Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

roundup   апокрифи   глосолалия   говеда   демокрация   денят за почивка   развратницата вавилон   спасителна вяра   съживяването на мъртвите   химиотерапия  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други вери и разни религии << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Короновата религия-тирания - коронов "вирус" - COVID-19
Към страница       >>  
Започване на нова тема
    

14.03.20 13:23 Цитирай
изказвания: 4781

(разкл. от: глад, епидемии и земетресения преди Голямата скърб - Мт., 24.7)

Във връзка с горното и с текущата криза, попаднах на следната статия. Колко истина има в нея не мога да кажа, но ми изглежда донякъде информативна.

 

 

thebulgariantimes.com, 12.03.2020

Проф. доктор на медицинските науки: COVID-19 е изкуствено създаден вирус, – биологично оръжие с изключително добро качество

 

 

И още по темата:

 

thebulgariantimes.com, 14.03.2020

Китай: Биологичното оръжие COVID-19 е разпространено в Ухан от военни на САЩ | Бивш US разузнавач: COVID-19 е с американски произход

 

 

 

 

 

 

Тук връзка към изказване в друга тема, което е свързано и с тази тема:

т.н. нов световен ред (НСР)

 

 

 

 

 

 

--------------------------

Междру другото, относно превода на бълг. език на англ. словосъчетание

"corona-virus" (от лат. "corona" /корона/, взето от гр. "κορώνη" /венец, гирлянда):

 

На бълг. език

не се казва: "свинягрип", нито "птицагрип",

а се казва: "свински грип", и съотв. "птичи грип".

 

Съотв. на бълг. език

не (трябва да) се казва: "коронавирус",

а (трябва да) се казва: "коронов вирус / короновиден вирус" (или нещо подобно).

 

 

 

 

 

 

 

[ Редактирано 17.12.20 23:57 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
covid-19,   sars-cov-2,   вирус,   корона вирус,   коронавирус,   коронов вирус
    
18.03.20 14:14 Цитирай
изказвания: 4781

Тук допълнителна информация относно новия пореден "коронов" / "короно-виден" "вирус" (тъй като, според медицински експерти, т.нар. "вируси" се променят, всяка година има нови техни варианти и съотв. нови "грипове").
Информацията е на англ. и нем. ез. - за автоматичен (ненадежден) превод може да се използват някои безплатни услуги в мрежата.

 

 

 

OVALmedia, youtube, 13.03.2020
Stunning insights into the Corona-panic by Dr. Wolfgang Wodarg
Шокиращо проницателно вникване относно паниката с [новия пореден] коронов вирус - д-р Wolfgang Wodarg (англ.)

https://www.youtube.com/watch?v=p_AyuhbnPOI
 


Dr. med. Marc Fiddike - ganzheitliche Medizin und psychologische Therapie - HH
youtube, 15.03.2020

Lungenfacharzt und Ex-MdB Dr. Wolfgang Wodarg fragt: gibt es eine Corona-Virus-Pandemie?
Лекар специалист по белодробни заболявания и бивш парламентарист, д-р Wolfgang Wodarg задава въпроса: Има ли [наистина] пандемия с [новия пореден] коронов вирус? (нем.)

https://www.youtube.com/watch?v=WhJB8xjaSrwПонеже google / youtube серийно цензурира и изтрива видеота с "неправилни възгледи", горното видео е било изтрито.
Тук, по-долу същото или подобни видеото качени на по-свободната засега платформа bitchute:BroadWayHR, bitchute, 23.03.2020
Lungenfacharzt und Ex-MdB Dr. Wolfgang Wodarg sagt: es gibt keine Corona-Virus-Pandemie! (нем.)
Лекар експерт по белодробни заболявания и бивш депутат в парламента д-р Wolfgang Wodarg заявява: Няма пандемия с коронов вирус! 

https://www.bitchute.com/video/8xJj2zbovc0s/

InterestingFacts, bitchute, 01.04.2020
Lungenfacharzt und Ex-MdB Dr. Wolfgang Wodarg sagt - es gibt keine Corona-Virus-Pandemie! (нем.)
Лекар експерт по белодробни заболявания и бивш депутат в парламента д-р Wolfgang Wodarg заявява: Няма пандемия с коронов вирус! 

https://www.bitchute.com/video/FBRPww8Tk9b5/
Ey (Quelle: Frontal21 ZDF 10.03.2020), youtube, 13.03.2020
Lungenfacharzt Wolfgang Wodarg spricht jetzt LIVE über die Auswirkungen des Corona Virus Frontal21
Лекар специалист по белодробни заболявания, Wolfgang Wodarg, говори на живо относно последиците от [новия пореден] коронов вирус (нем.)

https://www.youtube.com/watch?v=hW4qzAPP5pU

 

 

 

 

 

ganzheitliche-zahnbehandlung.de
Corona-Virus: Verschwiege Fakten
Короновият вирус: Премълчаваните факти (нем.)

В статията става дума за важни подробности около новия пореден "коронов вирус", напр. относно неточността на използваните методи за диагноза, и др.

 

 

 

 


[ Редактирано 09.12.20 18:26 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
18.03.20 15:10 Цитирай
изказвания: 4781

Ако наистина се окаже, че всичко това е манипулация и измама


и че в предишните години са се случвали подобни здравни проблеми и с подобен брой смъртни случаи,


но преди не задължитено свързвани с някакъв специфичен вирус, било той "коронов" (който сега уж можели да разпознават), "звезден", "свински", "птичи" или някакъв друг,

 

 

 

тогава естествено възниква логичният въпрос:

 

Каква всъщност би била целта с така създадената паника и брутално навлизане на властите в (илюзорната) "лична неприкосновеност" на хората (напр. чрез масово въвеждане на технологии за компютърно лице-разпознаване, принудително събиране на лични медицински данни и т.н.), тотално блокиране на хората по отношение на придвижване, на събиране на повече от 5-10 души на едно място, и т.н.?

 

 

 

 

 

Бих предположил неща в посока:

 

оправдаване и лесно налагане на все по-голяма държавна/властова тирания - телесна и "финансова",
напълно логично е тя да е свързана и с наближаващото разкриване на анти-/лъже-помазаника-цар, човека на греха, сина на гибелта (който ще бъде "ранен смъртоносно", но изведнъж ще оживее... /т.е. допуснати от Бога лъжливи заблуждаващи сатанински чудеса, за да се измамят и погубят онези хора, които не вярват в истинския Божий син и помазаник-цар, Исус от Назарет, както пише/)медицинско изнасилване чрез насилствено инжектиране на населението с коктейли от вируси + невро-отрови/токсини("консерванти") - т.нар. "ваксини"
(от лат. "vacca" - крава, вж Ваксините - скрит геноцид в световен мащаб, от новородени до възрастни?)

Резултат: Милиарди отнети от данъкоплатците

в полза на частните лихвари/банки, отпускащи заеми с лихви (напр. за vacca-сини) на държавите,
и в полза на частните собственици на фармацевтичните корпорации и техните "лобита",

и население подложено на огромни здравни рискове, свързани с инжектираните му отрови и болести - слабо и лесно-"управляемо", а може би и бързо-намаляващо...  ,
тестване (от страна на онези, у които е властта) на методи за масов контрол на милиардното население на земята (бих казал, че - ако това е тест - се справят горе-долу добре...)прикриване на истинските причини за възможния и доста обсъждан "крах" на (несправедливата) т.нар. (fiat-)"финансова система"

с централни банки (често частни фирми/банки), имащи неоснователната несправедлива привилегия и право по закон да създават ("от нищото") "пари" (безстойностни хартийки) и да "отпускат" на правителствата огромни заеми от тези безстойностни хартийки ("пари") с лихви,

донасящи на частните им собственици наготово както огромни печалби в милиарди така и власт и контрол върху съответни длъжници на (на практика)неизплатимите отпуснати дългове (т.е. власт върху цялата държава, била тя дефинирана с наложени контролиращи понятия като "демократическа", "капиталистическа", "социалистическа", "комунистическа" или каквато и да е),


която система така или иначе си е обречена по план (естествено - за сметка на поробеното под "законни" заеми и лихви население)

 

 

 


[ Редактирано 09.12.20 18:28 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
20.03.20 16:49 Цитирай
изказвания: 4781

Въпреки тези експертни медицински позиции по-горе, според мен има и някои доста странни неща около този "вирус". Имам предвид твърде нетипичното и агресивното му държание в Иран и Италия.

 

Поради това аз бих допуснал, че в случая би могло - т.е. това е само допускане, предположение - да става дума за комбинация от:

 

1. ежегодните зимни грипове/болести

(но сега с опит конкретно да се идентифицират смъртните случаи, при които в тялото на човека е открит и т.нар. "коронов вирус".

Присъствие на "коронов вирус", разбира се, съвсем не означава автоматично, че човекът е умрял непременно ПОРАДИ БОЛЕСТ от "коронов вирус"

Но самото присъствие на този "вирус"-плашило явно за (частично информираната) общественост е достатъчен сигнал за паника и съгласие за неща,

като военно/извънредно положение, при които властта може да прави почти каквото си поиска с подплашеното население
- /news.bg: "В Германия: Блокада и полицейски час в Бавария заради коронавируса"/)


и


2. евентуално биологично оръжие - лабораторно модифициран "коронов вирус" (примерно за Иран и Италия), за който горните стандартни болести биха могли да служат като прикритие

 

 

Разбира се Бог знае пълната истина и за сегашната ситуация, и (най-късно) на Божия съд няма да я спести на никой отговорен за конкретен грях пред Бога в случая.

 

 

 

актуализация:

news.bg, 25.03.2020
Прецедент: исландец се зарази едновременно с два варианта на коронавирус

 

 

 


[ Редактирано 09.12.20 18:31 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
23.03.20 13:04 Цитирай
изказвания: 143
bratoliubie

Нищо не става без Божието позволение и за всяко нещо си има причина. Духовна причина! Без да е от значение дали този вирус е създаден и пуснат от хора или не, то е ясно, че злото идва от изхвърления от небето човекоубиец - дявол и сатана. Но той не може да стори нищо, ако Бог не му позволи! На фона на всичкия грях и мерзост и беззакония, които в последните десетилетия достигат до небесата, до Бога, както при Содом и Гомор, една такава язва е напълно обяснима. Дори тя може да се разглежда и като благодат от Бога за света, за да потърсят Господа, барем се обърнат към Него, да се досетят за греховете си и дойдат на покаяние при Него! За един християнин (истински) не би трябвало такава язва, а и каквато и друга, да е причина за страх и притеснения. Защото ако той стои в святост и чистота пред Бога, ако живее непорочно и се пази неосквернен от света, трябва да има мир Божий и да не се страхува дори и от смъртта! Но има друго нещо от което днес християните трябва да се притесняват и да работят против това! И това е, че днес врагът твърде успешно ги поразява и отнема венците от главите им! Защото мнозина спят и никак не искат да се събуждат, при все че ги разтърсват здраво за раменете (образно). В самите общества на вярващите евангелието е така променено, че е като сънотворно и те са така спокойни и толкова сигурни в своето спасение, че един ден пред Христа, ще им бъде Гръм от Небе - "Махни се от Мен!" Трябва ли тогава да крещят и плачат, когато вече съдът ще им бъде наложен? Не е ли по добре днес да викат и плачат към Бога, докато имат време, докато е ден за покаяние? Преди си мислех, че летвата за влизане в небето е на определено ниво, а тя се оказва на още по високо ниво и Господ седи и ни чака!
Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога.
/1 Йоаново 4:7/
Най-отгоре

    
27.03.20 04:07 Цитирай
изказвания: 4781

 

OffGuardian, globalresearch.ca, 24.03.2020
12 Experts Questioning the Coronavirus Panic

12 експерта оспорват паниката с короновия вирус

 

 

Peter Koenig, globalresearch.ca, 24.03.2020
COVID-19 – The Fight for a Cure: One Gigantic Western Pharma Rip-Off
COVID-19* – Борбата за ваксина: Един гигантски западен фармацевтичен обир/измама

_________
* инфекциозно заболяване, (евентуално) причинявано от (короновия) вирус SARS-CoV-2 

Prof Michel Chossudovsky, globalresearch.ca, 24.03.2020
After the Lockdown: A Global Coronavirus Vaccination Program…
След изолацията: Световна програма за ваксинация/крава-ция във връзка с короновия вирус

 

 

 

Greg Johnson, counter-currents.com, 18.03, 2020
How Coronavirus Will Change the World
Как короновият вирус ще промени света

 

 

 

Larry Romanoff, globalresearch.ca, 24.03.2020
COVID-19: Targeting Italy and South Korea? “The Chain of Transmission of Infection”
COVID-19 – Прицелване в Италия и Южна Корея? "Веригата на пренасяне на инфекция" 

Larry Romanoff, globalresearch.ca, 26.03.2020
COVID-19: Two Major ‘Waves’ of Global Infection, Towards Global Contamination?
COVID-19 – Две главни "вълни" на световнa инфекция, към световна зараза?

 

 

 


[ Редактирано 27.03.20 15:00 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре
ваксини,   коронавирус,   коронов вирус
    
28.03.20 23:26 Цитирай
изказвания: 4781

Diplomaten RAP, youtube.com, 23.03.2020 (интервюто е взето по-рано)
Die Wahrheit über Corona Die Epidemie, die nie da war mit Dr med Claus Köhnlein (нем.)
Истината относно короновия [вирус] - епидемията, която никога не е съществувала / д-р Claus Köhnlein

 

Обсъждат се теми около

(не)надеждността на прилаганите тестове,

реалното ниво на смъртност от текущия грип и прилаганите статистически методи за определянето му,

методите за лекуване в Италия, където умират най-много хора в момента (напр. максимално високи дози кортизон и много силни антибиотици, препарати, които са токсични и най-често пагубни за тялото и здравето, особено за възрастни болни хора - всичко това вероятно поради страх от подвеждане под отговорност и презастраховане от страна на лекарите),

има ли изобщо нещо принципно ново в тазгодишния грип,

и др.


https://www.youtube.com/watch?v=BUSZs8rV_Z0

 


[ Редактирано 31.03.20 22:19 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
29.03.20 23:04 Цитирай
изказвания: 4781

проф. Michel Chossudovsky, Bonnie Faulkner, Global Research, 27.03.2020
COVID-19 Coronavirus: The Crisis
Full Transcript of Guns and Butter Interview with Prof. Michel Chossudovsky and Bonnie Faulkner

COVID-19 Коронов вирус: Кризата
Пълен препис на интервюто за Guns and Butter с проф. Michel Chossudovsky и Bonnie Faulkner

 

 

проф. Michel Chossudovsky, Bonnie Faulkner, Global Research, 08.03.2020
COVID-19 Coronavirus “Fake” Pandemic: Timeline and Analysis
COVID-19 Coronavirus “Фалшивата” пандемия с короновия вирус: Времева диаграма и анализ

 

 

 
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
31.03.20 22:17 Цитирай
изказвания: 4781

Ted Snider, antiwar.com, 31.03.2020
The Quiet and Lethal Wars Against Iran
Тихите и смъртоносни войни срещу Иран

/Относно използването на текущата здравна криза като военно оръжие срещу Иран/

 

 

 
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
04.04.20 11:16 Цитирай
изказвания: 143
bratoliubieВъзлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога.
/1 Йоаново 4:7/
Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF