Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

lllus   λογος   домашно образование   предаването на помазаника   р. бърд   св. писания   семе   трети световен съвет   християнски антихрист   христо куличев  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...
 
bratoliubie   18.03.20 14:36
Да, благодаря, не бях видял.
 
eureth   18.03.20 14:32
здр. bratoliubie, тъкмо ти писах там:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?18009.post
 
bratoliubie   17.03.20 20:35
Погрешка там отворих две теми с едно и също заглавие, би ли ги обединил в една тема и да ми отговориш на въпроса? Благодаря.
 
bratoliubie   17.03.20 20:33
Еурет във темата - "Предложения за подобрения и промени в системата", зададох въпрос, но нещо не излиза тази тема в колонката за последни публикации!

Форуми :: Божията общност << Предишна тема | Следваща тема >>
 
" А СЕГА НАКЪДЕ? "- удачен въпрос.
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
09.08.08 23:58 Цитирай
изказвания: 2090
  Мдааааа - съгласен. Това право го каза -   
  И все пак- аз нямам намерение да разиквам безполезно, но конструктивно ви питам за ситуацията, което е различно.

[ Редактирано 10.08.08 00:02 ]" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
10.08.08 10:33 Цитирай
изказвания: 47
vminev:

Мдааааа - съгласен. Това право го каза -
И все пак- аз нямам намерение да разиквам безполезно, но конструктивно ви питам за ситуацията, което е различно.Това,което споделяш е един от методите на "лидера" за взимане на контрол над събранието.
Вменяването на чувство на вина върху"непокорните".
Питам се, защо все още те вълнуват тези въпроси, искаш да поправиш заквасено тесто ли?
Бъди родостен,че си ги видял по правилния начин събитията ,не си разваляй отношенията с
по будните и се махай час по скоро от там.
Това е демонично изградена от самото си създаване структура,където "божието"присъствие
е "извиквано"чрез молитви.
Ха сега ,чети Словото и започни да си обясняваш нещата,които не са ти "пасвали"и си се чудил защо не работят.
Тези структури не са посадени от Отец и ще бъдат изкоренени.

Чети ,кой е храма на Божието присъствие,по какво се познава,че сме Христови ученици,какво да не преставаме да правим,какво ни съпътства като свидетерство ,че сме в заветни взаимоотношения и т.н.
Всичко си го има в Словото,остави ги"лидерите" те ще имат лична среща със Създателя.
Всички се спъват в един и същи камък , пък си мислят ,че това се случва само на тях.
Всички"църкви" са едни исъщи ,различават се само по ритуалите.
Аз вярвам,че Христос не идва за харем от "църкви",а за да вземе Своето тяло от земята,което е едната чиста и неопетнена измита в Неговата кръв невидима Църква.
Пак ще говорим:)Най-отгоре

    
10.08.08 14:23 Цитирай
изказвания: 4516

Бих казал, че всяка ситуация е уникална, въпреки, че истината е една. Просто Бог трябва да те води, както винаги,


напр. както ако трябваше да реагираш ако папата на римо-католиците се новопояви сред вас и започне (лъжливо) да обвинява всеки, за да пороби всички под човешката си власт,

или пък примерно - „източно-православен“ папа (глобален или локален),

или съответно  - някой евангелистки локален кандидат-папа, напушен от лъжите, които е приел в някакво училище или където и да е.

Лъжите около лъжеучениятя „пастори“, „5-кратно служение“ и прочее басни са като всички други лъжи. Лъжи. А с лъжите е ясно какво трябва да правим – да не ги вярваме и да ги изобличаваме, когато самите ние не сме „хванати“ от тях.

Едно от най-важните неща е ти (вие) да си сигурен относно истината.
Това е много важно. „Стойте с препасани през кръста с истина ...“.
Иначе падаш победен от сатаната.
Научи истината от Бога.
  Хората, доскоро живяли с моето и на съпругата ми семейно служене (макар и "под сурдинка" и тайно- минаващо покрай формата на Калвиновото разбиране за събиране; оставахме след проповед, канехме в нас, на разходки, на кафе, ....), са потресени от новопоявилият се ЛИДЕР, доскоро един от нас, но сега- ПАСТОР, който иска да сложи всеки на мястото му по неправилно разбраният и извратен стих от Павловите писания към Тимотей "....изобличавай пред всички, та и другите да имат страх.", като се пропуска цялостната концепция " Онези, които съгрешават, изобличавай пред всички, та и другите да имат страх. ".Пасажът, който цитираш не се отнася за „пастор“ и вярващи в Исус.

Тимотей не е пастор. Независимо, че някои наричат заблудително писмата до Тимотей „пасторски“ или Тимотей - „пастор“.
Така че вашият неприятел цитира заблудително Писанието, когато ви клевети, че не сте му се бил подчинявали, искайки да узурпира незаконна власт над вас, за да задоволи плътските си желания и да си осъществи заблудите, които е повярвал по една или друга причина.
Ти можеш да му го цитираш правилно, когато се опита да ви клевети неоснователно. Както Исус и слугите му са правили.

Тимотей е наречен косвено „пратеник на Исус“ (гр αποστολος) – 1до.сол. 1:1 , 2:6.
Дори и Тимотеевото пратеничество да е покрай пратеничеството на Павел,
или някак "под егидата" на пратеничеството на Павел, (въпреки, че не пише изрично да е, а може Исус да го е пратил изрично и това да не е отбелязано),
то Тимотей така или иначе не е пастор със сигурност, дори само защото в Писанието няма „пастори“ (, както и „папи“, например, или пък „вселенски патриарси“, или пък „хърдъгъдъли“).


Освен това пише:

Постарай се да дойдеш скоро при мене;  защото Димас ме остави, като обикна сегашния свят; той отиде в Солун, Крискент в Галатия, а Тит в Далмация. Само Лука е при мене. Вземи Марка и доведи го със себе си, защото ми е полезен в службата. А Тихика пратих в Ефес.
Когато дойдеш, донеси япунджака, който съм оставил в Троада при Карпа, и книгите, а особено пергаментите.
Медникарят Александър ми стори много зло; Господ ще му върне по делата му; от когото и ти се пази, защото той много се противи на нашите думи.
Поздрави Прискила и Акила и Онисифоровия дом. Ераст остана в Коринт, а Трофима оставих болен в Милит. Постарай се да дойдеш преди зимата. Поздравяват те Евул, Пуд, Лин, Клавдия и всичките братя.


Т.е. от тук ясно се вижда, че Тимотей  съвсем не е стоял в един град и съвсем не е бил „женен*1 за някаква фирма(църква) – което допълнително разсейва мъглата от басни, че Тимотей уж бил пастор.

(1* - понеже нали някои учат заблудителено, че освен, че в Божието царство имало пастори, то т.нар. „пастор“ бил женен за своята църква/фирма и винаги стоял при „нея“ и й бил глава/мъж. Явно по тяхната терминология Темотей ще да се е развел с неговата църква/фирма...
Просто лъжеучението, че Тимотей бил пастор са едни пълни небивалици. )

Но никак не се учудвам не тези лъжеучения. Преди известно време пък един доста известен сред евангелистките среди човек ме убеждаваше, че Стефан бил протестант...Та този пастор не е пратеник на Исус - било то в косвения смисъл на Тимотей, било в директния – независимо, че искайки да ви обвинява и пороби, той цитира пасаж, където се говори за пратеник на Божия син, а не за пастор (евангелистки локален папа/фирмаджия).

И щом той не е такъв какъвто е Тимотей тогава той няма основание да цитира този пасаж, който цитира. Той утре може да ви цитира, как херувимите се покланят на Бога и да ви каже, че и вие трябва да му се покланяте (т.е. на този пастор).

И какво е правил Исус когато са се опитвали да го обвиняват несправедливо чрез Писанието – като започнем от сатаната, до фарисеите и садукеите, че стигнем чак до Симон, който го е мъмрил, че говори за Голгота?

Ами не е мълчал. Най-често е отвръщал с истинно и правилно цитиране на Писанието, или с Божествената си мъдрост, пред която всичко свършва... „А ние имаме умът на Помазаника“, се казва някъде.


Дори само това е достатъчно да изобличите този кандидат-пастор, и ако се противи на истината и продължава да ви клевети и да лъжеучителства, тогава да го отлъчите отсред вас – както пише „Отлъчете нечестивия“, докато се откаже от греховете си и се върне в истината.


Писано е:
(Тимотей, ) „...Против старейшина не приемай обвинение, освен пред (или: въз основа на) двама или трима свидетели. Съгрешаващите [старейшини], изобличавай пред всички [старейшини], за да се страхуват и другите [старейшини]...”

Това е написано до Тимотей (1*),  относно старейшините сред общността в този град (Ефес).

(1*  - наречен косвено "пратеник на Исус", подобно на Павел или Йоан, а не "пастор".)


Кои са старейшините/надзорниците в даден град? Не е малка тема. (Някои щрихи тук)


Вече видяхме, че този човек не е като Тимотей.
Това както казах е достатъчно, за да си ходи по живо по здраво, но все пак да видим и останалото.


А тези, които този пастор обвинява чрез този пасаж, старейшини ли са?

Нямам предвид бодигардове във някоя евангелистка фирма, или членове на борда на директорите(*2), назначени от собственика на фирмата,

а старейшини сред вярващи в Божия син в даден град, според засвидетелстваното от Бога в новия завет.

(*2 - т.нар. "духовен съвет". А може би имат и "плътски съвет"?)


Аз лично само бих се радвал всички да сте такива сред общността във вашия град, но засега оставам с впечатлението, че не е точно такава ситуацията.

Ако наистина тези, които той обвинява не са старейшини, тогава основанието за цитиране на този пасаж става ще по-малка.

Защото този пасаж се отнася за пратеник (ако и косвено наречен така)
 и за старейшини сред обшността в град Ефес.

А този човек не е пратник, като Тимотей,
нито вие сте  старейшини сред обшността в града ви (ако разбирам правилно).

Ако пък той започне да настоява, че уж е пратеник на Божия син (като Йоан, Павел, Симон), тогава ще трябва да докаже, че е такъв - засега претърпява пълен провал дори да докаже, че вярва в Божия син и познава Писанието.
Как да докаже? Лесно - сравняваме това, което той учи и прави с това, което е учил и правил Павел и Йоан, и останалите, и всичко "блесва".

Аз вече сравних и резултатите са плачевни...

Ако пък каже, че не става дума само за старейшини, а за изобличване на всички, то когато Бог го нарече косвено "пратеник на Божия син" (като Тимотей), и когато той започне да прави учи нещата, които Тимотей е учил и правил,
тогава може да говори за подобни неща и то не за вярващи членове на дадена фирма(църква), а за общността от вярващи в Божия син в целия град/село.


Но дори и така не може да си осигури "имунитет", че никой да няма право да го изобличава, когато върши грях. Всеки, който е праведен може да го изобличи - както например Павел без изобщо да се церемони е изобличил съгрешилия Симон, когото са считали за "стълб" във вярата. И ако Павел казва "Че кой Павел и кой е Аполос?... " - Павел, когото Божият син лично е повикал да му бъде пратеник сред народите! -  то какво остава за един човек, титуловщ се със титли, за каквито Бог дори не е споменавал...
Допълнителни щрихи към описваната ситуация са : изискване от мен "да си прережеш вените за завет (алегорично) към мен, твоят пастор и нашата.......еди-коя-си църква", " Аз съм твоят лидер и пастор- ти не можеш да изобличаваш своят пастор, ще ме приемеш ли като лидер в своят живот, пред който да се изповядваш, да споделяш неща и да се моля за теб, та да бъдеш изцелен, както казва Словото?!!! "


Тъмнина и заблуди...

- В Божията общност няма пастори, вж. Новия завет. Това е достатъчно, за да си ходи по живо по здраво вашият обвинител.

- Бог не е давал заповед вярващият в Исус човек да си реже вените алегорично и да сключва завет  с човек, наричащ се „пастор“  или с нещо, наричщо се „църква“.
Това е човешко (бесовско?) учение.

- В Божията общност няма не само „пастори“, но очевидно няма и „лични пастори“ (мой пастор, твой пастор, ...).

- Относно неговата човешка забрана да изобличаваш тъмнината: Писано е „Не участвайте в делата на тъмнината, а по-добре ги изобличавайте“.
Ако Бог казва горното чрез слугата си, тогава няма значение какво казва някой човек, пък бил той и някой, който е завършил евангелистко училище.
Така, че ти можеш да го изобличаваш спокойно, защото лъжите/заблудите му определено са тъмнина и делата му в случая са дела на тъмнина.

Но ако се вържеш с думите си можеш да си навлечеш вина пред Бога, ако нарушиш думите си. Затова трябва да внимаваш и да не обещаваш на този заблудител, че няма да го изобличваш.


- В Божията общност няма „лидери“. Водачи има, но те нямат нищо общо с този човек, който изглежда, че не е на себе си.

- В Божията общност няма съответно и „лични лидери“,

- нито има „лидер в нечий живот“

- Бог не е дал заповед някой да се изповядва на човек наречен „лидер“. Ако има предвид казаното от Яков там пише:
Признавайте греховете си един на друг и са молете един за друг за да оздравеете (или: да сте здрави)“.
Т.е. когато съгрешавате един на друг, признавайте си греховете (и съответно си прощавайте) и се молете един за друг.
Така че става дума за "един на друг", "един за друг". А не „мирян“ на „лидер“ (В Божията общност няма също и „миряни“ , освен че няма „лидери“).Изобщо добре, че Бог има дълго търпение към нас и ни търпи, и ни води към праведността си, и не го е подгонил този пореден самозванец, че ще му се види тясна земята. Бог да го спаси от този ужас, в който се е озовал, защото наистина изглежда нещо отвратително отстрани.


Не мисля, че вариантите са два.


Но така или иначе ти си изправен пред

изобличаването на тъмнината

или съгласието с тъмнината.Едно от нещата, което можеш да направиш е да научиш хората на истината, за да не станат роби на този лъжеучител и клеветник (клеветник, ако, както разбирам, ви обвинява лъжливо).

Едва ли всички, ще приемат написаното в новия завет, но който иска, нека да приеме.

В случая няма някакъв бунт или нещо такова.
Има покорство на Бога или покорство на сатанински лъжеучения.
Бог заповядва да се покоряваме на него и на неговите думи, на истината, която ни е открил.

Както пише в новия завет, пред Бога е добре да не се покоряваме на лъжеучители и лъжепророци.

Отхвърлянето на лъжеучения и лъжепророчества не е грях пред Бога, или бунт пред Бога или нещо такова.

Можеш също да кажеш на този човек да спре да се бунтува на Божието слово и да не трупа още огън на главата си,
а по-добре да се откаже от заблудите си и да следва Божия син, а не  заблуди и греховните желания на плътта си.


Да не мислите, че дойдох да поставя мир на земята; не дойдох да поставя мир, а нож.
Защото дойдох да настроя човек против баща му, дъщеря против майка й, и снаха против свекърва й; и неприятели на човека ще бъдат домашните му.
Който люби баща или майка повече от Мене, не е достоен за Мене; и който люби син или дъщеря повече от Мене, не е достоен за Мене; и който не вземе кръста си и не върви след Мене, не е достоен за Мене.

Ако този човек не мисли да се покорява на Божието слово, тогава не може да излезе нищо конструктвино в случая.
Ако с Исус и иудеите-антихристи не се е получило "конструктивно", не си мисли, че ти можеш да бъдеш по-"конструктивен" от Исус.

Това е война на живот и смърт (не срещу хора), и ако Исус не отстъпвайки и милиметър от истината е предизвикал съвсем не мир, а напротив - нож, война,

то ти едва ли можеш да бъдеш по-съвършен от Исус. Просто Бог е оставил хората да изберат ако искат и да се погубят. Страшно е, но става всеки ден, вече няколко хиляди години.

Мир на Божия народ.


[ Редактирано 13.07.19 12:20 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
говедари и учители,   надзорници,   овчари и учители,   пастири и учители,   пастор,   пастори,   старейшини,   тимотей
    
11.08.08 01:47 Цитирай
изказвания: 551
На нивата

Какво е туй набожна тиква,
как изглежда, де вирее?
С вкуса й лесно ли се свиква,
сладни ли или блудкавее?

Има я по всички континенти,
във безброй хибридни форми,
обича почви с комплименти
и климат с правила и норми!

Вирее на тълпи безгласни,
понася й на гъсти сенки,
Дъждовете има за опасни
и Лъчите като пепелянки!

На младини е сива и безлична,
наивно-хитра и водниста,
не зрее -- куха от себичност,
на старини -- лайнявено-петниста!

Все се муши сред бостани,
с претенции за сроден вид,
не освежава, ни пък храни,
при консумация -- колит!

Особеност на тези екземпляри,
е че пребъдват в снизхождение,
докато през всички капиляри,
пръскат скрито осъждение!

А тиквениците богоизбрани,
тикварят пуска във "служение",
(характерно само за бостани)
и благославя с "положение"!


И тиквите очакват Сватба,
заедно с узрелите бостани,
но не минат ли през Брадва,
си остават без покани!

07. 10. 2007 г.
Прагаhttp://uragannnn.blog.bg/
Най-отгоре

    
11.08.08 12:35 Цитирай
изказвания: 1582
eureth:

 
Например какво би казал на приятелите си ако някой започне да лъже-учи, че Бог уж бил казал всички да пием по един литър боза всяка сутрин, задължително ?...
 

Предвид реалността в протестантските среди /примерно взимане на причастие с плодов сок/, хич няма да ме учуди да кажат да се пие по литър боза дневно ) Те тъй и тъй си пият духовната боза... 

Тигъра вика: пийте по 5 литра боза /или бирена мая/ дневно с цел постигане на вътрешна чистота Наздраве!

На новодошлото във форума симпатично семейство: добре дошли! И добре сте направили като сте напуснали протестантската секта, която и да е тя. Сега, не се тревожете, оставете всичко в ръцете на Господ. Той ще ви прекара през време и места, докато сектата излезе от вас с всичките й квасове под формата на лъжеучения и духовни отрови.

Надявам се да не ми се сърдите за казаното, но това е реалността. Всички сме минали през това. Обикновено отнема години, така че не бързайте. Годините и времената принадлежат на Бога - Владетеля на всичко.Christus regnat
Най-отгоре

    
11.08.08 13:06 Цитирай
изказвания: 372
то всичко в църквите е само,не пии кола чее вредна,не яжте пържено чее вредно, това нв правете дръго неправете на това се набляга повече отколкото на Божието слово защото там го няма Господа,затова всеки трябва да решава сам кои път да хване и как да служи на Бог защото понякои път колко и да са добри съветите пак не са полезни.Най-отгоре

    
11.08.08 13:30 Цитирай
изказвания: 4516
Въпреки че не съм протестант, не мисля, че фокусът в случая е "анти-протестантство".
 
По скоро фокусът е отклонението от Божията воля и засвидетелстваното от Бога в новия завет.

Не по-малко вредни са ересите на сектите от сектата "източно-православна църква" или  "римо-католическа църва". 
Както зная, мнозина от тях вярват, че пият напълно истинска кръв (станала на кръв от виното), когато псевдопосредник от сектата им раздава парченца (квасен – зная че и по това се спори) хляб, 
и то май не точно, за да си спомнят за смъртта на Божия син – каквато пише, че е целта, „...когато правите това...“ ,
а по-скоро да били ставали едно с Божия син, и това било нещо като всекидневна жертва (не им ли стигна тази на Голгота...),
- нещо като плътски вариант на повтарящите се "единяващи" мантри и техники от източно-азиатските заблуди, но в „християнски“ контекст.


Та има ли основание този кандидат "папа"/локален „вселенски патриарх“ да прави каквото прави,
и как най-правилно да реагира Владо (или някой на негово място) и какво да направи...

[ Редактирано 11.08.08 13:33 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
11.08.08 13:37 Цитирай
изказвания: 581
Белият папа, не съм съгласен с теб!!
ПЪТЯТ винаги е бил само един!
Пътищата са много, но ПЪТЯТ е един-ИСУС Христос от Назарет!
 Поученията са много, сигурно повече от творците им - човеците, но Божието слово е единственото мерило!
Всеки може да си прави каквото си поиска, но ние - трябва да следваме Помазаника. Избираш! Носиш последствията от избора ти.
 Може да изглежда губещо сега и непопулярно, но победата ВЕЧЕ е спечелена.
 Владо, Еурет и Тигър са ти казали директно!
 Ученик те е подсещал в стил, "казвам ти дъще - сещай се снахо"!
Ти си този, който трябва да минеш през изпитанието, но Бог е с теб! Бил си там и ако преди няколко години някой бе направил същото, как би реагирал?
Аз бих ти казал, моето мнение:
"Бягай за живота си, твоя и на дома ти!!!"
Бог ще се погрижи за другите неща, ще те срещне с единомисленици, ще те изцелява, ще те укрепва и утвърждава, ще те води и пази!
 И запомни, не си сам, много са и повече ще стават, докато се види, кой кой е?george

Най-отгоре

    
11.08.08 13:45 Цитирай
изказвания: 581
Владо, вчера видях една ръка да се скита безцелно, да не си бил ти?smile.png
Тялото на Господаря Исус не може да се напуска! То е ЕДНО тяло от МНОГО части, но НИКОЯ не може да напусне и да води САМОСТОЯТЕЛЕН, мохикански живот.
 Организаций и структури, съюзи и движения и други човешки творения могат да се напускат, но тялото Божие - ЦЪРКВАТА МУ - НЕ!
Така, че ти си напуснал, това, което може! Не ти остава бищо друго освен: - да се зарадваш с целия ти дом - да не се обръщаш назад - ПОМНИ Лотовата жена!
 Бог да бъде с теб и да те освободи от угризения на съвестта и чувство на вина!george

Най-отгоре

    
11.08.08 13:54 Цитирай
изказвания: 372
george:

Белият папа, не съм съгласен с теб!!
ПЪТЯТ винаги е бил само един!
Пътищата са много, но ПЪТЯТ е един-ИСУС Христос от Назарет!
 Поученията са много, сигурно повече от творците им - човеците, но Божието слово е единственото мерило!
Всеки може да си прави каквото си поиска, но ние - трябва да следваме Помазаника. Избираш! Носиш последствията от избора ти.
 Може да изглежда губещо сега и непопулярно, но победата ВЕЧЕ е спечелена.
 Владо, Еурет и Тигър са ти казали директно!
 Ученик те е подсещал в стил, "казвам ти дъще - сещай се снахо"!
Ти си този, който трябва да минеш през изпитанието, но Бог е с теб! Бил си там и ако преди няколко години някой бе направил същото, как би реагирал?
Аз бих ти казал, моето мнение:
"Бягай за живота си, твоя и на дома ти!!!"
Бог ще се погрижи за другите неща, ще те срещне с единомисленици, ще те изцелява, ще те укрепва и утвърждава, ще те води и пази!
 И запомни, не си сам, много са и повече ще стават, докато се види, кой кой е?
много добре знам че пътят винаги е само един и кои е правият път но имах предвид за хората които само си избират техният път защото щом като сам Бог ние дал свободна воля ние сами избираме какво да правиме нали затова ивсеки е на дереджето на което сам сее докарал. аз си минавам през моите изпитания с Божията помощ и сега мие много по лесно отколкото когато бях при бакалов защото сега всичко е много по различно и зная че сега разчитам само на хора които са се доказали като ревностни за Господа и като истински приятели.
аз моят избор съм го направил отодавна и тои няма да се промени никога.
особено като знам колко чудеса е направил Бог за мене и продължава да прави
аз като видя някои от прелом също му казвам да бяга от там за живота си
наи вече трябва да се молиме Бог да им отвори умовете на хората в прелом и да познаят че и извън прелом има живот с Господа и че този живот дори е по добър и по благословен засщото сега човек има личната свобода да слуша сам Бог и да буде тотално воден от Господа а не всичко да му се пречупва от амвона и някои да ти казва какъв е Бог и какво трябва да правиш за да си му угоден.Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF