Още по темата
Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

1000-годишно царство   vacca   ад   въплъщение   държавна тирания   калерги   краватизация   невъзможност за промяна на мисленето   старейшиниа   стефан георгиев гайдарски  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Кабалът: Кръвопийците на наркотик от измъчвани и убивани деца
Започване на нова тема
    

03.10.20 09:56 Цитирай
изказвания: 5004

(разкл. от: т.н. нов световен ред (НСР))

Тук попаднах на един документален филм (вж по-долу вграденото видео "The Fall Of The Cabal...") от тази година, в който са изложени доста документирани факти, които, според филма, сочат към това,

че висши политически кръгове (вкл. "президенти") и контролиращи задкулисни сили в различни държави участват в голяма зловеща педофилска сатанинска наркоманска канибалска мрежа,

в която, като част от сатанински жертвен ритуал,

поголовно са измъчвани, изнасилвани и убивани деца, вкл. и бебета,

след това кръвта им бива изпивана и плътта им бива изяждана от убийците им.

 

Също, според информацията от видеото и подобни видеота, кръвта на жестоко измъчвани деца преди да умрат съдържа adrenochromе, който бил най-високо ценен наркотик, наричан "еликсир на живота", и популярен напр. сред холивудските "знаменитости" (вж по-долу видеото "Adrenechrome Extraction from children").

 

Според статистиката, цитирана тук, около 800000 деца "изчезват" всяка година само в ОАД("САЩ"), т.е. около 2000 на ден.
вж и това: https://www.youtube.com/watch?v=3_Acg-4v0Ys Hundreds of Missing Children Sacrificed Every Year by The Elite, 2017
(Заб.: В случая е важно колко от тези деца биват намерени живи и здрави - понеже намират доста от тях - и най-вече колко остават "изчезнали". За момента нямам такава статистика.)
Но горната тежка тема е само една част от темите разгледани във филма.
Има и други, по които авторката не борави толкова с документирани факти, а по-скоро с готови популярни грижливо поддържани стереотипи, напр. теми, свързани с 2-та Св. война,
което поражда съмнения относно истинските цели на авторката (или достатъчна информираност), иначе демонстрираща информираност по много други теми.

Покрай положителните коментари под видеото, критичните са също доста полезни.
По-долу (над самото вградено видео) има и директна връзка към видеото и коментарите на страницата на bitchute.com.ВАЖНО:
Бих казал че, изнесените документирани факти по горната тема са важни да се знаят и като цяло заключенията на авторката, Janet Ossebaard, на мен ми изглеждат логични и адекватни.


Въпреки това, когато към края на филма тя казва, че иска да даде и "надежда" на хората, тогава тя

- полагайки надеждата си в мистериозната личност "Q"  (за която между другото вече и пропагандата/мас-медиите вече започна да говори) и в Тръмп, и също в хората около него, които според нея се борят за това, което и тя одобрява -та тя обрисува едно скорошно светло бъдеще, нов свят, нова епоха на мир и безопасност,
което ще дойде в резултат на действията на Тръмп и евентуално и на следващ подобен president на ОАД("САЩ").Но (тя говори за това скорошно "светло бъдеще") зловещо без да спомене нищо, за това, което Божият Син, Господарят Исус, надълго и нашироко ни е разкрил, че скоро ще се случи в края на сегашната епоха.
Т.е. без нито дума за това, че скоро Бог

- с ясната Божия цел, хората, отхвърлящи истинския Божий син и помазаник-цар Исус от Назарет, да бъдат докрай измамени и да бъдат осъдени и погубени на Божия съд -

ще се отдръне от пътя на сатанинския цар, враг на истинския Божий помазаник-цар

и тогава, с Божие позволение, този сатанински световен цар, лъже-помазаник-цар, ще се изяви и ще се възцари над целия свят, и ще измами с лъжливи чудеса и знамения целия свят да го последва (всички, чиито имена не са в Книгата на живота [, която е на] на Агнето),
и, вършейки огромен грях пред Бога, да се покланят на сатанинския цар и на сатаната със заплаха от смърт ако откажат,


и тогава на земята всъщност ще има СТРАДАНИЕ, каквото не е имало и няма да има.


ТОВА Е, КОЕТО ВСЪЩНОСТ ЩЕ СЕ СЛУЧИ СКОРО.

(В този смисъл не бих се учудил ако противниците му всъщност убият скоро Тръмп - чух, че в момента бил в болница заради COVID-19, което предполагам би било удобен момент за тях.)
В края на това време на голяма скръб, което Бог ще съкрати заради избраните си от всички народи,
слънцето ще потъмнее и луната няма да даде светлината си и звездите ще падат на земята,
и тогава Божият син и помазаник-цар ще се яви в облаците в небето, ще съживи в нетление Божиите умрели хора, ще промени в нетление живите Божии хора, и ще ги вземе всички тях горе при Божия престол.

Останалите хора, врагове на Божия син и помазаник-цар, ще бъдат оставени на земята, за да преживеят страшния Божий гняв, който тогава, след края на голямат скръб, ще се излее върху земята.

И тогава Божият син ще се завърне в слава на тази земя със своите си, ще съди останалите живи,
и ще царува 1000 години със своите си на тази земя.


И ЧАК ТОГАВА ЩЕ ИМА МИР И БЕЗОПАСНОСТ НА ТАЗИ ЗЕМЯ.


След това Бог ще унищожи сегашните небе и земя,

и Божият син ще съди на съда си, останалите мъртви хора пред престола си и ще определи вечната участ на всеки от тях.

И тогава Бог ще заведе на новите Божии небе и земя всички Божии хора за вечен живот заедно с Бога и "Агнето" в мир, радост, праведност и пълно щастие.
Затова аз намирам за много добре, че тя показва факти и информира хората относно обсъжданата педофилска сатанинска наркоманска мрежа, "обслужваща" висши политически кръгове и задкулисни сили,

но очевидно, тя не е приела (или изобщо не знае) това, което Божият син и помазаник-цар Исус от Назарет (който, за разлика от нея, определено знае много добре бъдещето) ни е разкрил за края на тази епоха (споменато по-горе),

и, съответно, тя много се заблуждава относно нещата, свързани с бъдещето, които споделя в този филм.

Това е филмът:

Interstellar Times, bitchute.com, 22.03.2020
The Fall Of The Cabal: The End Of The World As We Know It
Падането на кабала: Краят на света, такъв какъвто го позанаваме
https://www.bitchute.com/video/MYHTpUW9KAXQ/

Тук 10-те части поотделно:
https://www.bitchute.com/playlist/kcgRt6O0v6Sn/


 

Филмът (The Fall Of The Cabal) го има (все още) и на youtube и там може да се гледа със субтитри с автоматичен превод на български.Тук още информация за adrenochrome:

https://www.bitchute.com/video/KcsF7nzEEysA/https://www.bitchute.com/video/WqPbGKIABQMa/
TheTruthTimes, bitchite.com, 03.11.2019
Frazzledrip: Clinton snuff video or internet hoax..?
(Коментар относно някакво неясно видео, циркулиращо из мрежата, което евентуално показвало как Х. Клинтън участва в споменатите сатанински чудовищни престъпления)
https://www.bitchute.com/video/5XlNTfIavo8u/По-долу случайни минувачи са заснели през 2015 как чисто-голо момче (или млад мъж), по чорапи, се опитва да избяга, слизайки по навързани чаршафи/пердета, спуснати от стая на горните етажи на Бъкингамския дворец на царското семейство в Лондон, ОЦ Велика Британия.

Момчето изглежда, че не иска (или не може?) да използва краката си - защо??? -  за да се задържи на импровизираното въже от чаршафи, и накрая, държейки се само с ръцете си, се изпуска и пада доста от високо (може би от 10-15м или повече), при което може да се е осакатило или дори да е умряло.

Защо това голо момче, с риск за живота си, се е опитало да избяга от тази стая на горните етажи на Бъкингамския дворец, спускайки се през прозореца (и то - само с ръцете си, без да използва краката си)?

https://www.youtube.com/watch?v=rjVH4SciUhM

 
Като добавка към горното:


rt.com, 06.10.2020
Church of England forgave pedophiles en masse, allowed them to continue working with children, inquiry finds
Църк. фирма "Английска ("Англиканска") Църква" е опростила масово педофилите, позволявайки им да продължат да "работят" с деца, разкрива разследване

 

 

 

[ Редактирано 20.06.21 22:38 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
adrenochrome,   адренохром,   кабал,   наркоман,   наркотик,   наркотици,   педофил,   сатанизъм
    
12.10.20 16:18 Цитирай
изказвания: 5004

Тук две смразяващи видеота от вчера, които се занимават доста подробно с темата за
"извличане" на наркотика adrenochrome
от отвлечени, измъчвани и убивани за целта деца.Във видеото се показва евентуално изтекла подробна информация (възможно е да е изнесена от вътрешен човек) относно конкретни медицински и затворнически съоръжения за задържане, измъчване и убиване на деца, и за извличане на наркотика от кръвта им.


Също се показват списъци с подробни данни на конкретни деца, като възраст, тип на кръвта, планувана дата на извличане на наркотика и изхвърляне на "отпадъците" (т.е. тялото на убито дете) и подобни.


Също и данни за планувани скоро т.нар. "Сбирки/партита за лов на деца" - името говори достатъчно...
(Тук някои материали относно последното:
https://www.youtube.com/watch?v=SbhMfZRhsXw "Anne Marie van Blijenburgh, ключов свидетел-очевидец на ритуални убийства на деца от хора от холандското царско семейство и други издигнати личности, вкл Джордж Сорос, описва убийствата извършени от 2004 насам в Белгия и Холандия, говори пред служители на ICLCJ (Межд. съд), като част от разследването на "папа Франциск"(Хорхе Марио Берголио) и други хора за отвличане на деца и ритуални убийства." 05.06.2014 (вж www.itccs.org)
https://thejusticeheroes.wordpress.com/2019/11/18/human-hunting-parties Royal Human hunting parties are real
https://www.youtube.com/watch?v=0NdGa8LZQe8 Human hunting parties !!! 11/18/19
https://www.youtube.com/watch?v=vz6O2blVjDU The Royals human hunting parties
https://www.youtube.com/watch?v=yhmubou36D8 EU Royals Killing Naked Children For Fun At Human Hunting Parties
https://www.youtube.com/watch?v=bzqbjsK-LGI HUMAN Hunting Parties of the Global Elite)


cirstenw, bitchute.com, 11.10.2020
Adrenechrome Extraction from children Part 1

Извличане на adrenochrome от деца - част 1
https://www.bitchute.com/video/JpUm9CGFgfIQ/
Adrenechrome Extraction from children Part 2
Извличане на adrenochrome от деца - част 2
https://www.bitchute.com/video/AAaXsgVmJEdc/
Източникът на информцията е оставил и връзки за сваляне на всички тези документи (напр. вж 2-то видео, мин. 18:07).


 

 

"Татко наш, който си в небесата, да бъде осветено името ти!
Да дойде царството ти!

Да се изпълни волята ти както на небето, [така] и на земята!"

/свид. на Мат., 6/

 

 

"... свидетелстващият това казва: "Да, идвам скоро!"
Амѐн, да, ела, господарю Йесу̀с!
"
/Разкр., 22/[ Редактирано 12.10.20 20:45 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
17.11.20 19:53 Цитирай
изказвания: 5004

Още за обсъжданото (евентуално) полово/sex-уално насилие над деца ("педофилия") сред висши политици и задкулисни сили


Blackpilled, bitchute.com, 16.11.2020
Podestas, Pizza and Pedos
Братята Podesta, "Пица", и педофилите

"YouTube just banned this video from 2016, so here it is."
"youtube току що блокира това видео от 2016, така че е ето го тук"


https://www.bitchute.com/video/sqbNQJchaKpU/

"Татко наш, който си в небесата, да бъде осветено името ти!
Да дойде царството ти!

Да се изпълни волята ти както на небето, [така] и на земята!"

/свид. на Мат., 6/


[ Редактирано 17.11.20 23:56 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
13.06.21 19:33 Цитирай
изказвания: 5004

Превели са горния документален филм ("Падането на Кабала") на български. Продължението му - също.

Според мен изнесените факти, които могат да се проверят, представляват интерес.
Но авторката също стига и до някои свои прогнози за бъдещето, които дълбоко се различават от това, което Бог е открил, че всъщност ще се случи. Божиите хора естествено трябва да стоят на сигурната основа - Божието слово - и да не се повличат по разни човешки заблуди."Падането на Кабала" (част 1 - 10)

версия с български дублаж (симултантен превод)
https://bgprevedi.com/cabalisti-dubbing/

версия с български надписи:
https://bgprevedi.com/cabalisti/

тук само текстът на превода:
https://bgprevedi.com/fall-cabal-transcript/
Продължение на "Падането на Кабала" (части 1-17 /все още не са публикувани всички части на продължението/)

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-playlist/


Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF