Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

автоматичен развод   беларус   димитър дакашев   диспенсационализъм   идването на божият син   комка   мечът на духа   овчари   примамката на богатството   реконструкционисти  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   05.06.17 22:39
еурет, моля те коригирай заглавието на последната тема, изял съм една буква ("ЦъркВата...")
 
Владо   17.05.17 01:51
ок.
 
eureth   07.04.17 16:02
Владо, преместих изказването в темата, защото тук, в Реплики, няма удобства за дискусии, тук:
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?16864.post
 
eureth   31.03.17 22:03
Владо, добавих още малко инфо там. Надявам се да ти е от помощ.
 
Владо   04.03.17 23:03
Без да искам съм посочил неправилният форум. Написаното от мен е тук : http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?16754

RSS Емисии
rss1.0
Започване на нова тема
    
05.06.17 18:39 Цитирай
изказвания: 2045
  Разклонение от тук . Поради повдигнатият от Николай Вълчев въпрос относно "църква", ето какво той смята и искам да разискаме :

Естествено че Църквата е МАЙКА НА ВСИЧКИ ВЯРВАЩИ, ЯВНО НИКОГА НЕ СИ ЧЕЛ ЕДНО ПОСЛАНИЕ, наречено Посланието към Галатяните , та там в 4 гл. 26,27 ясно Светия Дух чрез Павел заявява, че Горния Ерусалим Е МАЙКА НА ВСИЧКИ (НАС ВЯРВАЩИТЕ) ЯВНО И НИКОГА НЕ СИ ЧЕЛ ЕДНО ПОСЛАНИЕ, наречено Послание към евреите, където в 12 глава ясно се казва ЧЕ СМЕ ПРИСТЪПИЛИ КЪМ ХЪЛМА СИОН И НЕБЕСНИЯ ЕРУСАЛИМ (КОЙТО СПОРЕД ПАВЕЛ Е МАЙКА НА ВСИЧКИ ВЯРВАЩИ), явно НИКОГА НЕ СИ ЧЕЛ една книга, коята се нарича Откровението на Йоан, където в 19 глава Йоан е повикан да види НЕВЕСТАТА НА АГНЕТО (а аз знам от Ефес. 5 че това е Църквата) и я вижда действително- НОВИЯ ЕРУСАЛИМ. Сега, не знам дали можеш изобщо да мислиш логично, но е явно че писанието представя Църквата като Невеста Христова и като Нов/Горен/Небесен Ерусалим и казва, че този Горен Ерусалим е МАЙКАТА НА ВСИЧКИ ВЯРВАЩИ, С Л Е Д О В А Т Е Л Н О ЦЪРКВАТА (Горния Ерусалим) действително е МАЙКА НА ВСИЧКИ ВЯРВСЩИ. В случая Калвин учи Библейската истина а ти си БИБЛЕЙСКИ НЕГРАМОТЕН ЛЪЖЕУЧИТЕЛ И БЕЗСРАМЕН КЛЕВЕТНИК!  
Минев, Не познаваш Писанието нито Божията сила и все по-ясно го демонстрираш.


Въпреки моите неколкократни молби, Николай не е прочел, нито е размислил върху тази тема тук ,   както и върху тази . Сега още веднъж ще го помоля да прочете и да размисли. 

ПП : Николай, може да не употребявате езика на баща си Калвин, никой няма да Ви се сърди. Така само трупате гняв върху главата си за деня на съда, който иде. 

[ Редактирано 05.06.17 23:36 ]" Тогава змеят страшно се разгневи на жената и тръгна да воюва с останалите й потомци – онези, които спазват заповедите на Бога и се държат за истината, която Исус разкри. Змеят застана на морския бряг.
!!! Откр-е на Йоан 12
" http://vminev.blog.bg/drugi/2011/02/22/pesenta-na-viatyra.691513

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF