Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

ponzi   демони във вярващите   дякон цачев   единороден син   лъже-езици   насилие   олигокрация   предателство   предателят на помазаника исус   съд на мъртвите  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми :: Божията общност << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Георги Бакалов и неговата организация, АРЦ
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
13.08.09 11:43 Цитирай
изказвания: 372
те не държат хората да се семеини а да са им покорни и да ги слушат безусловно за тях това е висшата цел и идеал

защо ми казват някои че съм критикувал бакалов ???????????????

ако не бях прав щяха да ме съдят както го направиха с панаиотова и то защото ги нарекла  "секта" аз колко неща ги нарекох и не искат да ме съдят защо ???? естествено защото съм прав и знаят че ше стане голям скандал и ще им излезнат всички грехове наяве затова
но нали Бог на това ние призовал да търсиме и да говориме истината за да сме свободниНай-отгоре

    
14.08.09 11:20 Цитирай
изказвания: 2090
Да, те наистина не държат на семейството. Забравих да опиша многото съсипани бракове, за които те и така /като "служители на евангелието", за каквито претендират/ не се погрижиха, а беше видно, че нещата се влошават при някои от съпрузите и че те пропадат надолу и че се отделят от Бога и че ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ.

Някои от тези хора, които се разведоха, бяха досами "очите им" - например, или мъжа ще води "бизнес - курс" /конкретен пример/, или съпругата ще се занима/ служи в хвалението /конкретен пример/, или съпругът ще им каже, че жена му има психични разстройства и е освидетелствана от психодиспансер, или ******* има ли смисъл да продължавам с делата на врага, в които той се прослави и победи /поне до тук/?

Защото "ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!" е явен и много прост, директен критерий, при който или си затваряш очите за истината, или я приемаш и предприемаш стъпки да избягаш от тази каша." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
14.08.09 12:40 Цитирай
изказвания: 372
не искат да има семеисва и гледат само как да разделят хората като им казват че Бог е приготвил нещо по добро за тях но всъщност не сиакт да има семеиства защото много хора които станаха семеини после напуснаха прелом и те започнаха да се плашат от това и затова гледаха за наи малкото нещо да разделят хората които имаха взаимоотношения че дори и семеиства не се притесняваха от нищо искаха само и само да могат да манипулират хората по всякакъв начин зашото когато се сами особено момичетата могат много лесно да се манипулират и да ги държат в страх и покорство зашото за тях лидерите са всичкоНай-отгоре

    
14.08.09 14:15 Цитирай
изказвания: 2090
Нека се молим, братя. Господното идване е близо.

Нека прегледаме животите си и нека се молим.

Нека стоим в истината безкомпромисно и нека гледаме на Начинателя и Усъвършителя, Исус от Назарет, Който знаейки за предстоящата нему слава, понесе срама, презря кръста и изтърпявайки, седна в пълно покорство отдясно на Баща си.

Нека имаме същият дух, защото който е пострадал, се е оставил от греха.

И така - ако ще страдаме- нека страдаме като последователи на Агнето, а не като крадци, лъжци, или такива, дето се бъркат в чужди работи, както казва словото.

Нека счетем живота в христа като единствена и свята цел, към която да се стремим всячески.

Амин." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
17.08.09 10:43 Цитирай
изказвания: 2090
Как се изпитва дали са пратеници на помазаника? - това е една полезна връзка за размисъл.

Нека Бог пази Своите Си.

Бог е Истинен." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
21.08.09 21:51 Цитирай
изказвания: 2090
Тук попаднах на едно отворено писмо на Г.Бакалов, което писмо, само по себе си говори достатъчно за духа и сърцето, за образеца на вяра , който въпросният човек и "неговите хора" следват.

Наистина е показателно....

http://www.mediatimesreview.com/march2007/open_letter.php" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
21.08.09 22:06 Цитирай
изказвания: 2090
Даже в последният кратък постинг става дума и за единни, макар и косвено." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
24.08.09 00:09 Цитирай
изказвания: 2090
И тъй като се написаха не ред, или два за останалият верен рейнджър на Г.Бакалов, е редно да му се лепне и снимката.

Ето го Г-н Калоян Курдоманов -
http://daughter2.snimka.bg/family/prelom-12-07-09.399522.13512824

http://daughter2.snimka.bg/family/prelom-12-07-09.399522.13512883

http://daughter2.snimka.bg/family/prelom-12-07-09.399522.13512891
от въпросният адрес могат да се видят редиица неща. Снимки на Иван Костов, М. Димитров, колко е важна политиката за "Прелом", колко са активни за дома за сираци и тнт неща.

Гледам ги - Калоян, Милко Цонов, Стоил Стоилов и редове други вярващи и се чудя- КАКВО ПРАВИТЕ ВСЪЩНОСТ В "ПРЕЛОМ" ?!

НИМА НЕ РАЗБРАХТЕ ДОСТАТЪЧНО?! ХОРА, СЛЕПИ ЛИ СТЕ, КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ?!

НИМА НЕ ВИЖДАТЕ, ЧЕ

БОГ

НЕ

Е

С

ВАС

?!

ИЛИ?!" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

Анонимен
    
25.08.09 12:42 Цитирай
Гост
vladimir:

Даже в последният кратък постинг става дума и за единни, макар и косвено.


Автор:    
той
Дата:    05.04.2009, 21:27:34
Текст:    Оппааа, тоя пък взел да рекламира единни.ком!
Недейте ве хора...тоя сайт не е нищо повече от сборище на всички тайни завистливи и горделиви, нереализирани философи. Особено гръцките им познания са феноменални, могат да твърдят квото си поискат.

Най-отгоре

    
25.08.09 13:49 Цитирай
изказвания: 2090
Снимките, към които съм сложил връзка са на daughter2. - псевдоним на Гергана от Мездра, бивш молитвен "партньор" на съпругата ми. Скъпата сестра още вярва, че е "дъщеря" на Г.Бакалов и след неговото заминаване, - дъщеря на К.Курдоманов, който "получи бащинство" чрез ръкополагане от Георги и сега той, Калоян е "бащата в дом "Прилом" на "всички истински синове на Бога, останали верни на Госопда и на видението му, освободено от ап. Г.Бакалов". Колко мило....

Разбира се, не се брои нито плода на човека, нито напускането на въпросният "Прелом" от страна на последните "верни синове " на Георги и самите те - "бащи в дом "Прелом",- Цветомир Генчев и Емил Старейшински, които сега НЕ ИСКАТ И ДА ЧЕЯТ ЗА ГЕОРГИ БАКАЛОВ.

Георги, моля се ако четеш тук да размислиш. Няколко пъти си разменяхме и-мейли и ти вече не ми пишеш. Човеко, моля те, покай се и отрезви се към истината, за да не бъдеш хвърлен завинаги в огненото езеро.

Ти ме имитираше лъжовно пред цялата църква и проповядваше за мен без мое присъствие и излъга събранието относно мен и съпругата ми. Защити Емил, който се държа БЕЗОБРАЗНО с бременната ми съпруга, Калоян, който се държа крайно арогантно и Цветомир, който просто пасуваше.

Сега, след толкова години ти виждаш плодовете си. ВИЕ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ АРЦ ИМА ЧЛЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ НАД 2,500 - след като не една и две църкви напуснаха АРЦ защо, пред Бога не си зададеш елементаристичният въпрос : "Защо?"

Може би - защото не искаш да чуеш, да се обърнеш (покаеш) и Бог да те пиреме отново?!

Георги, покай се.

Емиле, имаш и-мейла ми - ако прочетеш това- обади ми се, за да ми се покаеш, според както пише в словото, на съпругата ми - също.

Цветомире, не бизнеса е благословение, а спасението ни, което Христос обля с кръвта и хриповете си .....не позволявай да се заглуши словото в теб, не отпадай, Цецо..." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF