Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

апостолско-пророческа реформация   дерек принс   димитър попмаринов   лекарствени средства на билкова основа   лицемерието на българското правителство   мюсюлмани   нерон   потомство   разделение   седемкратно служение  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Започване на нова тема
Анонимен
    
13.02.20 14:07 Цитирай
Гост
(разкл. от: И днес Бог лекува, прощава и дава вечен живот - свидетелства)

Аз мисля, че много то днешните хртистияни мислят, че Бог лекува чрез лекарите. И малко са чудесата, изцеленията и освобожденията такива, каквото са описани в Библията. А за лекарите се сещам за онази жена с кръвотечението и за онзи цар, който не потърси Господа. Това на прима виста. Аз не съм против лекарите. Но искам да видя такива директни чудеса, на които никой не може да противоречи и които оставят противниците безмълвни, оставащи им само да хулят. Нещо ни липсва днес и според мен то е сила. Силата на Духа, станали сме едни философи, можеши да разтягаме локуми до безкарй да и се замеряме със стихове. Ако Пвел беше жив, може би щеше да каже, идвам да ви изпитам силата, а не приказките. А къде ни е силата? На мен тази сила ми липсва.
Най-отгоре

Анонимен
    
13.02.20 14:58 Цитирай
Гост
Знаем, че Бог е този, който върши чудесата си и също, че Бог не е станал по-слаб и си е все така всемогъщ, както и преди. Четейки материали из Интернет, нерядко попадам на свидетелства за Божия син, за Божията сила и вярност и милост, вкл. и някои тук: http://edinni.com/p/forum/forum_viewforum.php?167

Ако Бог би спрял да върши чудесата си, то това очевидно не би било поради липса на сила.

Най-отгоре

    
28.11.20 22:19 Цитирай
изказвания: 2105

Привет, Анонимен. Честно казано, аз не разбрах ясно какво точно искаш да изявиш/кажеш:

  • че вярващите в Бог не трябва да ходят на лекар/и в никакъв случай и че търсенето на помощ от медици е всъщност грях(?) и (?) проява на неверие/слабост
  • че все пак има някакъв диапазон/област/част, в която вярващите могат да потърсят съвет и помощ от медицинско лице
  • че всички медици са "противници" на Бога чрез своята дейност
  • че медиците са частично противници чрез дейността си на Всемогъщия

 

Безспорно в съвременният свят медицината се е обвързала с фармацефтиката и масовото произвоство на химически лекарства, но аз помня времето, в което с рецепта се чакаше да се направи дадено лекарство В АПТЕКАТА. Половин, един час, или повече. Сегашното свръхпроизводство на медикаменти, чийто състав е предимно химически и, съответно - вреден, чиято печалба е без оглед щетите, причинявани на страдалците, съсреодоточена в ръцете на управителите на големите химически фармацефтични компании, ясно показва, че реалната грижа за здравето на човека и неговото лекуване е само на думи и рекламни клипове, зад които стои тъмната страна на сребролюбието и ненаситната печалба. 

 

Въпреки това, обаче, има медици, които не са свързани с това съвременно "течение" и които дават добри и правилни съвети на своите пациенти. Насочват ги към правилнот лекуване  и хората се подобряват от своите страдания. 

 

Колкото до това дали Божията воля е всеки вярващ да е топ-здрав , бих казал, че имаме примери както в Старият, така и в Новият Завет, които ни показват, че вярващи хора могат да боледуват и да страдат. 

 

Поздрави.

 
" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

    
30.11.20 18:13 Цитирай
изказвания: 2105

Отделно от всичко друго, намирам за разумно и здравомислено, човек да уповава на Бога, а не на странични неща като "сила" и "чудеса" и "знамения". Те, лично мое мнение, според както съм чел писанието, са "съпровождащи" по естествен път вярващите КОГАТО Бог реши и както Бог реши. 

Виждал съм морално падение и големи извращения именно сред вярващи, търсещи "сила" и "чудеса" и "знамения", сънища и пророчества и тнтн. Те всичките са нещо добро и окуражават, но не струват пукната пара в борбата против греха, за освещението на човека, без което освещение и без страх от Бога, ние ще Го срещнем като Един разгневен Цар и Господар на всемира. 

 

Затова е редно вярващите да търсят Бога и да държат себе си твърдо в благовестието на мира, да стоят твърдо в святост, страх от Бога и да изпълняват написаното, без да се стремят към даровете и "проявленията"  на Божието всемогъщие. 

 

Бог да пази Своите Си.
" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF