Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

агент велев   божия син   виссарион-лъжехристът   вмъкнати текстове   йерархия   китове   оздравяване   поражения   пристрастен   съживяване на мъртвите  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Vacca-сината "против COVID-19"
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
17.01.21 00:09 Цитирай
изказвания: 4768

dna mrna live vaccine safety and the covid agenda, bitchute.com, 15.01.2021
23 Die in Norway After Receiving Pfizer COVID-19 Vaccine Since December 27: Officials
23 души в Норвегия са умрели, след като са им сложили vacca-сина "против Covid-19", започвайки от от 27.12.2020 (офиц. служители)

https://www.bitchute.com/video/8y8P5siymhVt/


nypost.com, 30.12.2020
Swiss nursing home resident reportedly dies after getting COVID-19 vaccine
Човек в швейцарски старчески дома умира, след като му слагат vacca-сина "против Covid-19"[ Редактирано 17.01.21 00:14 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
18.01.21 02:31 Цитирай
изказвания: 4768

zona98.com, 17.01.2021
Убиха го като животно! Сложиха на баща ми „Пфайзер“ и го заварихме с пяна в устата

"Ваксината срещу коронавирус „Пфайзер“ отне много човешки живота, въпреки твърденията, че е безопасна!"
...
55 души до момента са регистрираните американски граждани, станали жертва на ваксините срещу коронавирус. 96 души са с опасност за живота, а 24 са с намалена трудоспособност,
...
Брутална смърт в Колорадо заради ваксината срещу коронавирус
...
66-годишен мъж на име Айзък Джилиан е починал в страшни мъки след ваксинация с „Пфайзер“.
...
Брутална смърт заради ваксината срещу коронавирус в Колорадо
...
„Убиха го като животно, това не е човешко! Искам да съдя компанията, нo не мога, защото ме накараха да подиша декларация.“
...
Жертвите не са само от „Пфайзер“ и „Бионтех“, но и от „Модерна“. В момента се води разследване на някои от смъртните случаи.
...
„Никоя телевизия не пожела да излъчи, че жена ми умря заради ваксината „Пфайзер“
...
В момента лекарите по цял свят са опитни мишки по отношение на ваксинирането. … Наскоро в САЩ обявиха официално, че напълно здрав медик е починал две седмици след ваксинацията.
...
Соня Асеведо … Португалската медицинска сестра издъхна на 1 януари, само 2 дни след като си постави ваксината срещу коронавирус.
...
Днес бе съобщено за нова жертва на ваксината „Пфайзер“. 82-годишна жена в старчеси дом в Хърватия е починала след ваксинация срещу COVID-19
...
Нова трагедия след ваксината „Пфайзер“ ... Български емигрант в САЩ на име Димитър Димитров съобщава за трагична участ вследствие на ваксинация.
...
Наскоро медицинска сестра припадна минути след имунизацията си. Биха й COVID ваксина и след 17 минути припадна! … Целият случай е скандален и се прави всичко възможно да бъде потулен. Затова за него не се говори и пише по повечето медии.
...
„Взех 60 лв., за да ме пишат с коронавирус“  ... предположението на скептиците, че изкуствено се раздухва бройката, за да се взимат повече пари, е вярно …  Цели махали биват подкупвани, за да дадат одобрението си имената им да присъстват в списъците на заразените с коронавирус … „Към 500-600 лв. взехме общо цялата махала. Ще има да ядем и пием сега.“
...
това не е първият подобен случай …  „Предложиха ми 1800 лв., за да пишат майка ми жертва на COVID-19!“
...
Истински скандал се разрази в социалната мрежа. Там хора алармираха, че им е предложен подкуп, за да запишат техни близки като жертви на COVID-19
...
Плащат за жертви на Ковид-19 Фейсбук потребителката Гергана Димитрова разкрива, че продавачка в кварталния магазин й е споделила, че са предложили пари на братовчедка й, за да я запишат като починала от коронавирус.  Ето какво точно пише тя: …
...
Магдалена Попова пък разкрива, че бабата на снаха й е починала от болни бъбреци, а в болницата са я писали като жертва на Ковид-19. Ето какво пише тя: ...
...
Вече немалко медицински лица изказаха тезата, че PCR тестът не може да установи наличие на Ковид0-19 в организма. Други пък твърдят, че той е направен така, че в 90% от случаите да излиза положителен ... създателят му Кари Мълис, който почина преди година, е направил изобретението си, заради което взима Нобелова награда през 1993 г., за разпознаване на ХИВ. Той самият не е вярвал, че чрез него може да се улови коронавирус.
...
Италиански доктор: Предпочитам смърт пред ваксиниране срещу COVID-19


...


...


...
[ Редактирано 18.01.21 03:00 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
18.01.21 03:20 Цитирай
изказвания: 4768

tangentopolis, bitchute.com, 17.01.2021
SCIENCE of mRNA (DNA VECTOR ATTACK) 'VACCINES'
Научните подробности относно vacca-сините с Информационна РНК (с вмъкване на външен/нов генетичен материал в човешката ДНК)

https://www.bitchute.com/video/PBYmpTJttRqV/
[ Редактирано 18.01.21 03:30 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
19.01.21 10:56 Цитирай
изказвания: 4768

По-долу  доц. Атанас Мангъров предупреждава относно смъртоносната опасност от препарати (vacca-сини) с генетичен материал.

Въпреки, че вестникарските писачи за кой ли път са превърнали и опорочили темата, която той засяга, в евтино и долнопробно гео-политическо противопоставяне ("Русия против Запада"), вероятно - с цел привличане на рекламо-гледачи,

и въпреки, че д-р Мангъров (все още) по принцип е толерантен кам разни т.нар. vacca-сини, и вярва, че има "коронов вирус", въпреки, че никой не го е изолирал,

в основата на неговите изказванния стои именно предупреждението относно инжектирането на хората с препарати (vacca-сини) с генетичен материал.zona98.com, 18.01.2021
Атанас Мангъров: Спрете убийствата със западните боклуци и Русия ще ви спаси!

Мангъров: "тези западни ваксини са на базата на чужд генетичен код, който се вкарва в организма и не се знае как той ще бъде възприет. Някои го приемат, но други – не, затова има и починали, ще има и още, ако се продължи с тези ваксини."

"Ако искате непременно да се ваксинирате, най-добре изберете руския вариант. Не знам дали ще ви предпази от коронавирус, но поне няма да ви умори."

Още от Мангъров от преди 2-3 седмици:
    
trafficnews.bg, 21.12.2020
Доц. Мангъров пред TrafficNews: Сигурно Борис Джонсън е казал на вируса да си изработи нов щам

"- Доц. Мангъров, какво знаем за новия щам на COVID-19?  ...

- Нищо не знаем. PCR тестовете, които използваме рутинно, не могат да различат един от друг щам. Казва се, че този щам се разпространявал седем пъти по-бързо от стария, което е много удобно, защото по този начин може да се оправдае неефективността на всички тези мерки със затваряне и т.н. Мерките не действат не защото са неефективни и глупави, а защото имало нов щам, който се разпространявал седем пъти по-бързо от стария, но не давал по-тежко заболяване. И освен това този щам бил нов, обаче ваксината действала върху него.

В същото време противогрипната ваксина от миналата година не действа върху тазгодишния грипен щам, въпреки че той пак е H1N1, но е малко по-различен. При него миналогодишната ваксина не действа, но при този действа. Как го разбраха? Няма как да го разберат. Още не е направена ваксината, обаче ние вече сме наясно, че тя предпазва и от този щам.

... след 31 декември, когато изтича преходният период за Брекзит във Великобритания, щеше да има задръстване по пристанища, аерогари. Но сега никой няма да пътува ...  сигурно Борис Джонсън се е обадил на вируса да му каже да си изработи втори щам. И той се е отнесъл съчувствено към проблемите на Джонсън.

Просто няма как да разберем, че вие сте с един щам, а аз – с друг. Това, което се казва, си е живо оправдание, че локдаунът в Обединеното кралство, а също и в Германия, Франция и всички други страни не действа. Но той не действа, защото по този начин не може да се спре една въздушно-капкова инфекция. Обаче сега се казва, че мерките са неефективни не защото са тъпи, а защото имало нов щам. Просто взеха да се гъбаркат с нас. ...

...

- Според вас „живите” ваксини, каквато е руската например, по-безопасни ли са от тези на „Пфайзер” и „Модерна”?

- Да, те са една идея по-безопасни, защото са правени по технология, която вече е от десетина години и е изпитана. Проблемът при ваксината на „Пфайзер” не са алергичните реакции, това става при всяка ваксина, при всеки нов лекарствен продукт. Въпросът е, че тук се вкарва чужд генетичен код, тази информационна РНК, която кара вашите клетки да произвеждат един чужд белтък. И не е ясно доколко вашата имунна система няма да реагира на вашите клетки, които произвеждат този чужд белтък, като към чужди. Тоест, да се получи автоимунно заболяване.

И второто нещо, когато се вкара тази информационна РНК, която се възпроизвежда, при своето възпроизвеждане в нея могат да се получат грешки. Както се случва при всяко възпроизвеждане. И въпросът е доколко тези евентуално променени РНК могат да произвеждат не каквито трябва белтъци. Тоест, доколко има онкогенни свойства.

Боже би, най-вероятно ваксината няма да има тези неща. Може това да са ненужни опасения. Но това трябва да се докаже, което не става в рамките на 3-4 месеца. И когато едно такова нещо тръгне да се прави масово, както иска доц. Кунчев, ако случайно някоя от тези хипотези се окаже вярна, както се е случвало многократно в историята на ваксинологията, тогава кой ще бъде виновен? Доц. Кунчев? Няма да бъде виновен „Пфайзер”, защото него го освободиха от отговорност.
Ще бъде виновна може би държавата и този, който е разписал информирано съгласие.

... "

 

 


[ Редактирано 19.01.21 12:09 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF