Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

втори световен съвет   гностицизъм   голямата скръб   господна вечеря   колосяни   любомир бозмаров   плоска земя   психология   сигурна комуникация   съпричастие  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Коронов вирус - изолиран т.нар. "вирус" или измама?
Към страница   <<      
Започване на нова тема
Анонимен
    
08.09.21 10:35 Цитирай
Гост
Не знам защо толкова много християни се нагълтаха с тази отрова на конспирации, плоски земи и подобни. Ако не се съвземете, вероятно антихрист ще ви заблуди и вас. Как да няма вирус, когато от него умират някакви огромни количества хора... Това че не изолиран, е чисто техничеки термин, а не че не съществува. Фактът е, че убива хора, и е факт, че има ваксини и хигиена, които помагат на много хора.

Лично за мене е различно, аз имам лично обещание от бога, което той стриктно спазва, понякога бих казал въпреки мене, да ме пази от този вирус, който убива и християни, както и невярващи. Така че не говоря за себе си, когато имам предвид, че ваксини и маски, и гел помагат.

Реално има толкова много зарази по света и толкова много от тях се използват от военните, че е смешно един вирус да се превръща в конспирация, а останалите не. Християните трябва да се събудят и да видят, че богът отказва да ги защитава от тази язва и да се запитат защо, а не да я отричат и да умират от нея.

Най-отгоре

Анонимен
    
08.09.21 10:43 Цитирай
Гост
(предишният пост е мой)

Аз познавах лично един от едни трима пастори отишли на конференция, които се заразили и умряли, заедно със жената на един от тримата. Бях там където единият от тях беше пастор и вярващите усилено си търсеха някой пастор " да ги води" и изобщо не се бяха замислили, ама изобщо. Въпреки това историята за тяхната смърт от някаква зараза е реална и в един смисъл аз съм свидетел на това, че поне един от тях не е сред живите.
После си говорих с една сестра "в Господа", която много разчиташе "на Господа" да я пази от вируса и се разболяха и тя и мъжа ѝ, но с божия помощ никой от тях не умря преди времето си. Как така казвате, че нямало било вирус?

Най-отгоре

    
08.09.21 11:58 Цитирай
изказвания: 5004

В тази тема не става дума за "отрова на конспирации, плоски земи и подобни" (както напр. и за "отрова на конспирации, кълбовидни земи и подобни" ),
а за фактологическа информация относно ситуацията, продължаваща вече  1,5 години и специфично - относно идентификацията на някакъв т.нар. "коронов вирус" (и съответните медицински/"научни" доказателства за това), за който официалните медицински институции официално обявиха, че не е изолиран, а властите официално казват, че нямат информация относно евентуално изолиране на някакъв т.нар. "коронов вирус".Анонимен:

Как да няма вирус, когато от него умират някакви огромни количества хора...


Европейските патолози, обявиха, че няма никакви медицински доказателства за това, че дори и един човек е умрял от някакъв т.нар. "коронов вирус" (който досега никой не е изолирал):

Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19
"Не знам защо толкова много християни се нагълтаха с тази отрова на конспирации, плоски земи и подобни" (или напр. и "отрова на конспирации, кълбовидни земи и подобни") -

например, че точно от някакъв т.нар. "коронов вирус" "умират някакви огромни количества хора"...


Хора могат да умират по най-различни причини -

напр. от "традиционните" болести (които съвсем не са изчезнали - както финансираната от Бил Гейтс & Компания, т.нар. "Световна Здравна Организация", твърди напр. относно ежегодния грип, от който и предишните години са умирали десетки и стотици хиляди хора, особено 2018).

или пък като напр. бъдат отровени по най-различни начини, което последните "научни достижения" са направили изключително лесно.
Има и награда от € 1500000 (EUR)  за всеки, който може да докаже съществуването на някакъв т.нар. "коронов вирус": https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/...
Също, за информация на всички: Проект Immanuel - разследване на т.нар. "п(Л)андемия", "Covid-19", "коронов вирус"


[ Редактирано 12.09.21 14:39 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF