Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

2:8-15   youtube   еф. 4:11   молби   отравяне   поради какво бащата изпрати сина си   спасително покаяние   тобит   църквиянство   шведска църква  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Царят на Католическото царство: Хомосексуалистите са Божии деца
Започване на нова тема
    

22.10.20 19:12 Цитирай
изказвания: 4699

(разкл. от: т.н. нов световен ред (НСР))

Царят на католическото царство, Jorge Mario Bergoglio*, т.нар. "папа Франциск" с ново изявление, отхвърлящо Божията праведност, святост и воля, изразени по много начини от Бога:
________
* Jorge Mario Bergoglio, т.нар. "папа Франциск", според доста източници в мрежата, е разследван и обвиняван в прикиване на педофилия и сексуално насилие срещу деца, отвличане и търговия с деца, изнасиливане, убийство, подобно на предшественика си:
https://mainerepublicemailreport.com/2018/06/10/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-and-murder/
https://fightingmonarch.com/2019/04/14/bergoglio-pope-francis-is-the-antichrist/
https://catholicchurchabusebynunsandpriests.blogspot.com/2013/09/pope-francis-jorge-mario-bergoglio.htmlrt.com, 21.10.2020
Pope Francis backs same-sex civil unions in major shift on Catholic Church’s stance
Папа Франциск подкрепя хомосексуални граждански съюзи (бракове) - генерална промяна на позицията на "Католическа Църква"

"... “Хомосексуалните хора имат право да бъдат заедно в семейство", заявява главата на "Католическа Църква" в нов документален филм "Франческо"
... 
Те са Божии деца и имат право на семейство. "

Коментарите на pontifex-maximus във филма, режисиран от родения в Русия иудеин Evgeny Afineevsky, го отличават съществено oт неговите предшественици.
...

папа Фанциск е бил обявен за "Личност на годината" от списанието на Лесбийско-Педерастко-Бискесуално-и-Травеститско-то списание "Advocate" през 2013 - годината на възкачването му на престола ..."

[ Редактирано 03.11.20 15:27 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
03.11.20 15:41 Цитирай
изказвания: 4699

Ватикан заявява, че режисьорът на филма е извадил от контекст коментарите на "папа Франциск"


foxnews.com, 02.11.2020
Vatican breaks silence on Pope Francis' gay civil union remarks
Ватикан нарушава мълчанието относно забележките на "папа Франциск" за "хомосексуалните граждански съюзи"rt.com, 02.11.2020
Vatican walks back Pope’s comments on civil unions
Ватикан оттегля коментарите на "папа"-та относно граждаските съюзи


[ Редактирано 03.11.20 15:42 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF