Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

70 седмици   saveway international   агент николай   да се отхвърлят вярващите на исус   двата пътя   знамения   небесната твръд   овертон   съпоставки   теодора  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Голямата скръб: Техническа подготовка
Започване на нова тема
    

22.02.21 12:37 Цитирай
изказвания: 5004

(разкл. от: "Великото Ново Начало" / "Големият Рестарт" / Great Reset - т.е. "нов световен ред"?)Все по-интензивно започва "техническата" подготовка за задаващата се Голяма скръб


 - скръб и страдание върху плътския Израел

и след това и върху Божия народ (Божиите деца, истинските синове и дъщери на Авраам, т.е. родените от Бога хора (от всички плътски народи, вкл. плътския Израел) чрез вярата в истинския Божий Помазаник-Цар и единствен син, Исус от Назарет)  -


относно която Бог ни е предупредил с доста подробности в Светите си Книги на Закона и Пророците и на Новото Божие Завещание. Скръб и страдание, каквато - както Бог казва - никога не е имало на земята и друга такава няма да има.

Божият народ - т.е. родените от Бога хора (чрез вярата в Божия син Исус) -
ще бъде тук, на земята по време на Голямата скръб.Веднага след края на Голямата скръб (когато слънцето и луната ще потъмнеят)

Божият Син ще се яви в небесата със слава да съживи в нетление светите Божии хора, които са умрели в предишните векове, и да измени в нетление останалите живи свети хора, и да ги вземе ("грабне") всички тях горе в небесата, за да бъдат и те там, където е Той.След голямата скръб ще започне Божият гняв - гневът на Агнето - върху онези, които Бог е оставил долу на земята след края на Голямата скърб.


[ Редактирано 17.03.21 15:54 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   голямата скръб,   коронавирус
    
22.02.21 13:10 Цитирай
изказвания: 5004

Ernest Dempsey, ernestdempsey.com, 21.02.2021
Green Passport: Israel Imposes Pharma Nazism
Зелен Паспорт: Израел Налага Фармацевтичен Наци(онали)зъм


"...Страната в Близкия Изток налага най-ужасяващите закони върху народа си под претекст, че това са мерки за безопасност против COVID 19.

Водейки света към сценарий на тоталитаризъм, Израел е първата страна, която изисква vacca-синация за онези, които искат да се върнат към "нормалния живот". Наричат това "програма Зелен паспорт" - като зеленият паспорт е документиране на това дали човек е vacca-синиран - който ще му позволи да участва в "нормалния живот", в противен случай оставаш насила в положение на блокада/обществено запрещение ...


Зелен Паспорт ще бъде изискван от човек, за да влезе на определени места и да участва в дадени дейности.
Само хората, които са били vacca-синирани или са се възстановили от "коронов вирус" ще имат право на такъв паспорт. ....

Вече е в сила - Израел отне свободата на придвижване на онези, които не са "имали COVID", но отказват да приемат vacca-сината. С други думи,  телесно и умствено здрави хора нямат право на нормален живот в съвременен Израел.


В предаването си, David Knight наскоро е прочел писмо Израел, в което се говори за смъртни случаи скоро след инжекция (с vacca-сина) "против COVID" и че медиите на Израел игнорират тези известия.
В писмото се казва, че хората се чувстват като в т.нар. "жертва всеизгаряне"/"holocaust"[произволно ново значение (без връзка с Бога и неговото Слово) на този преди използван от Бога израз, натрапено от иудеите покрай 2СВ] в собствената си страна.

Израел също е първата страна, която изисква vacca-синация "против COVID" за да може човек да пътува вътре в страната ...


Чрез наложената насила паспортна програма, Израел, като една ирония, наново стартира същия "националистичен"/"патриотичен" [казано в целен отрицателен смисъл] режим на действие, който [според официалната позиция на военните победители от 2СВ, оспорвана от много историци и изследователи (вкл. иудеи), преследвани, разорявани и вкарвани в затвора] е взел като жертви милиони предшественици от сегашното им население.

И не би било твърде силно предположение да се спекулира, че това (което става там в момента) ни дава възможност да надзърнем в това, какво се задава да дойде и в другите страни:

"Фармацевтичен Национализъм/Патриотизъм [казано в целен отрицателен смисъл]", който поставя на прицел онези, които откажат да се подчинят [и да примат да им сложат vacca-сината "против COVID"].  ..."


[ Редактирано 23.02.21 22:39 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
голямата скръб,   зелен паспорт,   израел
    
22.02.21 13:24 Цитирай
изказвания: 5004

Gilad Rosingerm, плътски израелец, коментира утежняващата се ситуация за хората в Израел, която се очаква да бъда наложена и навсякъде по света

bitchute.com, 19.02.2021
ISRAELI GREEN PASSPORT IS THE NEW YELLOW STAR!
Израелският Зелен паспорт е новата "жълта звезда"

https://www.bitchute.com/video/GR5z0nTF4HoU/

 
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
голямата скръб,   зелен паспорт,   израел
    
02.03.21 18:58 Цитирай
изказвания: 5004

rt.com, 02.03.2021
Israel launches Covid-tracking ‘FREEDOM BRACELET’ as alternative to quarantine, as court reins in spy agency’s contact tracing
Израел въвежда [поставяна на ръката] "ГРИВНА НА СВОБОДАТА" проследяваща Covid, като алтернатива на карантина ..."Изборът", който властите в Израел оставят на хора, влизащи в страната, е:


1. или да бъдат държани насила под карантина в короново-вирусен "хотел", охраняван от военната армия на д-вата Израел,


2. или  да им бъде поставена на ръката т.нар. "Гривна на свободата", за да бъдат автоматично проследявани от властите 24ч на денонощие, дали се отдалечават от вътрешността на дома им,
и така да бъдат поставени под карантина-домашен арест.


От фирмата наричали сложеното проследяващо устройство "Гривна на Свободата", понеже те не били затваряли никого под ключ, а им били давали възможност да си отидат в къщи ...


TruthVideos1984, bitchute.com, 02.03.2021
Israel Launches Covid-Tracking ‘Freedom Bracelet’ as Alternative to Quarantine
Израел въвежда "ГРИВНА НА СВОБОДАТА" проследяваща Covid, като алтернатива на карантина

https://www.bitchute.com/video/Fiv208BRpS7u/

DoseofSarcasm, bitchute.com, 02.03.2021
Israel creates vaccine passport to coerce citizens into get shot, EU contemplating it, US next?
Израел въвежда vacca-синационен паспорт, за да принуждава гражданите да им бъде сложена vacca-сина. ЕС обмисля същото. ОАД("САЩ") са следващите?

https://www.bitchute.com/video/BkGTkSKhpjy2/


[ Редактирано 02.03.21 21:26 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
08.03.21 17:32 Цитирай
изказвания: 5004

[ Редактирано 08.03.21 17:33 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
12.03.21 15:16 Цитирай
изказвания: 5004

[ Редактирано 12.03.21 15:22 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
13.03.21 16:29 Цитирай
изказвания: 5004

[ Редактирано 16.03.21 12:49 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
17.03.21 15:41 Цитирай
изказвания: 5004

epicenter.bg, 17.03.2021
ЕК предложи „дигитален зелен сертификат“ за пътуване в ЕС в пандемията

news.bg, 17.03.2021
COVID-19: ЕС предложи цифрово зелено удостоверение за пътуване


цифрово удостоверение за "свободно" движение в ЕС

доказателство, че си ваксиниран "срещу COVID-19" или, че си с "отрицателен резултат" от тест, или си преболедувал "COVID-19"


[ Редактирано 17.03.21 15:52 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
23.03.21 05:32 Цитирай
изказвания: 5004Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
23.03.21 07:19 Цитирай
изказвания: 5004

(разкл. от: Vacca-сината "против COVID-19")

TRUTH MEDIA, bitchute.com, 17.03.2021
VACCINE HOLOCAUST - REAL REPORT OF MEDICAL POLICE STATE
Vacca-синскa "жертва-всеизгаряне"/лат."holocaust" - Истинските новини относно медицинската полицейска държава (в Израел)

(вж видеото по-долу)

Тази жена от Израел разказва относно тежкото положение, в който израелците, които отказват да им сложат vacca-сина, се намират в момента, бивайки смазани от тяхната държавна машина...

Тя се ужасява от насилието, което се упражнява върху тях - бременни жени биват подложени на огромен натиск да бъдат vacca-синирани, децата - също. Тя нарича това "правителствено изнасилване" и призовава хората по света за помощ...


"... нашето правителство, което ни продаде да бъдем опитни мишки за експериментална ваксина и искат да си дарим телата, и душите, без да задаваме въпроси. Станахме най-големият медицински vacca-сински експеримент в историята, в мащаб - цялата страна.

Обикновено котато си доброволец в даден  експеримент, ти имаш право да кажеш "Не" ... но тук никой не ни пита. Карат ни да се чувставме, че (едва ли не) не е правилно и не е добре човек да прави това, което той иска (напр. да не се vacca-синира).

И ако не учaстваш в този (медицински) опит, ти ставаш "престъпник" в собствената си държава.


Израелското правителство действа като сплашваща/terrorist организация
и насилва хората да участват в този vacca-сински експеримент, чието бъдеще е неясно и медицинските резултати са в една мъгла.

Те лъжат по медиите, че vacca-сината е била одобрена от FDA - което не е вярно, ние проверихме....

В момента затварят небето. Вкарани сме в затвор, в страната си - не можеш да влезеш и не можеш да излезеш. Няма полети. Затворници сме в собствената си страна.
Както е при експериментите - затваряш мишките и гледаш какво ще се случи...

Няма никаква прозрачност... Всички правителствени обсъждания, свързани с "коронов вирус", са крити от гражданите, от 30 години насам.

И от нас се очаква да приемем тези vacca-сини ... и да вярваме на правителството, след като те крият от нас тази критична информация ... относно този експеримент в съглашението с  Pfizer, вече от 30 години.

Съглашението е било подписано преди около 2 години - т.е. преди да се разпространи "короновия вирус"
... ние загубихме всяко доверие в правителството и в тази страна ...Те са толкова безотговорни правейки този експеримент върху бременни жени - можете ли да се представите! - без да се знаят медицинските последствия.

И в момента говорят, че ще vacca-синират и децата! ...

И ако откажете да си дадете детето - да им дадете тялото на детео си - то няма да може да ходи на училище, скоро. Това е, което ни казват. ...

[за съжаление положението е подобно не само в Израел...]


Отнемат ни всички човешки права ... Не можем да излизаме свободно на улицата, има ченгета, полиция навсякъде.


Молим за помощ всички организации за човешки права ...

Това е ... промиване на мозъците чрез медиите ...Половината от наслението, около 5 милиона, са vacca-синирани - те така казват, ние НЕ им вярваме

повечетео от тях са насилени, и не са избрали доброволно да направят това. Те ги насилват да предадат свободата си и контрола върху тялото си, понеже нямат избор.

Това е обществено и правителствено изнасилване


Казват ни, че или ще бъдеш vacca-синиран, или иначе не можеш да ходиш на работа. ...
Ти си втора класа гражданин, ако не бъдеш vacca-синиран.

И ни разделят. Ако не си "vacca-синиран" не можеш да влизаш в някои магазини ... в молове, дори само да седнеш и да обядваш. 
...

Не ни позволяват да работим, ако не си "vacca-синиран" , ... да дишаме и да живеем - нямаме никакви права като човешки същества.
И тази страна се превърна в диктатура чрез ТАЗИ лъжлива - ЛЪЖЛИВА! -"епидемия" ...


Те лъжат относно броя на смъртните случаи и за причините за смъртта - на всеки умрял слагат етикет "коронов вирус".
Болниците получават за всеки умрял "от коронов вирус" 22000 шекела.Много хора в Израел в момента биват здравословно повредени и развиват остри странични действия, и умират от vacca-сината, но медиите крият тези факти.

...
Лекари, които казват истината, биват смълчавани или уволнявани.
...
Насилието върху не-vacca-синираните хора се увеличава от ден на ден
...
Настройват хората един срещу друг. ... Мисля, че скоро може да започнат да убиват хората, понеже не са vacca-синирани ... понеже ги карат да вярават, че ние сме "врагът" на страната...
...


Това, от което хората ги е страх ("пЛандемията"), на нас ни смешно. ...
...

Нашето здраве е последното нещо, от което (вие властите) се интересувате -
всичко (това, което правите) е за пари и контрол!

И вие сте го доказали по милиони начини ...

Вие винаги ни лъжете и ние нямаме никаква вяра в правителството ... Тялото ни и ума ни са си наши и това ще бъде така, за винаги...

Стоим твърдо и ви предизвикваме да излезете - хайде да видим! - ние сме готови да се бием за живота си, така че само се опитайте!


И ви казвам, хора по света, днес това е в нашата страна, утре ще е във вашата, така че се събудете. Не си продавайте свободата.

[тя може би не знае, че ситуацията на много места по света е, или започва да става, същата, а не само в Израел...].


Моля сподетеле това видео. Хората трябва да знаят за тези престъпления против човечеството.

...
"

https://www.bitchute.com/video/HaL6rUe67iY1/

 


[ Редактирано 23.03.21 18:40 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   голямата скръб,   израел,   коронавирус,   коронов вирус,   пандемия
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF