Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

власти   вмъкнати текстове   имплантант   личен спасител   поклонение на образи и статуи   предупреждение за дисциплина   религиозни фирми   световна централна банка   тайнство   хелиоцентрична теория  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
TOR финансирана от американското правителство
Започване на нова тема
    

01.03.18 23:28 Цитирай
изказвания: 4281
(разкл. от: Ubuntu Линукс ни шпионира и печели пари)

Сега и "анонимната" мрежа TOR изглежда се присъединява към разбиването на всякакви илюзии относно всъщност пълния фарс за уж някакви бълнувани свободи, лична неприкосновеност и т.н.

 

rt.com, 1.3.2018
‘NSA-proof’ Tor actually funded by US govt agency, works with BBG, FBI & DOJ – FOIA docs
Мрежата TOR [уж] “непробиваема за Агенцията за Нац. Сигурност на ОАД(САЩ)” всъщност  е финансирана от правителството на ОАД(САЩ) и си сътрудничи с BBG, FBI & DOJ – документи получени чрез Закона за свободата на информацията (ОАД(САЩ))
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласуваща хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

Анонимен
    
02.03.18 11:04 Цитирай
Гост
Е да, тя идеята на Тор винаги е била, че ако ти си китайски или севернокорейски, или виетнамски дисидент, да имаш възможност да си пишеш коментарите във фейсбук, да кажем. Тоест ако си в тази група хора, може би ще ти е удобно да ползваш Тор. Иначе във мрежата няма нищо анонимно на ниво законно. Моят компютър е "точка на контрол" (както аз съм я нарекъл) на влизането във мрежата, а не анонимна точка за достъп до нея. Това е нещо като гранична проверка за влизане във виртуалната държава Интернет. Компютърът си е мой, но той работи като гранична проверка, а не като че ли някой хакер си е закачил компа за кабелите на дъното на океана, шеговито казано.

Може би има хора, които "надхитряват" системата, но това е извън законите на държавите, и за нас християните не е опция. Би било добре за Северна Корея, за да си четеш Библията и различните нейни преводи, без комунистите да могат да разберат, че правиш това и да те хвърлят в затвора например. Така че този проект на американските служби е добър в това отношение. Поне докато американското правителство счита, че да четеш Библия не е престъпление. А за сега това не е така(,надявам се!).

Бих се радвал и други правителства да разработват подобни платформи, например за ислямския свят, където също е проблем да се намери и чете Библията. Защото засега комунистическите държави все още считат, че Библията е техен враг и е,защото Библията казва на комунистите да се покаят за греховете си, точно както и всички останали хора.

Затова е добре да има проекти като Тор, но винаги да се има предвид, че подобни проекти са удобни само дотолкова доколкото едно правителство се отнася с респект към Библията! Комунизма мрази по условие Библията, защото е дефинирано още от Маркс и Енгелс. Знаем за всички преследвания дори в България по време на комунизма на вярващите. В онова време Тор би бил удобен!

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF