Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

бен-артци   ваксина   ваксинация   гласуване   десятъци   държавата отнема деца от родителите   изображения   миленуим   увещания   фелоушип  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Белегът на звяра / хищното животно
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
03.11.08 17:00 Цитирай
изказвания: 1582
eureth:


А програмите на търсачката Гугъл следят от кой точно адрес в Интернет (или от кой точно потребител/име, ако е влязъл в Гугъл с име и парола) идва заявка за търсене. И чрез ключовите думи, които този човек/адрес търси всеки ден различни неща в Гугъл, те (или тези, които им платят или насилят, или принудят чрез държавен закон, даващ неограничени права на държавни чиновници/агенти над живота на частния човек и частните фирми) могат спокойно да създадат автоматично направени личностни "профили" на огромни маси от хора.

И след това, ако им трябва информация за адрес 1.2.3.4 или потребител а.б.в. (напр. Тигър-а) могат за много кратко време да разберат за този човек едва ли не повече от колко той знае за себе си... какво точно го е интересувало, на коя дата в колко часа го е интересувало това, и.т.н, и т.н...


Тази информация също показва, че примката около свободата се затяга. За какво им е да знаят кой какво дири из интернета? За да съставят досие, та да ликвидират несъгласните и бунтарите преди да почнат изпълнението на злите си планове. Даже от 2009 българските служби ще имат легалното право да следят поголовно всичко живо из интернета и да записват и пазят информацията определено време. И защо? Да се борели с престъпниците и терористите. Мижи да те лажем.

И като направят съответните профили (моя ще е на борец срещу ересите и отявлен враг на антихристите, ха ха ха) на все що има някаква компютърна грамотност и ползва интернет, ще почнат каквото там ще почват. А пък компютърно неграмотните не са им кой знае какъв проблем...
Christus regnat
Най-отгоре

    
06.11.08 16:04 Цитирай
изказвания: 1582
Открих го!

http://conspiracyarchive.com/NWO/microchip_implants_mind_control.htm

Специално помествам пасажа, където се говори как ще се контролират поведението:


The NSA's electronic surveillance system can simultaneously follow and handle millions of people. Each of us has a unique bioelectrical resonance frequency in the brain, just as we have unique fingerprints. With electromagnetic frequency (EMF) brain stimulation fully coded, pulsating electromagnetic signals can be sent to the brain, causing the desired voice and visual effects to be experienced by the target. This is a form of electronic warfare. U.S. astronauts were implanted before they were sent into space so their thoughts could be followed and all their emotions could be registered 24 hours a day. The Washington Post reported in May 1995 that Prince William of Great Britain was implanted at the age of 12. Thus, if he were ever kidnapped, a radio wave with a specific frequency could be targeted to his microchip. The chip’s signal would be routed through a satellite to the computer screen of police headquarters, where the Prince’s movements could be followed. He could actually be located anywhere on the globe.

The mass media has not reported that an implanted person's privacy vanishes for the rest of his or her life. She can be manipulated in many ways. Using different frequencies, the secret controller of this equipment can even change a person's emotional life. She can be made aggressive or lethargic. Sexuality can be artificially influenced. Thought signals and subconscious thinking can be read, dreams affected and even induced, all without the knowledge or consent of the implanted person.

A perfect cyber-soldier can thus be created.

Е затова няма да сложа на котараците си чип. Щото като види врага кви ги пиша, като им сложа чипа ще ги нахъсат срещу мен (все пак да се посмеем, after all!)Christus regnat
Най-отгоре

    
10.12.08 12:28 Цитирай
изказвания: 4916Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
10.12.08 12:45 Цитирай
изказвания: 581
Това е само част от пъзела! А генетиката?
Нова вавилонска кула!
Но само и само за да се изпълни Божия план своевремнно.george

Най-отгоре

    
10.12.08 15:04 Цитирай
изказвания: 2104
А свободата в Бог и всесилното Име на Исус? А великите дела, които Той ни е заповядал да правим?
Опааа- чакай, сбъркал съм ..- трябва да пиша в мястото за свидетелства.
**--++Владо "трънски"++--**" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
10.12.08 15:37 Цитирай
изказвания: 4916
Онази свобода, която Бог е дал си остава.
При все това, Бог е предупредил своя народ, че ще дойдат времена за него, когато особено силно ще важат думите, казани в пророчеството: "Тук са вярата и търпението на светите.".

Така и Спасителят не е бил не-свободен, когато са го екзекутирали в Йерусалим и преди това е предупреждавал своите си за това, за да ги подготви и да не паднат, когато дойде неговият час.

Така и с пророчеството дадено на Йоан Бог подготвя народа си да има твърда вяра и търпение. Добре е хората да са наясно какво става и да се укрепват в силата на Господаря.Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
11.12.08 12:05 Цитирай
изказвания: 1582
Светиите от зората на църквата (1 - 4 век) са великолепни насърчителни примери - с вярата си, как са посрещали смъртта радостно триумфирайки над нея. Те са познавали Бога и са се радвали дори в часа на мъките и смъртта! Много е насърчително да се четат житията им без по-късно добавените суеверни глупости, разбира се.Christus regnat
Най-отгоре

    
11.12.08 13:29 Цитирай
изказвания: 581
Човек трябва да следва принципа:
 "Филипяни: 4:8 Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте!"
Само так може да се опзаим от възможността да сбъркаме.
Божийте критерий - наша основа на мислене и действие!george

Най-отгоре

    
28.03.09 13:41 Цитирай
изказвания: 606
(разкл. от: С белега на звяра във времето на 1000 год. царуване? )


относно белега , мисля следното:

той няма да може да се слага насила./ интересно защо?/
Това че няма да може да се сложи насила , ми говори , че не непременно белегът се състои в нещо материално .Тоест , той може и да има материален израз , да кажем белег , код , татуйровка , дамгосано лого и тн. , но не това ще е същността му , няма да работи по този начин.Мисля си така , защото ако е обратното , и белегът е просто нещо материално , то на злите власти тогава , нищо не би им пречело да заловят някой непокорен и да му турят белега , така той ще бъде подпечатан , и всички зли неща свързани с този белег , ще важат и за него .
Не виждам подобно нещо в Писанието , там сякаш , решаваща е само свободната воля на всеки , не нечия друга воля.

то е както и със повярването и покаянието , никой не може насила да те накара на това .

[ Редактирано 31.03.09 11:39 ]

Най-отгоре

    
28.03.09 13:49 Цитирай
изказвания: 1582
Смол акс, пише: "и принуждаваше всички...." Принуда ще има. Но да не забравяме, че преди това "и принуждаваше всички" има доброволно покланяне на звяра като на Бог. И поклонилите се на звяра ще приемат белега му. Виж и темата "новият световен фашизъм".Christus regnat
Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF