Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

антихрист   иконобъхтия   ислямска държава   непокорните по времето на ное   ново завещение   норман финкелстайн   протестантство   псевдо-свидетели на йехова   роден преди всички векове   християнска философия  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
"Великото Ново Начало" / "Големият Рестарт" / Great Reset - т.е. "нов световен ред"?
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
12.02.21 01:14 Цитирай
изказвания: 4916

Погромът върху всеки глас, който говори някаква истина продължава...


Project Veritas e независима надзорнa институция, "...разследваща и изобличаваща корупция, нечестност, "договаряне със себе си" (когато властоимащи действат в своя полза и в ущърб на обществото), прахосване, измами, и други видове злосторничество в обществени и частни институции, с цел да се достигне общество с по-висока етика и прозрачност...."


Сега соц. мрежа twitter e изтрила профила на Project Vertias, след като от Project Vertias са разкрили някои от цензуриращите механизми на facebook.

rt.com, 11.02.2021
Liberal journos cheer as Twitter SUSPENDS Project Veritas account in wake of ‘Facebook freezes comments’ video
"Либерални" вестникарски работници се веселят докато twitter СПИРА профила на Project Veritas, като последствие на видето относно как "facebook замразява коментари/коментирането"По-долу видеото, където Project Veritas пита Guy Rosen (facebook) относно дефиницията на facebook относно т.нар. "език на омразата":

Veritas Visuals, bitchute.com, 10.02.2021
Facebook VP of Integrity Guy Rosen Refuses To Comment When Confronted By Veritas Senior Journalist
Зам. председател/president по "Почтеността", Guy Rosen, от facebook, отказва да коментира [относно дефиницията на facebook за "език на омразата"], когато пред него застава старши репортер на Project Veritas

https://www.bitchute.com/video/kxChkmpPFaI/


А тук,

Veritas Visuals, bitchute.com, 09.02.2021
Facebook Head of Global Affairs FLEES When PV Journalist Confronts Him Over Comments In Leaked Tap..
Директорът по Глобусните/Световните Работи на facebook, БЯГА, когато пред него застава репортер на Project Veritas с въпроси относно негови коментари в изтеклото видео [от вътрешна среща на facebook]

https://www.bitchute.com/video/OilEAOCbOWE/

Тук изтеклото видео от вътрешна среща във facebook:

Project Veritas, bitchute.com, 01.02.2021
FULL LENGTH INTERNAL FACEBOOK Q & A 01-21-21
Вътрешна среща с въпроси и отговори във facebook - 21.01.2021


https://www.bitchute.com/video/QhmbANSPNE8/
[ Редактирано 12.02.21 02:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
17.02.21 01:03 Цитирай
изказвания: 4916

Нов Световен Апартейд - ДЪРЖАВНА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА VACCA-СИНАЦИОННА ОСНОВА

Vacca-синационните пропуски
за допускане до пътуване, магазини, концерти и какво ли не са само въпрос на време...news.bg, 15.02.2021
И СЗО заговори за имунизационни паспорти


news.bg, 14.02.2021
Рааб: Британия обмисля ваксиниционни паспорти за влизане в търговски обекти


news.bg, 14.02.2021
Израел и Кипър договориха свободно пътуване за Covid ваксинираните туристи


rt.com, 16.01.2021
Take 2: Facebook once again shuts down Israeli anti-immunity passport group accused of sabotaging national vaccination
... facebook още веднъж сваля от платформата си израелска група противници на (т.нар.) "имуннизационни паспорти", обвинена в саботаж на националната vacca-синацияnews.bg, 17.02.2021
Бахрейн пуска дигитален ваксинационен паспорт за Covid-19rt.com, 16.01.2021
Israel announces Covid-19 lockdown easing for ‘vaccine passport’ holders
Израел обявява разхлабване на блокадата (само) за хората, които имат "vacca-синационен паспорт"


rt.com, 16.01.2021
Unvaccinated citizens’ names should be DISCLOSED, new proposal by Israeli PM suggests amid slowdown in immunization campaign
Имената на не-vacca-синираните граждани трябва да бъдат направени обществено достояние - гласи ново предложение от израелски парламентарен депутат, на фона на забавянето на "имунизационната" кампания
rt.com, 03.01.2021
Humans of the GREAT RESET: What the future MIGHT look like in 2021 – if the controlling elites have their way
Човеците от "Великото Ново Начало" / "Големият Рестарт":
Как е ВЪЗМОЖНО да изглежда бъдещето през 2021 - ако контролиращият "елит" наложи своето
[ Редактирано 18.02.21 02:02 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
18.02.21 03:50 Цитирай
изказвания: 4916

Превръщат неверието и отричането на Короновата религия и култ* в светски "грях",
даващ повод на властите да изпратят отряд за специални операци,
които да ти взривят входната врата...

________
* т.нар. "Covid-19" / "коронов вирус" (английски "български": "коронавирус", подобно на "свинягрип")Под видеото по-долу,

‼️SEK SPRENGT HAUSTÜRE VON ANGEBL. REICHSBÜRGER
Отряд за специални операции взривява входната врата на евентуален Гражданин на Германската Империя

е сложен следният текст:

-----

"... Да, правилно сте прочели - вратата е била взривена [ок. 4ч. сутринта] - защото имало ПОДОЗРЕНИЕ за притежание на оръжие, което се е оказало абсолютно погрешно. Взривяването е разпарчетило вратата и е превърнало фоайето, кухнята и хола в (останки от) бойно поле.
Живото-застрашаващи мерки (от страна на държавата)!

Thomas (32) е семеен, баща и живее с жена си (която е от Тайланд)
и с двете си деца
(момчета на 1 и на 4 годинки) в Meerbush
и никога в живота си не е вършил наказуемо престъпление.
Носът му е бил разбит и разкървен (от атакуващия държавен отряд)

... очаквало се е той да е въоръжен, опасен и отричащ-короновия-вирус (т.нар.) Гражданин на Германската Империя.

Според заповедта за претърсване, е трябвало да бъдат конфискувани "незаконни оръжия", "писма, свързани с преврат", и "медицински сертификати за освобождаване от носене на маска". Да, правилно прочетохте: Не ФАШИФИЦИРАНИ медицински сертификати, а просто всякакви.


ТУК (https://odysee.com/@FaktenFriedenFreiheit:5/Thomas-Hausdurchsuchung:0) на видео-платфомрата Odysee!


Мислете за това - мислете самостоятелно ..."

Fakten Frieden Freiheit, odysee.com, 17.02.2021
SEK SPRENGT HAUSTÜRE VON ANGEBL. REICHSBÜRGER

Отряд за специални операции взривява входната врата на евентуален Гражданин на Германската Империя

https://odysee.com/@FaktenFriedenFreiheit:5/Thomas-Hausdurchsuchung:0

bitchute.com, 17.02.2021
‼️SEK SPRENGT HAUSTÜRE VON ANGEBL. REICHSBÜRGER

Отряд за специални операции взривява входната врата на евентуален Гражданин на Германската Империя

https://www.bitchute.com/video/3vJch1UvD8zC/
 
[ Редактирано 18.02.21 15:42 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
18.02.21 20:46 Цитирай
изказвания: 4916

Сатанинската примка се затяга...

rt.com, 18.02.2021
Israel to bar unvaccinated people from some jobs, says health minister
Израел няма да допуска до някои работни позиции не-vacca-синирани хора, заявява здравният министър

...а който фалшифицирал vacca-сина, щял да го вкарва в затвора...

Министърът, Edelstein, разяснил още, че властта щяла да направи така, че ако някой откаже да го vacca-синират, тогава ще го задължат да му правят тест на всеки 48 часа.

Властта била конфискувала фалшиви удостверения за vacca-синация и съответените хора щели да бъдат вкарвани в затвора.

rt.com, 18.02.2021
Vatican says employees who refuse Covid-19 vaccine could lose their jobs
Ватиканът казва, че наемните работници (на Ватикана), които откажат vacca-сина "против Covid-19" може да загубят работата си

"...Ватиканът е направил (наредбата е влязла в сила) vacca-синацията "против Covid-19" задължителна за своите наемни работници, с предупреждението, че онези, които откажат инжекцията, би могло да се изправят пред освобождаване от работа. ..."


Междувременно хората, контролиращи обществото,

продължават да отнемат животи чрез vacca-сините "против covid":
thecovidblog.com, 12.02.2021
Sara Stickles: 28-year-old has brain aneurysm, dead five days after second Pfizer mRNA shot

Sara Stickles [Beloit, Wisconsin, ОАД("САЩ")]: 28г., с мозъчен аневризъм -

мъртва 5 дни след втора иРНК инжекция от Pfizer


"...Г-жа Stickles, 28, оставя след себе си малък син сирак. Както излежда, тя наскоро е започнала работа в болница "SwedishAmerican Hospital" ... (по свое решение, тя) е донор на органите си, така че лекарите ще поддържат тялото и́ изкуствено живо, докато дойде време да бъдат взети тези органи (за трансплантация на други хора). ... Семейството и́ е направило страница на GoFundMe.com, за да си помогнат за разходите по погребението и́... " (там надолу могат да се прочетат прощаващи се коментари от близки хора)


[ Редактирано 19.02.21 01:10 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
20.02.21 00:26 Цитирай
изказвания: 4916

Тираничният натиск върху населението продължава...


rt.com, 19.02.2021
Pandemic will be with us until EVERYONE on earth given Covid-19 vaccine, says Merkel after G7 summit
Пандемията ще бъде с нас докато на ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК на земята не му бъде сложена vacca-сина "против Covid-19", заяви Меркел след срещата на Г7
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
20.02.21 03:00 Цитирай
изказвания: 4916

Алармиращ призив към правителства и граждани на много страни по света,

съставен и изпратен от група от повече от 1500 професионални медицински кадри за събуждане от измамата "COVID-19"...United Health Professionals, globalresearch.ca, 18.02.2021
International Alert Message about COVID-19. United Health Professionals
The lockdown « a global scientific fraud of unprecedented proportions »

Спешно международно послание относно COVID-19. Обединени Професионалисти по Здравеопазването
Блокадата на населението: "Световна "научна" измама в нечувани мащаби"

...
1-Read the international alert message of more than 1,500 health professionals from different countries in : Europe, Africa, America, Asia and Oceania, addressed to governments & citizens of the whole world :

English :
https://drive.google.com/file/d/1hghf8Bh3AIUi5HxrnPA8FZeQqo77e_xN/view?usp=sharing
...
Other languages :
Upload the PDF file then translate it by using : https://translate.google.com​
...


United Health Professionals, youtube.com, 16.01.2021
ALERT 5 : an international campaign
https://www.youtube.com/watch?v=nMo3_xKK1hEд-р Paul Craig Roberts, globalresearch.ca, 19.02.2021
The Covid Deception Serves An Undeclared Agenda
Измамата "Covid" обслужва някакъв необявен план[ Редактирано 21.02.21 19:16 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
21.02.21 19:14 Цитирай
изказвания: 4916


Иван Стаменов, otizvora.com, 08.11.2020
Всичко, което се прави тази година и ще се прави в бъдеще, е напълно логично
Вместо послеслов: Биографични данни за БайдърманСпоменатата книга на Biderman (англ.) може да се потърси в Интернет:
"The Manipulation of Human Behavior" Albert D. BidermanКопирам част от един от коментарите там:
_________________

 “The general public, however intelligent, are struck only by that which it takes little trouble to understand. They have been told that the interior of the body is something more or less like the contents of a vessel filled with wine, and that this interior is not injured – that we do not become ill, except when germs, originally created morbid, penetrate into it from without, and then become microbes. The public do not know whether this is true; they do not even know what a microbe is, but they take it on the word of the master; they believe it because it is simple and easy to understand; they believe and they repeat that the microbe makes us ill without inquiring further, because they have not the leisure – nor, perhaps, the capacity – to probe to the depths that which they are asked to believe.
Antoine Bechamp (1816-1908), preface to  „La Théorie du Microzyma“


Широката общественост, колкото и да е умна, се впечатлява само от това, което лесноразбираемо. Казано им е, че вътрешността на тялото повече или по-малко наподобява съд, пълнен с вино, и че този съд е здрав – и че ние не се разаболяваме по друг начин, освен когато бацилите, първоначално["поначало"] създадени като смъртоносни, не проникнат в този съд отвън, и така се превърнат в микроби.

Хората не знаят дали това е вярно; те дори не знаят какво е  това микроб, но приемат думата на господаря;

вярват й, защото е проста и лесна за разбиране;

вярват и повтарят, че микробите ни разболяват, без да проучват допълнително, тъй като нямат нито свободното време – а, може би, и интелектуалния капацитет – да изследват в дълбочина това, в което биват подканени да вярват.


 Антоан Бешамп (1816-1908), предговор към „Теория на микрозимите“
[ Редактирано 24.02.21 00:31 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
22.02.21 12:29 Цитирай
изказвания: 4916

ernestdempsey.com, 21.02.2021
Green Passport: Israel Imposes Pharma Nazism
Зелен Паспорт: Израел Налага Фармацевтичен Наци(онали)зъм


"...Страната в Близкия Изток налага най-ужасяващите закони върху народа си под претекст, че това са мерки за безопасност против COVID 19.

Водейки света към сценарий на тоталитаризъм, Израел е първата страна, която изисква vacca-синация за онези, които искат да се върнат към "нормалния живот". Наричат това "програма Зелен паспорт" - като зеленият паспорт е документиране на това дали човек е vacca-синиран - който ще му позволи да участва в "нормалния живот", в противен случай оставаш насила в положение на блокада/обществено запрещение ...


Зелен Паспорт ще бъде изискван от човек, за да влезе на определени места и да участва в дадени дейности.
Само хората, които са били vacca-синирани или са се възстановили от "коронов вирус" ще имат право на такъв паспорт. ....

Вече е в сила - Израел отне свободата на придвижване на онези, които не са "имали COVID", но отказват да приемат vacca-сината. С други думи,  телесно и умствено здрави хора нямат право на нормален живот в съвременен Израел.


В предаването си, David Knight наскоро е прочел писмо Израел, в което се говори за смъртни случаи скоро след инжекция (с vacca-сина) "против COVID" и че медиите на Израел игнорират тези известия.
В писмото се казва, че хората се чувстват като в т.нар. "жертва всеизгаряне"/"holocaust"[произволно ново значение (без връзка с Бога и неговото Слово) на този преди използван от Бога израз, натрапено от иудеите покрай 2СВ] в собствената си страна.

Израел също е първата страна, която изисква vacca-синация "против COVID" за да може човек да пътува вътре в страната ...


Чрез наложената насила паспортна програма, Израел, като една ирония, наново стартира същия "националистичен"/"патриотичен" [казано в целен отрицателен смисъл] режим на действие, който [според официалната позиция на военните победители от 2СВ, оспорвана от много историци и изследователи (вкл. иудеи), преследвани разорявани и вкарвани в затвора] е взел като жертви милиони предшественици от сегашното им население.

И не би било твърде силно предположение да се спекулира, че това (което става там в момента) ни дава възможност да надзърнем в това, какво се задава да дойде и в другите страни:
"Фармацевтичен Национализъм/Патриотизъм", който поставя на прицел онези, които откажат да се подчинят [и да примат да им сложат vacca-сината "против COVID"].адм.бел.
разкл. в: Голямата скръб - техническа подготовка
[ Редактирано 22.02.21 12:45 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
23.02.21 02:13 Цитирай
изказвания: 4916

Адв. Reiner Fuellmich е завел колективно съдебно дело, посочвайки екипа на Давос в измамната схема, нар. "пандемия".


LintBint,  ukcolumn.org, 21.02.2021
Reiner Fuellmich With Other German Lawyers Class Action
Reiner Fuellmich с други германски адвокати: Колективно дело


WakingtheFuture, bitchute.com, 23.02.2021
Nuremberg Tribunal Calls Out The Elite Responsible For The Covid Scamdemic
Нюрмбергски съд призовава "елитите" отговорни за измамната схема, нар. "пандемия", Covid

https://www.bitchute.com/video/sIjSjv2qoqe4/


mycomusician, bitchute.com, 15.02.2021
Crimes Against Humanity - Doctor Reiner Fuellmich
Престъпления против човечеството - доктор Reiner Fuellmich

https://www.bitchute.com/video/irdU3Z0Xxjte/

[ Редактирано 23.02.21 02:18 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
24.02.21 05:14 Цитирай
изказвания: 4916

Малко по малко, както ги учи прозорецът на Овертон (прозорец към огнения пъкъл),
властите затягат примката около живота на хората.

Току що наложеният от човешките власти на Гърция т.нар. "дигитален ваксинационен сертификат" "не бил за дискриминация",  а "за да преминете лесно границата"...Когато въз основа на един лъжлив тест (PCR) третираш различно (англ.: "дискриминираш") хора, които са здрави и нямат болестни симптоми (и им съсипваш живота - подобно на ситуацията в Южина Африка преди)

тогава това се нарича имeнно: дискриминация (на лъже-тестова основа).

Дори от СЗО - от срам ли, от страх от съд ли - бяха принудени да си признаят тази очевидна истина, че хора без болестни симптоми не трябвало било да се обявяват за болни... /да, някой официално каза най-сетне: Царят е гол!/
news.bg, 24.02.2021
Гърция въведе дигитален ваксинационен сертификат, от първите в ЕС
epicenter.bg, 24.02.2021
Галисия (Испания) направи ваксината задължителна, при отказ - глоби до 60 000 евро
Гражданите на испанската провинция са против мярката, дори я наричат „диктаторска”[ Редактирано 24.02.21 11:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF