Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

агент петър   апокри   господарска гощавка   евреин   електро-магнитни   заблуди на народите   милениум   мъжеложници   рождество христово   третото божие светилище  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
PlanDemic: Плануваната "пандемия" ("коронов вирус")
Започване на нова тема
    

12.05.20 19:58 Цитирай
изказвания: 4922

(разкл. от: Коронов "вирус", COVID-19, coronavirus)

PlanDemic (игра на думи - от "плануван" и "пандемия", т.е. планувана "пандемия")
https://plandemicseries.com/Попаднах на следната информация и видео (PlanDemic) с д-р Judy Mikovits. Видеото е серийно цензурирано от google/youtube/dailymotion/vimeo и др. големи технологични фирми.

Както изглежда причината за това е "неприемливата" информация, която специалистката споделя с обществеността относно текущата здравна криза с т.нар. COVID-19 заболяване както и т.н. vacca-сини ("ваксини").

В мрежата, разбира се, има и критични статии срещу Mikovits.

 
Все още филмът може да се гледа на някои нецензурирани платформи и частни сървъри:


Официалнa страница:

https://plandemicmovie.com

Автоматичен (ненадежден) превод на страницата: https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=bg&u=https%3A%2F%2Fplandemicmovie.com%2F

 

 

 

Wardo Rants, bitchute.com, 06.05.2020
PlanDemic, a film about the global plan to take control of our lives, liberty, health & freedom
ПланДемия - филм относно всобхватния план да бъде контролиран живота ни, свободите ни, здравето и свободата ни

https://www.bitchute.com/video/xvD0eYUraZkq/

 

 

 

 

 

Добавено:

Tук го намерих на vimeo, с превод на български,  все още е достъпно:

Dimi Filyova, vimeo.com, 09.05.2020
Пландемия

https://vimeo.com/416320116

 

 

 

 

Dr. Judy Mikovits, Global Research, 12.05.2020
Plandemic Documentary: The Hidden Agenda Behind COVID-19
Док. филм "ПланДемия": Задкулисният план зад COVID-19

 

 

 

 

 By Dr. Gary G. Kohls, Global Research, 12.05.2020
The Important “Plandemic” Documentary that Has Justifiably Gone “Viral”

(полу-автом. превод)"...Силите, които стоят зад забраната на „Plandemic“ и пренебрежителното и клеветничеството на д-р Джуди Миковиц, очевидно се страхуват от нещо, което ще ги изложи за планирането на нещо зло. Тираничните корпоративни сили, започвайки от Google и YouTube, CDC и Big Pharma и MSM са се хвърлили на високо ниво, преди някой от нас „овцете“ да получи шанс да види някои нежелани истини, които се смятат за опасни за текущите сили.

Има голям брой тролове за ваксинация, които са добре компенсирани от големите фармацештични корпорации / Big Vaccine (които управляват света от известно време), като препоръчват забраната на документалния филм. Примерите включват произволен брой аналогично невежи, срамни лобистки / тролски „журналисти“, които пишат за вестници като „Таймс“, „Поща“, „Хералд“, „Трибун“, „Дейли Нюз“, „Журнал“, „Хроника“, „Регистър“, „Наблюдател“, „ Sentinel и почти всяка друга голяма медийна агенция, контролирана от Big Pharma / Big Vaccine в цяла Америка и по света.

Призовавам читателите да гледат клипа на пандемията, преди той да бъде забранен..."

 

 

 

 

 

Merovingian Media, lbry.tv, 08.05.2020
PLANDEMIC - Dr Judy Mikovits
https://lbry.tv/@Merovingian:6/plandemic-dr-judy-mikovits:7

 

 

 

 

 

poorrichardsnews.com, 09.05.2020
Watch Censored Plandemic Film here | Dr. Judy Mikovits speaks | Censored by Google, Youtube, Vimeo
Watch Plandemic Now Here on our server! The film being censored by Big Tech Liberals in the Silicon Sh$thole Swamp
(англ.)
Гледайте тук цензурирания филм ПланДемия | говорител д-р Judy Mikovits | Цензуриран от google, youtube, vimeo
...

 

 

 

 

Тук друго видео с д-р Judy Mikovits цензурирано и постоянно изтривано от големите видео-платформи:


StopFundingisrael, bitchute.com, May 10th, 2020
Former AIDS Scientist Judy Mikovits PhD EXPOSES Anthony Fauci,Dr Birx & UNCOVERS Medical Corruption

https://www.bitchute.com/video/6Zkw3mHsn5Uu/

 

 


a
...и друго:

Red Pill Bill, bitchute.com, 04.05.2020

Dr. Fauci's DARKEST SECRET Surfaces As His Predictive Model Crushes Trump Economy | Dr. Mikovits pHd

https://www.bitchute.com/video/q3UWGr7vxmqY/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Като цяло нищо принципно ново в контекста на приближаващата се Голяма скръб за плътския Израел и след това и за Божия народ (светите хора, повярвалите в Божия син Исус от всички плътски народи, вкл. плътския Израел),

 

по времето на която Бог ще допусне на земята да царува световен сатанински цар, който ще установи световна тирания и ще принуждава със заплаха от смърт всички хора да му се покланят, като че ли е Бог, както и да се покланят на сатаната.

 

 

 

Защо Бог ще допусне всичко това:

 

И сега знаете това, което [го] задържа [човека на греха, сина на гибелта], за да се разкрие той [чак] на своето си време - защото тайната на беззаконието вече действа — [но ще продължи така] само докато онзи, който сега [я/го] задържа, се отдръпне отсред [пътя и/му] и тогава ще се разкрие беззаконникът, когото Господарят ще погуби с Духа от устата си и ще го премахне при явяването на идването си;
чието идване
[т.е. на човека на греха, сина на гибелта] е според действието на сатаната с всяка сила и знамения, и лъжливи чудеса, и с всяка измама на неправедността сред загиващите.

 

Защото не приеха да обичат истината, за да се спасят. И поради това Бог им праща действие на измамата, за да повярват на лъжата, за да бъдат осъдени всички, които не вярват истината, а са благоволили в неправедността.

 

/из п-мо до солунците, 2:2/

 

 

[ Редактирано 12.12.20 19:38 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
plandemic,   пландемия,   планувана епидемия
    
13.09.20 12:35 Цитирай
изказвания: 4922


Втора част
на документалната поредица PlanDemic / Плануваната "пандемия"


PlanDemic 2: InDOCTORnation
PlanDemic: игра на думи - от "плануван" и "пандемия", т.е. Плануваната "пандемия"
InDOCTORnation: игра на думи - от "индоктринация/(безкритично) налагане на учение" и "доктор/лекар"

https://plandemicseries.com

Тъй като филмът е подложен на безмилостна серийна цензура и преследване от големите технологични платформи (като напр. google/youtube) и мас-медиите, вкл. и wikipedia, създателите го разпространяват не само чрез видео-платформи, а и чрез платформи за съхраняване на документи и големи архиви.


Тук версия с български субтитри, сложена на (засега) нецензурираната платформа bitchute.com, където често могат да се намерият копия на изтрити от youtube видеота с "неправилни" възгледи:
https://www.bitchute.com/video/HlLOlh2sh35s/

 

Извадка от страницата на филма с връзка към PDF-списък с други сродни материали:
заб.: Списъкът трябва първо да се свали, за да може да се види
--------------------------------------------------
LOOKING FOR LINKS AND MORE CONTENT?
Works best on desktop
ENTER THE RABBIT HOLE 

[ Редактирано 13.09.20 22:36 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF