Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

benny hinn   hristiani.com   великото ново начало   златен стандарт   който ме люби   пети вселенски събор   религиозен октопод   роден преди всяко създание   чужди езици   ядрено оръжие  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Голямата скръб - техническа подготовка
Започване на нова тема
    

22.02.21 12:37 Цитирай
изказвания: 4869

(разкл. от: "Великото Ново Начало" / "Големият Рестарт" / Great Reset - т.е. "нов световен ред"?)Все по-интензивно започва "техническата" подготовка за задаващата се Голяма скръб


 - скръб и страдание върху плътския Израел

и след това и върху Божия народ (Божиите деца, истинските синове и дъщери на Авраам, т.е. родените от Бога хора (от всички плътски народи, вкл. плътския Израел) чрез вярата в истинския Божий Помазаник-Цар и единствен син, Исус от Назарет)  -


относно която Бог ни е предупредил с доста подробности в Светите си Книги на Закона и Пророците и на Новото Божие Завещание. Скръб и страдание, каквато - както Бог казва - никога не е имало на земята и друга такава няма да има.

Божият народ - т.е. родените от Бога хора (чрез вярата в Божия син Исус) -
ще бъде тук, на земята по време на Голямата скръб.Веднага след края на Голямата скръб (когато слънцето и луната ще потъмнеят)

Божият Син ще се яви в небесата със слава да съживи в нетление светите Божии хора, които са умрели в предишните векове, и да измени в нетление останалите живи свети хора, и да ги вземе ("грабне") всички тях горе в небесата, за да бъдат и те там, където е Той.След голямата скръб ще започне Божият гняв - гневът на Агнето - върху онези, които Бог е оставил долу на земята след края на Голямата скърб.


[ Редактирано 24.02.21 13:31 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
covid-19,   голямата скръб,   коронавирус
    
22.02.21 13:10 Цитирай
изказвания: 4869

Ernest Dempsey, ernestdempsey.com, 21.02.2021
Green Passport: Israel Imposes Pharma Nazism
Зелен Паспорт: Израел Налага Фармацевтичен Наци(онали)зъм


"...Страната в Близкия Изток налага най-ужасяващите закони върху народа си под претекст, че това са мерки за безопасност против COVID 19.

Водейки света към сценарий на тоталитаризъм, Израел е първата страна, която изисква vacca-синация за онези, които искат да се върнат към "нормалния живот". Наричат това "програма Зелен паспорт" - като зеленият паспорт е документиране на това дали човек е vacca-синиран - който ще му позволи да участва в "нормалния живот", в противен случай оставаш насила в положение на блокада/обществено запрещение ...


Зелен Паспорт ще бъде изискван от човек, за да влезе на определени места и да участва в дадени дейности.
Само хората, които са били vacca-синирани или са се възстановили от "коронов вирус" ще имат право на такъв паспорт. ....

Вече е в сила - Израел отне свободата на придвижване на онези, които не са "имали COVID", но отказват да приемат vacca-сината. С други думи,  телесно и умствено здрави хора нямат право на нормален живот в съвременен Израел.


В предаването си, David Knight наскоро е прочел писмо Израел, в което се говори за смъртни случаи скоро след инжекция (с vacca-сина) "против COVID" и че медиите на Израел игнорират тези известия.
В писмото се казва, че хората се чувстват като в т.нар. "жертва всеизгаряне"/"holocaust"[произволно ново значение (без връзка с Бога и неговото Слово) на този преди използван от Бога израз, натрапено от иудеите покрай 2СВ] в собствената си страна.

Израел също е първата страна, която изисква vacca-синация "против COVID" за да може човек да пътува вътре в страната ...


Чрез наложената насила паспортна програма, Израел, като една ирония, наново стартира същия "националистичен"/"патриотичен" [казано в целен отрицателен смисъл] режим на действие, който [според официалната позиция на военните победители от 2СВ, оспорвана от много историци и изследователи (вкл. иудеи), преследвани, разорявани и вкарвани в затвора] е взел като жертви милиони предшественици от сегашното им население.

И не би било твърде силно предположение да се спекулира, че това (което става там в момента) ни дава възможност да надзърнем в това, какво се задава да дойде и в другите страни:

"Фармацевтичен Национализъм/Патриотизъм [казано в целен отрицателен смисъл]", който поставя на прицел онези, които откажат да се подчинят [и да примат да им сложат vacca-сината "против COVID"].  ..."


[ Редактирано 23.02.21 22:39 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
голямата скръб,   зелен паспорт,   израел
    
22.02.21 13:24 Цитирай
изказвания: 4869

Gilad Rosingerm, плътски израелец, коментира утежняващата се ситуация за хората в Израел, която се очаква да бъда наложена и навсякъде по света

bitchute.com, 19.02.2021
ISRAELI GREEN PASSPORT IS THE NEW YELLOW STAR!
Израелският Зелен паспорт е новата "жълта звезда"

https://www.bitchute.com/video/GR5z0nTF4HoU/

 
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
голямата скръб,   зелен паспорт,   израел
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF