Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

арц   астма   дерек принс   его   конкубинки   лазар   мизерни общежития   спасение за мъртвите   частично понасяне на греховете   чужди езици  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Започване на нова тема
    
29.11.20 09:31 Цитирай
изказвания: 2105

В 2015г. бях поканен от Найден, с когото се познавахме от нашата предишна църква "Прелом", София, в Германия, с обещание да ми помогне да намеря квартира и работа. 

 

 

След като пристигнахме и ни покани в тяхната къща, се оказа, че не само не може да ми помогне с работа и квартира, но не и планирал, нито пък може. За една седмица престой при него, бяхме (семейството ми) свидетели на ужасно непочтен живот, грехове, множество зли неща. 

Този човек не се свенеше да крещи като луд по децата и дори по жена ми за абсурдни неща, да ни манипулира, наскърбява, заплашва и в крайна сметка - да ни отнеме пари със заплаха. Когато го питах защо се държи така, той или продължаваше да крещи, или свиваше рамене: "Ами аз, брат, съм си такъв." На опитите ми да му покажа, че това не е пример, оставен ни от Исус и пратениците (апостолите), той свиваше рамене, или се развикваше и обвиняваше.

 

Дълго време нямах намерение да пиша по темата, но тъй като същата личност се вихри като администратор (включително използва името "Yeshua Ha Mashiach") на различни християнски сайтове във фейсбук, искам да предупредя хората да стоят далече от него и да не общуват с такива хора, чието спасение е под ГОЛЯМ ВЪПРОС. 

 

Събирахме се за молитва, на няколко пъти. Бях заплашвам, че видиш ли, съм имал демони и той ще ми ги изгони. "Ами добре де" - викам му - аз съм готов - "гони ги!", на което последва отговор с открита омраза и презрение. Жена му, отпървом се опитваше да го усмири, но накрая защитаваше напълно поведението му, за което сме били виновни ние и "демони, които сме докарали с нас". Без коментар. 

 

Накрая, виждайки, че нещата излизат извън релси (човека заплашваше пред нас сина си, че ще го пребие "като куче" и др. нечестиви неща), осланяйки се на Бога, ние намерихме квартира и напуснахме жилището на този човек. Бог се погрижи за нас по уникален начин, познати ни помогнаха с каквото могат (немски не знаехме, само английски) и след вече пет години е съвсем различно. 

 

Но стореното зло го описвам, та дано Найден си спомни заплахите, лъжите, злините, които ни стори, та да се покае и отвърне от лъжовните си пътища, лъжейки сам-себе си, че е "помазан хвалител", "пастор" и християнин и да води други в нечестиви пътища.  

 

Подробности от заблудата му, че може да живее като грешниците на този свят и после да се усмихне и да каже "Абе аз съм си такъв", оставям на Йешуа да преценява, да ми прости Господа, ако съм публикувал нещо нередно, но мисля, че е време да се чуе за Найден ясно, чисто, открито. " Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре
найден данчев
 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF