Hans Tolzin под инквизицията н..
Vacca-сината "против COVID-19"
€100000 Предизвикателство-обло..
отг.: Короновата религия-тиран..
отг.: Вируси не съществуват ??..
отг.: Вируси не съществуват ??..
Вируси не съществуват ?? - СПИ..
$100000 Предизвикателство..
Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.
Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.
И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...
Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси.
Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.
Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.
Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:
https://ww2truth.com/
Форуми :: Други вери и разни религии |
|
||
Короновата религия-тирания - коронов "вирус" - COVID-19 | |||
|
|
![]() ![]() |
|
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | Под видеото по-долу е сложен следния текст: [ Редактирано 05.12.20 14:12 ] Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | bitchute.com, 04.12.2020 Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | Jon Rappoport, nomorefakenews.com, 09.11.2020
адм.бел. [ Редактирано 08.12.20 19:01 ] Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | Едно красноречиво видео (вер. отпреди месец), вж по-долу... * относно децата на сатаната: Според както Божият единствен син и помазаник-цар Исус от Назарет казва на онези от иудеите, които са го отхвърлили и са направили заговора да го убият, става ясно, че човек няма нужда например да участва в някакъв изрично наричан "сатанински култ" или нещо такова, за да бъде пред Бога от децата и слугите на сатаната, както подробно той говори за това и други важни неща (вж по-надолу): /из свид. на Йн, 8гл/ Тогава Йесу̀с отново им говореше: “Аз си отивам. И ще ме търсите, и ще умрете в греховете си. Вие не можете да дойдете там, където аз отивам.” Тогава иудеите казваха: “Да не би да се самоубие? Понеже казва “Вие не можете да дойдете там, където аз отивам.”” И той им каза: “Вие сте от тези, които са долу. Аз съм от онези, които са горе. Вие сте от този свят, аз не съм от този свят. И така, казах ви, че ще умрете в греховете си. Защото ако не повярвате, че съм аз, ще умрете в греховете си.” Тогава му казаха: “Кой си ти?” А Йесу̀с им каза: “Това, което и ви казвам от началото [че съм]! Имам много да говоря и да съдя за вас, но този, който ме прати, е истинен, и в света аз говоря това, което съм чул от него.” Не разбраха, че говореше за Бащата. ... Тогава Йесу̀с казваше на онези, които му повярваха: “Ако стоите в словото ми, наистина сте ми ученици. И ще научите истината, и истината ще ви освободи.” Отговориха му (вероятно от не-повярвалите иудеи, м.б.): “Ние сме потомство на Абраа̀м и никога не сме били роби на някого! Защо казваш “Ще бъдете освободени”?”
Йесу̀с им каза: “Ако бяхте деца на Абраа̀м, делата на Абраа̀м щяхте да вършите. А сега искате да ме убиете — мен, човека, който ви казах истината, която чух от Бога. Абраа̀м не е правил това.
Тогава Йесу̀с им каза: “Ако Бог беше вашият баща, вие бихте ме обичaли. Защото аз излязох и дойдох от присъствието на Бога — понеже не съм дошъл от себе си, а той ме изпрати.
Защо не разбирате говоренето ми? Защото не можете да слушате моето слово. Йесу̀с отговори: “Ако аз прославям себе си, славата ми е нищо. Баща ми е този, който ме прославя, за когото вие казвате, че е ваш Бог, и не го познавате. Но аз го познавам. И ако кажа, че не го познавам, ще бъда лъжец, като вас. Но аз го познавам и изпълнявам думите му. Абраа̀м, вашият баща, толкова се радваше да види моя ден. И го видя и се зарадва.” [ Редактирано 07.12.20 01:44 ] Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | Според видеото (вж по-долу) и новините по тази тема, По-долу, търсене на още видеота и новини по тази тама. NB: В някои държави видеотата с този случай се считат за евентуално незаконни за показване и биват преследвани и цензурирани. При подобен проблем потърсете още копия на видеото, докато попаднете на все още нецензурирано видео. всякакви документи: duckduckgo.com... видеота: bitchute.com... duckduckgo.com... [ Редактирано 07.12.20 01:48 ] Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | Във връзка с информацията по-горе, относно неохотното признаване от страна CDC*, че те всъщност нямат изолиран (отделен в контролна следа и наличен за изследвания) т.нар. "вирус" , наречен "SARS-Cov-2" или "коронов"
разкл. в: Фонд-предизвикателство към проф. д-р Drosten (създал тест PCR "за коронов вирус") адм.бел. разкл. в: Vacca-сината "против COVID-19" [ Редактирано 08.12.20 12:47 ] Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | Силовите структури на държавните власти в Съюза ЕС старателно "защитават населението от "короновия вирус"" адм.бел. [ Редактирано 16.12.20 15:37 ] Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | Цензура и триене на "неправилни възгледи" относно т.нар. болест "COVID-19", Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4776 ![]() | В записана видео-конференция (вж най-долу), д-р Christian Drosten - [ Редактирано 17.12.20 23:56 ] Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 2104 ![]() | Благодаря за публикуваната информация. Засега не съм посещавал https://www.bitchute.com и ми беше извънредно интересно да видя видеа, където навсякъде другаде трият, публикувани. Браво за труда ти. За дълбоко съжаление вярващите в България, повечето, мисля, са в дълбока заблуда и приемат официално даваната им информация както за корона-вируса (за който ти правилно отмяташ, че не е лабораторно изолиран и, съответно, не е микроскопски аналитично обследван и дори - видян), така и за мерките (маски и дистанция/ разстояние, наречено лъжливо "социална дистанция"), тъй и за ваксината. Дори наричат Бил Гейтс "човеколюбец" (гр.:"filantropos") и очакват със затаен дъх ваксината като реален изход и спасение от "близката смърт". Което лично мен ме накара да видя ПЛИТКИТЕ ОСНОВИ на благовестието в живота им, как се сринаха поради страх от болест и смърт. Те са готови на всичко, само да се свърши с "този ад" (цитат). Когато Божиите хора така мислят и така постъпват, човек наистина се съкрушава и хваща за главата... По време на човешката след-адамова история са ставали жестокости и зверства винаги. Хората са насилвали други нации, общности, дори и собствените си народи. Периодично, вярващите са смятали за поредният апокалипсис, че е краят и идването на Божият Избранник е сега (реципр.- тогава), но не е било. Така е било по време на беди, войни и чуми, по чието време, ако сме живели, вероятно и ние сме щели така да мислим. Не зная дали този предстоящ катаклизъм е предвестник на великият Съд и явяването на Божият Помазан цар, поставеният над всяко управление и величие Славен Спасител и Божие агне, но ОТСТЪПЛЕНИЕТО от истината на благовестието и Сина са факт. Остава да се яви човека на греха, за който се свидетелства в писанието. Бог да пази верните. Амен. " Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг. !!! Откр-е на Йоан 12 " http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513 | ||
Най-отгоре |
| ||
![]() ![]() |
|||