Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

диотрефовци   ева   кавга   константинопол 381г. сп   лидери   плътта на исус христос   потомък   римска империя   светото причастие   социология  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Нападение на джамия в Нова Зеландия
Започване на нова тема
    

16.03.19 02:27 Цитирай
изказвания: 4913
(разкл. от: Ислямизирането на Европа)

Въпреки че станалото е в Нова Зеландия, темата е много сродна.

Според информ. агенции, Брентън Тарънт (Brenton Tarrant) е името човека от видеото, разпространено в мрежата, в което той влиза в една (или дори две) джамии в Нова Зеландия и започва да убива хората, които са намират вътре. Според новините, около 50 души са убити, и около 50 са ранени. Брентън Тарънт е австралиец.

 

 

 

Възможно е всичко това да е инсцениран случай с някакви задкулисни цели.

Напр. като достатъчен повод да се отнемат оръжията от населението, така правейки го (по човешки) слабо и зависимо.

Или пък предизвикване на нови масови атаки на мохамеданите срещу местното население, в страните, където властта изкуствено ги е привлякла (или толерира безконтролното им нахлуване) и те са надошли.

Или пък чрез противопоставянето на големи верски общности едни срещу други да се придвижат напред плановете за окрупняване и централизиране на властта ("световно правителство", "нов [иудейски] световен ред"), каквато тенденция се вижда от доста време, независимо какви изгоди за себе си виждат в това архитектите на тези ходове и цели.

Но може и да не е нагласен театър.

 

 

 

 


Както изглежда, същият човек е публикувал изявление (manifesto) "Голямата Подмяна", в което обяснява защо е направил всичко това:
https://assets.documentcloud.org/documents/5770516/The-Great-Replacement-New-Zealand-Shooter.pdf


Не съм го чел цялото, но от набързо прочетеното нещата се въртят около (очаквано) земни човешки цели,
които може и да имат някакъв вид на справедливост срещу греховете на мохамеданите срещу не-мохамедани и пред Божия син Исус, Царя на царете,

но имайки предвид безбройните грехове на всички хора, на мен лично ми е невъзможно да стигна до практическо установяване на всички виновници и (дори теоретична) справдливост, и затова предпочитам да чуя съдебните решения на Господаря, Божия син Исус на неговия съд, относно всички тези безкрайни злини и грехове.


Да, обсъжданите от Тарант евентуални мохамедански убийци са виновни пред Бога и Божия син господаря Исус,

но същото се отнася и за всички други убийци, вкл. и онези, които сляпо се кичат с безпредметни квалификации като напр. "християни", "кръсто-носци" и прочее безмислици и в същото време одобряват или сами отиват да избиват (уж) т.нар. "ужасисти"(terrorists) или които там убият в Близкия изток.


Така или иначе съдът принадлежи на Бога и на неговия помазаник цар, Исус от Назарет и той е онзи, който ще отсъди и въздаде справедливост, когато дойде денят на съда му - въпреки, че тогава хората най-много ще търсят милост, мисля.

 

 От друга страна, говорейки за "нашественици", английските "християнски" колонизатори на Нова Зеландия и Австралия не са по-малко "нашественици" в Австралия от сегашните мохамедански нашественици. И страданията на местните населения там, подложени на геноцид тогава, продължават и до днес в някакъв смисъл.

 

Както е и случаят с Америка, европейските "християнски" колонизатори там и милионите брутално избити от тях чрез геноцид местни жители на тогавашна Америка, като (част от) останалите до днес местни ги държат в резервати.

 


Както подобно на това много обичат да говорят за германски военни експлоататорски работнически лагери през 2-та св. война, където са страдали много роби-военопленници и са били избити,

 

но не обелват и дума за военните експлоататорски работнически лагери на американците, англичаните и съюзниците им СССР и др., където по същия начин са страдали пленници и са избити милиони роби-военнопленници през 2-та св. война и след това.

 

 
Тук накратко изредените от самия него (или там който го е съчинил) прични, защо този човек е (според "новините")убил  тези мохамедани:


предпазване на земите на "белите хора" от нашествениците (мохамедани)

отмъщение за


 - стотици хиляди убити от нашествениците [мохамедани] в Европа


 - заробването на милиони и отведени от земите им от ислямски поробители


 - хиляди европейски животи отнети чрез [мохамедански] "ужаснически/terrorist" нападения


 - убийството на Ebba Akerlund (11 год. момиченце от Швеция, убито от мохамеданина Ракат Акилов чрез камион)намаляване на имигрантския поток в Европа чрез сплашавене и премахване на нашествениците мохамедани


да предизвика полит. врагове на неговия народ (?) към действия, за да преживеят наминумия отпор срещу тях


да предиивика наислие, отмъщение и разделение между европйските хора и нашествениците, които са на европейска почва


да демострира резултата от преки действия, като пример за онези, които искат да го последват, за да освободят земите на предците си


да разруши текущото само-унищожително, удоволствийно, и индивидуалистично безумие, което е завладяло западната мисъл.


да сложи разделител между европейски НАТО-народи и турците, показавайки ясно, че Турция е външна враждебна сила


да предизивика конфликт в ОАД("САЩ") относно притежаването на оръжие и да преизивка гражданска война там, разделяйки расово хората там и отслбавйки ОАД и така
правйки невъзможно да се повтори случаят с Косово, където ОАД("САЩ")/НАТО-войници са воювали един до друг, убивайки християни.


 

 


Изглежда, че случаят с Ebba Akerlund, убита от мохамедански нападател в Стокхолм,  е ключов момент за решението на този човек да действа в тази посока.

12160.info, 06.11.2018
EBBA AKERLUND 11 Murdered By Muslim Invader Rakhmat Akilov
Ebba Akerlund, на 11 год, умъртвена от мохамеданския нашественик Ракмат Акилов

 

 

 

Този човек (Брентън Тарънт) едва ли го очаква нещо хубаво в ръцете на човешкото првосъдие (поне официално). Но на фона на неговите постъпки, се чудя

 

 

как точно се сравняват неговите деяния с

 


това, което управниците на европейските страни - пренебрегвайки всякакви имигрантски закони, отговорност и загриженост за местното население, което "управляват", както и елементарна логика в исторически план (т.е. какво точно ще се случи с местното население, когато милиони здрави млади мъже мохамедни бъдат изкуствено привлечени и пуснати в страни, където изявено антихристката вяра мохамеданство не е вярвана и приета) -  направиха,

 

изкуствено привличайки и пускайки безконтролно огромни нашественически орди мохамедански (икономически) имигранти (най-вече млади здрави мъже) в страните си,

 

така излагайки милионите хора от местното население на това, което от няколко години се случва с тях и децата им в собствените им страни

 

(мохамедански масови нападения с оръжия и камиони, поголовни брутални изнасилвания и сексуален тормоз, No-Go зони, цялостен страх за движение късно вечер и през нощта, ограбване на местното население в полза на тези натрапени икономически мигранти с изявена антихристка вяра, и т.н. - новините са по вестниците)...

 

 


Според "медиите", този човек е убил ок. 50 души и е ранил ок. 50,

 

а тези управници (и силите зад тях) за колко точно човешки бъдещи и вече погубени животи и страдания в техните страни с милиони жители са отговорни и защо не се занимават масовите пропагандни инструменти ("медии") и с тях, и техните кукловоди, а само с такива хора, като този човек?...

 

 

Разбира се, това, което се случва в Европа, чрез изкуствено привлечените и надошли мохамедани, може и да е наказание от Бога върху безбожните европейци, във връзка с местните антихристски вярвания и практики в Европа, вкл. и нечуван разврат и сексуални извращения, и разпуснатост.

Но така или иначе отговорността на тези ключови управници спрямо погубените животи и доживотни травми на голяма част от местното население си остава върху тях.

 

 Но така или иначе е ясно, че в света няма оправия по човешки...

"Да дойде Твоето царство!"[ Редактирано 24.03.19 17:10 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
ислямизиране,   н.с.р.,   нов световен ред,   нср
    
19.03.19 03:36 Цитирай
изказвания: 4913

Относно случаят в Нова Зеландия, властта там забранява споделянето на разпространеното видео със заплахи от сериозни глоби, затвор, и т.н.

Някои смятат, че случaят е нагласена история и че сега властите искат да премахнат видеото, за да не бъде анализирано и евентуално да бъдат открити доказателства, че е нагласен сценарий.

 

rt.com, 18.03.2019

Zero Hedge, LiveLeak blocked, sharers warned of jail as NZ censors crack down on mosque attack video

 

 
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
21.03.19 14:30 Цитирай
изказвания: 4913

Във връзка с предположението ми по-горе, днес видях, че в Н.Зеландия веднага след нападението на Brenton Tarrant

действително са променили действащото законодателство,

забранявайки хората да притежават полу-автоматични оръжия, и то - казват - точно каквито Tarrant е използвал при нападението. Какво съвпадение...

 

 

Жителите на Н.З. би трябвало сега да вярват, че резултатът от всичко това ще е такъв, че хора като Tarrant вече няма могат да се сдобият с такива оръжия, за да не предприемат такива нападения...

 

Но елементарна логика е необходима да се разсъди, че ако някой се занимава с такава дейност, то

той всъщност винаги ще си намери необходимите оръжия.

 

Т.е. резултатът от новото законодателство всъщност ще е съвсем друг - след новата забрана, като цяло

 

всъщност  населението на Н.З. ще бъде (по плът) по уязвимо и слабо, нямайки достъп до тези оръжия,

 

а съвсем не - разни нападатели (или артисти), които винаги си намират оръжия.

 

 

 

Естествено, Божият народ - родените от Бога чрез вярата в Божия син - не се интересува от плътски оръжия, понеже нашата борба/война не е срещу плът и кръв (не е срещу хора, пък било то и най-големите злодеи).

 

Но все пак това което става в Н.З. и което най-вероятно ще последва и в ОАД(САЩ), Европа, и други страни, според мен е част от цялостната тенденция за окрупняване и централизиране на властта (и отслабване на плътските възможности за съпротива на обикновените хора - слуги и роби),

 

логично водещо до това, което Бог отдавна в подробности и описал, че ще се случи в края на епохата, преди Божият син да се върне,

 

за да съди живите,

 

да разруши и унищожи земните човешки царства и империи (които в цялата човешка история му се противят и воюват против Него и неговите свети хора),

 

и да царува над цялата тази земя, заедно със своите си за 1000 години,
преди да започне Божият последен съд (над тогава все още несъживените от мъртвите хора) за вечно осъждане в огненото езеро, което е т.н. Втората смърт.

 

 

 

 

 

rt.com, 21.03.2019

NZ adopts harsh gun control measures after Christchurch massacre… to cheers & jeers in US

 

 

 

ПП

Между другото, според новоизпечения закон на властите на Н.З. за отнемане на оръжия на жителите на Н.З., глобата за притежаване на ново-забранените оръжия е до NZ $4,000 (USD $2,751) или до 3 години затвор.

Но ако някой от тях бъде хванат да притежава видеото от нападението в джамията, може да получи до 10 години затвор, или дори ПОВЕЧЕ, ако го сподели с други хора.

 

 

 


[ Редактирано 25.03.19 22:15 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
01.04.19 21:35 Цитирай
изказвания: 4913

След първоначалното отнемане само на полу-автоматичните оръжия в Нова Зеландия, сега, използвайки набраната инерция покрай случая с Брентън Тарант,

 

неизненадващо властите в Н.З. опитват да отнемат всички оръжия от хората,

 

така правейки ги още по-слаби по плът и съотв. още по-зависими от властите (и който там успее да ги контролира и управлява зад кулисите).

 

Всичко това съвпада с всеобщата тенденция за окрупняване на властта в посока световна тиранична власт над слабо по плът население, което пък съвпада с това, което Бог е предизвестил относно края на настоящата греховна и анти-χριστος-ска епоха.

 

 

news.bg, 01.04.2019

Нова Зеландия внесе законопроект за забрана на оръжията

 

 

 

---

Темата Брентън Тарант в news.bg


[ Редактирано 01.04.19 21:37 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF