Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

pcr тест   атанасиос   идоложертвено   луната   наркоман   наука   разни езици   спасение от греха и смъртта   съживяването на праведните   товит  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Короновата религия-тирания - коронов "вирус" - COVID-19
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
04.12.20 00:42 Цитирай
изказвания: 4778

Под видеото по-долу е сложен следния текст:


"...Ако не сте запознати, фашистите в правителството (на ОАД("САЩ")), както също и онези, които са в междунардните корпорации, посочват Световната Здравна Организация (СЗО) относно напътствия и дори стъпкващи свободата действия срещу онези, които биха се осмелили да поставят под въпрос влиянието или авторитета на СЗО и на нейния директор, който дори не е с лекарско образование.

Но кой стои зад СЗО?

Tedros Adhanom Ghebreyesus е повлияният от Китайската Комунистическа Партия (ККП) генерален директор на СЗО. Въпреки това, той няма лекарско образование.

Още повече, той е член на марксистко-ленинистката етиопска политическа партия, известна като "Тиграй-ски Народeн Освободителен Фронт" (TPLF), която е управлявала Етиопия последните 27 години и някои я обозначават като извършител на [политически] сплашвания [чрез насилие] (terrorism).
..."SonsOfLiberty1776AD, bitchute.com, 03.12.2020
The List Of What's Tolerated In America Today - Head Of WHO Not A Doctor, Etc.
Списък с нещата, които се толерират днес в Америка - Главата на СЗО* не е лекар, и т.н.
_______
* т.нар. "Световна Здравна Организация"

https://www.bitchute.com/video/40MGhQnwsLYD/

[ Редактирано 05.12.20 14:12 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
04.12.20 18:35 Цитирай
изказвания: 4778

bitchute.com, 04.12.2020
David Icke - The 'Virus' Hoax - How They Do It
- ENG
David Icke - "Вирус"-ната измама - Как я постигат (англ.)

https://www.bitchute.com/video/1pdV8yE8OEoU/Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
06.12.20 03:25 Цитирай
изказвания: 4778

Jon Rappoport, nomorefakenews.com, 09.11.2020
The SARS-Cov-2 virus was never proved to exist
Никой никога не е доказал, че т.нар. ("коронов") вирус SARS-Cov-2 съществува


(Тук автоматичен (ненадежден) превод)


Коментарите под статията също има полза да се прочетат.

Според статията,

Публикуван на официална правителствена страница на Агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA) на ОАД("САЩ"), е достъпен официален документ на CDC* / ЦКПЗ, в който CDC / ЦКПЗ декларира, че (към 13.07.2020) CDC / ЦКПЗ и съотв. - ОАД("САЩ") нямат наличен изолиран т.нар. "коронов вирус".

Документът може да се прочете на адрес https://www.fda.gov/media/134922/download или директно от тук: CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel.
вж там стр. 42 (от номерацията върху самия лист, най-долу на страниците)

____________
*  CDC/ЦКПЗ - Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC / ЦКПЗ) в ОАД("САЩ")  (Centers for Disease Control and Prevention) e национален институт за обществено здравеопазване на ОАД("САЩ") и е федерална агенция към Министерство на здравеопазването и социалната политика, със седалище в Друид Хилс (окръг Дикалб), Атланта, Джорджия.


 


На практика CDC / ЦКПЗ декларира, че те нямат наличен изолиран вирус, като обект за изследване.

Т.е. на практика никой няма наличен изолиран "коронов" вирус.

Съответно никой не е доказал, че такъв вирус изобщо съществува.
Въпреки, че сами признават, че нямат отделен/изолиран вирус под контрол, който да изследват,

CDC / ЦКПЗ информира в документа, че те предоставят тест PCR,
с който да откриват вирус който-всъщност-не-е-бил-изолиран...

и тестът се опитва да открие РНК, която се ПРИЕМА / СМЯТА, че (евентуално, може би) идва от вирус, който не е доказано, че изобщо съществува.И използвайки този нищо-не-означаващ тест PCR,

CDC / ЦКПЗ и всяка обществена здравна агенция по света,

брои и прави "статистика" на случаи на разболели се от COVID-19 и

съответни смъртни случаи, "причинени от т.нар. "коронов" вирус, който никой не е изолирал и не е доказал, че изобщо съществува"
.
И въз основа на горните изфантазирани и нищо не означаващи цифри,

правителствата и властите налагат върху населението
запрещения по домовете и
задължение за носене на задушаваща запушалка на устата и носа /"маска"/
(със съответни назакания от сурови глоби, арести, побой на мирни граждани по демонстрации)
,

както и икономическо унищожение (особено на бизнеса на средната класа),

вкл. и теглене на лихварски заеми в размер на стотици милиарди евро
и още стотоци милиарди заеми  са планирани за следващата година,
които всички работници-данъкоплатци в ЕС ще плащаме чрез ново-въведени данъци "и други средства" най-малко до 2058г
, но едва ли ще бъдат някога изплатени,


използвайки именно тези празни цифри от т.нар. "случаи на разболели се" и "смъртни случаи "поради коронов "вирус" ".адм.бел.
разкл. в: За златото, хартийките, поробването на държави и края на епохата[ Редактирано 08.12.20 19:01 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
06.12.20 17:31 Цитирай
изказвания: 4778

Едно красноречиво видео (вер. отпреди месец), вж по-долу...


На практика властите във всички държави не спират да настояват, че на цялото население трябва да бъдат поставени инжекции с ново-изобретените (и почти не-тествани) РНК vacca-сини "против коронов вирус (който, изглежда, никой не е изолирал и виждал)",

която vacca-сина, поради естеството си, потенциално би могла да промени човешката ДНК (телесната генетична информация, копие от която Бог е направил да присъства във всяка от 10-ките трилиони клетки в човешкото тяло), така превръщайки човешкото тяло в нещо, за което никой не дава гранация какво би било.


Освен това, при случаи на генно-променени  организами,
по принцип по закон генно-промененият организам - например vacca-синиран човек - започва да принадлежи на фирмата, която е осъществила генната-промяна - напр. фирма-производител на РНК-vacca-сини.

Вж. ситуацията с генно-променените семена от ф-мата Monsanto / Bayer - тези семена са собственост на  Monsanto / Bayer, а не на фермера, който ги е купил и ги сади.

Някои от вещите политическите "медицински" функционери настояват дори, че РНК vacca-сината щяла била да осигурява "имунитет против коронов вирус (който, изглежда, никой не е изолирал и виждал)" само за три месеца.

Съответно ясното заключение и послание е, че

от тук нататък на всеки няколко месеца на цялото население трябва да бъде инжектирана ново-изобретената (и почти не-тествана) РНК vacca-сина "против коронов вирус (който, изглежда, никой не е изолирал и виждал)".

Познавайки човеко-убийствената омраза на сатаната, а и на неговите деца* (както Божият син ги нарича, вж по-долу) по целия свят, някои от които Бог често допуска да са във властта или "зад кулисите" на видимата политическа власт,  които сатанински деца-слуги с готовност вършат греховете, които сатаната желае,


близо до ума е (а вече се чуват и конкретни влиятелни в света гласове, които очертават именно задаващо се задължително vacca-синиране/крава-тизиране),

че скоро тази задаваща се vacca-сина "против коронов вирус (който, изглежда, никой не е изолирал и виждал)" е много вероятно да стане задължителна.
И който откаже да му бъде поставена тази vacca-сина, не е трудно човек да се досети, че ще бъде подложен на традиционните властови репресии и мъчения, прилагани в света от много години, напр.


финансово разоряване,


а защо не и отнемане на достъп до пазара -
без достъп до магазини или фирми,
не може да купува (храна, дрехи, транспорт, ...),
не може да продава


затвор (където често злодеи от надзирателите или затворниците изнасилват сексуално или дори убиват други затворници),


принудителен робски труд в работни концентрационни лагери

(известни от 2СВ у всички участници във войната, не само Германия, а също и болшевишкия СССР и съюзниците му от запада ФЕД-ските ОАД("САЩ"), Британия, Франция, също и Китай, и Япония, и къде ли не,
в които лагери са умрели или са били убити милиони хора от всички народи)


побой, осакатаяване, убиване и "пожънване" на телесните органи за гнусна печалба от трансплантацииприлагани много пъти в подтискащата и нещастна история на пропадналото в греха човечество.

Като сегашната греховна епоха,
за радост на Божия народ (хората, родени от Бога чрез вярата в истинския Божий помазаник-цар и син Исус от Назарет),
е все повече и повече към края си, с всеки изминал ден. Амен.


Та, във връзка с така задаващото се vacca-синаторско/крава-тизаторско насилие върху населението по целия свят,
по-долу лондончани настоятелно призовават съответните власти, свързвани с това насилие, цитат:

"Наврете си отровната vacca-сина във [вулг. ...] !".

bitchute.com, 06.12.2020
London UK: '... Stick The Vaccine Up Your Arse...'
Лондон, ОЦ В. Британия: "... Наврете си vacca-сината в [вулг. ...]"

https://www.bitchute.com/video/fBCJMvTcOX2D/

* относно децата на сатаната

Според както Божият единствен син и помазаник-цар Исус от Назарет казва на онези от иудеите, които са го отхвърлили и са направили заговора да го убият, става ясно, че

човек няма нужда например да участва в някакъв изрично наричан "сатанински култ" или нещо такова,
за да бъде пред Бога от децата и слугите на сатаната, както подробно той говори за това и други важни неща (вж по-надолу):


/из свид. на Йн, 8гл/

Тогава Йесу̀с отново им говореше: “Аз си отивам. И ще ме търсите, и ще умрете в греховете си. Вие не можете да дойдете там, където аз отивам.

Тогава иудеите казваха: “Да не би да се самоубие? Понеже казва “Вие не можете да дойдете там, където аз отивам.””


И той им каза: “Вие сте от тези, които са долу. Аз съм от онези, които са горе. Вие сте от този свят, аз не съм от този свят. И така, казах ви, че ще умрете в греховете си. Защото ако не повярвате, че съм аз, ще умрете в греховете си. 

Тогава му казаха: “Кой си ти?”

А
Йесу̀с им каза: “Това, което и ви казвам от началото [че съм]! Имам много да говоря и да съдя за вас, но този, който ме прати, е истинен, и в света аз говоря това, което съм чул от него.

Не разбраха, че говореше за Бащата.

...Тогава Йесу̀с казваше на онези, които му повярваха: “Ако стоите в словото ми, наистина сте ми ученици. И ще научите истината, и истината ще ви освободи.

Отговориха му (вероятно от не-повярвалите иудеи, м.б.): “Ние сме потомство на Абраа̀м и никога не сме били роби на някого! Защо казваш “Ще бъдете освободени”?”


Йесу̀с им отговори: “Амѐн, амѐн, казвам ви, че всеки, който извършва грях, е роб на греха. А робът не остава за винаги в дома — синът остава за винаги. И така, ако синът ви освободи, действително ще бъдете свободни.


Зная, че сте потомство на Абраа̀м. Но искате да ме убиете, защото във вас няма място за моето слово. Аз говоря това, което чух от баща си. Така и вие вършите това, което сте видели от вашия баща.

В отговор му казаха: “Нашият баща е Абраа̀м.”

 

Йесу̀с им каза: “Ако бяхте деца на Абраа̀м, делата на Абраа̀м щяхте да вършите. А сега искате да ме убиете — мен, човека, който ви казах истината, която чух от Бога. Абраа̀м не е правил това.
Вие вършите делата на вашия баща.

Тогава му казаха: “Ние не сме родени от разврат, имаме един баща — Бога.

 

Тогава Йесу̀с им каза: “Ако Бог беше вашият баща, вие бихте ме обичaли. Защото аз излязох и дойдох от присъствието на Бога — понеже не съм дошъл от себе си, а той ме изпрати.

 

Защо не разбирате говоренето ми? Защото не можете да слушате моето слово.

Вашият баща е клеветникът
(гр. diabolos /клеветник/, т.е. сатаната) и вие желаете да вършите желанията на баща си.
Той беше човекоубиец от началото и не остана в истината — в него истина няма. Когато изговаря лъжа, говори от своето си, защото е лъжец и баща на всеки лъжец. А понеже аз казвам истината, вие не ми вярвате.
Кой от вас ме изобличава за грях? Но ако казвам истината, защо не ми вярвате?
Който е от Бога, слуша Божиите думи. Вие затова не слушате, защото не сте от Бога.Тогава иудеите в отговор му казаха: “Нали ние хубаво ти казахме, че си от Самариа и имаш демон!”

Йесу̀с отговори: “Аз демон нямам, а почитам баща си. А вие ме унижавате. Но аз не търся собствената си слава — има кой да търси и да съди. Амѐн, амѐн, казвам ви, ако някой съхрани моето слово, изобщо няма да види смърт, във вечността.


Тогава иудеите му казаха: “Сега вече разбрахме, че имаш демон: Абраа̀м и пророците са умрели, а ти казваш “Ако някой съхрани словото ми, никога няма да вкуси смърт.” 
Да не си по-голям от баща ни Абраа̀м, който е умрял! И пророците са умрели! Ти на какъв се правиш!”

Йесу̀с отговори: “Ако аз прославям себе си, славата ми е нищо. Баща ми е този, който ме прославя, за когото вие казвате, че е ваш Бог, и не го познавате. Но аз го познавам. И ако кажа, че не го познавам, ще бъда лъжец, като вас. Но аз го познавам и изпълнявам думите му. Абраа̀м, вашият баща, толкова се радваше да види моя ден. И го видя и се зарадва.

Тогава иудеите му казаха: “Още нямаш и петдесет години! Сега и Абраа̀м ли си видял?”


Йесу̀с им каза: “Амѐн, амѐн, казвам ви, преди Абраа̀м да дойде в съществуване АЗ СЪМ.

Тогава взеха камъни, за да хвърлят по него, но Йесу̀с се скри и излезе от светилището, минавайки сред тях. И така си отиде.

/из свид. на Йн, 8гл/

[ Редактирано 07.12.20 01:44 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
07.12.20 01:13 Цитирай
изказвания: 4778

Според видеото (вж по-долу) и новините по тази тема,

По-рано тази година, депутати от бразилския парламент са влезли насила в болница в Бразилия, чието ръководство е твърдяло, че

в болницата лежат 5000 болни "от COVID-19",

и че 200 вече дори са умрели "от COVID-19".Когато депутатите влизат в болницата, се оказва, че болницата е празна и няма никакви болни "от COVID-19".Парламентаристите са отворили и приготвените ковчези за погребения (явно това би трябвало да са онези 200, които са умрели "от COVID-19").
Всички ковчези са били празни.
Тук видеота, показващи COVID-19-измамамата:

https://www.bitchute.com/video/UCr8ievfyRoq/По-долу, търсене на още видеота и новини по тази тама.

NB: В някои държави видеотата с този случай се считат за евентуално незаконни за показване и биват преследвани и цензурирани. При подобен проблем потърсете още копия на видеото, докато попаднете на все още нецензурирано видео.


всякакви документи:

duckduckgo.com...


видеота:
bitchute.com...

duckduckgo.com...
[ Редактирано 07.12.20 01:48 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
08.12.20 03:50 Цитирай
изказвания: 4778

Във връзка с информацията по-горе, относно неохотното признаване от страна CDC*, че те всъщност нямат изолиран (отделен в контролна следа и наличен за изследвания) т.нар. "вирус" , наречен "SARS-Cov-2" или "коронов"

____________
*  CDC/ЦКПЗ - Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC / ЦКПЗ) в ОАД("САЩ")  (Centers for Disease Control and Prevention) e национален институт за обществено здравеопазване на ОАД("САЩ") и е федерална агенция към Министерство на здравеопазването и социалната политика, със седалище в Друид Хилс (окръг Дикалб), Атланта, Джорджия.и имайки предвид неистовото извършване на т.нар. "тест PCR" "за коронов вирус" (за който дори изрично се декларира от производителите, че този тест не може да установява дали някой е болен),

въз основа на който тест се съставят безброй статистики
относно евентуални стотици и хиляди "болни и умрели поради болест от коронов вирус" по цялата земя,
бълвани ежедневно и ежечасно от големите медии и

използвани от политиците като основание
  хората да бъдат - насила, чрез полицията или армията -

запрещени по домовете си,

да имат задължително задушаваща запушалка на устата и носа си,

на много болни от "други болести" да не се оказва помощ, поради усилията "против короновия вирус",
лекарите на пракитка да не могат да посещават болни, които са под карантина,

възрастни хора да умират, без да могат да видят близките си, понеже не ги допускат при тях (за да не ги заразят с "коронов вирус"...)

огромен брой фирми да бъдат затворени,

мирно-протестиращи хора да бъдат глобявани, пръскани с водни оръдия и дори да бъдат пребивани от полицията,

властите на ЕС да вземат от лихварите заеми в размер на 360 милиарда евро, които заеми трябва да се изплатят до 2058,

като се въведе нов данък върху работниците-данъкоплатси в ЕС, с който да се изплащат тези заеми,

да се плануват и нови стотици милиарди заеми за следващата година

и т.н. ...,
та имайки предвид горното, няма как човек да не се запита (реторично):

Щом като някой никога не е имал в наличност даден обект (било то и т.нар. "вирус"),
и съответно не го е виждал,
нито го е изследвал,
и съответно няма как да има информация относно неговата същност,


тогава как той би могъл да създаде тест, който да открива този конкретен обект?...Щом CDC (и други подобни мед. институции по света) сами признават, че нямат изолиран "вирус" "SARS-Cov-2",
тогава как биха могли да създадат тест, който да открива някакъв т.нар. "вирус",
който те не са виждали, нямат, не могат да изследват и прочее, и прочее?

И дори защо го наричат "коронов" - уж приличал на корона - когато те дори не са го виждали?...

Бил Гейтс, а и не само той, вещо обяснява как чрез налаганата вече РНК-vacca-сина "протов коронов вирус" щели да ни вкарват в телесните клетки генен материал "от короновия вирус",

след това генно-репликационният механизъм на клетката щял да размножи този генен материал "от короновия вирус",

след това размножените генни копия на материала от "от короновия вирус" щели да излязат от клетката
и тогава имунната система щяла да реагира на този генен материал "от короновия вирус" и да създаде съответни антитела

и така сме щели били да сме имунизирани "против короновия вирус" ,

и то само за около 3 месеца...

(очевидно, след това нова vacca-сина...)


Въпреки този описан Квази-"Щастлив сюжет", идва въпросът:

Ако CDC (и други подобни мед. институции по света) сами признават, че нямат изолиран "вирус" "SARS-Cov-2",

и съотв. те не са виждали, нямат, не могат да изследват този хипотетичен т.нар. "вирус" и няма как да имат информация относно неговата същност,

тогава откъде биха могли те де вземат и да сложат в тази vacca-сина конкретно

генен материал "от короновия вирус" ? - без да имат "коронов вирус"!!!


Практически няма как този сценарий
(изглежда, от жанр "fantasy", а може и от: "залъгалки за наивни деца") да се осъществи.


Но ако този генен материал, който щял да влезе в клетките ни, не е от т.нар. хипотетичен "коронов вирус", тогава какъв точно е този генен материал?

И какво точно би могъл да направи този генен материал с нашето тяло,
ако той се съедини с нашата ДНК в клетката - както някои медицински експерти вече алармират, че може да стане
и така тялото ни бъде безвъзвратно променено на генно ниво и то стане генно-променен организъм (като соята и какво ли не в ОАД("САЩ"))?
КАКЪВ ТОЧНО Е ТОЗИ ГЕНЕН МАТЕРИАЛ?

ОТКЪДЕ СА ГО ВЗЕЛИ?


И КАКВО ТОЧНО ЩЕ Е БИО-ПРОГРАМНОТО МУ ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ТЯЛОТО НИ, АКО СТАНЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА ДНК И НАШЕТО ТЯЛО?

КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ГЕННО-ПРОМЕНЕНИТЕ ХОРА?
ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ ДЪЛЖИНАТА НА ЖИВОТА ИМ?
ЩЕ МОГАТ ЛИ ДА ИМАТ ДЕЦА?
ЩЕ БЪДАТ ЛИ ЗДРАВИ ИЛИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ХРОНИЧНО ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ И ДА УМИРАТ?


адм.бел.
разкл. в: Фонд-предизвикателство към проф. д-р Drosten (създал тест PCR "за коронов вирус")


адм.бел.
разкл. в: Vacca-сината "против COVID-19"


[ Редактирано 08.12.20 12:47 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
11.12.20 03:09 Цитирай
изказвания: 4778

Силовите структури на държавните власти в Съюза ЕС старателно "защитават населението от "короновия вирус""
(кадрите на брутално полицейското насилие са от ЕС)на фона на реч на висш кадър от властта там, който обяснява на какви големи опасности са подложени същите тези силови структури,

и на реч на друг такъв кадър по телевизията, който е съкрушен от липсата на т.нар. "демокрация" и правова държавност в Беларус, и как властта там упражнявала насилие, сплашване и арестувала хората и не искала да осъзнае реалността, която е на улицата, как хората са излезли на протести и т.н.:ranzenprinz, 20.11.2020
WIR HABEN NUR BEFEHLE AUSGEFÜHRT WERDEN SIE SPÄTER SAGEN (нем.)
"Ние само изпълнявахме заповеди" - ще кажат по-късно
https://www.bitchute.com/video/4xTWVwyaOE2v/
адм.бел.
разкл. в: Hans Tolzin под инквизицията на Короновата религия

[ Редактирано 16.12.20 15:37 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
17.12.20 03:56 Цитирай
изказвания: 4778

Цензура и триене на "неправилни възгледи" относно т.нар. болест "COVID-19",
уж причинена от евентуално съществуващ т.нар. "вирус", наречен "SARS-CoV-2"
(който "вирус" досега изглежда никой не го е изолирал, нито го е виждал, но твърдо вярват в "Него"),

неприкрито обявява поредната голяма технологична фирма, търгуваща и печелеща в бизнеса на т.нар. "обществени мрежи" / (social networks),
явно междувременно станала неоспорим експерт и по здравните въпроси.news.bg, 17.12.2020
Twitter бори дезинформацията около COVID ваксините
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
17.12.20 04:39 Цитирай
изказвания: 4778

В записана видео-конференция (вж най-долу), д-р Christian Drosten -


(станалият известен директор на института по вирология в университетската болница Charitè в Берлин, когото германското правителство си е избрало основно да слуша относно (както изглежда) сезонния грип от 2020 (много по-слаб от грипа през 2018), наречен "COVID-19" и "пандемия"

(чрез който грип, като претекст, властите продължават

да унищожават средния бизнес,

също, вземайки милиарди евро заеми с лихва от световни частни лихвари, които заеми работниците-данъкоплатци в ЕС ще плащат (с лихвите) от джоба си най-малко до 2058 чрез нови данъци "и други средства",
а догодина - нови, още по-големи милиарди заеми от лихварите, както писаха по вестниците,

и, както изглежда, да потъпкват т.нар. "човешки права", гарантирани от т.нар. "Основен закон" в Германия) ,


и който лекар също е създал тест PCR за "коронов вирус", който тест по дефиниция не може да открие дали някой е болен,
но въпреки това, властите по света го изпозлзват да създават (фалшиви и лъжливи?) статистики за (именно) уж болни от т.нар. "COVID-19"
или пък относно умрели, от това, че (уж) са били болни от т.нар. "COVID-19")та в това видео, в което д-р Drosten се оплаква, че германското правителството и д-р Drosten все повече и повече губят доверието на хората относно правилността и законността на (човеко-унищожителните), налагани от властта с "огън и меч", мерки върху обществото, свързани с тази т.нар. "п(л)андемия",когато го питат: Защо губите доверието на обществото? ,
той изненадващо отговаря:

"Ами, защото заболяването не съществува. Няма го.
...
Въпреки, че "случаите" [т.е. празните числа от не-откриващия болни хора тест PCR] растат,

смъртните случаи не растат
(!!!),
няма умрели хора (!!!)

и това пречи на хората, които не знаят числата [т.е. празните числа от не-откриващия болни хора тест PCR] ...

...

ако не направите тази връзка, тогава губите вярата си [в короновата религия, м.б.],
спирате да вярвате
[в короновата религия, м.б.] [тревожи се Drosten... , м.б.]

... "

А междувременно,
същият д-р  Drosten,
и Tedros Adhanom (мaрксист-ленинист и ген. директор на т.нар. "Световна Здравна Организация"),
и Lothar Wieler (директорът на института Robert Koch),

са подсъдими за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО по колективно дело, заведено от адв. д-р Reiner Fuellmich, един от четиримата членове на германската извънпарламентарна Комисия, Разследваща Короновата т.нар. "пандемия" (както изглежда - измама).

covidtruths.co.uk, 15.11.2020
Update on Dr Reiner Fuellmich Class Action Lawsuits Against Coronavirus Fraud
Последна информация относно колективните съдебни дела на д-р Reiner Fuellmich срещу "короново-вирусната" измамаcirro2020, bitchute.com, 17.12.2020
Christian Drosten - Corona existiert nicht
Christian Drosten: Болестта, причинена от т.нар. "коронов вирус", не съществува


https://www.bitchute.com/video/wbZhwj4Y7Gfu/
[ Редактирано 17.12.20 23:56 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
17.12.20 15:59 Цитирай
изказвания: 2104
Благодаря за публикуваната информация. Засега не съм посещавал https://www.bitchute.com и ми беше извънредно интересно да видя видеа, където навсякъде другаде трият, публикувани. Браво за труда ти.

За дълбоко съжаление вярващите в България, повечето, мисля, са в дълбока заблуда и приемат официално даваната им информация както за корона-вируса (за който ти правилно отмяташ, че не е лабораторно изолиран и, съответно, не е микроскопски аналитично обследван и дори - видян), така и за мерките (маски и дистанция/ разстояние, наречено лъжливо "социална дистанция"), тъй и за ваксината.

Дори наричат Бил Гейтс "човеколюбец" (гр.:"filantropos") и очакват със затаен дъх ваксината като реален изход и спасение от "близката смърт".

Което лично мен ме накара да видя ПЛИТКИТЕ ОСНОВИ на благовестието в живота им, как се сринаха поради страх от болест и смърт. Те са готови на всичко, само да се свърши с "този ад" (цитат).

Когато Божиите хора така мислят и така постъпват, човек наистина се съкрушава и хваща за главата...

По време на човешката след-адамова история са ставали жестокости и зверства винаги. Хората са насилвали други нации, общности, дори и собствените си народи. Периодично, вярващите са смятали за поредният апокалипсис, че е краят и идването на Божият Избранник е сега (реципр.- тогава), но не е било. Така е било по време на беди, войни и чуми, по чието време, ако сме живели, вероятно и ние сме щели така да мислим.

Не зная дали този предстоящ катаклизъм е предвестник на великият Съд и явяването на Божият Помазан цар, поставеният над всяко управление и величие Славен Спасител и Божие агне, но ОТСТЪПЛЕНИЕТО от истината на благовестието и Сина са факт.

Остава да се яви човека на греха, за който се свидетелства в писанието.

Бог да пази верните. Амен." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF