Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

pastor plamen petrov   борис   власти   дан.9   дореа   малакиец   оставени   петър дънов   ракови заболявания   църква kensington temple (kt)  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми :: Пророчества и лъжепророчества, и сънища :: Сънища << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Сън с дизайнерски интересна шарена дреха и еурет (Етиен)
Към страница   <<      
Започване на нова тема
Анонимен
    
13.06.19 10:28 Цитирай
Гост

Най накрая "Етиен" да се включи, тоест аз самият.

Първо да отговоря на "Владо". Гледах му всичките работещи линкове и не намерих нито едно мое лъжепророчество, тоест да съм казал така казва Божият Дух и т.н., но и нито едно мое истинско пророчество!! Удивително колко клевети могат да се кажат за единица време. А освен това на този сайт може би последното неща, което трябва да се прави е да се обсъждат пророчества и пророци — тук идеята на основните до днес участващи е оклеветяване на пророците!

... Нека обаче да отговоря на "Владо": Да, имахме няколко спора с тебе. Първият беше когато не знам колко време, но години, ти наричаше Г. Бакалов "апостола" и обясняваше колко велик апостол е! Тогава да, опитвах да ти обясня, че това ама изобщо не е вярно! И сега считам същото. (За тези които незнаят по онова време бяхме съседи.) После се оказа,... а ....че съм прав! Не може да бъде! Вместо "лъжепророк", ти направи именно каквото трябва ше да направиш още отначало - да излезеш от неговата църква и да станеш ученик на Исус от Назарет( според мене ти изпълни само първата част).

После започна втори спор - опитах да ти обясня, че ако работата,която работиш изисква носене на оръжие, "защита на отечетвото" от врагове и подобни, няма как да изпълниш такава длъжност, докато Господарят ти казва да си дадеш другата буза, да обичаш враговете си, да ги храниш и поиш, за да могат да дойдат на покаяние. Това беше вторият ни спор. Оказа се, че и това си изпълнил, но не зная дали по праведна причина, или чисто икономически и т.н...

След това ти стана обаче пастор (!!!) вместо да вземеш да се научиш какво пише в Библията първо(!!!). Реши че като четеш на "единни", ще разбираш всичко и това беше твоята основна грешка. Царството на Бога се разбира с откровение от небето, а не чрез богословски анализи на писанията, били те от Д. Принс, или еурет или който и да било от нас! Затова сега вместо вече да различаваш бабешки и юдейски и християнски деноминационни басни и да ги различаваш от истината, то си дошъл до време отново да трябва да ти обяснява човек елементарни неща, като какво означава Йехова/Йахве и подобни ама наистина детски неща. Сори, загуби много време.

И там някъде бях обявен от тебе за "лъжепророк", само защото се опитвах да ти обясня истината. Но досега поне в твоя живот се оказах истински "пророк и учител", ако и да не съм пророкувал за тебе абсолютно нищо, ама нищо! Нито съм те научил някое небиблейско учение. Напротив винаги съм бил с настроениението да ти помогна да се измъкнеш от религиозните каши на протестантите, и да стъпиш на здравата основа на словото, но разбрано както трябва. Вероятно може да се обяснява още много, но това е, за да видиш мотиви, които ти не можеш и да си представиш, че съществуват.


След това да отговоря на "еурет".

Той също хареса темата "лъжепророчества" и обяви, че аз "разпространявам лъжепророчества" насам-натам. Но не показа какво разпространявам, нито го цитира, нито даде линк, тоест просто даде една "клевета", по някакви негови си причини.

Ако се върна назад във времето, ама много във времето, понеже се познаваме с "еурет", то мога да кажа, че научих от него нещо от изключителна важност и то е отношението към писанията в оригинал! Защото аз отношение към писанията имам откакто съм повярвал и то отношенеие доказано сред хората, които ме познават, но ми убягваха нещата от превода, което определено никак не е малко.

И всъщност е едно единствено нещо, което трябваше еурет да ме убеждава - че Исус е Помазания/ка, а не Христос. Признавам, че ми трябваха около четири месеца, за да го разбера. След това започнах да уча старогръцки (и до днес) и започнах да разбирам сам по себе си. И не малко неща открихме заедно, заедно с още хора, които също се обърнаха кой накъдето. Факти.


Но "еурет" и по това време и по-късно имаше сериозни проблеми с кръщение в Духа, говорене на езици, но нека той да обясни, защото поради изтеклото време съм забравил подробности. После се появиха и други подобни проблеми. Около 2000 година Бог ни даде да се молим за освобождение на християни(!!!) от демони, което включваше и самите нас. Това беше в тотално противоречие с доктрините и разбиранията на "еурет". Но до тук все още имахме общи неща, макар че вече имаше сериозни проблеми. Въпреки това той дойде веднъж на молитва и засвидетелства, цитирам "излезе през ушите ми", тоест демона. Имаше много свидетели на онази молитва, ако той би искал да си спомни.

Връщайки се на тема "пророчества", по онова време имах мисля, че само едно слово от Бога, което беше много точно, за съжаление го нямам, загуби се през годините, но в основата си се сътоеше в следното: Бог казваше на пасторите да оставят овцете да отидат при него и да не им пречат, за да се научат от Бога. Това е едно велико божие слово и то ми служи и досега и ми помага да пазя божиите хора да се участ да живеят с Бога, а не с някой човек, пък било това и аз.

След това "еурет" и още един брат, който май съвсем отпадна от вярата по-късно, решиха че трябва да се "пре-кръщават", защото бяха нагълтали някакво учение от някакъв пастор от Америка, и някаква негова книга. Това пък направи един четвърти брат, с който по онова време четяхме библията, да се отдели и да стои настрана и до днес. За него имам предупреждение от Бога насън, където го видях да има друго лице и да говори много грубо и лошо, може би просто с мене.

Но общо взето по онова време много хора взимаха решения за живота си.

Така че "еурет" взе решение да "не разбира" духовното, пророческото, пророчествата, сънищата и подобни, макар да имам някаъв спомен за някакъв негов сън, ако не се лъжа. Така че да, аз сънувам сънища, виждам видения, макар и много рядко, и понякога имам слово от Бога. Типичен пример е съня, който имам за "еурет", който той видимо не харесва, понеже е малко изобличителен. Вероятно ще бъде обявен за лъже-сън, или каквото там. Но аз имам хора , скоито живея и до днес и те мога да видят и преценят... Те са християни и следват Исус по един много сериозен начин според мене.


Което ме връща на една от главните теми ученичеството. За съжаление "еурет" никога не разбра една основна доктрина, която е остави всичко и ме следвай, казва Исус от Назарет. И който не остави всичко, не може да бъде негов ученик. Това е основната причина еурет да не разбира пророчества, видения, сънища...

Така че сега очаквам да видя истинско разглеждане на това откровение дадено ми насън за "еурет", както се полага, понеже е писано "пророчества не презирайте! Всичко изпитвайте, дръжте доброто!" Бих могъл да говоря още много, но трябва хората да са ученици на Исус, за да им се даде благодатта да разбират.

Иначе "еурет" и "владо" не осъзнават, че така се превръщат в поредната деноминация... независимо, че може и да не се познават, това няма никакво значение. Това е деноминация в стил баптисти, които не приемат духовното и просто го клеветят или най-малкото отричат.

Пиша всичко това, защото ми писна да слушам глупости за "лъжепророчества" от тези хора. Ето ви сън, даже дава, можете да ги обсъждате — Бог ви даде това право. А и едно пророчество, макар и частично за съжаление, но все пак истинно. И важи и за вас: не спирайте божиите хора да отиват при Бога чрез вашето отношение към духовното, защото всички ние има да отговаряме. Защото е добре да се знае какво пише в оригинала на библията без съмнение, но само ще ви припомня, че цели поколения хриситяни са чели библията в оригинал и са напрупали много ереси, защото не са се покорили на това, което са чели. Еурет може да се "съвземе", ако ******************** на заповедта да оставят всичко и да последват Помазания. Ето още малко слово от небето. Сега можете да обсъждате, но не забравяйте, че ще имате да отговаряте за решението си основано на тези думи.

За съжаление хората, които се бунтуват, че на този сайт е пълен хаос, съждаван от "единствения" администратор еурет, са напълно прави. Тук не можеш да пишеш и темата да не се "омаскари" с местене тук и там. Поне преди да бъде преместена в "лъжепророчества" или подобни, да може двамата главни "герои" да прочетат и да разсъдят, ако им бъде позволено от небето. Ако ли не, не. Това ще означава, че ще трябва да дадат отговор и че са предадени на заблуда поради вече взети решения. Но това мене не ме радва, защото ако ме радваше, нямаше да си правя труд през годините да ви помагам в истината. Сега съм чист от кръвта ви, защото отделих много време, за да ви науча на това, което е моят дял от небето, но не искахте. Обаче вашата кръв не е на моите ръце!

Последно отново ще публикувам съня с "еурет", за да може да е в темата: сънувам, че "еурет" е облечен в шарена дреха върху бялата си дреха, от която се виждаха само краищата на ръкавите. Шарена обаче трябва да се уточни. Цветовете бяха кафяви, земни и златно заедно на някакви шарки, които не запомних. Може би ще публикувам още някой сън в отделна тема.


[ Редактирано 13.06.19 15:24 ]

Най-отгоре

    
13.06.19 16:48 Цитирай
изказвания: 4570


След това да отговоря на "еурет".

Той също хареса темата "лъжепророчества" и обяви, че аз "разпространявам лъжепророчества" насам-натам. Но не показа какво разпространявам, нито го цитира, нито даде линк, тоест просто даде една "клевета", по някакви негови си причини.


Който има очи за да вижда, може съвсем ясно да види връзките към съответната информация, дадени надолу в изказването, към което оставих връзка.
Така, че ако има "клевета", тя не е от мен.
Но "еурет" и по това време и по-късно имаше сериозни проблеми с кръщение в Духа, говорене на езици, но нека той да обясни, защото поради изтеклото време съм забравил подробности.


Не зная за такива точно сериозни проблеми. Под Божие подбуждане понякога говоря на езици, дадени от Божия Дух. Също, Бог е благоволил да извърши и някои негови чудеса чрез мен, вкл. изгонване на нечисти духове, и също ми е давал и пророчески видения/сънища, които Бог съвсем конкретно е потвърдили или изпълнил, за да е ясно, че всичко това е от Бога. Също и Слово на знание, веднъж. Благодаря и се покланям на Бога за всяка негова милост в тази връзка!

Доста подробности за разбирането ми по въпроса за езиците от Божия Дух има в съотв. тема:  Езиците от Божия Дух
После се появиха и други подобни проблеми. Около 2000 година Бог ни даде да се молим за освобождение на християни(!!!) от демони, което включваше и самите нас. Това беше в тотално противоречие с доктрините и разбиранията на "еурет". Но до тук все още имахме общи неща, макар че вече имаше сериозни проблеми. Въпреки това той дойде веднъж на молитва и засвидетелства, цитирам "излезе през ушите ми", тоест демона. Имаше много свидетели на онази молитва, ако той би искал да си спомни.


Такова нещо точно не си спомням да се е случвало.

Спомням си, че веднъж, когато бяхме заедно с Етиен, той поиска да се моли на Бога от мен да излезе някакъв нечист дух. Въпреки, че темата за евентуалното присъствие на нечисти духове у родените от Бога хора беше спорна тогава (а и още е), се съгласих той да се моли за това.

След като Етиен се помоли за това (или дори директно нареди на евентуален нечист дух да излезе от мен - не мога да си спомня вече всички малки подробности), и всъщност нищо не се случи, тогава той каза, че имало "някакъв проблем" и за това не било станало.

Както споменах, темата за това, дали заедно с Божия Дух у родения от Бога човек може да присъства и нечист дух и досега е спорна.
След това "еурет" и още един брат, който май съвсем отпадна от вярата по-късно, решиха че трябва да се "пре-кръщават", защото бяха нагълтали някакво учение от някакъв пастор от Америка, и някаква негова книга.


Не помня да се е случвало точно такова нещо.

Във връзка с темата за потапянето/умиването във вода в името на Исус за опрощаване на греховете, си спомням, че преди време четох някакви материали, които ми насочиха вниманието върху даденото от Бога в Писанията относно, именно, потапянето/умиването във вода в името на Исус за опрощаване на греховете.

Резултатът за мен от изследването на съответните пасажи в Писанието беше, че промених предишното си разбиране за тази тема, което в ранните дни на вярата ми наивно бях приел от тогава "авторитетни" за мен източници, съвсем на доверие, без изследване и проверка в Писанията *,

 

 - а именно, че потапянето/умиването във вода в името на Исус за опрощавне на греховете уж било:

 "само/просто една външна "изява" на нещо, което така или иначе вече се е било случило, когато човек е повярвал в Божия син"
(т.е. че по време на потапянето/умиването във вода в името на Исус за опрощаване на греховете, всъщност нищо ефективно и реално не се било случвало)

----

* подобно също на лъже-учението за ""Грабване" преди Голямата скръб"

 

Така че "еурет" взе решение да "не разбира" духовното, пророческото, пророчествата, сънищата и подобни, макар да имам някаъв спомен за някакъв негов сън, ако не се лъжа.


Такова решение, разбира се, никога не съм вземал.
Което ме връща на една от главните теми ученичеството. За съжаление "еурет" никога не разбра една основна доктрина, която е остави всичко и ме следвай, казва Исус от Назарет. И който не остави всичко, не може да бъде негов ученик. Това е основната причина еурет да не разбира пророчества, видения, сънища...


Относно идеите на Етиен относно тълкуването на свързаните с това пасажи в Писанието, както и моето разбиране и на други хора, имаше вече различни дискусии. Всеки може да прочете и съответно да прецени.

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?2043.post

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?15938.0

 

Така че сега очаквам да видя истинско разглеждане на това откровение дадено ми насън за "еурет", както се полага, понеже е писано "пророчества не презирайте! Всичко изпитвайте, дръжте доброто!" Бих могъл да говоря още много, но трябва хората да са ученици на Исус, за да им се даде благодатта да разбират.


Именно това става в случая: Всичко изпитвайте дръжте доброто.

За толкова години Етиен явно и досега не успя да схване, че повечето хора нито отхвърлят, нито пък "презират" пророчества (или пък сънища) по принцип,

а отхвърлят лъже-пророчества

а също - и съмнителни говорители, за които е станало ясно, че са ненадеждни източници на пророчества или дори тълкуване,

както и самият Бог е наредил Божиите хора да не им обръщат внимание и да се пазят от хора, които разпространяват лъже-пророчества (за мен това включва и съучастниците им, които чрез одобрението си на лъжепророчества, ги подпомагат или разпространяват).Но пророкът, който дръзне да говори в Моето Име слово, което Аз не съм му заповядал да говори, или който говори в името на други богове, този пророк да умре!

И ако кажеш в сърцето си: Как ще познаем словото, което ГОСПОД не е говорил? — когато някой пророк говори в Името на ГОСПОДА и словото не стане или не се изпълни, това е слово, което ГОСПОД не е говорил; пророкът го е говорил самонадеяно; да не се боиш от него.

 

...


Пазете се от лъжовните пророци, които идат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители. От плодовете им ще ги познаете; бере ли се от трънки грозде, или от репеи смокини? Така всяко добро дърво прави добри плодове; а лошото дърво прави лоши плодове. Не може добро дърво да прави лоши плодове, нито лошо дърво да прави добри плодове. Всяко дърво което не прави добър плод отсича се и в огън се хвърля. И тъй от плодовете им ще ги познаете.


 Иначе "еурет" и "владо" не осъзнават, че така се превръщат в поредната деноминация... независимо, че може и да не се познават, това няма никакво значение. Това е деноминация в стил баптисти, които не приемат духовното и просто го клеветят или най-малкото отричат.


Зная, че няма смисъл да коментарам тази очевидна клевета на Етиен (поне относно мен), но се радвам, че хората, които ще прочетат горното, ще могат по-добре да се ориентират в ситуацията.

Пиша всичко това, защото ми писна да слушам глупости за "лъжепророчества" от тези хора. Ето ви сън, даже дава, можете да ги обсъждате — Бог ви даде това право. А и едно пророчество, макар и частично за съжаление, но все пак истинно. И важи и за вас: не спирайте божиите хора да отиват при Бога чрез вашето отношение към духовното, защото всички ние има да отговаряме.


Относно тази поредна клевета на Етиен - също.
Защото е добре да се знае какво пише в оригинала на библията без съмнение, но само ще ви припомня, че цели поколения хриситяни са чели библията в оригинал и са напрупали много ереси, защото не са се покорили на това, което са чели. Еурет може да се "съвземе", ако  *************** на заповедта да оставят всичко и да последват Помазания. Ето още малко слово от небето. Сега можете да обсъждате, но не забравяйте, че ще имате да отговаряте за решението си основано на тези думи.


За какво решение става дума?

 За съжаление хората, които се бунтуват, че на този сайт е пълен хаос, съждаван от "единствения" администратор еурет, са напълно прави. Тук не можеш да пишеш и темата да не се "омаскари" с местене тук и там.


Относно подредбата на темите, не е рядко да се получат съществени отклонения от дадена тема или направо да се пише съвсем извън темата и този проблем е добре да бъде някак си решен. Поради това се налага някои теми да се разклоняват или съотв. изказвания да се местят в съответстваща тема, за да има поне някакъв сравнителен ред в темите и изказванията. Може би това не е съвършеното решение, но поне е нещо. Във връзка с разпределението на изказванията сме имали понякога вътрешно съветване и никога не е имало някакъв проблем с всичко това.
Поне преди да бъде преместена в "лъжепророчества" или подобни, да може двамата главни "герои" да прочетат и да разсъдят, ако им бъде позволено от небето. Ако ли не, не. Това ще означава, че ще трябва да дадат отговор и че са предадени на заблуда поради вече взети решения. Но това мене не ме радва, защото ако ме радваше, нямаше да си правя труд през годините да ви помагам в истината. Сега съм чист от кръвта ви, защото отделих много време, за да ви науча на това, което е моят дял от небето, но не искахте. Обаче вашата кръв не е на моите ръце!

Последно отново ще публикувам съня с "еурет", за да може да е в темата: сънувам, че "еурет" е облечен в шарена дреха върху бялата си дреха, от която се виждаха само краищата на ръкавите. Шарена обаче трябва да се уточни. Цветовете бяха кафяви, земни и златно заедно на някакви шарки, които не запомних. Може би ще публикувам още някой сън в отделна тема.Във връзка с поредната клевета на Етиен, за протокола, публикуваното изказване на Етиен относно неговия евентуален сън, така или иначе си стои пред всички тези изказвания.


Тъй като първоначално беше публикувано в "Кандидат-пророчества", но вътре не се съдържаше никакво пророчество, попитах дали това всъщност е пророчество. Тъй като не последва потвърждение относно това, преместих тези изказвания в тема "Обвинения към eureth" и после в "Без тема", така че във форум Пророчества да останат именно основно пророчества. След това реших да добавя нов под-форум "Сънища" и преместих тази и другата нова тема-сън там.

 

В случай, че се окаже и стане видно и ясно, че това също е лъжепророчество

 

- напр. както стана с това лъжепророчество тук, от което лъжепророчицата тогава се отказа и се обърна от този си грях 

 

вече неизненадващо за мен, както там се вижда (вж. Интернет-адреса там)

предхождащото лъжепророчество на горното лъжепророчество беше публикувано/разпространявано от Етиен на неговия тогавашен Интернет-портал (christian-revolution)

 

и след това Етиен изрично одобри и препоръча и второто лъжепророчество )

 

вж и подробно изобличение на (второто) лъжепророчество

 

- естествено, ще го преместя в Лъжепророчества.

 


От всичко, което съм прочел от теб (и понякога и коментирал) много малко има, което да се съвместява с претенцията ти "да си правя труд през годините да ви помагам в истината". Първо е по-добре да се види, че си в истината преди да можеш да помагаш на другите относно истината.


Аз отдавна съм те уведомил и предупредил, във връзка с поредните ти абсурдни клевети, че съм чист от кръвта ти:
вж. надолу в изказването тук: Защо пасторите никога не пишат и не отговарят във форумите?Адм. бел.
Вече доста пъти Етиен беше предупреждаван в съгласие с правилата за публикуване, които сме приели тук, да не изнася лична информация без съгласието на съотв. човек, но изглежда, че той твърдо не желае да съобрази с това - във връзка с това отново се наложи да закоментирам с *** малка част от изказването му по-горе.

Поради това ще блокирам временно достъпа му, така че евентуално да започне да се съобразява с това, ако отново иска да участва в дискусиите тук.

 

 

 

 


[ Редактирано 27.06.19 12:53 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
15.06.19 13:29 Цитирай
изказвания: 2090

Анонимен:

...

След това ти стана обаче пастор (подч-то мое)(!!!) вместо да вземеш да се научиш какво пише в Библията първо(!!!). Реши че като четеш на "единни", ще разбираш всичко и това беше твоята основна грешка. Царството на Бога се разбира с откровение от небето, а не чрез богословски анализи на писанията, били те от Д. Принс, или еурет или който и да било от нас!

 

Затова сега вместо вече да различаваш бабешки и юдейски и християнски деноминационни басни и да ги различаваш от истината, то си дошъл до време отново да трябва да ти обяснява човек елементарни неща, като какво означава Йехова/Йахве и подобни ама наистина детски неща. Сори, загуби много време.

И там някъде бях обявен от тебе за "лъжепророк", само защото се опитвах да ти обясня истината. Но досега поне в твоя живот се оказах истински "пророк и учител", ако и да не съм пророкувал за тебе абсолютно нищо, ама нищо! Нито съм те научил някое небиблейско учение. Напротив винаги съм бил с настроениението да ти помогна да се измъкнеш от религиозните каши на протестантите, и да стъпиш на здравата основа на словото, но разбрано както трябва. Вероятно може да се обяснява още много, но това е, за да видиш мотиви, които ти не можеш и да си представиш, че съществуват.


След това да отговоря на "еурет".

Той също хареса темата "лъжепророчества" и обяви, че аз "разпространявам лъжепророчества" насам-натам. Но не показа какво разпространявам, нито го цитира, нито даде линк, тоест просто даде една "клевета", по някакви негови си причини.
.....

1- никога не съм работил като "пастор"

2- никога не сме били съседи (ти живееше в центъра, а аз - в края на селището)

3 - никога не съм твърдял, че Георги Бакалов е велик апостол

4 - работата, която работех (Боже, прости ми, но наистина имам чувствто, че споря с луд), Етиен и както тук, в единни стотици пъти ти писах и ти дадох линкове към официална страница на Министерство на Финансиите, Агенция "Митници", НЕ ИЗИСКВА, НЕ ИЗИСКВА, НЕ ИЗИСКВА, НЕ ИЗИСКВА, НЕ ИЗИСКВА, НЕ ИЗИСКВА носене на оръжие, нито е свързана със


защита на отечетвото" от врагове и подобни

Другото написано, зле прикритият ти плам да се наречеш мой "Рабби" (Учител) и тн няма да коментирам, иде Божият Син, ако ти е останал малко разсъдък, ще внимаваш какво пишеш и как пишеш (нещо, което досега за съжаление не виждам да правиш) 
" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

Sm axe
    
16.06.19 11:41 Цитирай
Гост
Чудя ви се, защо се занимавате с човек, доказал в годините, че основно клевети и си фантазира разни неща. От него не може да се приема нищо, нито пророчества, или сънища или тълкувания, няма как. Освен ако не си фантазира нещо и да манипулира околните с някакви духовни скрупули, само че тук номерът не минава. Толкова объркан човек, че и с някакви претенции за пророк и тн.

Най-отгоре

    
19.07.19 10:59 Цитирай
изказвания: 4570

Ученица:

Анонимен:

Най накрая "Етиен" да се включи, тоест аз самият.

.........

 

Здравейте, вие сте  **************************  ? Имате *****************  ?

 

 

Здравейте Ученица,

 

Тъй като тук сме приели правила за публикуване, в които не се приема изнасяна на лична информация без изричното съгласие на съотв. човек, за момента съм скрил изказването Ви. Разбира се, можете да попитате горния участник дали иска да Ви сподели повече подробности за себе си (ако има възможност, комуникацията във връзка с това е за предпочитане да не се провежда тук).

 

Поздрави


[ Редактирано 19.07.19 14:14 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
19.07.19 20:06 Цитирай
изказвания: 12

eureth:

Ученица:

Анонимен:

Най накрая "Етиен" да се включи, тоест аз самият.
.........

Здравейте, вие сте  **************************  ? Имате *****************  ?

Здравейте Ученица,

Тъй като тук сме приели правила за публикуване, в които не се приема изнасяна на лична информация без изричното съгласие на съотв. човек, за момента съм скрил изказването Ви. Разбира се, можете да попитате горния участник дали иска да Ви сподели повече подробности за себе си (ако има възможност, комуникацията във връзка с това е за предпочитане да не се провежда тук)

Поздрави

 

Благодаря Ви, не знаех за такива правила.

Правилата са добри ,нека и Етиен да ги спазва ,без да изнася лична информация за човека. Той можеше този сън за шарената дреха да сподели само на човека, за който се отнася.
словото на кръста е безумие за тия, които погиват; а за нас, които се спасяваме, то е Божия сила (1Коринт.1:18)
Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<      
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF