Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

венилин тоневски   джон бивър   домашно училище   йахве   коперник   сатанизъм   свидетелства за бога   сериали   фенол   ян хус  

виж всички тематики

Реплики

 
 
eureth   07.05.18 15:26
Преместих темата за "генно-модифицирната опозиция в Сирия"

в тема:
"Сирия: Отн.тн. ислямска държава", тук:

http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17424.post
 
eureth   15.04.18 14:53
Възможно е и до там да се стигне. Но главното, до което пише, че ще се стигне в тези земни военни противопоставяния, е че Бог ще доведе всички народи на битка против Йерусалим и той ще бъде превзет, и ще бъде тъпкан от народите, колкото Бог е определил (3год. и половина).

Тук има доста подробности около сегашната ситуация, в темата "Относно тн. ислямска държава":
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?17419.post
 
Владо   15.04.18 03:46
Света е пред прага на нова световна война.
 
Владо   15.04.18 03:45
 
Анонимен   13.02.18 09:08
еурет, постовете станаха три, но са един - само последния (нетът понякога е кошмарен тука). Моля те да оставиш само последния, а другите да ги изтриеш, за да не се "разводнява" темата.

RSS Емисии
rss1.0
Форуми :: Други теми << Предишна тема | Следваща тема >>
 
TOR финансирана от американското правителство
Започване на нова тема
    

01.03.18 23:28 Цитирай
изказвания: 4386
(разкл. от: Ubuntu Линукс ни шпионира и печели пари)

Сега и "анонимната" мрежа TOR изглежда се присъединява към разбиването на всякакви илюзии относно всъщност пълния фарс за уж някакви бълнувани свободи, лична неприкосновеност и т.н.

 

rt.com, 1.3.2018
‘NSA-proof’ Tor actually funded by US govt agency, works with BBG, FBI & DOJ – FOIA docs
Мрежата TOR [уж] “непробиваема за Агенцията за Нац. Сигурност на ОАД(САЩ)” всъщност  е финансирана от правителството на ОАД(САЩ) и си сътрудничи с BBG, FBI & DOJ – документи получени чрез Закона за свободата на информацията (ОАД(САЩ))
Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
   
/из п-мо до римл., 9/


Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6


Най-отгоре

Анонимен
    
02.03.18 11:04 Цитирай
Гост
Е да, тя идеята на Тор винаги е била, че ако ти си китайски или севернокорейски, или виетнамски дисидент, да имаш възможност да си пишеш коментарите във фейсбук, да кажем. Тоест ако си в тази група хора, може би ще ти е удобно да ползваш Тор. Иначе във мрежата няма нищо анонимно на ниво законно. Моят компютър е "точка на контрол" (както аз съм я нарекъл) на влизането във мрежата, а не анонимна точка за достъп до нея. Това е нещо като гранична проверка за влизане във виртуалната държава Интернет. Компютърът си е мой, но той работи като гранична проверка, а не като че ли някой хакер си е закачил компа за кабелите на дъното на океана, шеговито казано.

Може би има хора, които "надхитряват" системата, но това е извън законите на държавите, и за нас християните не е опция. Би било добре за Северна Корея, за да си четеш Библията и различните нейни преводи, без комунистите да могат да разберат, че правиш това и да те хвърлят в затвора например. Така че този проект на американските служби е добър в това отношение. Поне докато американското правителство счита, че да четеш Библия не е престъпление. А за сега това не е така(,надявам се!).

Бих се радвал и други правителства да разработват подобни платформи, например за ислямския свят, където също е проблем да се намери и чете Библията. Защото засега комунистическите държави все още считат, че Библията е техен враг и е,защото Библията казва на комунистите да се покаят за греховете си, точно както и всички останали хора.

Затова е добре да има проекти като Тор, но винаги да се има предвид, че подобни проекти са удобни само дотолкова доколкото едно правителство се отнася с респект към Библията! Комунизма мрази по условие Библията, защото е дефинирано още от Маркс и Енгелс. Знаем за всички преследвания дори в България по време на комунизма на вярващите. В онова време Тор би бил удобен!

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF