Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.
Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.
И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...
Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси.
Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.
Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.
Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:
https://ww2truth.com/
Форуми :: Песен, учение, разкриване, езици, преводи, свидетелства, взаимопомощ, благодарност, поклонение |
|
||
Свидетелства | |||
|
|
![]() ![]() |
|
|
| ||
bratoliubie изказвания: 143 | Благословен да бъде Бог Отец на Господа наш Исуса Христа - Възлюбения Негов Син, Който в огромната Си любов и милост, продължава да дарява нам благодат днес, по един или по друг начин. И аз благодаря на Бога, за многото свидетелства, които днеска е изпратил за насърчение, поучение, увещание, изобличение и поправление. Някои прекрасни, а други страшни, но нужни, защото Духът говори и не от скоро и то с потвърждение от много места вече, че днес е ден за пост и молитва и плач пред Господа. Ден за събуждане и ден за покаяние! Ден за обръщане към Господа Живия Бог! Защото мнозина днеска са се качили на потъващ кораб и спят и ако не се събудят, не могат да се спасят! Ефесяни 5:14 казва: "Стани ти, който спиш и възкресни от мъртвите и ще те осветли Христос"!
Отварям тази тема за публикуване на свидетелства различни от сведетелствата за изцеления (каквато е другата тема - "И днес Бог лекува..."), за свидетелства, които са както написах по горе - поучителни, назидателни, такива за изобличения, както и такива с пророчества и други подобни.
Миналата година ми направи много силно впечатление свидетелството на един брат от Румъния, което много исках да се преведе на български език, поне със субтитри, понеже е на румънски и руски и благодаря на Бога за Неговата помощ, това вече да бъде факт. Публикувам линк към него:
Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога. /1 Йоаново 4:7/ | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 4756 ![]() | Преди доста години имах едно много забележително преживяване. Беше хладно време, може би края на зимата или ранна пролет, или есен. Пътувах в спален вагон и както е по българска "железопътна" традиция, парното или е спряно и "умираш" от студ или пък е пуснато до край и съответно "умираш" от жега. В моя случай беше второто. И то още в самото начало на пътуването. Помислих си да отворя прозореца за известно време (ако изобщо работеше), но на леглата отдоло също имаше пътници и вятърът от прозореца би духал директно върху второто легло, а донякъде и върху най-долното. А и след като го затворя, само след малко щеше да бъде също толково топло като преди това. А и не можех цяла нощ да отвраям и да затварям прозореца през 5 минути. Поради това се отказах от тази идея.
Тогава се изправих пред очевидния избор или да отида в не-спално купе, или... да продължа да "бера душа". Но предвид дългия път, никак не ми се искаше да прекарам нощта седейки неудобно в не особено приветливите (меко казано) БДЖ-купета в полу-заспало състояние. От друга страна не знаех колко още ще издържа преди да припадна или да се задуша, или нещо такова.
И точно в този момент прозорецът на купето с доста силен шум се отвори до долу. "Сам".
Гледах и не вярвах на очите си. Направо онемях горе там. Представям си как съм изглеждал. А как се чувствах, не мога да опиша В купето навлезе хладен свеж въздух и температурата, поне за мен, стана много приятна.
След няколко минути, след като започнах да "идвам на себе си" от първоначалните емоции, започнах да си мисля как ли се чувстват хората отдолу и започнах да се притеснявам да не изстинат от хладния въздух. По инерция се чувствах отговорен за това, което се случи и не ми се искаше заради мен те да се простудят.
Но в следващият момент си дадох сметка, че в края на краищата не аз отворих прозореца. Те бяха, естествено, големи хора - всеки от тях можеше просто да стане и да го затвори. Предполагах, че точно така ще стане. Но за моя изненада всъщност никой не го затвори. До сутринта. Температурата - комбинация от БДЖ-пещта, наречена "парно", съчетана със свежия въздух отвън - беше просто съвършена
На сутринта все пак заговорих другите двама пътници, понеже у мен все още имаше някаква тревога, да не би да са се простудили: "Снощи прозорецът се отвори в един момент... Не ви ли стана студено през нощта?" И този от второто(мисля) легло ми каза доволно: "Неее, беше много добре!"
Не мога да забравя този случай. Благодаря на Бога за грижата му! [ Редактирано 25.02.20 23:46 ] Краят на епохата: Времева диаграма, Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии) „...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам. А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти." Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“ /из п-мо до римл., 9/ Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало. Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6 | ||
Най-отгоре |
| ||
Elesar |
| ||
Гост | Аз от извствно време живея в Англия, а както всеки добре знае, в Англия доста често вали. Та през октомври 2018 започах една работа, която е на 10 км. от къщата, в която живея и това разстояние изминавах с колело, защото нямах кола по това време. Сами разбирате, че в този период на годината вали, да не говорим за следващите месеци. Цялата есен, зима и пролет, аз карах това колело и всеки ден гледах прогнозата за времето. И всеки ден молех Бога да бъде милостив и да не отивам мокър на работа. Мога да ви кажа, че за тези около 10 месеца, в които карах колелото, около 5 пъти ме е валял дъжд, който ме е намокрил, веднъж беше особенно силен, но се прибирах в къщи и не беше проблем. Спомням си особенно един случай, в който ми оставаха 5 мин. да тръгна за работа, а навън започна истински порой. Ама като ви казвам порой, сещай те се. Седя си облечен и мисля как да звънна и да кажа, че не мога да отида днес, защото навън времето е просто ужасно. И се сетих за Ной и как Бог разкри небесните прозорци и заваля. И се помолих просто, Бог да затвори небесните прозорци, защото трябва да ходя на работа. И вярвате или не, след по-малко от минута, дъждът спря толкова внезапно, че когато излязох, даже капка не падаше от небето. А сега мислете каквото искате, но вие си спомняте хубавото време в началото на февруари. Там някъде аз, гледайки прогнозата за България, се помолих на Бог, да "регулира" времето в България, според сезона. Защото съгласете се, ама 15 плюс през януари и февруари, не е в реда на нещата. И също сами знаете, каква зима връхлетя България след хубавото време. Не казвам, че защото аз съм се молил е станало, но казвам, че Бог може да регулира времето и твърдо вярвам, че който роптае срещу времето навън, роптае срещу Бога, защото Той контролира и времето и природата и всичко. Мога също и друго да кажа. Аз работа в склад на DHL и в моята работа с моите колеги, имаме едно негласно съревнование, кой повече предмети и поръчки ще събере за една смяна. И аз се помолих Бог да ми даде благодат в тази работа. И Бог ми даде мъдрост, цяла схема и знание, как да работя за да съм винаги първи. И вярвате или не, аз съм всеки ден пръв( с някой изключения), от юни миналата година. И сега като погледна назад, просто се удивлявам колко превъзходна в Божията мъдрост. Колеги са ме питали как го правя, още в началото. Аз обаче отговорих нещо неопределено, защото и аз сам не знаех още кое как работи. Но сега вече знам и слава на Бога. | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 143 bratoliubie |
Тук едно прекрасно свидетелство на един брат узбек, бивш мюсюлманин! Толкова много радват такива свидетелства в които се вижда как Любовта на Христа издирва и спасява хора и семейства им! Слава на Господа Исуса Христа!
[ Редактирано 05.03.20 18:31 ] Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога. /1 Йоаново 4:7/ | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
А тук една история на едно момиче, също бивша мюсюлманка, която може да ви разплаче! Слава на Господа Исуса Христа! [ Редактирано 26.08.20 03:58 ] Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога. /1 Йоаново 4:7/ | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
Публикувам част от едно свидетелство на един украински проповедник, който е бил няколко пъти в изстъпление и на когото е дадено да види и чуе неща, които намирам за назидателни, поучителни и нужни да се узнаят и разберат днес от пастири, служители и всички християни! Видеото е с надписи на български, а до няколко дни ще сложа субтитри и на друга част от това свидетелство. Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога. /1 Йоаново 4:7/ | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 143 bratoliubie | Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога. /1 Йоаново 4:7/ | ||
Най-отгоре |
| ||
|
| ||
изказвания: 2104 ![]() | Страхотно, братолюбие! " Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг. !!! Откр-е на Йоан 12 " http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513 | ||
Най-отгоре |
| ||
![]() ![]() |
|||