Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

edinni.com:лични дневници   samsung   астрология   блажени поради гонения   за божия град   клетва   папа франциск   пастор   проклеване   царуване  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
В търсене на истината...
Започване на нова тема
Анонимен
    
13.08.18 01:13 Цитирай
Гост

(разкл. от: Плоска или кълбовидна е Земята - според човешките наблюдение, опит и разсъждения?)

 eureth:

Това е във форум "Други теми". Но така или иначе, каква е земята, която Бог ни е направил, е от интерес за много хора и в някои конкретни случаи може дори да има връзка и с признаването на Бога.

 
Че има Бог,има!!! Чета ви тук и виждам много интелигентни и начетени хора,в специално този раздел/други теми/,защото иначе в не се интересувам от религиозните ви Брутвежи!!! Религията е опиум за народа,тя е създадена,за да има обществен морал и вяра,а не да ставаме фундаменталисти!!! В този ред на мисли,искам да ви напиша едни истини:Библията в тази си форма е една от най-омаскарените книги,продължавам:Някакви си килимявки се събират на 1-ят вселенски събор и те, несъвършените хора,казват какво ,ще има в Библията и какво Не,махат страшно много глави,трябва да са 13 евангелия,а допускат по малко,мисля,че 4 ,дано не се лъжа,Дори и не поставят свещената книга на святият Енох, в преводите слагат по някоя дума от себе си/хайде оборете ме,не можете! Продължавам, има едно нещо,което ненавиждам,каноните/не че мразя законите,но имамдруго в предвид/, както казват килимявките от всички църкви,а те са над 2500 деноминации,не ви е срам,ни католици,ни православни,макар,че Ортодокса ми е по присърце! Толко много неща са орязани,играла е ножицата,Яко,Къде са липсващите години на Ийсус,няма Ги,да бил е в свещен Тибет и Индия,но не искат да го напишат и пр.Ами светите жени ученички на Ийсус,никуде ги няма,даже Мария Магдалена има записки/евангелие/както му казвате там!!! Примерно законът за прераждането на човешката душа е махнат,както и законът за Карма!!! Има един филм,задължавам ви и е хубаво да го гледате-казва се/СТИГМАТА/Уникален,един превежда евангелието на Тома/за мен е най-личният и верен ученик на Ийсус/, и какво се казва,с 2 думи пише той,думите на спасителя:-Вдигнете камък и ще ме откриете,разцепете дърво и ще ме намерите!!! Естествено тези думи и още неща....,сса против сегашната ояла се, цялата в златъо Римокатолическа и православна църква,защото,ще рухне,каквато е в сегашната си //несъвършена,шиб.на форма!!! Свидетел съм ,как попове или там някакви си високи,искаха да ги Чук.м в Рилският манастир'91г.приятелката ми е свидетел,не ги е срам,това сте вие лъжци и негодяй!!! И запомнете Истината е в Езотеричните знания,дори в окултните,парапсихологията,Паганизма и т.н. Там поне ,няма изопачени писания!!! А що се отнася,до Уфологията,да Хората са дело на високо интелигентни и духовни извънземни раси и цивилизации,А душата съзнанието,е Божата Искра!!! Между другото,всички споменати в коментара ми,неща и учения,са изучавани и медитирани от мен,поне 30г. п.с. Много харесвам и уважавам коментарите на този човек,от който съм поставил коментарът му. По въпроса за земята,кръгла или плоска,още нямам сигурно становище,макар,че съм учил и Астрономия. Всичко добро.

[ Редактирано 13.08.18 05:42 ]

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF