Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

божиите дарове   дядо мраз   клир   кокончев   мариам от назарет   насила   насърчение   световни съвети   свят смях   финанси  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
В търсене на истината...
Започване на нова тема
Анонимен
    
13.08.18 01:13 Цитирай
Гост

(разкл. от: Плоска или кълбовидна е Земята - според човешките наблюдение, опит и разсъждения?)

 eureth:

Това е във форум "Други теми". Но така или иначе, каква е земята, която Бог ни е направил, е от интерес за много хора и в някои конкретни случаи може дори да има връзка и с признаването на Бога.

 
Че има Бог,има!!! Чета ви тук и виждам много интелигентни и начетени хора,в специално този раздел/други теми/,защото иначе в не се интересувам от религиозните ви Брутвежи!!! Религията е опиум за народа,тя е създадена,за да има обществен морал и вяра,а не да ставаме фундаменталисти!!! В този ред на мисли,искам да ви напиша едни истини:Библията в тази си форма е една от най-омаскарените книги,продължавам:Някакви си килимявки се събират на 1-ят вселенски събор и те, несъвършените хора,казват какво ,ще има в Библията и какво Не,махат страшно много глави,трябва да са 13 евангелия,а допускат по малко,мисля,че 4 ,дано не се лъжа,Дори и не поставят свещената книга на святият Енох, в преводите слагат по някоя дума от себе си/хайде оборете ме,не можете! Продължавам, има едно нещо,което ненавиждам,каноните/не че мразя законите,но имамдруго в предвид/, както казват килимявките от всички църкви,а те са над 2500 деноминации,не ви е срам,ни католици,ни православни,макар,че Ортодокса ми е по присърце! Толко много неща са орязани,играла е ножицата,Яко,Къде са липсващите години на Ийсус,няма Ги,да бил е в свещен Тибет и Индия,но не искат да го напишат и пр.Ами светите жени ученички на Ийсус,никуде ги няма,даже Мария Магдалена има записки/евангелие/както му казвате там!!! Примерно законът за прераждането на човешката душа е махнат,както и законът за Карма!!! Има един филм,задължавам ви и е хубаво да го гледате-казва се/СТИГМАТА/Уникален,един превежда евангелието на Тома/за мен е най-личният и верен ученик на Ийсус/, и какво се казва,с 2 думи пише той,думите на спасителя:-Вдигнете камък и ще ме откриете,разцепете дърво и ще ме намерите!!! Естествено тези думи и още неща....,сса против сегашната ояла се, цялата в златъо Римокатолическа и православна църква,защото,ще рухне,каквато е в сегашната си //несъвършена,шиб.на форма!!! Свидетел съм ,как попове или там някакви си високи,искаха да ги Чук.м в Рилският манастир'91г.приятелката ми е свидетел,не ги е срам,това сте вие лъжци и негодяй!!! И запомнете Истината е в Езотеричните знания,дори в окултните,парапсихологията,Паганизма и т.н. Там поне ,няма изопачени писания!!! А що се отнася,до Уфологията,да Хората са дело на високо интелигентни и духовни извънземни раси и цивилизации,А душата съзнанието,е Божата Искра!!! Между другото,всички споменати в коментара ми,неща и учения,са изучавани и медитирани от мен,поне 30г. п.с. Много харесвам и уважавам коментарите на този човек,от който съм поставил коментарът му. По въпроса за земята,кръгла или плоска,още нямам сигурно становище,макар,че съм учил и Астрономия. Всичко добро.

[ Редактирано 13.08.18 05:42 ]

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF