Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

2 кор   атомна бомба   его   ездра ii   завладяване на земята   изпитание   коледен   мъжеложници   протестантство   трети пол  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Йерусалим - столица на държавата Израел, обяви ОАД("САЩ")
Контрол за достъп в тази тема определен от автора или администрацията:
анонимнипубликуване блокирано
Към страница   <<        >>  
Започване на нова тема
    
15.12.17 07:47 Цитирай
изказвания: 4916

rt.com, 14.12.2017
"Turkey reveals plan to open embassy in East Jerusalem"
Турция разкрива планове да отвори посолство в Източен Йерусалим

news.bg, 14.12.2017
"Хамас: Ще принудим САЩ да променят решението си за Йерусалим"

news.bg, 14.12.2017
"Терористи от "Ислямска държава" заплашиха САЩ с нападения заради Йерусалим"

news.bg, 14.12.2017
"Израел затваря контролни пунктове на Газа след палестински ракетни удари"

news.bg, 14.12.2017
"Йерусалим е туптящо сърце за всеки палестинец, счита посланикът им у нас"

news.bg, 14.12.2017
"Вицепрезидентът на САЩ отложи визита в Израел заради кризата около Йерусалим"

nobx.bg, 14.12.2017
"Ще върнем Ливан в каменната ера, закани се израелски министър "

a-specto.bg, 14.12.2017
"Какво поиска Тръмп от Израел за Йерусалим?"

[ Редактирано 16.12.17 01:34 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
16.12.17 01:28 Цитирай
изказвания: 4916
news.bg, 15.12.2017
"Трима убити и близо 200 ранени при сблъсъци в Газа, Йерусалим и на Западния бряг"


rt.com, 15.12.2017
"China echos call to make East Jerusalem capital of independent Palestine"
Китай повтаря призива Източен Йерусалим да бъде столица на независима Палестина (с граници от преди 1967г.)


rt.com, 15.12.2017
"ISIS threatens attacks on US soil over Trump's Jerusalem decision"
ИД заплашва с атаки в ОАД(САЩ) по повод решението на Тръмп за Йерусалим

[ Редактирано 18.12.17 19:40 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

Анонимен
    
17.12.17 23:29 Цитирай
Гост
Това е голяма доза руска пропаганда : rt.com и a-specto.bg, а другото няма какво да го коментирам - то се вижда. Това (да се признае Ерусалим за столица на Израел) не е решение на американския президент, а на американския парламент (както и да се нарича) и е решение от преди почти двадесет години. Сега то е влезло в сила след като не е подписано поредното отлагане на американския закон по този въпрос. Следователно да се каже, че това е решение на господин Тръпм е манипулация и се използва с цел пропаганда. Всъщност американските президенти действат от много време против закон приен от представителите на американския народ (депутатите) преди време.

Най-отгоре

    
18.12.17 18:37 Цитирай
изказвания: 4916
Като бърза равносметка, гледайки горе-цитираните - основно българоезични - агенции, на които попаднах из мрежата:

19min.bg
24chasa.bg
a-specto.bg
bgnes.com
btvnovinite.bg
bultimes.com
epicenter.bg
glasove.com
news.bg
nobx.bg
onovini.com
petel.bg
pogled.info
rt.com

- т.е. далеч не само рт и аспекто -

а и разни други (на бълг. и на др. езици), на които попаднах -

всички те "пропагандират" горе-долу едно и също, що се отнася до това какво се е случило и какво се случва - поне лично мен това ме интересува.Ако ти имаш някаква друга пропаганда, отразяваща какво е станало и какво става, конкр. по тази тема, на мен ще ми е интересно да прочета.Тук, по-долу, малко американска пропаганда  - ако правилно разбирам, ти такава харесваш - ?. За съжаление е само на англ. и много хора няма да могат да я ползват. Мисля по-късно да я добавя към вече публикуваните връзки в предишните дни на съотв. дати.

На фона на изясняващото се решение на Тръмп за Йерусалим, американските морски пехотинци и израелските войски се подготовят за насилие
"Демократите" заклеймяват Тръмп за решението му за Йерусалим, въпреки предишната им подкрепа

cnn.com, 06.12.2017
"Trump's Jerusalem decision promises upheaval"
Решението на Тръмп за Йерусалим вещае катаклизми

Белият дом (Тръмп): Преместването на посолството в Йерусалим е "признаване на действителността"
Тръмп признава Ерусалим за столица на Израел
Решението на Тръмп за Йерусалим предизвиква сблъсъци на насилие в палестинските райони

cnn.com, 07.12.2017
"Trump's Jerusalem decision: How the world reacted"
Решението на Тръмп за Йерусалим: Как реагира светът
Протести избухват след решението на Тръмп за Йерусалим
Решението на Тръмп за Йерусалим защитавано на фона на бурните враждебни реакции в Близкия Изток[ Редактирано 18.12.17 23:58 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
18.12.17 19:42 Цитирай
изказвания: 4916
16.12.2017

Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
18.12.17 19:43 Цитирай
изказвания: 4916Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
18.12.17 19:43 Цитирай
изказвания: 4916
news.bg, 18.12.2017
"САЩ в пълна изолация, но наложиха вето в Съвета за сигурност на ООН за оттегляне на решението на Тръмп за Йерусалим!"

epicenter.bg, 18.12.2017
"САЩ наложиха вето върху резолюция на ООН за Ерусалим"

"...Очакваше се САЩ да наложат вето на резолюцията. Палестинският външен министър Рияд ал Малки заяви, че Палестина ще търси подкрепа за мярката в Общото събрание на ООН.

...  ние ще ѝ покажем, че тяхната позиция е изолирана и отхвърлена в международен план".

... в Общото събрание на ООН няма вето. Общото събрание се очаква да проведе пленарна сесия утре, като на нея ще се обсъжда и правото на палестинския народ на самоопределение. ..."
rt.com, 18.12.2017
"US vetoes UN resolution on withdrawing Trump’s Jerusalem decision"
ОАД(САЩ) налага вето върху решение на ООН относно оттеглянето на решението на Тръмп за Йерусалим

"... ОАД(САЩ) са наложили вето върху решението на Съвета за Сигурност на ООН относно Йерусалим, което изисква решението на ОАД(САЩ), признаващо града за столица на Израел, да бъде оттеглено.

Всички други членове на СС на ООН са гласували в подкрепа на документа ..."
news.bg, 18.12.2017
"Палестина може да се обърне към Общото събрание, ако САЩ спрат резолюцията за Йерусалим в ООН"

news.bg, 18.12.2017
"ООН спъвала мира между Израел и Палестина, обяви САЩ"[ Редактирано 19.12.17 21:18 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

Анонимен
    
18.12.17 23:48 Цитирай
Гост
Не, не харесвам американската пропаганда. Интересно е обаче че само тази държава се съгласява с Израел, когато те казват, че Ерусалим винаги е било тяхна столица, и че те не са имали друга столица.

Има наистина много народи по света, които не са имали никога своя държава, както е случаят и с палестинските араби. За такива народи никога не е лесно. Беше съвсем скоро, когато Каталуния се опита да си направи своя държава. И са наистина не малко в момента, които се опитват да се отделят от някой, който ги доминира, или да отделят територия, която е била малко или много обща до дадения момент.

Аз лично считам, че (рано или късно) Ерусалим ще стане столица на Божието царство за Милениума. Имам предвид този Ерусалим. Така или иначе писаното трябва да се изпълни. Интересно е обаче, когато станеш свидетел на събития, които доближават края на времената, според както аз го виждам.

Най-отгоре

    
19.12.17 01:37 Цитирай
изказвания: 606
прехвърлям тук във форума всички коментари по тази новина, понеже навигацията из коментарите е доста трудна (без разпределяне на съдържанието в отделни страници) / eurethот small axe в 14.12.17 11:00 
И въ онзи денъ Ще потърся да изтребя всичкитѣ народи Които идатъ противъ Ерусалимъ.

И ще излея върху Давидовия домъ И върху Ерусалимските жители Духъ на благодатъ и на молби;


Тук може да се визират няколко неща. Според ,мен е нужно да се разграничи, Ерусалим, като град и управниците свързани с ционизма и талмудизма. Също така и мнозина живеещи в Ерусалим израелтяни по плът нямащи общо с талмудизмът. Според мен на този етап, това е свързано с казаното в Откровение, че звярът ще намрази блудницата и ще я направи пуста и гола. Говорили сме кой може да е този звяр и коя е блудницата вавилон. И Бог ще направи така, че и звярът и блудницата да достигнат до края си, но звярът идещ срещу града и воюващ срещу него, също ще получи възмездие. А хората от Давидовия дом и Ерусалимските жители (те не са част от блудницата) ще се обърнат към Месията Исус, но през скръб. Този стих визира , по мое мнение, събития след голямата скръб, а не преди нея.адм.бел.
разкл. в Зех. 12
[ Редактирано 19.12.17 02:52 ]

Най-отгоре

Анонимен
    
19.12.17 01:38 Цитирай
Гост

от Анонимен в 18.12.17 23:50

Стадаш от конспиративна треска(болест) брато.

[ Редактирано 19.12.17 01:40 ]

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница   <<        >>  
 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF