Още по темата
Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

ursula haverbeck   адвентизъм   богаташ   верую   вестител   господ който ме люби   господарска гощавка   завръщане на помазаника   нир бен артци   сънародници  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Кръвопийците на наркотик от измъчвани и убивани деца
Започване на нова тема
    

03.10.20 09:56 Цитирай
изказвания: 4642

(разкл. от: т.н. нов световен ред (НСР))

Тук попаднах на един документален филм (вж по-долу вграденото видео "The Fall Of The Cabal...") от тази година, в който са изложени доста документирани факти, които, според филма, сочат към това,

че висши политически кръгове (вкл. "президенти") и контролиращи задкулисни сили в различни държави участват в голяма зловеща педофилска сатанинска наркоманска канибалска мрежа,

в която, като част от сатанински жертвен ритуал,

поголовно са измъчвани, изнасилвани и убивани деца, вкл. и бебета,

след това кръвта им бива изпивана и плътта им бива изяждана от убийците им.

 

Също, според информацията от видеото и подобни видеота, кръвта на жестоко измъчвани деца преди да умрат съдържа adrenochromе, който бил най-високо ценен наркотик, наричан "еликсир на живота", и популярен напр. сред холивудските "знаменитости" (вж по-долу видеото "Adrenechrome Extraction from children").

 

Според статистиката, цитирана тук, около 800000 деца "изчезват" всяка година само в ОАД("САЩ"), т.е. около 2000 на ден.
вж и това: https://www.youtube.com/watch?v=3_Acg-4v0Ys Hundreds of Missing Children Sacrificed Every Year by The Elite, 2017
(Заб.: В случая е важно колко от тези деца биват намерени живи и здрави - понеже намират доста от тях - и най-вече колко остават "изчезнали". За момента нямам такава статистика.)
Но горната тежка тема е само една част от темите разгледани във филма.
Има и други, по които авторката не борави толкова с документирани факти, а по-скоро с готови популярни грижливо поддържани стереотипи, напр. теми, свързани с 2-та Св. война,
което поражда съмнения относно истинските цели на авторката (или достатъчна информираност), иначе демонстрираща информираност по много други теми.

Покрай положителните коментари под видеото, критичните са също доста полезни.
По-долу (над самото вградено видео) има и директна връзка към видеото и коментарите на страницата на bitchute.com.ВАЖНО:
Бих казал че, изнесените документирани факти по горната тема са важни да се знаят и като цяло заключенията на авторката, Janet Ossebaard, на мен ми изглеждат логични и адекватни.


Въпреки това, когато към края на филма тя казва, че иска да даде и "надежда" на хората, тогава тя

- полагайки надеждата си в мистериозната личност "Q"  (за която между другото вече и пропагандата/мас-медиите вече започна да говори) и в Тръмп, и също в хората около него, които според нея се борят за това, което и тя одобрява -та тя обрисува едно скорошно светло бъдеще, нов свят, нова епоха на мир и безопасност,
което ще дойде в резултат на действията на Тръмп и евентуално и на следващ подобен president на ОАД("САЩ").Но (тя говори за това скорошно "светло бъдеще") зловещо без да спомене нищо, за това, което Божият Син, Господарят Исус, надълго и нашироко ни е разкрил, че скоро ще се случи в края на сегашната епоха.
Т.е. без нито дума за това, че скоро Бог

- с ясната Божия цел, хората, отхвърлящи истинския Божий син и помазаник-цар Исус от Назарет, да бъдат докрай измамени и да бъдат осъдени и погубени на Божия съд -

ще се отдръне от пътя на сатанинския цар, враг на истинския Божий помазаник-цар

и тогава, с Божие позволение, този сатанински световен цар, лъже-помазаник-цар, ще се изяви и ще се възцари над целия свят, и ще измами с лъжливи чудеса и знамения целия свят да го последва (всички, чиито имена не са в Книгата на живота [, която е на] на Агнето),
и, вършейки огромен грях пред Бога, да се покланят на сатанинския цар и на сатаната със заплаха от смърт ако откажат,


и тогава на земята всъщност ще има СТРАДАНИЕ, каквото не е имало и няма да има.


ТОВА Е, КОЕТО ВСЪЩНОСТ ЩЕ СЕ СЛУЧИ СКОРО.

(В този смисъл не бих се учудил ако противниците му всъщност убият скоро Тръмп - чух, че в момента бил в болница заради COVID-19, което предполагам би било удобен момент за тях.)
В края на това време на голяма скръб, което Бог ще съкрати заради избраните си от всички народи,
слънцето ще потъмнее и луната няма да даде светлината си и звездите ще падат на земята,
и тогава Божият син и помазаник-цар ще се яви в облаците в небето, ще съживи в нетление Божиите умрели хора, ще промени в нетление живите Божии хора, и ще ги вземе всички тях горе при Божия престол.

Останалите хора, врагове на Божия син и помазаник-цар, ще бъдат оставени на земята, за да преживеят страшния Божий гняв, който тогава, след края на голямат скръб, ще се излее върху земята.

И тогава Божият син ще се завърне в слава на тази земя със своите си, ще съди останалите живи,
и ще царува 1000 години със своите си на тази земя.


И ЧАК ТОГАВА ЩЕ ИМА МИР И БЕЗОПАСНОСТ НА ТАЗИ ЗЕМЯ.


След това Бог ще унищожи сегашните небе и земя,

и Божият син ще съди на съда си, останалите мъртви хора пред престола си и ще определи вечната участ на всеки от тях.

И тогава Бог ще заведе на новите Божии небе и земя всички Божии хора за вечен живот заедно с Бога и "Агнето" в мир, радост, праведност и пълно щастие.
Затова аз намирам за много добре, че тя показва факти и информира хората относно обсъжданата педофилска сатанинска наркоманска мрежа, "обслужваща" висши политически кръгове и задкулисни сили,

но очевидно, тя не е приела (или изобщо не знае) това, което Божият син и помазаник-цар Исус от Назарет (който, за разлика от нея, определено знае много добре бъдещето) ни е разкрил за края на тази епоха (споменато по-горе),

и, съответно, тя много се заблуждава относно нещата, свързани с бъдещето, които споделя в този филм.

Това е филмът:

Interstellar Times, bitchute.com, 22.03.2020
The Fall Of The Cabal: The End Of The World As We Know It
Падането на кабала: Краят на света, такъв какъвто го позанаваме
https://www.bitchute.com/video/MYHTpUW9KAXQ/

Тук 10-те части поотделно:
https://www.bitchute.com/playlist/kcgRt6O0v6Sn/


 

Филмът (The Fall Of The Cabal) го има (все още) и на youtube и там може да се гледа със субтитри с автоматичен превод на български.Тук още информация за adrenochrome:

https://www.bitchute.com/video/KcsF7nzEEysA/https://www.bitchute.com/video/WqPbGKIABQMa/
TheTruthTimes, bitchite.com, 03.11.2019
Frazzledrip: Clinton snuff video or internet hoax..?
(Коментар относно някакво неясно видео, циркулиращо из мрежата, което евентуално показвало как Х. Клинтън участва в споменатите сатанински чудовищни престъпления)
https://www.bitchute.com/video/5XlNTfIavo8u/По-долу случайни минувачи са заснели през 2015 как чисто-голо момче (или млад мъж), по чорапи, се опитва да избяга, слизайки по навързани чаршафи/пердета, спуснати от стая на горните етажи на Бъкингамския дворец на царското семейство в Лондон, ОЦ Велика Британия.

Момчето изглежда, че не иска (или не може?) да използва краката си - защо??? -  за да се задържи на импровизираното въже от чаршафи, и накрая, държейки се само с ръцете си, се изпуска и пада доста от високо (може би от 10-15м или повече), при което може да се е осакатило или дори да е умряло.

Защо това голо момче, с риск за живота си, се е опитало да избяга от тази стая на горните етажи на Бъкингамския дворец, спускайки се през прозореца (и то - само с ръцете си, без да използва краката си)?

https://www.youtube.com/watch?v=rjVH4SciUhM

 
Като добавка към горното:


rt.com, 06.10.2020
Church of England forgave pedophiles en masse, allowed them to continue working with children, inquiry finds
Църк. фирма "Английска ("Англиканска") Църква" е опростила масово педофилите, позволявайки им да продължат да "работят" с деца, разкрива разследване

 

 

 

[ Редактирано 12.10.20 20:49 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
adrenochrome,   адренохром,   канибал,   наркоман,   наркотик,   наркотици,   педофил,   сатанизъм
    
12.10.20 16:18 Цитирай
изказвания: 4642

Тук две смразяващи видеота от вчера, които се занимават доста подробно с темата за
"извличане" на наркотика adrenochrome
от отвлечени, измъчвани и убивани за целта деца.Във видеото се показва евентуално изтекла подробна информация (възможно е да е изнесена от вътрешен човек) относно конкретни медицински и затворнически съоръжения за задържане, измъчване и убиване на деца, и за извличане на наркотика от кръвта им.


Също се показват списъци с подробни данни на конкретни деца, като възраст, тип на кръвта, планувана дата на извличане на наркотика и изхвърляне на "отпадъците" (т.е. тялото на убито дете) и подобни.


Също и данни за планувани скоро т.нар. "Сбирки/партита за лов на деца" - името говори достатъчно...
(Тук някои материали относно последното:
https://www.youtube.com/watch?v=SbhMfZRhsXw "Anne Marie van Blijenburgh, ключов свидетел-очевидец на ритуални убийства на деца от хора от холандското царско семейство и други издигнати личности, вкл Джордж Сорос, описва убийствата извършени от 2004 насам в Белгия и Холандия, говори пред служители на ICLCJ (Межд. съд), като част от разследването на "папа Франциск"(Хорхе Марио Берголио) и други хора за отвличане на деца и ритуални убийства." 05.06.2014 (вж www.itccs.org)
https://thejusticeheroes.wordpress.com/2019/11/18/human-hunting-parties Royal Human hunting parties are real
https://www.youtube.com/watch?v=0NdGa8LZQe8 Human hunting parties !!! 11/18/19
https://www.youtube.com/watch?v=vz6O2blVjDU The Royals human hunting parties
https://www.youtube.com/watch?v=yhmubou36D8 EU Royals Killing Naked Children For Fun At Human Hunting Parties
https://www.youtube.com/watch?v=bzqbjsK-LGI HUMAN Hunting Parties of the Global Elite)


cirstenw, bitchute.com, 11.10.2020
Adrenechrome Extraction from children Part 1

Извличане на adrenochrome от деца - част 1
https://www.bitchute.com/video/JpUm9CGFgfIQ/
Adrenechrome Extraction from children Part 2
Извличане на adrenochrome от деца - част 2
https://www.bitchute.com/video/AAaXsgVmJEdc/
Източникът на информцията е оставил и връзки за сваляне на всички тези документи (напр. вж 2-то видео, мин. 18:07).


 

 

"Татко наш, който си в небесата, да бъде осветено името ти!
Да дойде царството ти!

Да се изпълни волята ти както на небето, [така] и на земята!"

/свид. на Мат., 6/

 

 

"... свидетелстващият това казва: "Да, идвам скоро!"
Амѐн, да, ела, господарю Йесу̀с!
"
/Разкр., 22/[ Редактирано 12.10.20 20:45 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF