Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

save company international   автоматичен развод   васил еленков   дейвид ууд   избиване на боляри   източно православие   молба към бога   назарей   трети вселенски събор   шпоиниране  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Короновата религия/култ-тирания - коронов "вирус" - COVID-19
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
07.07.20 14:39 Цитирай
изказвания: 5004

Ако е вярно това, което европейските патолози казват, тогава следва логичният въпрос:

Ако т.нар. вирус "SARS-CoV-2" (а някои лекари твърдят, че т.нар. "вируси" не съществуват) не е причинил смъртта на всички умрели досега най-често възрастни тежко болни хора,
тогава какво е това, което е причинило смъртта на всички тези хора?

Сезонните грипни инфекции в съчетание с техните болести и старост
+ отслабена имунна система от vacca-сини
+ дадени им много силни антибиотици и кортизон?

Нещо друго?
И също друг въпрос:

Предприетите брутални мерки от властта и всеобщата паника,

които малко по малко водят към лесно пласируема световна принудителна, насила-инжектирана vacca-сина,
която ще трябва да бъде доказвана пред властите, напр. чрез ID2020 Certification Mark (проект "Доказателствен Белег ID2020")

с цел здравето на хората ли са или с някакви други цели (ако изобщо политиците осъзнават какво правят и какво се случва)?

 


[ Редактирано 07.07.20 19:24 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
12.07.20 06:46 Цитирай
изказвания: 5004

globalresearch.ca, 8 May 2020
Video: COVID-19 “Fake” Data in Italy: Politician Slams False Numbers: Vittorio Sgarbi
Видео: "Фалшиви" данни относно COVID-19 в Италия: Политик критикува остро фалшиви числа: Vittorio Sgarbi

"...

Vittorio Sgarbi, парламентарист (от Forza Italia) критикува остро затварянето на 60% от италианския бизнес - решение, което е било взето на базата на 25000 евентуално умрели от коронов вирус. “Това не е истина”, казва той.

Според Националния Здравен Институт (на Италия) 93.3% не са умрели от коронов вирус, а поради други патологични ситуации, е заявил Sgarbi - което означава, че само 925 са умрели от вируса, а 24075 са умрели поради други причини, твърди Sgarbi. Вирусът е бил малко повече от грип. Не лъжете! Кажете истината!

...

това е начин италианците да бъдат подплашени (terrorize) и да им бъде наложена диктатура

...

Италия не е единствената страна, където цифрите за смъртността са били манипулирани.
... "

Понеже google / youtube серийно цензурира и изтрива видеота с "неправилни възгледи", горното видео е било изтрито.
Тук, по-долу същото или подобнo видео, каченo на по-совободната засега платформа bitchute:


TruthVideos1984, bitchute.com, 06.05.2020
Vittorio Sgarbi Slams False COVID-19 Numbers: "25K Did Not Die, it's a way to Impose a Dictatorship"
Vittorio Sgarbi остро критикува фалшиви данни относно COVID-19 [в Италия]: Не са умрели 25000 - това е начин да се наложи диктатура
https://www.bitchute.com/video/UBFi2Xt4d2oR/


[ Редактирано 07.11.20 10:56 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
12.07.20 07:17 Цитирай
изказвания: 5004

Wayne Dupree, subterrnews.blogspot.com, 14.04.2020
DOC: Hospitals getting paid more to label cause of death as ‘coronavirus’
На болниците им плащат повече, за да обявят, че причина за смъртта е "коронов вирус".

"...

Сенатор Scott Jensen (Minnesota), който също е и лекар, в предаване по Fox News с Laura Ingram разкрива доста смущаваща информация. Казва, че Американската Медцинска Асоциация "насърчава" сега лекарите да докладват (лъжливо-) завишен брой на умрели от коронов вирус в страната.

Той е получил документ от 7 страници, описващ как да попълни смъртен акт като диагноза "COVID-19", дори когато не е наличен лабораторен тест, потвърждаващ диагнозата.

“В момента Medicare определя, че ако в дадена болница постъпи пациент с COVID-19, болницата получава $13000. Ако този пациент бъде поставен на "вентилатор", болницата получава $39000, т.е. три пъти повече. Никой в света не може да ме убеди (имайки 35 години медицинска практика), че подобни неща не влияят върху това, как постъпваме (т.е. ръководството и мед. персонал на дадена болница)”.

Това е абсолютно смразяващо.

..."Тук видеота със Scott Jensen относно т.нар. COVID-19:

https://www.bitchute.com/search/?query=scott%20jensen%20covid&kind=video
[ Редактирано 07.11.20 10:57 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
12.07.20 07:39 Цитирай
изказвания: 5004

Bill Sardi, lewrockwell.com, 10.07.2020
Forced Vaccination Plan Unveiled
Планът за насилствено vacca-синиране е обявен

Правният и медицинският отдел на университета Stanford* обединяват усилия, за да оформят план за поголовно масово задължително vacca-синиране...


-------
* Stanford University е един от най-влиятелните университети в света


[ Редактирано 12.07.20 07:40 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
12.07.20 07:46 Цитирай
изказвания: 5004


vaccinechoicecanada.com, 08.07.2020
Press Release – Legal Challenge to COVID-19 Measures Filed In Ontario Superior Court
Правно оспорване-дело по повод мерките (на властите) срещу COVID-19 e заведено във висшия съд (на Канада) в ОнтариоДокументът за завеждане на делото


[ Редактирано 12.07.20 07:51 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
20.07.20 01:01 Цитирай
изказвания: 5004

/препратка към изказване от другата тема, свързано с тази/

 Още относно задаващата се принудителна насилствена vacca-сина "против" COVID-19:

Ваксините - скрит геноцид в световен мащаб, от новородени до възрастни?


[ Редактирано 20.07.20 01:03 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
22.07.20 11:03 Цитирай
изказвания: 5004

Dr. Malcolm Kendrick, rt.com, 21.07.2020
More evidence emerges of inflated Covid-19 fatality rates – are we being intimidated?
Излизат все повече доказателства за "надут" брой на смъртни случаи от COVID-19 - жертва на сплашване ли сме?


В ОЦ (Британия) всеки, който, според тестовете (доста ненадеждни - според наличната информация в мрежата), се окаже с наличен т.нар. "коронов вирус" и след това умре - независимо от каква болест -

такъв бива добавен към неспирните статистики, бълвани от масс-медиите, като умрял поради инфекция от "коронов вирус". И дори не се взема предвид кога точно е умрял (напр. месеци след теста или повече).

Също, там не се изнася никаква информация за (огромния) брой хора, които са се възстановили от болест (или вероятно различни болести),  официално декларирана (напълно произволно - както се вижда от горното) като "COVID-19".

 

 


[ Редактирано 22.07.20 12:30 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
25.07.20 15:51 Цитирай
изказвания: 5004

Makia Freeman, thefreedomarticles.com, 01.07.2020
COVID-19 Umbrella Term to Operate a Fake Pandemic: Not 1 Disease, Not 1 Cause
Генерализиращият термин (заболяване-)"COVID-19", с който да се управлява една фалшива "пандемия":
Заболяването (всъщност) не е едно и причината (за заболяванията) не е една[ Редактирано 25.07.20 18:58 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
28.08.20 18:21 Цитирай
изказвания: 5004

Robert F. Kennedy Jr. ще бъде гост на доста обсъждания подготвян за утре (29.08.2020) огромен протест в Берлин

против ограниченията върху населението относно т.нар. "COVID-19", налагани от властта,

както и сродни протести, като напр.
против наскоро наложения закон за (на практика) насилствено vacca-синиране на децата "против шарка/морбили".


Няколко дни преди провеждането, властта наочаквано е забранила протеста, но след правно оспорване, съдът е признал правото на организаторите за провеждане.

Поради тежките и взривоопасните теми бих очаквал сериозни проблеми

(по мас-медиите, очаквано съпровождащи позициите на държавната власт, протестиращите още преди протеста биват "очерняни" по всевъзможни начини, наричани с добре познати обмисляни манипулативни жълти понятия като "десни екстремисти" и др.),

вкл. и избухване на телесно насилие.

Повече подробности на страницата на организаторите (нем. ез.):
querdenken-711.de

 Тук видеота от предишния подобен протест преди около месец:


https://www.youtube.com/watch?v=FEoCZbBIsfIhttps://www.youtube.com/watch?v=pzF9UkdfZ8M
[ Редактирано 29.08.20 10:45 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
covid-19,   robert kennedy,   ваксини,   протест,   робърт кенеди
    
29.08.20 11:43 Цитирай
изказвания: 5004

Klagepaten, youtube.com, 2020.08.29
Robert F. Kennedy Jr. arrives in Berlin for Conference on Children's Health
Robert F. Kennedy Jr. пристига в Берлин за Конференция за Здравето на Децата
https://www.youtube.com/watch?v=ZEGWSTif2Ac

(изказване на Кенеди предишния ден преди протеста в Берлин, на който и той ще говори)
Grumbeer 66, youtube.com, 29.08.2020
Robert F. Kennedy Jr. wird in Berlin morgen 29.08.2020 eine Rede halten, so Dr. Heiko Schöning
https://www.youtube.com/watch?v=mP44vcQ2BvQ

youtube / google / alphabet са цинзурирали и изтрили или са направили недостъпно видеото от youtube, подобно на хиляди други видеота, които съдържат "неправилни възгледи".


[ Редактирано 12.12.20 00:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
кенеди,   робърт кенеди
 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF