Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

1000-годишно царство   believer   апостолско-пророческото движение   десятъкът   кръстоносни походи   педераст   покорен без оглед на чувствата   седемкратно служение   след това   структура на божията общност  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Изборите в ОАД("САЩ") 2020
Към страница       >>  
Започване на нова тема
    

08.11.20 13:44 Цитирай
изказвания: 4773

(разкл. от: т.н. нов световен ред (НСР))

„Не хората, които подават изборни гласове, е това, което "се брои" (което е от значение),
а - хората, които броят гласовете.“

Иосиф Виссарионович СталинНа фона на противопоставянията в ОАД("САЩ"), във връзка с т.нар. "избори" там, в Интернет се появи свидетелство на бивш високопоставен генерал от американската армия, генерал-лейтенант Thomas McInerney (35 год. във военно-въздушните сили (ВВС) на ОАД("САЩ"), достигнал до 3-та позиция в командната йерархията на ВВС),


относно изборни злоупотреби чрез компютърните системи Hammer и Scorecard ,

с които могат тайно да се следят текущите изборни резултати

и също изборните резултати тайно да бъдат изкуствено променяни (от тези които ги контролират) при пренасяне на изборните цифри от местни изборни станции към централния държавен център за данни,

като по този начин, онази група хора, която контролира тези системи, може да направи така,
че т.нар. "избори" лесно да бъдат "спечелени" от когото те искат.
wentworthreport.com, 02.11.2020
Lt. Gen. Tom McInerney exposes ‘Scorecard,’ the Democrats’ voter fraud superweapon
Генерал-лейтенант Thomas McInerney разкрива пред обществеността "Scorecard" - супер-оръжието на демократите за измама/манипулиране на изборните гласовеwentworthreport.com, 04.11.2020
‘Hammer’ and ‘Scorecard’: Lt. Gen. McInerney explains the election hack by Democrats
"Hammer" and "Scorecard": Ген.-лейт. Thomas McInerney разяснява изборната измама на демократите, извършена чрез компютърна манипулация
hottyson, bitchute.com, 06.11.2020
Lieutenant General Thomas Mcinerney blowing a whistle CIA software Hammer Scorecard rigged election
Генерал-лейтенант Thomas Mcinerney алармира обществеността. Изборите са фалшифицирани чрез Hammer и Scorecard - компютърно-програмни системи от ЦРУ
https://www.bitchute.com/video/3KILO9MDaNtA/


Тук обобщение на малка част от началото на свидетелството на Ген.-лейт. Thomas Mcinerney:

Компютърната програмна система за масово наблюдение "Hammer" (много, много интелигентна и способна, по думите му), е разработвана и използвана от амер. агенции за нац. сигурност за масово проследяване на дейността на мохамедани-джихадисти след 11.09.2001.

Но след това са започнали да използват системата Hammer и в "...бизнеса с изборите..." (!),
напр. като (тайно от собственика на телефона) я интегрират в т.нар. "умни"-телефони (smart phones - напр. Samasung Galaxy, Apple iPhone и т.н.)
и е била използвана от амер. вътр. разузнаване за тайно проследяване на избирателната дейност в други, чужди държави (т.е. не в ОАД("САЩ")).


След това Hammer е била възприета и от амер. външно разузнаване (ЦРУ), което започнало да я е използво тайно да наблюдава и следи (избирателната дейност? на) американски граждани, което според генерала, е незаконно ("..ЦРУ няма право да следи граждани на ОАД("САЩ")..").


След това състемата Hammer е иззета от ЦРУ, когато администрацията на пр. Б. Обама напуска властта,
но тя всъщност продължава да рабоати и продължават да я използват.

... (при възможност ще допълня обобщението)
адм.бел.
разкл. в: "Великото Ново Начало" (т.е. "нов световен ред"?)


[ Редактирано 18.11.20 05:58 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
10.11.20 08:27 Цитирай
изказвания: 4773


nytimes.com, 09.11.2020
Barr Hands Prosecutors the Authority to Investigate Voter Fraud Claims
Bill Barr (главен прокурор на ОАД("САЩ")) възлага на прокурорите да разследват исковете относно изборни измами


В резултат на възложеното разследване, Richard Pilger, нац. прокурор по престъпления, свързани с изборни измами, е подал оставка, като знак на несъгласие.
Donald Monaco, globalresearch.ca, 02.11.2020
The U.S. Presidential Election: A “Criminal” Versus a “Con Artist” (англ.)
Изборите за president в ОАД("САЩ"): "Престъпник" срещу "Мошеник"


[ Редактирано 18.11.20 06:02 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
12.11.20 02:13 Цитирай
изказвания: 4773

Проблемите около изборните резултати в ОАД("САЩ") продължават. Бащата на Angelina Jolie - артистът Jon Voight (поддръжник на Тръмп) - с драматично обръщение към американците.

Free Speech Warrior, bitchute.com, 11.11.2020
Jon Voight 'Fight now for Trump's victory because we all know this ballot count is corruption...'
Jon Voight: "Борете се сега за победата на Тръмп, защото всички знаем, че преброяването на изборните гласове е корумпирано"
https://www.bitchute.com/video/nBIg0sYZxAsM/

[ Редактирано 12.11.20 02:49 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
13.11.20 23:48 Цитирай
изказвания: 4773

Ситуацията с оспорваните изборни резултати и подадените законни бюлетини в ОАД("САЩ") продължава. Водят се съответни съдебни дела на различни места там и все още не е ясно кой от двамата кандидати ще бъде потвърден от легитимните за това съдебни органи* на ОАД("САЩ") за "победител" в изборите.

_________________
* а не от разни новинарски агенции, които, както иглежда, дават вид, че те са тези, които имат последната дума относно кой щял бил да "победи", и набързо обявиха "крайните" резултати, последвани от серия политици, поздрвяващи "новинарския" победител, непотвърден официално от съответните държавни органиNext News Network, bitchute.com, 11.11.2020
BUCKLE UP! Just Before Recount Announced Georgia Election Official DROPS BOMB on Creepy Joe

https://www.bitchute.com/video/0myCoVCjSVY/Next News Network, bitchute.com, 13.11.2020
Rand Paul Questions Election Results with One MIND BLOWING Tweet

https://www.bitchute.com/video/ILZLMm0OtTc/


[ Редактирано 13.11.20 23:59 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
16.11.20 02:41 Цитирай
изказвания: 4773

Сагата с оспорваните изборни резултати в ОАД("САЩ") продължава.

След като се появиха новини с твърдения, че Тръмп казал, че Байдън бил победил, Тръмп явно е решил да разсее неяснотата относно тази тема, пускайки поредното си съобщение в twitter:


realDonaldTrump, twitter.com, 15.11.2020
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1327979630477922304?s=20
"Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
10h
He only won in the eyes of the FAKE NEWS MEDIA. I concede NOTHING! We have a long way to go. This was a RIGGED ELECTION!"
"Той е победил единствено в очите на МЕДИИТЕ НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ. Не съм "признавал" НИЩО  ...  Това бяха ФАЛШИФИЦИРАНИ / НАГЛАСЕНИ ИЗБОРИ!"
[ Редактирано 16.11.20 02:47 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
16.11.20 11:28 Цитирай
изказвания: 4773

Интересни и важни факти относно организацията на цифровото гласуване на изборите в ОАД("САЩ") - според изнесената информация от интервюто с Russ Ramsland, мерките за сигурност, предпазващи гласуването от фалшификации, са били крайно недостатъчни.

Russ Ramsland, of Allied Security Operations Group, joins me to talk Election Fraud | ACWT
Russ Ramsland от фирмата Allied Security Operations Group (Група Съюзени Операции по Сигурността) е при мен за разговор относно тамата Изборни измами | ACWT

вж. мин 1:25
https://www.bitchute.com/video/iY6focXBwy7d/
[ Редактирано 16.11.20 11:34 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
16.11.20 15:26 Цитирай
изказвания: 4773

Тук видео от New Yorк Times, 2018, което изплува в социалните мрежи, покрай оспорваните изборни резултати в ОАД("САЩ"),

показва плачевното състояние на машините за гласуване, по отношение на сигурността.


На видеото се показва как лесно могат да бъдат манипулирани машините,
така че накрая да се получи какъвто "изборен резултат" пожелаете.

В случая в теста се извършват две паралелни гласувания - чрез хартиени бюлетини и чрез (манипулирани и контролирани чрез комп. "вирус") машини за гласуване.
Неизненадващо, резултатите от двете са драматично различни...

Естествено, изборни злоупотреби и манипулации могат да се правят и с хартиени бюлетини, но е доста по-трудно (изключвам т.нар. "гласуване по пощата", което явно също е лесно за манипулиране и злоупотреби).
Тук е видеото:

nytimes.com, 05.04.2018
I Hacked an Election. ...
https://www.nytimes.com/video/opinion/100000005790489/i-hacked-an-election-so-can-the-russians.html

А тук са хванали "на живо" (по телевизията) как гласове от кандидат на едната партия биват отнети и прехвърлени на другата партия, като гласовете на първата биват съответно намалени (!)

bitchute.com, 08.11.2020
SMOKING GUN: ELECTRONIC VOTE FRAUD CAUGHT LIVE ON CNN! #TheHammer #Scorecard
... измама при електронно гласуване, хваната на живо по CNN!
https://www.bitchute.com/video/cj62HxI3wILl/От всичко това се разбира, че обществеността няма как да знае кой кандидат-president действително е спечелил изборите в ОАД("САЩ") 2020. Понеже очевидно няма никакво основание да се вярва, че размахваните по медиите "изборни разултати" имат нещо общо с това, кой човек за кого действително е гласувал.


Очевидно изборните резултати съвсем не е задължително да зависят от гласоподавателите, а зависят най-вече от онези, които контролират машините за гласуване.

А като добавим коментираните злоупотреби и манипулации с бюлетини, изпратени по пощата
,

цялото това тъй наречено "гласуване за president (или за нещо друго такова)" придобива типични черти на хитро скроена илюзия,

която, независимо как бива наречена (напр. "власт на народа"/от гр. "демокрация"/ или пък "социализъм", "капитализъм", XYZ-"изъм"), си остава все пак само една, именно, илюзия, че "народът" избирал нещо в политическо отношение, или че "народът" бил имал някаква "власт".


[ Редактирано 16.11.20 23:32 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
16.11.20 23:54 Цитирай
изказвания: 4773

За съжаление противпоставянето на ОАД("САЩ") приема все по мрачни очертания. Тук хора от движенията "antifa" и "BLM" (black lives matter) пребиват поддръжници на Тръмп.

bitchute.com, 15.11.2020
THE MADNESS CONTINUES IN AMERICA - Antifa BLM beating up Trump supporters in Million MAGA March
https://www.bitchute.com/video/fWZUWq4eoE9D/
Още информация за това:
https://twitter.com/MrAndyNgo[ Редактирано 17.11.20 00:09 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
21.11.20 06:23 Цитирай
изказвания: 4773

Stephen Lendman, globalresearch.ca, 20.11.2020
The Great US Election 2020: Political “Grand Theft” Exposed. Evidence of Fraud Abounds
"Великите избори в ОАД("САЩ") 2020: Политическата "Грандиозна Кражба" разобличена. Доказателствата за [изборни] измами изобилстват."


rsbnetwork.com, 20.11.2020
LIVE: Trump Campaign Legal Team Holds Press Conference in DC 11/19/20
"Видео: Правният екип на кампанията на Тръмп е домакин на среща с пресата във Вашингтон" [относно изборните измами]Относно колко лесно могат да бъдат фалшифицирани изборите чрез обсъждания прилаган процес на работа, гласуване с машините на Dominion и съответното преброяване:
https://twitter.com/i/status/1330368448552169474

[ Редактирано 22.11.20 13:48 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
26.11.20 02:40 Цитирай
изказвания: 4773

Противопоставянето относно крайните изборни резултати продължава.

Въпреки появилите се новини по големите медии, че Пенсилвания е потвърдила официално, че Байдън има повече законни гласове там, изглежда, че потвърждението е било отменено от съдията на Пенсилвания.https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1331749845351198721?s=20
----------------------------------
Donald J. Trump @realDonaldTrump · 26m

Big news!


Quote Tweet
The Washington Times @WashTimes · 6h
Pennsylvania state judge sides with GOP, halting election certification https://bit.ly/39dVAkehttps://twitter.com/realDonaldTrump/status/1331750037777510404?s=20
------------------------------------------------
Donald J. Trump @realDonaldTrump · 28m

Corrupt Election!


Quote Tweet
David Kaplan @DKaplanWTAE · 7h
JUST IN:

Commonwealth court orders a Friday hearing on the Mike Kelly/Sean Parnell lawsuit asking to throw away all mail-in ballots.
Also says to pause all activity as it relates to certification.
Unclear what this means, since PA election has formally been certified.

#WTAE


[ Редактирано 26.11.20 04:36 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF