Емил нещо не се сбъдваха и нямаха покритие със святите писания.


Да не говорим за 1.000.000-ят милион на Георги, за който цяла България му се смее.

Да не говорим и за много, много други неща, Асене.

––––––––––––
цитат на Асен :

Владо, искам да знаеш, че между нас няма лоши чувства, независимо дали сте от Прелом или не. Но начина, по който говориш за пастор Кало и за църквата, в която аз и съпругата ми сме членове ме обижда.
–––––––––––––

Виждаш ли как пишеш? Ти не се интересуваш от истината и правдата, за да не се вреди Божието царство, а се чувстваш "обиден" от това, което пиша.

БИ ТРЯБВАЛО, БРАТЕ, ДА ПРЕЦЕНИШ ДАЛИ ТОВА, КОЕТО ПИША Е ИСТИНА, А НЕ ДА МИ КАЗВАШ КЛИШЕТАТА :

"НЕ СЪДИ ЛИДЕРСТВОТО - И ТЕ СА ХОРА", ИЛИ "ТИ СИ ОГОРЧЕН", ИЛИ "ТИ НЕ СИ ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ ПРЕЛОМ - НЯМАШ ПРАВО ДА ГОВОРИШ"; макар да не си ги изредил всичките - това е, на което ви учат "вътре", а "отвън" мнозина вече "прогледнахме".

Знаеш ли, когато се получи тази ИДИОТЩИНА С НАС, Бог ми каза така : "Сине, сега ще ти разкрия мощта на Моето слово!" -и оттгава аз се укрепявам в Божиите истинни думи, защото те са, които са в основата на царството Му и на учението на Йе-шуа от Назарет, агнеца на Бога, заклан за нашите грехове, според пророческите книги. Амен.

И така, брате Асене, моята съпруга беше вербално малтретирана от "п-р Емо" - до такава степен, че е ходила като ЛУДА в дъжда из София - БРЕМЕННА, РЕВЯЩА В ОЧИТЕ НА ЗАДМИНАВАЩИТЕ Я ХОРА. ХЛИПАЩА, УНИЗЕНА ДО КРАЙ ТЯ МИ СЕ ОБАДИ. Беше така афектирана от унижението и наскърбяването в думите на Емил, че аз помислих, че е получила СПОНТАНЕН АБОРТ.

БЕНИ ИМАШЕ ПРОБЛЕМ С КОНТРАХИРАНЕ НА МАТКАТА - ТОВА СЕ ВОДИ "ОПАСНА БРЕМЕННОСТ", КАКТО ЗНАЕШ И ТЯ БЕШЕ ВЕЧЕ В 7-ИЯ МЕСЕЦ. Емил и всичките там "лийдъри" МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕХА ТОВА. Емил не я пожали.

Е?! Аз ли не съм "обиден"? О, забравих - ТРЯБВА ДА ПРОСТЯ, ИЗВИНЯВАЙ.... а къде е извинението и покаянието от страна на "п-р Емо"?

БРЕ, ЗАБРАВИХ!! ТОЙ Е ЛИДЕР! НЕ СЪДИ! ОГОРЧЕН СИ! НЕ ГОВОРИ ПРОТИВ БОЖИИТЕ ПОМАЗАНИЦИ!!

АСЕН, АКО ТОВА СТАНЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА ПАВЕЛ И ШИМОН КИФФА /СИМОН ПЕТЪР/, ТО ТЕЗИ ХОРА ЩЯХА ДА ПОИСКАТ СМЕТКА ЗА ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ ОТ ТАКЪВ ЕДИН "БРАТ" И ТАКЪВ ЕДИН "СЛУЖИТЕЛ". И АКО ТОЗИ ЧОВЕК ГОВОРЕШЕ КАТО ЕМИЛ - БЕЗ ПОКАЯНИЕ, НО "ПО ЛИДЕРСКИ", ТО ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕШЕ ДА Е ИЗГОНЕН И ОБЯВЕН ЗА

ЛЪЖЕБРАТ /същото и за "п-р Кало"/ :

––––––––––––
цитат на Божието слово :

9. Писах ви в посланието си да се не сношавате с блудници,

10. не че съм искал да кажа за блудниците на тоя свят, или за сребролюбците и грабителите, или за идолопоклонците, понеже тогава би трябвало да излезете от света, -

11. но в действителност ви писах да се не сношавате с някого, КОЙТО СЕ НАРИЧА БРАТ, АКО Е блудник, или сребролюбец, или идолопоклонник, или грабител; с такъв, нито да ядете заедно.

12. Защото, каква работа имам да съдя вънкашните човеци? НЕ СЪДИТЕ ЛИ ВИЕ ВЪТРЕШНИТЕ,

13. докато вънкашните Бог съди? ОТЛЪЧЕТЕ НЕЧЕСТИВИЯ ЧОВЕК ОТ МЕЖДУ ВАС - СИ.

1 към коринтяните, 5гл.
–––––––––––––

Ще кажет ти : ама тук не пише в контекста за това, което ти имаш в предвид.

Ами брате - ще отговоря - то апостолите /изпратените в Името на Йе-шуа/ са се грижели да няма чак такива ИЗВРАЩЕНИЯ. Тук пише за далеч по -явни и отдалечени от личните конфликти, грехове.

За такива грехове на пастири /гр.ез. - "поймен", озн. "овчари", но не е титла/ въобще и не е ставало дума :

–––––––––––
цитат на Божието слово :

2. Прочее, епископът трябва да бъде непорочен, мъж на една жена, САМООБЛАДАН, РАЗБРАН, ПОРЯДЪЧЕН, ЧЕСТОЛЮБИВ, СПОСОБЕН ДА ПОУЧАВА,

3. не навикнал на пияни разправии, не побойник, а КРОТЪК, не КРАМОЛНИК не СРЕБРОЛЮБЕЦ;

4. който управлява добре своя си дом и държи чадата си в послушание с пълна сериозност;

5. (защото ако човек не знае да управлява своя си дом, как ще се грижи за Божията църква?)

- 1 към Тимотей, 3гл.

ХХХХХХХХХХХХХХХХХ


5. Оставих те в Крит по тая причина, да туриш в ред недовършеното и да поставиш презвитери във всеки град, както аз ти поръчах;

6. ако е някой НЕПОРОЧЕН на една жена мъж, и има вярващи чада, които не са обвинени в разпуснат живот или непокорство.

7. Защото епископът трябва да бъде непорочен, като Божий настойник, не своеволен, нито ГНЕВЛИВ, нито навикнал на пияни разправии, нито побойник, нито да е ЛАКОМ ЗА ГНУСНА ПЕЧАЛБА;

8. а ГОСТОЛЮБИВ, ДА ОБИЧА ДОБРОТО, РАЗБРАН, ПРАВЕДЕН, БЛАГОЧЕСТИВ, САМОБЛАДАН;

9. КОЙТО ДЪРЖИ ВЯРНОТО СЛОВО СПОРЕД КАКТО Е БИЛО НАУЧЕНО, ЗА ДА МОЖЕ И ДА УВЕЩАВА СЪС ЗДРАВОТО УЧЕНИЕ, и да опровергава ония, които противоречат.

10. Защото има мнозина непокорни човеци, празнословци и измамници, а особено от обрязаните,

11. чиито уста трябва да се затулят, човеци, които извращат цели домове, като учат за гнусна печалба това, което не трябва да учат.

- към Тит 1гл.

–––––––––––––––


Ако спонтанно Бени беше пометнала, брате ВСЛЕДСТВИЕ НА ИДИОТСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕМИЛ СТАРЕЙШИНСКИ ?

Ако беше станало, брате, би ТРЯБВАЛО ДА ТЕ ОБИДИ - ПОРАДИ ПРАВДАТА НА БОГА И НА СЛОВОТО МУ, ПОРАДИ ИСТИНАТА, КОЯТО ДЪЛЖИМ ЕДИН- ДРУГИМУ И ПОРАДИ ЗАВЕТНАТА КРЪВ НА СПАСИТЕЛЯ, ПРОЛЯНА НА ГОЛГОТА.

Асене, представи си следната картина : аз съм ти лидер от Прелом и така наскърбя наскърбя бременната ти жена, че тя ти се обади по телефона и ХЛИПА И ЗАЕКВА.

- ПРОСТО СИ ПРЕДСТАВИ ТАЗИ КАРТИНКА, БРАТ.

Съпругата ти, Ваня, макар и жена, казва така : "Ами имало е причина, за подобно поведение." - е, браво бе, хора!!!!

Сравнете с горните изисквания относно презвитери /ръководители/ и епископи /надзорници, управители/.

Въпроса ми е : ако е някой уж пастир /овчар, преносно название/, но е крамолник, кавгаджия, ако някой се е държал АБСУРДНО СПРЯМО ВЯРАТА В БОЖИЯ СИН, с една БЕЗЗАЩИТНА БРЕМЕННА ЖЕНА - как би трябвало да постъпят вярващите от тази общност?

ОТГ. : АКО ОБЩНОСТТА Е ПРЕЛОМ - ВСИЧКИ ВКУПОМ ЩЕ ГО ЗАЩИТЯТ!!!! ВСИЧКИ ВКУПОМ ЩЕ ЗАСТАНАТ ВЕРНИ ДО ПАСТИРЯ /ОВЧАРЯ/ И ЩЕ БЛЕЙНАТ : ОСТАВИ НИ ПАСТИРЯ НА МИРА, БОГОХУЛНИКО! СТИГА ПОМИЯ! УЖАААС! КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕЕЕЕ?!! - цитирам и теб, Асене, и по-нагоре различни "верни членове" и "верни части на "ХЦ Прелом".

На това ли е учил Павел от Тарс?

На това ли е учил Йешуа от Назарет, наречен Божиите святи думи, Божият Единороден син, който бе възкресен от Своят Могъщ Баща, да се свети името Му?!!!


СРАМ, АСЕНЕ! ПОЗОР, АСЕНЕ! УЖАС, АСЕНЕ!

–––––––––––––
цитат на Асен :

Прелом е моята църква, моят дом, моите приятели и моите пастори са там. Ние се идентифицираме с тези хора и с лидерите си. Заставаме напълно зад тях и ги подкрепяме, защото виждаме Божията ръка над Прелом и над лидерите ни. Когато казвам тези думи, зяд тях стои мъдростта и опитността на човек, който вече за 20 години ходи с Господа. Когато говориш така оскърбително срещу тях обиждаш и нас. Намирам в думите ти много насъбран гняв и неправилно отношение към твоите братя и сестри във вярата.
–––––––––––––

Първо, Асене, в святите писания, които са ни оставени на нас, няма ОПРЕДЕЛЕНИЕТО "ДОМ", ОСВЕН В КОНТЕКСТА НА БОЖИ ДОМ. И това са вярващите от всеки един град.

Ако обърнеш внимание, Павел никъде не е писал "дом Коринт", или пък : "дом Филипи", или пък "дом на Тимотей" - ТОВА Е ПЪЛЕН И ГРЕТОСКОВ АБСУРД!!!

Тези "пастори" /ориг.назв-е : гр.ез. - "поймен", означава "ОВЧАР/И" и НЕ Е ТИТЛА!!! НИТО АПОСТОЛ/ ИЗПРАТЕН НЕ Е ТИТЛА!!!/ са ви отделили от Тялото - ВЯРВАЩИТЕ В ГР. СОФИЯ. Чети писанията! ЧЕТЕТЕ ПИСАНИЯТА :


––––––––––
цитат на Божието слово :


5. Оставих те в Крит по тая причина, да туриш в ред недовършеното и ДА ПОСТАВИШ РЪКОВОДИТЕЛИ /гр.ез. - "презбутерос"/ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД, КАКТО АЗ ТИ ЗАРЪЧАХ ....

––––––––––

- именно, Асене, във всеки град вярващите не се делели на "дом Прелом", "дом Ново поколение", "дом еди- какво си", а са били ЕДНО ТЯЛО - ТЯЛОТО НА ЙЕШУА МАШИЯХ, БОЖИЯТ СВЕТ АГНЕЦ. Асене, много са ви излъгали с тия папагалски учения!!! Вярващите са имали епископи /надзорници/ и презвитери /ръководители/, които са били ПАСТИРИ /овчари/ - и това са били по-възрастните братя, Асене, които са имали СВИДЕТЕЛСТВОТО НА ВСИЧКИ, ЧЕ ИМАТ ДОБЪР ХРИСТИЯНСКИ ХАРАКТЕР И ПЛОДОВЕ ОТ СВЯТИЯ ДУХ СПОРЕД написаното :

–––––––––––––
цитат на Божието слово :


22. А плодът на Духа е: любов, радост, мир, дълготърпение, благост, милост, вярност,

23. кротост, себеобуздание; против такива няма закон.

24. А които са Иисус Христови, са разпънали плътта заедно със страстите и пожеланията й.

25. Ако по Духа живеем, по Духа и да ходим.

26. Да не ставаме тщеславни, да не се дразним един друг и да не си завиждаме един на друг.

- към галатяни, 5гл.
––––––––––––––

И ако някой не е проявявал тези неща - говоря от слугите на Бога /непр. прев. - "служители", "лидери"; гр.ориг.дума за спр. - "παῖς" и "δοῦλος" /Сега - ако хората, за които ти казваш че са твои лидери и пастори и тнтнт научени и преподадени от тях неща, но не и от писанията, ти служат за еталон и образец на вярата и ти ГАРАНИТРАШ ЗА ТЯХ, БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУМАШ ДАЛИ СА СЪГРЕШИЛИ НАИСТИНА И ГОВОРИШ ТЕЗИ ГОРНИ ИЗМИСЛЕНИ ЛОЗУНГИ И ГЛУПОСТИ, ВЪПРЕКИ МОЕТО СВИДЕТЕЛСТВО И СВИДЕТЕЛСТВАТА НА МНОЗИНА ДРУГИ, ВЪПРЕКИ ТВОЯТА СЪВЕСТ И МИНАЛОТО, КОЕТО БЕШЕ В СЛАВА, А СЕГА - НЕ....ТО, АСЕНЕ....БРАТЕ, ...??!!!!!!

Ти ще споделиш съдбата на тези лъжливи пастири и ти, наистина като овца на заколение водиш след тях и себе си и своето семейство.

Ти защитаваш поведението им, въпреки че Божието слово осъжда такова поведение.

Ти се идентифицираш с тях /абе откъде тази идиотска дума, извинявай, Асене? Не пише ли да се "идентифицираш" само с Исус, а тия да са ти наставници във вярата? защо се правиш на зомби?/ , когато Божият гняв и съд могат да дойдат върху топличкият "дом Прелом".

Асене, моля те, разсъди трезво - виж какви пропуски и отдалеченост имаш като позиция и от Божието слово и от ТРЕЗВИЯ РАЗСЪДЪК ДОРИ!!!


Загрижи се за душата си и за душите на съпругата и децата си - БЯГАЙ ОТ ПРЕЛОМ, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО, АСЕНЕ!!

–––––––––––––
цитат на Асен:

Владо, не забравяй, че Исус е основателя на нашата вяра и целта към, която вървим. Може и да сте имали конфликти с лидерството на Прелом, но това не ги прави „демони“ и автоматично всички „зомбирани“ и „сектанти“.
–––––––––––––

Асене, не казва ли словото тази случка :

–––––––––––––

цитат на Божието слово :

Матей 16:23. А Той се обърна и каза на Петър: МАХНИ СЕ И ИДИ ЗАД МЕНЕ, САТАНА!ТИ СИ МИ СЪБЛАЗЪН /пречка, примка/ ЗАЩОТО НЕ МИСЛИШ ЗА БОЖИИТЕ НЕЩА, А ЗА ЧОВЕШКИТЕ!

Марк 8:33. А Той, като се обърна и погледна учениците Си, смъмри Петър, като каза: МАХНИ СЕ И ИДИ ЗАД МЕНЕ, САТАНА! ЗАЩОТО НЕ МИСЛИШ ЗА БОЖИИТЕ НЕЩА, А ЗА ЧОВЕШКИТЕ!
–––––––––––––

Сам Исус наречеедин от Своите служители /слуги е по-прав превод/ "сатан", озн. "противник", не е лично име, като "Иван", да кажем.

Е ?! За кои неща мисли лидерството ти? Какви са плодовете от служенето на лидерството ти? Защо има толкова гневни хора на лидерството ти? Защо си мислиш че си прав, след като Божието слово не осъжда нито гнева, нито огорчението?

И ако има толкова огорчени и гневни хора, то е редно да се попита : КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ТЕХВИЯ ГНЯВ? ЗАЩО СА ОГОРЧЕНИ?

Асене, сам Исус имаше моменти на огорчение и гняв. Ти си в заблуда, ако мислиш, че тези чувства са грях - НЕ, НЕ СА!!! ПРОСТО ТАКА ТЕ УЧАТ, АСЕНЕ И ВИ ЗОМБИРАТ.

И - да, след толкова изобличителни постове от моя страна и призив да ми докажете извън контекста на моята драма с лидерството - ЗАЩО СМЯТАТЕ ЧЕ ГЕОРГИ Е АПОСТОЛ, ЧЕ ПРЕЛОМ НЕ Е СЕКТА - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ И ДА МИ КАЖЕ НА БАЗА НА ПИСАНИЯТА.

ОТ ЦЯЛА ЦЪРКВА, ПОТОПЕНА В СЛАВАТА, ОТ НЯКОЛКО ЛИДЕРА, ПЪЛНИ С ДУХА НА БОГА - НИКОЙ!!

БЯГАТЕ ОТ ЕЛЕМЕНТАРНА ДИСКУСИЯ!

ЗАЩО? О, ЗАБРАВИХ.

-1- Пиша помия

-2- съдя несправедливо

-3- не съм част от Прелом

Като -3- май е на първо място. Смешна работа.Това говори колко сте слаби във вярата си.

Защо К.Курдоманов и Ст. Георгиев първи напуснаха дискусията?

Оу, защото е помия. Простете. Не знаех, че ако някой НАСКЪРБЕН И ОНЕПРАВДАН ПОТЪРСИ ПРАВДА ВСРЕД СЪБРАНИЕТО, КАКТО ПОВЕЛЯВА СВЯТОТО ПИСАНИЕ, ТО ТОВА Е "ПОМИЯ", А ТОЙ-САМИЯ "СЪБАРЯ ВЯРАТА", ГОВОРИ "ОТВРАТИТЕЛНО" И "ОГОРЧЕНО" И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУША, ЗАЩОТО НЕ Е ЧАСТ ОТ ПРЕЛОМ. Вече ми писна да слагам кавички, Асенееееееееее - всичко у Прелом е в кавички, братееееее......

Асене, и Калоян и Стоян и Радо напуснаха дискусията, защото видяха ЧЕ УЧАСТВАМ АЗ. АЗ МОГА ДА ТИ ИЗОБЛИЧА ПРЯКО В ОЧИТЕ БЕЗ ДА МИ ПУКА.

МОГА ДА ИЗЯВЯ ГРЕХОВЕ, ЗА КОИТО НЕ СА СЕ ПОКАЯЛИ.

МОГА ДА СЪБОРЯ ВСЕКИ ДОВОД, ВСЯКО КЛИШЕ И ЗАУЧЕНА ФРАЗА.

ЗАЩОТО САМ АЗ СЪМ СЛУГА НА СВЯТИЯ, АСЕНЕ. ЗАЩОТО СЛУГУВАМ НА БОЖИЯТА НИВА, БРАТЕ, ДА, АЗ СЪМ "ПРЕЗВИТЕР" - РЪКОВОДИТЕЛ НА БОЖИИ ХОРА, АСЕНЕ.

Ти пишеш с презвитер, брат.


–––––––––––––
цитат на Асен :

Знаеш ли тези дни усетих ходатайствен дух върху мен и когато се потопих в молитва усетих съкрушеното сърце на Бога към нас неговите деца. Разбрах колко Бог е наскърбен от отношението ни на омраза един към друг. Мога да ти кажа, че от този форум, печели единствено сатана, защото тука се генерира толкова омраза и гняв, които подхранват разцеплението в Христовото тяло, като по този начин дестабилизират Божието царство.

–––––––––––––––––

Асене, не знам какво си усетил, брате, но мога СЪВСЕМ ОТГОВОРНО ДА ТИ КАЖА, ЧЕ СИ УСЕТИЛ НЕЩО ДРУГО, НО НЕ И БОЖИЕТО СЪРЦЕ ПО ПРАВИЛНИЯ НАЧИН.

БОГ МРАЗИ НЕПРАВДА.

В НАШИЯ БОГ Е ПРАВЕДНИЯ СЪД.

НАШИЯ БОГ НЕ Е ЗА ПОДИГРАВКА.

БОГ НАШ Е СВЯТ, АСЕНЕ.

И, Асене, Бог МРАЗИ НЕЧЕСТИВИЯ!!! Ако има нечестиви всред вярващите - изобличение и покаяние. Ако са сред проповедниците - сваляне от пост.

Ако се закоряват - изгонване от църквата на Бога - СТЪЛБ И ПОДПОРКА НА ИСТИНАТА!!!

И ТОВА Е УГОДНО БОГУ!!!

ПП : Бог е наскърбен от това, че хора като теб тъпчат правдата и си затварят очите от истината - една сестра е унизена и ЖЕСТОКО МАЛТРЕТИРАНА от един пастир, семейство е изгонено - никой не може и не иска да разбере истината!!!

Това не е ли зомбиране?

Раздаването на карти за членство - не е ли сектанство? Идентифицирането с хора, за които толкова много свидетелстват зло - не е ли ИДОЛОПОКЛОНСТВО И ЗОМБИРАНЕ?!!

Асене, извинявай брат, ама къде ви е акъла?!! Къде е страха от Бога? Къде е изпитването на проповядването според писанията? Къде е почитта, дължима на Бог и на царството Му?!!!

СРАМ, АСЕНЕ! ПОЗОР, АСЕНЕ!!

–––––––––––
цитат:

Обръщам се към всички участници в тази дискусия: не правете услуга на сатана, който подклажда страстите ви, хитро и подмолно ни настройва едни срещу други! Аз не желая да съм участник в това, не желая да сея раздори между братята! За това и напуснах тази дискусия още в началото. Това ли е което искате вие? Какви са плодовете от тази дискусия, освен подклаждане на още омраза и гняв един към друг? Претеглете сърцата си – казва Бог, пречистете ги! Бог иска мир, единство, помирение, разбирателство, любов в Неговата църква.

––––––––––––––

Много се бъркаш, Асене, или така ти изнася, брате.

Нещата отдавна не касаят любовта, защото тя е за МЕЖДУ БРАТЯ. Когато Павел пише за съгрешили, или за грешни отмежду братята ето как се изразява :


–––––––––––
цитат :


Галатяни 5:12. Дано се отсечаха ония, които ви разколебават.


ХХХХХХХХХХХХХХХХХХ


18. Тази заръка предавам на теб, сине Тимотее, според по-раншните пророчества за теб, за да воюваш съобразно с тях в добрата война,

19. имайки вяра и чиста съвест, която някои, като отхвърлиха, претърпяха корабокрушение спрямо вярата;

20. от които са Именей и Александър, КОИТО ПРЕДАДОХ НА САТАН, ЗА ДА СЕ НАУЧАТ ДА НЕ БОГОХУЛСТВАТ.

- 2 към Тимотей 2гл.

ХХХХХХХХХХХХХХХХХ8. НО АКО И САМИТЕ НИЕ, ИЛИ АНГЕЛ ОТ НЕБЕТО ВИ ПРОПОВЯДВА ДРУГО БЛАГОВЕСТИЕ, ОСВЕН ОНОВА, КОЕТО ВЕЧЕ ВИ ПРОПОВЯДВАХМЕ, НЕКА БЪДЕ ПРОКЛЕТ.

9. Както ей сега казахме, така пък го казвам: АКО НЯКОЙ ВИ ПРОПОВЯДВА ДРУГО БЛАГОВЕСТИЕ, ОСВЕН ОНОВА, КОЕТО ВЕЧЕ ПРИЕХТЕ, НЕКА БЪДЕ ПРОКЛЕТ.

10. Защото на човеци ли искам да угоднича сега, или на Бога? Или искам да угаждам на човеци? Ако бях още угаждал на човеци, не щях да съм Христов слуга.

11. Защото ви известявам, братя, че проповядваното от мене благовестие не е човешко; .....

- към Галатяните 1гл.

ХХХХХХХХХХХХХХХ

Откровение 2:2. Зная твоите дела, труда и търпението ти, и че не можеш да търпиш злите човеци, и си изпитал ония, които наричат себе си апостоли, (а не са), и си ги намерил лъжливи; ....

ХХХХХХХХХХХХХХХ


–––––––––––––

Виждаш ли, Асене, ти мислиш така :

АЗ- МОЕТО СЕМЕЙСТВО - НАШИТЕ ЛИДЕРИ- НАШАТА ЦЪРКВА.

Първите християни са мислели така :

БОГ - АЗ - БОЖИЕТО ЦАРСТВО - СЛУГИТЕ НА БОГА

Ти, Асене, поставяш Прелом и лидерството над Божието слово и над Божието царство. Теб явно не те интересува нито истината, нито правдата на Бог, разкрита в свещенните писания.

Ти искаш с цената на "любов" да се запази статуквото : Калоян да ви пастирува, да не се покае за нищо, Георги да се има за апостол, никой да не ги изпитва дали са истинни.

Това право ли пред Бога? Това добро свидетелство ли е дори пред външните?

Не е ли това зомбиране и сектанство? Да, именно това е.


–––––––––––
цитат:

Иво обръщам се към тебе от името на Господа. Няма да казвам така казва Бог, но ти препоръчвам да се вслушаш внимателно в тези думи, защото те са от сърцето на Господа. Ти си Негово дете толкова, колкото и хората срещу, които заставаш. Потдържането на тази дискусия те прави потдръжник на царството на сатана, което иска да се внедри между братята. Ти не си в неутрална позиция, както заявяваш. Ти си в позицията на червейчето поставено на кукичка, което сатана иска да използва за изкушение и съблазън между братята. Това не е печеливша позиция.

––––––––––––


––––––––––––

цитат на Божието слово :

Откровение 22:11. Който върши неправда, нека върши още неправда; и който е нечист, нека бъде още нечист; и праведният нека върши още правда; и светият нека още се освещава.

Римляни 1:17. Защото в Него се открива Божията правда от вяра към вяра, както е писано: „Праведният чрез вяра ще живее.“

- не пише "чрез Прелом", нито "чрез Калоян", нито "чрез Георги", нито "чрез Радослав Илиев", нито нищо - но чрез вяра в самият Бог.

Откровение 2:14. Но имам малко против теб, защото имаш там някои, които държат учението на Валаам, който учеше Валак да постави примка пред израилевите синове, за да ядат идоложертвено и да блудстват.


Откровение 2:20. Но имам против теб това, че търпиш жената Езавел, която нарича себе си пророчица и учи и прилъгва Моите слуги да блудстват и да ядат идоложертвено.

ХХХХХХХХХХХХХХХХ


44. Затова бъдете и вие готови, защото в час, който не мислите, Човешкият Син идва.

45. Кой тогава е верният и разумен слуга, когото господарят му е поставил над домочадието си, за да им дава храна навреме?

46. Блажен е онзи слуга, чийто господар, като си дойде, го намери, че прави така.

47. Истина ви казвам, че ще го постави над целия си имот.

48. Но ако онзи зъл слуга каже в сърцето си: Господарят ми се бави;

49. и започне да бие съслужителите си и да яде и пие с пияниците,

50. господарят на онзи слуга ще дойде в ден, в който той не го очаква, и в час, който той не знае,

51. и като го посече, ще определи неговата участ с лицемерите. Там ще бъде плач и скърцане със зъби.

- Матея 24гл.

––––––––––––––––
–––––––––––––
цитат на Асен:

Надявам се да се вслушате в думите на разума и да прекратите тази пумия, която се излива тука. Спомнете си двете основни заповеди, които Исус ни даде:

Лука 10:27 "Да възлюбиш Господа твоя Бог с цялото си сърце, с цялата си душа, с всичката си сила, и с всичкия си ум, и ближния си както себе си".

2 Тимотей 2:22-26
Избягвай младежките страсти и заедно с тези, които призовават Господа от чисто сърце, се стреми към правдата, вярата, любовта, мира. Отказвай се от глупавите и невежи спорове, като знаеш, че пораждат караници. А Господният слуга не бива да се кара, а трябва да бъде кротък към всички, способен да поучава, търпелив, с кротост да увещава онези, които се противопоставят, та дано Бог да им даде покаяние, за познаване на истината и да изтрезнеят, и се освободят от примката на дявола, от когото са били уловени, за да вършат неговата воля.

ПС: В началото започнах да пиша лично съобщение на Владо, но в последствие Святият Дух адресира посланието до всички участници в тази дискусия.

Асен - в Божият мир!

––––––––––––


Надявам се и аз, Асене, да обърнеш внимание на това, което написах с чиста съвест и пред Бога и пред човеците и да ПРЕСТАНЕШ ДА РОБУВАШ НА ЧОВЕЦИ И НА ЧОВЕШКИ АВТОРИТЕТИ, ДА СЕ ОБЪРНЕШ КЪМ БОГА И НЕМУ САМО ДА СЛУЖИШ.

НАДЯВАМ СЕ СЪЩО ДА ОБЪРНЕШ ВНИМАНИЕ НА МОИТЕ ОБВИНЕНИЯ КЪМ КАЛОЯН, РАДОСЛАВ, ГЕОРГИ И ЕМИЛ И ДА ПРЕТЕГЛИШ ДАЛИ ТЕЗИ ХОРА ЗАСЛУЖАВАТ ТВОЕТО ДОВЕРИЕ И "ИДЕНТИФИЦИРАНЕ" С ТЯХ.

ЗАСЛУЖАВА СИ ДА РАЗМИСЛИШ ДАЛИ ТИ И ДОМА ТИ ТРЯБВА ДА СЕ "АБСОЛЮТНО ПОСВЕТЕНИ НА ДОМ ПРЕЛОМ" - НЕЩО, КОЕТО БИБЛИЯТА НЕ КАЗВА, НИТО ПЪК НЯКОЙ ОТ АВТОРИТЕ И НЯКОГА НЯКЪДЕ Е ПИСАЛ, НО ТИ ГО ТВЪРДЕШ, ЧЕ Е ЧАСТ ОТ ВЯРАТА.

И НАКРАЯ, АСЕНЕ, АКО НАИСТИНА СЕ ИДЕНТИФИЦИРАШ С КАЛОЯН И ДРУГИТЕ ТАМ ЛИЙДЪРИ - СЛЕД ВСИЧКО НАПИСАНО ОТ МЕН - БРАТЕ, ТИ САМ ПРЕЦЕНИ ДОКОЛКО ВЯРАТА ТИ Е В БОГА, КОЙТО Е И НАД ПРЕРОМ И НАД ЛИДЕРСТВО, КАЛОЯН, ГЕОРГИ, РАДОСЛАВ, КОЙТО И ДА Е-

ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СТАРАЕШ НЕМУ ДА УГАЖДАШ И САМО НЕМУ ДА СЛУЖИШ.


НО АКО ТВОИТЕ ЛИДЕРИ, ПАРДОН, ИДОЛИ, ДРУГО ТИ ГОВОРЯТ И ТИ ИМ ВЯРВАШ И СЕ ИДЕНТИФИЦИРАШ С ТЯХ И ГРЕХА ИМ, КОЙТО АЗ ОПИСАХ - ТО ТИ И ЩЕ ПРИЕМЕШ ТЯХНАТА "НАГРАДА", БРАТЕ.

Бог наш не е за подиграване.

Бог наш иде.

Бог наш е огън, що пояжда.

Който не люби господа да е проклет. Мараната. Амен.


С мир в сърцето : Владо." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
10.02.12 13:45 Цитирай
изказвания: 611
Владо, трудно се отрезнява от заблудите, трябва време и искреност пред Бога. Не се чуди, че тоя Асен, така ти отговаря, той си мисли, че е защитник на лидерите, но истината е преди всичко. Ако е искрен ще го проумее и ще проумее, че не винаги премълчаването на нещо е добро. Има неща които касаят други хора и не е добре да се премълчават.

Най-отгоре

    
21.02.12 12:54 Цитирай
изказвания: 18
(разкл. от: БЕЛИАТПАПА,)

Нещо става във фейсбук ,отворете 2рото изявлениена Милко Цонов, http://www.facebook.com/profile.php?id=779084315, и 1вото

Най-отгоре

    
21.02.12 14:54 Цитирай
изказвания: 4922
А кой е Милко Цонов? Има ли вързка с темата за Белиапапа?Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
21.02.12 15:06 Цитирай
изказвания: 18
извинете ме че тук сум писал по скоро има връзка със Георги Бакалов и АРЦ споменава се и Уанда Бакалов а Владо Минев яко ги мачка и Гергина също, боя е голям а със БЕЛИАТПАПА връзката е че се потвърждават много негови свидетелства,
така че ако прецените преместете изказването в друга графа.


МНОГО КИРЛИВИ РИЗИ НА ПРЕЛОМ И АРЦ СЕ ИЗКАРВАТ НА ЯВЕ
ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕИСБУК

Най-отгоре

    
21.02.12 18:30 Цитирай
изказвания: 611
въпреки че наистина считам тоя бакалов за лъже там апостол или както се пише, не мисля че фейсбук е мястото където да се състоят тези спорове и прочие. Това е публично място и там четат мнозина невярващи. Не бива пред тях да се разиграват подобни неща. Толкова ли няма сайт, или форум където само те да се уточняват, без да четат външни хора? Може и да няма, знам ли, дано се освестят хората и напуснат подобни пирамидални структури, дето само цоцат на хората парите.

Най-отгоре

    
21.02.12 19:45 Цитирай
изказвания: 4922
И какво е написал Милко Цонов - с две три думи?Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
22.02.12 13:01 Цитирай
изказвания: 18
Милко Цонов е напуснал Прелом като е пуснал изявление и го е направил по начин който да не влиза в конфликт с Прелом , вижте в http://vasilpetrov.org/index.php?id=4184 , и има публикации във Феисбук и от там започват коментари и се влючват много хора . Ще ви кажа какво знам от човек запознат от близо със случая. Имало е забрана от Уанда Бакалов към Милко Цонов да издава втори албум ( християнки ) ,дори му е крещяла по телефона,Първия албум на Милко е имал ГОЛЯМ УСПЕХ. Защо и по какви прочини е станало всичко това не знае и този който ми го каза. После разбах че българин от Виена ( май Петър се казваше) е загубилза три дена  50 000 евро във някаква бизнес мрежа на Георги Бакалов . Този Петър се оплакална Питър Вагнер който му казал че не може нищо да направи, а и те с Бакалов нали са дружки.
Повече подронбости във страницата на     (  Milko Tzonov  ) във  Фейсбук

Най-отгоре

    
11.12.19 17:26 Цитирай
изказвания: 2104

Чета тук публикациите отпреди повече от десет години със смесени чувства.

Какво стана след тези години?

Ето накратко :

Калоян Курдоманов отцепи част от църквата и вземайки хора със себе си направи нова църква. На общо събрание той и Георги са влезнали в конфликт и Калоян демонстративно е излязъл, повличайки "своите хора" след себе си. Георги остава главен ръководител на "Прелом". Мнозина хора се разведоха и се ожениха / омъжиха повторно. Имат си и деца от вторите бракове. Явно за тях не е проблем. Някои хора от близките на Георги умряха - млади хора, включая и личният му приятел, пророка от САЩ. Георги измами с пари мнозина. Не се покая, не е дал обяснение. Сега гледам в ю-туба проповядва проеврейски и за връщане към "еврейските корени", но има в предвид равинското учение, което е смесица лично за мен и има както добри, така и много лоши неща, които човек неукрепнал е трудно да отсее. Емил Старейшински, един от измамените финансово от Георги, напусна църквата и са в Америка със семейството. 

Гледам на цялата тази работа и в сърцето ми идват тези думи : "Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи? И така, всяко дърво - по плодовете му ще го познаете!" 

Всеки прави грешки. Но след като сгрешим, би трябвало да потърсим прошка от наранените и с покаяние да се помирим. Това ли виждаме като край до тук? 

 

Не. Дори излезлите от събранията им хора са дотолкова заквасени с лъжедоктрини и заблуди, че лъжесвидетелстват и нямат нито свян, нито сила да се покаят пред тези, които са наскърбили... Тъжна работа. Все пак, за Божиите хора е важно да пазят свидетелството за Исуса от Назарет, да стоят будни, верни и готови за денят, който с огън иде. Защото нашият Господар наистина иде и правда и съд са в десницата Му. 
" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF