Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

bibliata.com   candida albicans   lindsey williams   блаженство и спокойствие   възлюбиш   държавен култ   евангелизация   едуард куриян   свещеници   съживяването на мъртвите  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Голямата скръб: Обхват - територии, хора, действия, ...
Започване на нова тема
Анонимен
    
14.03.21 21:08 Цитирай
Гост

(разкл. от: Голямата скръб - техническа подготовка)


А замислял ли си се дали не сме вече в Голямата скръб?


[ Редактирано 16.03.21 12:57 ]

Най-отгоре
голямата скръб
    
14.03.21 23:34 Цитирай
изказвания: 5004

Да. Прякото описание на наричаната от Бога "голяма скръб/страдание" го има в Мт. 24, Лк. 21, Мк. 13, като допълнително има писано и в пророците, и в пророчеството на Йоан. И въпреки, че начинът на действие и дух-овният "почерк" зад сегашните властови действия са аналогични, все пак конкретното Божие описание и определение на това тежко понятие не съвпада с това, което в момента се случва.

В този смисъл, за момента възприемам сегашния все по-голям властови погром върху не многото останали (по същество - илюзорни) свободи на хората, като някакъв вид подготовка или въведение към това, което Бог преди хиляди години е предизвестил, че ще допусне да се случи (т.е. голямата скръб - допусната от Бога със съответните декларирани Божии цели), преди да се излее Божият гняв върху оставените на земята хора след края на голямата скърб.


Според теб, голямата скръб започнала ли е? Ако да, какво те кара да мислиш така?


[ Редактирано 12.06.21 22:59 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

Анонимен
    
16.03.21 00:46 Цитирай
Гост
Смятам, че тече и будните го схващат, но са малцина. Патента на ваксината е 060606,съдържа ензим луцефериаза,наночипове, които дори не крият, а са описали на сайта на здравното министерство в листовките,бивш масон предупреждава, че ваксината съдържа гени на дявола,правили са я през 70-те години, той и съпругата му са участвали в секретен проект и тогава още са клонирали хора. Третия храм се строи, гледах православни, които казват, че питали какво се строи, но им казали, че е секретно. Учени обясняват, че този ензим във ваксините ще маркира хората като продуктите в магазина и те ще светят. Строят масово затвори по целия свят, в Смолян първия затвор за неваксинирани, планират във всяка област.Не знам какво повече трябва, за да се събудят християните, не виждат ли, не чуват ли, не разсъждават ли?!...
Изпълнява се писанието, за да заблуди, ако е възможно и избраните, чух за християни, които се ваксинирали, тъжно и страшно...

Най-отгоре

Друг анонимен
    
16.03.21 16:06 Цитирай
Гост
Анонимен, ти трябва да се събудиш и проветриш главата си от тези неща! Къде хванаха дявола през 70те, та му са му взели гени? Прати ми някой линк, ако имаш и за затвора за неваксинирани в Смолян, че ми стана интересно!
Вземи по добре гледай какво пише в Словото, а не клипове в ютуб. Живей свято, върши правда и се уповавай на Господа и коронавируса ще побегне от теб. Защото е писано: "И не ще се уплашиш от погибел когато дойде, на погибелта и на глада ще се присмиваш,", както и: "Няма да се боиш от нощен страх, от стрелата която лети дене, от мор който ходи в тъмнина, от погибел която запустява всред пладнина. Хиляди ще падат от страната ти и десет хиляди отдясно ти, но при тебе няма да се приближи."!
Коронавируса е наказание и изобличение Божие, а не лабораторно изобретение, като предпоставка за прокарване на ваксини с внедрени наночипове и други измишльотини! Христос ясно заяви за онези загинали: Ако не се покаете всички така ще загинете! Тези думи важат и днес в пълна сила при тази световна пандемия! Доста пастори починаха вече, а други бяха на ръба. На това аз бих казал "какво повече трябва, за да се събудят християните". Божието слово не говори за патенти, ваксини и чипове, а за число и име на звяр. И не е 060606, а 666. И не се вкарва вътре, а е белег отвън - на челото или ръката! А за голямата скръб е писано, че тя ще е такава, каквато не е имало и няма да бъде! Определено това време не е дошло! Когато дойде голямата скръб ще настане тази нощ, за която е писано: иде нощ, когато никой неможе да работи! Скръбта ще бъде голяма най вече поради това, защото хората ще разбират и усещат липсата на Бога. Сам Христос в скръбта си на кръста каза: "Боже мой, Боже мой, защо си ме оставил?" Защото Той, бе наистина оставен от Бога, за да понесе нашето наказание. Но времето на Божието дълготърпение приключва и скоро Слънцето ще залезе. И тогава: "посред нощ стана вик: Ето младоженецът иде! излезвайте да го посрещнете!" Тогава ще се изпълнят и тези думи: "Горко вам които живеете на земята и на морето, защото слезе дяволът у вас".
адм.бел.
разкл. в: Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF