Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

апокрифни книги   бесове   божия намеса   врачка   говедари и учители   грабването   маркетинг   никеа   печалба   сирия  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Бог ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!
 
Владо   10.05.20 23:30
еурет, с предишният пост тук броят “реплики” бе 666.
 
Владо   10.05.20 23:29
Един разтърсващ съвремието филм на евреина Ray Comfort. За съжаление без субтитри на български. https://youtu.be/7y2KsU_dhwI
 
eureth   21.03.20 02:10
готово е...

Форуми :: Пророчества и лъжепророчества, и сънища :: Сънища << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Сън с дизайнерски интересна шарена дреха и еурет (Етиен)
Към страница       >>  
Започване на нова тема
Етиен
    
08.06.19 11:24 Цитирай
Гост

Сънувах, че еурет беше си облякъл шарена дреха върху бялата дреха и на бялата дреха ѝ се виждаха само малко ръкавите. Тази шарена дреха я познавам от някои други мои сънища...

[ Редактирано 13.06.19 15:55 ]

Най-отгоре

    
08.06.19 12:54 Цитирай
изказвания: 4550

 

Това пророчество ли е?

 

/заб.: първоначално това изказване беше пуснато във форум Кандидат-пророчества/

 


Между другото, още ли одобряваш лъжепророчества (ако си същият "Етиен")?  Tук надолу в изказването стана дума за това: http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?14782.post

 


[ Редактирано 13.06.19 20:10 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

E ти ен
    
08.06.19 23:34 Цитирай
Гост
Аз не виждам никакви лъжепророчества на дадения от тебе линк, нито истински. Виждам спор с православен, който казва, че щом не можеш да признаеш Исус за Богът, то си арианин, поне доколкото го разбрах. Аз бях забравил, поправи ме ако бъркам, но ти все още ли държиш, че Исус не е Богът, както и Бащата, както и Духът. Но можем да поговорим на тема пророчества, ако толкова ти харесва. Проблемът е, че не мисля, че си способен да различиш истината от заблудата. За да се уверя, че си започнал нещо да разбираш, моля те да ми обясниш, защо в Новия Завет пише "приготвил си ми тяло", а в Стария "отворил си уши в мене", или нещо подобно в зависимост от превода. Това е в самата Библия, тоест е по-лесно, така да се каже. И след това можем да поговорим за въпросните лъжепророчества. Също можем да поговорим за изгонване на демони от християни, или на най различни теми пожелание. За съжаление не си спомням нито имейл, нито парола, така че пиша "анонимно".

Най-отгоре

Анонимен
    
09.06.19 06:15 Цитирай
Гост
Чак днес си давам сметка, за "шарената" дреха. Тя беше смес между златно и няколко кафяви цветове, и чисто дизайнерски погледнато изглежда доста интересно.

Най-отгоре

    
09.06.19 11:41 Цитирай
изказвания: 4550


Аз не виждам никакви лъжепророчества на дадения от тебе линк, нито истински. Виждам спор с православен, който казва, че щом не можеш да признаеш Исус за Богът, то си арианин, поне доколкото го разбрах. Аз бях забравил, поправи ме ако бъркам, но ти все още ли държиш, че Исус не е Богът, както и Бащата, както и Духът.

 

Не се изненадвам твърде, че "не виждаш" коментара и конкретните връзки относно твоето одобрение на лъжепророчества. Не е за първи път. Но те и не са предназначени за теб основно.

 

 

Относно Исус, явно че и много други неща не виждаш. Също не за първи път.

 

 


Но можем да поговорим на тема пророчества ...

 

Преди време ти бях писал вече, че едва ли ще има какво повече да ти кажа от там нататък. За момента е така.

 

 

 

Тъй като нямаше конкретно потвърждение за пророчество относно споменатото сънуване на дизайнерски дрехи, засега съответно премествам горното в темата "Обвинения към eureth", а и допускам, че тя е любимата тема на сънуващия.

 

 

 


[ Редактирано 10.06.19 00:28 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
10.06.19 14:19 Цитирай
изказвания: 2091

Тъй като нямаше конкретно потвърждение за пророчество относно споменатото сънуване на дизайнерски дрехи, засега съответно премествам горното в темата "Обвинения към eureth", а и допускам, че тя е любимата тема на сънуващия. - еурет (под.- мое.)

 

Ех, еурет, то да беше само ти ... За съжаление етиен е възприел странна позиция на безпочвени обвинения   към много хора, единият от когото съм и аз. Дори и тук, в единни, ако си спомняш, преди години, същият свидетелстваше за мен, как като служител на Мин-во на Финансиите, тогава, съм биел хора и съм им слагал белезници. И колкото и да го убеждавах, че нямам нито позиция и право да извършвам арести, камо ли побои, етиен продължаваше уверено да твърди тези лъжи. 

 

Намирам това за много опасно за него, а и за всеки, който свидетелства лъжливо против ближния си, намирам това за липса на страх от Бога, пред чиито очи ние живеем и един ден реално ще застанем. Все пак смятам, че всеки един, когато застане да свидетелства против брата, или сестра си, трябва да го прави внимателно и с почит към Бога и човека, който му е (евентуално) съгрешил. 

 

Именно поради това още не съм публикувал свидетелството си против Н.Д., за който ти знаеш какво ни стори. 

 

И така, етиен, страха от Господаря (Йахве) е начало на мъдростта и който люби Господаря, ще спаси душата си. Внимавай какво говориш с необрязани уста, за да не бъдеш намерен недостоен в деня, който бърза да се открие. 

 

Без значение какви и колко преводи си направил. Без значение колко си научел гръцкия, или дори еврейския - преди години именно евреи разпнаха Йешуа, а гърци започнаха първите сериозни лъжеучения. 

Бог с теб, етиен, поздрави на дома ти. 
" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

Eli
    
10.06.19 19:09 Цитирай
Гост
Етиен:

Сънувах, че еурет беше си облякъл шарена дреха върху бялата дреха и на бялата дреха ѝ се виждаха само малко ръкавите. Тази шарена дреха я познавам от някои други мои сънища...Аз вярвам, че този сън е от Бога и без да познавам човека, за когото е.
Сън от Бога не бива да се отхвърля с лека ръка.

Не знам защо се намира във форум "обвинения към eureth, тъй като в нищо не те обвинява този сън.
Може би при тълкуване му, eureth може да се чувства наскърбен, но ако Бог е дал този сън, дори и да е изобличителен в някакъв смисъл, Бог наказва тези, които обича.

Аз лично изключително много се радвам, когато Бог дава на друг да сънува за мен. Да, малко се откриват моите слабости и грехове пред другите, но така и промяната ми, покаянието ми е пред другите, и това помага, защото ако някой знае за моя проблем, като ме види да изпадам в грях, би могъл да ме увещава и да ме върне в правия път. Нали трябва да сме открити, да сме светлина на този свят.Върнах се доста назад в тази тема, но не видях някъде да се разсъждава над съня, да се търси тълкувание от Господаря.


На мен шарената дреха малко ми напомня за шарената дреха на Йосиф.
Също царските дрехи бяха от шарени платове.
Исус обаче не беше облечен в шарена дреха, нито пък изглеждаше като цар, въпреки че беше и е.
Това, че шарената дреха покрива бялата, ми се струва че не е добре.
Можеш ли да обясниш какво разбираш от съня, Етиен?

Най-отгоре

Eli
    
10.06.19 19:33 Цитирай
Гост
И разбира се, eureth, какво вярваш, че значи този сън. Разбираш ли го?

Най-отгоре

    
10.06.19 20:20 Цитирай
изказвания: 4550

Eli, щом вярваш, че е от Бога, очевидно можеш да не го отхвърляш... Аз лично нямам какво да кажа по отношение на евентуален сън с дизайнерски интересни дрехи.

 

Както по-горе споменах, тъй като от автора не последва конкретно потвърждение за пророчество, то преместих тези изказвания първо в предишната тема ("Обвинения..."), понеже останах с впечатление, че именно това е целта на поредното изказване в тази посока.

Но сега като се върнах назад в предишната тема, видях, че ще е по-добре да се промени заглавието и́ в посока конкретния предмет на съответните спорове - което и смятам да направя сега или скоро.

 

А тези изказвания засега слагам тук. Ако от тях се оформи конкретна смислена тема, нямам нищо напротив да ги преместя в отделна тема в съответстващ форум.


[ Редактирано 10.06.19 20:52 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

    
10.06.19 22:47 Цитирай
изказвания: 2091
Аз попаднах на това свидетелство отпреди години : http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?15461.post и съм съгласен с него." Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF