Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

joyce meyer   еф. 4.3   защо се яви на света исус   злоупотреба   колосяни   орден   предупреждения относно забогатяването и па   световни царства   синът на гибелта   токсини  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: История и наследство << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Страданията и предателствата по време на комунизма - Христо Куличев и Младен Младенов
Към страница       >>  
Започване на нова тема
    

15.03.17 14:15 Цитирай
изказвания: 5004
Интервю с Христо Куличев и Младен Младенов (1) 
https://www.youtube.com/watch?v=HO-frq5h7zg/6ejY1jIK-Kc


Интервю с Христо Куличев и Младен Младенов (2)
https://www.youtube.com/watch?v=HO-frq5h7zg


[ Редактирано 15.03.17 14:36 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
антихрист,   доносници,   доносничество,   дс,   държавна сигурност,   комунизъм,   младен младенов,   предатели,   предателства,   предателство,   христо куличев
    
16.03.17 21:16 Цитирай
изказвания: 147
bratoliubie
Ето още едно свидетелство в което има много ценни и важни думи към всички.

[ Редактирано 17.03.17 12:05 ]Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога.
/1 Йоаново 4:7/
Най-отгоре
христо куличев
    
17.03.17 00:17 Цитирай
изказвания: 147
bratoliubie
Още информация за предателите в ДС

https://www.youtube.com/watch?v=GBPj8MWoABs[ Редактирано 17.03.17 12:06 ]Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога.
/1 Йоаново 4:7/
Най-отгоре
ангел динов,   георги чернев,   динко желев,   иван зарев,   младен младенов,   натанаил
    
17.03.17 13:25 Цитирай
изказвания: 5004
bratoliubie:

Още информация за предателите в ДС

https://www.youtube.com/watch?v=GBPj8MWoABs


Винаги ми е било много наивно, когато понякога съм чувал хвалебствия от вида, че как сега през "демокрацията", видите ли, Божиите хора не били преследвани и т.н.

Да, не е така открито и явно, както по времето, когато антихристите, установили се на власт на изток, владееха политически България.
Но не мисля, че сега, когато антихристите, установили се на власт на запад, владеят политически България, нещо съществено се е променило. И едва ли в сегашната ДС  действат по-добри антихристи от предишните.

Във връзка с това, освен всичко останало в изказването на Младен (06:10 мин), следното ми направи силно впечатление:


"... Най-болното ми нещо е, че тази система си стои все още. Тази система продължава да се укрепява. И те взаимно, като верига, се пазят. Да не би някой да напусне веригата и да дойде до покаяние.

Един млад човек реши да направи това покаяние. И аз реших да изпробвам как още работи система в съюзите ни. Той потегли по пътя на покаянието. Стана явно пред цялата страна, че този човек съжалявал, че това се е случило с него. Иска да поправи пътя си в живота и всичко.

И след известно врем аз го попитах: "Някои дойдоха ли да те разубеждават, да не се покайваш - да не тръгне по пътя на покаянието?" .

Той ми каза: "Дойдоха."
И дърпат да го върнат пак в системата.

Не съм съгласен предатели да възпитават следващото поколение пАстири.

Какво виждам? Бащата бил пАстир - пречупили са го. Синовете са пАстири - те също са предатели.
Аз безкрайно много благодаря на Бога за тези,  които са се опазили, независимо какви рискове са поели и патили, но са се опазили чисти пред Бога.

И бих поканил младото поколение проповедници:

Никога по никакъв повод не поддавайте на тоя вид изкушение! Ужасно е, страшно е.
Когато наближа до някого, за който знам, че е бил доносник ,[и сега] остава доносник - сърцето му е твърдо като камък, да приеме покаянието. Той е в невъзможност да се покае. Ужасна съдба.

...

90-та година отиваме да приемем - вече след новия събор - документи от стария председател - всичко, канцелария, ключа на канцеларията. Търсим документи – никакъв документ, всичко изгоряло!

Питаме председателя: "Кой изгори това, цялата книжнина - целия архив, всичко – на съюза?"

"Ми – казва – чистачът го е запалил. Случайно. Всичко е ... изгоря." Няма нищо.

Знаем, нечист човек маскира пътищата си, да не бъде открит. Но Исус каза: "Всяко нещо споделено на тайно, на ухо, ще бъде прогласено от покрива."

Сега виждам, че е време, в което се прогласява всичко от покрива.

Явно, че отмина пАстирското време. Дойде Божието време за България и за българските църкви. ..."

[ Редактирано 17.03.17 17:05 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
17.03.17 14:54 Цитирай
изказвания: 5004
Ангел Пилев

28 авг., 2014
https://www.youtube.com/watch?v=zKZs4ao8uSo26 сеп., 2012
https://www.youtube.com/watch?v=dd4OgqJ0XIk1 окт., 2012
https://www.youtube.com/watch?v=G4ZCnZL-35s30 май, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=3rYx5nUu8G4

[ Редактирано 19.03.17 01:04 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
агент велев,   агент клисурски,   агент михайлов - илко ефтимов,   агент николай,   агент петър,   агент христо,   ангел пилев,   благовест белев,   васил еленков,   виктор вирчев,   дечко свиленов,   иван зарев,   илко евтимов,   кокончев,   николай кокончев,   павел игнатов,   петдесятен съюз,   тео ангелов
    
17.03.17 19:19 Цитирай
изказвания: 5004

[ Редактирано 10.09.18 15:11 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
19.03.17 01:08 Цитирай
изказвания: 5004
Сега и това ли...

2 юли., 2013
https://www.youtube.com/watch?v=h-dDNca-nqg

Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре
илия миланов
    
19.03.17 03:27 Цитирай
изказвания: 92
Тц,тц... Казват, че все още има неотворени документи, не се е покаял... Страшно...

Най-отгоре

    
19.03.17 20:09 Цитирай
изказвания: 147
bratoliubie
За брат Илия Миланов не трябва да се избързва със заключенията, защото има много свидетелства доказващи, че Бог го е употребил за Своя слава.
В това видео е отделена около минута, след 2:43 в която Пилев посочва 3 точки.
1. Той не е снет от отчет.
2. Работил против Израел.
Две неща за които той не се бил покаял, а също и трето:
3. Запечатани с восък документи, които са държавна тема.
Също така се казва, че той е съветник в ръководството на СЕПЦ
За точка 1, трябва да си зададем въпроса, какво значи - "той не е снет от отчет" и било ли е това възможно при условие, че старото ДС функционира до 90та година, след което то се преструктурира?
Трябва също да си зададем въпроса на каква длъжност е бил в ДС - защото тогава Илия Миланов е бил невярващ и не можем да го приравняваме към предателите, които са правили доноси за своите братя и сестри.
По точка 2, също трябва да попитаме, какво по точно е вършено от този все още невярващ човек, защото това е много общо казано?
Не може Пилев да твърди, че Миланов не се е покаял, след като имаме доказателства от Божия страна за покаяние и новорождение на брат Илия през 90те!
По точка 3, Пилев каза, че там има запечатани все още документи, които са държавна тема! Въпросът тук е кога са били архивирани тези документи, преди ноември 89та или след това? Защото ако са преди това, то почти нямат значение, поради факта, че брат Илия предава живота си на Исус през 90те, но ако са след това (в което се съмнявам), то това означава, че е качена информация от вече преструктурираното ДС и наистина би било добре да се узнае, какво пише в тях.
А това, че е съветник в съюза на евнаг. петд. църкви, не можем да кажем че е зле или добре, докато не разберем какви са неговите съвети към тях. Лично Миланов ми каза преди 3 години, че положението в църквите днес е много зле, но съжалявам, че не ми остана време да говорим по дълго на тази тема. 
И сега тук трябва да се отбележат няколко факта:
Илия Миланов е един от малкото хора, които имат истинско служение на пратеници от Господ Исус Христос, доказано  не само с изцеления, но и с гонения!
Има свидетелства за такова действие на Святия Дух, че са се покайвали стотици престъпници в сибирските затворнически лагери, доказано след това с фрапираща промяна в живота и поведението на тези затворници.
Има свидетелства за убити братя от украинската мисия, които са били в екип с групата на брат Илия за евангелизация на Русия. Лично Илия Миланов ми разказа за брат християнин, който е бил обезглавен от руската мафия в деня на собствената му сватба, с цел да се настрои обществото на целия град в който са били, против Илия Миланов и неговото служение, чрез лъжливо интерпретиране на това убийство по медиите. В друг случай на Илия Миланов му строшават с бокс половината чене, а в друг случай руски милиардер-мафиот, пленяват брат Илия с неговия спътник и му поставя ултиматум да изцели неговата болна дъщеря и негов служител болен от рак в последна фаза, ако ли не "за тях всичко свършва"! Бог дава съвършено изцеление и на двамата и мафиота предава живота си на Исус! В последствие този мафиот отива и се предава на Путин за поръчано убийство на близък до Путин човек и влиза в затвора, а Путин разбива целия му бизнес.
Когато има такива свидетелства, в които хора избират затвора пред милиардите долари, трябва особено да се замислим! Глупаво е да обвиняваме човек, че е получил апартамент от комунистите до като е бил невярващ, при условие, че след като е станал вярващ, се е отказал от милиони долари наследство от арабски шейх, заради Господното дело, в което е призван. Когато имаме служител, в чието служене за Господ Исус Христос има съпротива до кръв, по добре да замълчим и да не избързваме с критиките, че не се бил покаял, за неща от времето когато е бил невярващ. Защото няма как Бог да е с него по такъв начин, ако не му е простил старото и ако той не е искрено новороден!Възлюбени, да се любим един друг, защото любовта е от Бога и всеки, който люби, е роден от Бога и познава Бога.
/1 Йоаново 4:7/
Най-отгоре

    
19.03.17 21:24 Цитирай
изказвания: 5004
Лично аз доста съм изненадан да чуя всичко това във връзка точно с него и се надявам по някакъв начин да не е точно така, както с вече известните  случаи, където, освен всичко останало, в резултат на документираната дейност на разни агенти на антихристската ДС сред вярващите в Божия син Исус, много вярващи сериозно са пострадали, вкл. и са били убити. Нищо не мога да кажа и не казвам, само слагам връзка към вече публикуваната фактологическа информация.

А чудесата в името на Царя Исус - колкото и да са прославящи Бога и да са нужни и на невярващи (напр. - да повярват), и на вярващи (напр. - като непостижима за хората Божия помощ за едно или друго) - както знаем не могат да са ориентир относно всичко, както изрично пише.


ПП
Между другото, във връзка с горното, според изнесената информация, Благовест Белев също не е снет от отчет като агент на Държавна Сигурност: http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?11706.0


[ Редактирано 19.03.17 21:25 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
Към страница       >>  
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF