Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

management engine   виновен за огненият ад   георги чернев   оповестяване на добрата вест   пастир   педофилия   превод на езици от духа   слуги   фалшификации   християни  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
"Великото Ново Начало" (т.е. "нов световен ред"?)
Към страница   <<      
Започване на нова тема
    
23.11.20 17:24 Цитирай
изказвания: 4699

д-р Rudolf Hänsel, globalresearch.ca, 22.11.2020
Germany: The “Dictatorship of Democracy” Secretly Transformed into an “Open Dictatorship”
Unity and Justice and Freedom: "The Song of the Germans" No Longer Applies to the Common People (англ.)

"Демократичната Диктатура" тайно превърната в "Открита Диктатура"
Обединеност и справедливост, и свобода: "Песента на германците" вече не важи за обикновените хора

"... Приемането на т.нар. "закон за предпазване от заболявания" е само един от многото примери за
фантазиите/желанието за всемогъщество на политиците
и увеличеното насилие (над хората),
постоянните промени на правилата и заплахите,
болното задържане под изолация на възрастни и техните деца,
ограничената свобода за придвижване,
психологичното порграмиране,
и накрая - системното унищожаване на чувешката psyche* (David Icke).
Предишната "тиха" диктатура на демокрацията беше тайно превърната в открита диктатура  ..."

____
* (без връзка със съдържанието на статията) букв. прен. на гр. дума "ψυχή" - "душа". Този измислен "психологически термин" често е използван от "медицински специалисти", които, доколокото разбирам, не вярват, че човек има душа в буквалния и конкретен смисъл, в който Бог е декларирал (вж. Разкр., 6.9).
Вероятно харесват да използват тази гръцка, неразбираема за повечето хора, дума, за да звучи всичко "по-научно" и, съответно, вярно... (понеже програмиращите ("образователните") институции са програмирали хората да вярват, че човешката "епистемиoлогична система" "наука" е гaрaнция за истина, и съoтветно щом нещо е "научно", то то със сигурност било вярно... )[ Редактирано 23.11.20 21:56 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
24.11.20 02:01 Цитирай
изказвания: 4699

(разкл. от: Короновият (нов пореден) вирус)

Една статия от март 2020, която не си е загубила давността...Peter Koenig, Global Research, 12.03.2020
The Coronavirus COVID-19 Pandemic: The Real Danger is “Agenda ID2020”
Короново-вирусната пандемия COVID-19: Истинската опасност е “План ID 2020”
"... Днес СЗО обяви за "пандемия" короново-вирус-ното заболяване COVID-19 – без да има и най-малка следа от пандемия. Пандемия би могло да бъде състояние, когато нивото на смъртни случаи спрямо случаи на заболели достигне повече от 12%.
...

Всичко това беше на дъските за чертаене и плануване доста години.  Окончателното решение да се започне СЕГА, е било взето през януари 2020 на Световния Икономически Фоурм във Давос - на много закрити врати, разбира се.
Семейство (Бил и Мелинда) Гейтс, GAVI (асоциация от фармацевти, рекламиращи vacca-сините),  Rockefellers, Rothschilds и т.н. - те всички са зад това решение, изпълнението на План ID2020.

...

следваща стъпка може да бъде ... "насилствена/принудителна vacca-сина" под полицейско или военно налюдение. Онези, които откажат, може да бъдат наказани (глоби и/или затвор, и насила vacca-синирани -  все едно).

Ако действително това стане ... хората наистина не знаят какъв "коктейл" (от вещества) ще бъде сложен (във vacca-сините) 
... 
възможно е бавно-убиващo вещество, което се задейства чак след години
или заболяване, което поразява следващото поколение,
или агент, който омаломощава мозъка,
или ген, който прави жените безплодни ...
всичко е възможно - винаги с цел пълен контрол върху населението и намаляване на населението.
След няколко години никой няма да знае откъде е дошло заболявнето (което е причинило гореописаните неща, м.б.).

...

Движим се към тоталитарна световна държава. Това е част от План ID 2020 ...

...

Намаляването на населението е сред целите на "елита" в Световния Икономически Форум, Rockefellers, Rothschilds, Morgans ...
Целта: По-малко хора (малък "елит")  могат да живеят по-дълго и по-добре при намалелите и ограничени ресурси ...


Това вече е било открито рекламирано вече през 1960-те и 70-те от Henry Kissinger, въшен. секр. в админстрацията на Никсън, инжинер-съучастник на виетнамската война и главният отговорен за полу-тайното бомбардиране на Камбоджа, геноцид върху милиони невъоръжени цивилни жители.
...
Днес той е говорител (така да се каже) на Rockefeller и тяхното “Общество Bilderberger”.
Две седмици след компютърната симулацияа в мед. център Johns Hopkins в Балтимор, Мериланд, който "произведе" (или казано по друг начин: симулира) 65 милиона смъртни случаи (!),
вирусът на COVID-19 се появи в Wuhan...Какъв е позорният план ID2020?

Това е съюз от обществени и частни партньори, вкл. агенции на ООН и граждански общества. Това е програма за електронен идентификационен номер (ID), която използва обща vacca-синация като платформа за цифрова идентичност
(т.е. информацията за хората се съхранява, обработва, използва и контролира чрез цифрови/комютърни носители и системи. А не чрез хартиени или пластмасови документи. м.б.).

Програмата използва съществуващите административни операции, свързани с регистрация на новородении и vacca-синирани, за да снабди новородените с преносима и постоянна биометрично-свързана цифрова идентичност
(т.е. описанието и съхранението на тази цифрова идентичност/личен профил, ще е свързана с тялото на човека - напр. ще е записана в имплантиран чип в ръката).

(по този начин контролът върху населението може да бъде тотален и лесен за упражняване)

...

Съюзът ID 2020 на тяхната среща на високо равнище през 2019,
под името "Издигане до Доброто Предизвикателство на Идентификацията", през септември 2019 в Ню Йорк,

са решили да започнат да налагат постепенно програмата си през 2020 - решение, потвърдено от Световния Икономически Форум през януари в Давос.


Програмата им за цифрова идентичност ще бъде тествана с правителството в Бангладеш.Съвпадение просто ли е, че програмата ID 2020 бива започната в началото на това, което СЗО нарича "пандемия"?

Или (всъщност) е    нужна    пандемия,
за да бъдат "започнати да бъдат налагани" множеството опустошителни програми от ID 2020?
...Какво се крие зад всичко това?

Тотални репресивни мерки с изкуствено предизвикана паника, до степен, където хората крещят:
"Помощ, дайте ни vacca-синации, изкарайте полицията и военните за нашата сигурност".

Или, в случай, че общественото отчаяние не стигне до там, тогава (най-малкото) би било лесно за властите в ЕС и ОАД("САЩ") да наложат блокада/запрещение по къщите от военно ниво за "опазване на здравето на хората".

Всъщност CDC (Център за Контрол на Заболяванията - Атланта, ОАД("САЩ")) вече са изработили жестоки диктаторски наредби при "аварйно здравно положение"

...


В момента може да се намираме само в началото на изпълннието на план ID 2020 - което включва,
насилническо vacca-синиране,
намаляване на населението
и тотален цифров контрол на всеки човек -

по пътя към Един Световен Ред и световна финансова хегемония,

в Пълен Спектър на Господство (Full Spectrum Dominance), както PNAC (План за Нов Век в Америка) им харесва да го наричат.  ..."

[ Редактирано 26.11.20 05:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
26.11.20 05:31 Цитирай
изказвания: 4699


Относно планираните бизнес-мерки "в отговор" на т.нар. "п(Л)андемия COVID-19"...

Peter Koenig, globalresearch.ca, 11.11.2020
The Post Covid World, The WEF’s Diabolical Project: “Resetting the Future of Work Agenda” – After “The Great Reset”. A Horrifying Future
Светът след COVID - Сатанинският проект на Световния Икономически Форум: "Планът за Ново начало на бъдещето на работенето" - След "Великото Ново Начало". Ужасяващо бъдеще.


Освен всичко друго, т.нар. "Велико Ново Начало" предвижда и "... схема със заеми, при която всички лични дългове на хората ще бъдат опростени - в замяна на предаване на цялата им частна собственост на някаква админстративна управа или агенция - възм. МВФ.

Така че не бихте притежавали нищо - и бихте били щастливи ..."
Stephen Lendman, globalresearch.ca, 25.11.2020
Beyond Orwell and Huxley: Brave New World Unfolding? Compulsory Vaccination, Digital Passports?
Надминавайки анти-утопиите на Orwell и Huxley: Появява се един "Прекрасен Нов Свят"? Насилствена vacca-синация, цифрови паспорти?Peter Koenig, globalresearch.ca, 17.03.2020
After the Lockdown: A Global Coronavirus Vaccination Program
След запрещението по домовете: Светова програма за vacca-синиране "против коронов вирус"Paul Craig Roberts, globalresearch.ca, 24.11.2020
COVID Is Not the Threat
Не "COVID" е заплахата
TonyDiGerolamo, bitchute.com, 26.11.2020
Hot Take: The Elites Laugh About COVID
На "елита" им е смешно относно "COVID"

"...правилата/ограниченията за COVID не са предназначени за тях..."

https://www.bitchute.com/video/PxbFwZ8MAkUa/


[ Редактирано 26.11.20 07:12 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
26.11.20 06:41 Цитирай
изказвания: 4699

Бивш служител в германския парламент с позиция на парламентарен съветник свиделства относно информация, която, в условията на короновата криза, съзнателно бива прикривана от хората.


Главна страница:
https://wie-soll-es-weitergehen.de/index.html# (нем. и англ.)


Писмено свидетелство (англ. прев.):
https://wie-soll-es-weitergehen.de/files/eng/How-should-it-continue-23-11-2020.pdf

Писмено свидетелство (нем. / ориг.):
https://wie-soll-es-weitergehen.de/files/Wie-soll-es-weitergehen-DIN-A4-small.pdfПо-долу съотв. видеота на youtube (които google / youtube засега не са ги изтрили).

Тук също и търсене на видеотата в bitchute, в случай, че google / youtube изтрият  видеотата от youtube:
https://www.bitchute.com/search/?query=sebastian%20friebel&kind=video
Muss man wissen, youtube.com, 31.10.2020
Sebastian Friebel meldet sich persönlich zu Wort... Ja, es gibt mich!
Sebastian Friebel се появява лично... Да, аз съм действителен!
https://www.youtube.com/watch?v=1TBoEF-Th8o


Muss man wissen, youtube.com, 31.10.2020
Sebastian Friebel: Wie soll es weitergehen - Kapitel 1 von 5 (нем.)
Sebastian Friebel: Как да се продължи нататък - 1/5
https://www.youtube.com/watch?v=J5lGD3lPtWcMuss man wissen, youtube.com, 31.10.2020
Sebastian Friebel: Wie soll es weitergehen - Kapitel 2 von 5 (нем.)
Sebastian Friebel: Как да се продължи нататък - 2/5
https://www.youtube.com/watch?v=ICMk-qh-TnI


Muss man wissen, youtube.com, 31.10.2020
Sebastian Friebel: Wie soll es weitergehen - Kapitel 3 von 5 (нем.)
Sebastian Friebel: Как да се продължи нататък - 3/5
https://www.youtube.com/watch?v=kXOTD6D_YG0


Muss man wissen, youtube.com, 31.10.2020
Sebastian Friebel: Wie soll es weitergehen - Kapitel 4 von 5 (нем.)
Sebastian Friebel: Как да се продължи нататък - 4/5
https://www.youtube.com/watch?v=swcG2MCoPmM

 

Muss man wissen, youtube.com, 01.11.2020
Sebastian Friebel: Wie soll es weitergehen - Kapitel 5 von 5 (нем.)
Sebastian Friebel: Как да се продължи нататък - 5/5
https://www.youtube.com/watch?v=dNsJD6sWvf0[ Редактирано 26.11.20 06:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF