Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

marko joensuu   бакалов   добри неща   изкупление   книги   коляда   луна   педерасти   притежание на бога   римо-католици  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...
 
bratoliubie   18.03.20 14:36
Да, благодаря, не бях видял.
 
eureth   18.03.20 14:32
здр. bratoliubie, тъкмо ти писах там:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?18009.post
 
bratoliubie   17.03.20 20:35
Погрешка там отворих две теми с едно и също заглавие, би ли ги обединил в една тема и да ми отговориш на въпроса? Благодаря.
 
bratoliubie   17.03.20 20:33
Еурет във темата - "Предложения за подобрения и промени в системата", зададох въпрос, но нещо не излиза тази тема в колонката за последни публикации!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
глад, епидемии и земетресения преди Голямата скърб - Мт., 24.7
Започване на нова тема
    

14.03.20 13:16 Цитирай
изказвания: 4516

Във връзка с текущата епидемия / пандемия с новия вирус от серията т.нар. "коронови / короно-видни вируси" (понеже приличат на корона), си спомних за пророчеството за Голямата скърб (и след нея - Божия гняв), дадено ни от Божия син. И отворих тази тема относно тези неща.

 

 

Когато учениците му питат Божия помазаник-цар Исус относно кога ще се случат тези неща, свързани с края на тази греховна епоха, за които той им говори, и когато ще е неговото завръщане и краят на епохата, той има казва:

 

 

А Йесу̀с им отговори и каза: “Гледайте да не ви заблуди някой. Защото мнозина ще дойдат с моето име, казвайки: "Аз съм помазаникът-цар", и ще заблудят мнозина.

И ще слушате за войни и вести за войни. Гледайте да не се смущавате [поради тези неща], понеже всичко това трябва да стане.

 

Но това още не е краят [на тази греховна епоха].

Защото [
т.е. преди да дойде краят, първо...] ще въстане народ против народ и царство против царство, и на места ще има недостиг на храна / глад, [смъртоносни] епидемии / зарази и земетресения. И всичко това са начало на страдания.

(Голямата скръб:)
Тогава ще ви предават на скръб и ще ви убиват. И ще бъдете мразени от всички народи заради моето име.

И тогава [т.е. по време на тези страдания/т.е. Голямата скръб (след която пък ще дойде Божият гняв, точно преди самия край на тази епоха)/] мнозина [ученици] ще се изкусят към грях и един друг ще се предават, и един друг ще се мразят. И много лъжепророци ще се повдигнат и ще измамят мнозина. И понеже беззаконието ще се умножи, в мнозина [мои ученици] любовта ще изстине. Но който издържи докрай, той ще бъде спасен.

И тази добра вест на царството ще бъде разгласена по цялия свят, за свидетелство на всички народи.
И тогава ще дойде краят.

 

/из Мт., 24.7/

 

 

 

 

 

 

(разкл. към: Короновият (нов пореден) вирус)

 

 

 

 

 

 

[ Редактирано 23.03.20 21:30 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF