Последни публикации

Форуми

Записки

Коментари

Наблюдател

Библиотека
Тематика

 

hristiani.com   александър тодоров   заповеди   отстъпление   предателят юда   религиозни фирми   справедливост   съдът на праведните   турция   хранителна банка  

виж всички тематики

Реплики

 
 
Владо   08.12.20 10:26
След като бе наказан за вярата си (10г. в щатски затвор), Д-р Кент Ховинд отново е на бойната линия в ю-туб: Dr. Kent Hovind - The Long War Against God.
 
Владо   29.11.20 15:57

Истината за 2СВ, а и не само, ще я разберем, да.

Четох веднъж за лагера на комунистите край Ловеч, от очевидец, комуто Бог спасява живота чудно: буквално се втресох от жестокостта и сатанизма на човеците, които са отговаряли за "затворените и подложени на изправителен труд граждани". Не спах, ужасен от безчовечността и липсата на страх, че ВЕРОЯТНО има Бог, пред който всеки ще отговаря. Безбожието е страшно и води доужасни извращения.

И досега, м-у другото, хората в Ловеч смятат, че в лагера са били затваряни "престъпници и лоши хора"...

 
Владо   29.11.20 15:57
Безспорно в деня, когато народите както водите се стичат в моретата, ще се стекат пред престола на Древния по дни и на Неговия Агнец, ИСТИНАТА ще се чуе из устата Божии и всяко сърце ще я разбере: комуто за съд- съда, комуто за оправдание - оправданието.

Злите империи на САЩ и СССР са вършили и вършат жестокости и несправедливи неща както със своите си граждани, така и с други, че е трудно да се повярва. От гладомора, през разстрели и зверски гаври с телата на хора, до днешните убийства и планирани "ваксини" .
 
eureth   29.11.20 14:13
Зная как изглеждат нещата, но имайки предвид, че дори някои плътски израелци не приемат фундаментални точки и догми от официалната проповед и катехизис на победителите-съюзници (болшевишкия СССР, Fed-ския ОАД(“САЩ”) и т.н.)) относно 2СВ, то за мен това е знак, че когато Божият син, помазаник-цар и съдия над всички, Исус от Назарет се върне тук за съд и 1000-год. царуване и в неговото царство насядат онези, които той е избрал, то дори и по тази тема най-вероятно ще има неочаквани Божии разкрития и съдебни решения.

Предпочитам да изчакам до Божия съд, за да науча само истината по различните точки по тези и подобни тежки и болни въпроси. Не пише напразно: "Затова не съдете нищо преждевременно, докато не дойде Господарят, който ще извади на светло скритото в тъмнината и ще изяви намеренията на сърцата."
(явно и Бог ще да се е "заблудил"... по тия "конспиративни теории" и "конспирации"... )
 
Владо   29.11.20 09:00
ПП: че то "лъжливи свидетели" винаги има - стига да има значимо събитие. Дори и до сега има хора, твърдящи, че са преживели "лична среща с Исус", които като ги слушам потъвам от срам...
 
Владо   29.11.20 08:58
Старици, лъжещи свой познат в личен разказ за живота си?! Смешно.
Видеата от Аушвиц, Аушвиц-Бернеау, Лайпциг, Бухенвалд и къде ли още не, са ясни. Спомени и разкази на очевидци, намерени тефтери с описания (дори и детски), свидетелстват. Е, то винаги има някаква вероятност едно събитие да е манипулирано, но това конкретно, е абсурдно: при живи свидетели, документация и спомени на очевидци...
 
eureth   29.11.20 00:21
Очевидно говоря за онова, относно което Пилат е попитал Исус. Защо ли не е получил отговор?...

Попадал съм на различни видеота, които нагледно разобличават разни т.нар. "свидетели" и "свидетелства" относно тези неща, както и популярни вярвания, стереотипи и "конспирации" по тези въпроси, така че засега предпочитам да изчакам докато истинският Божий помазаник-цар и съдия, Исус от Назарет, седне на престола си за съд и се произнесе с окончателно съдебно решение и по този въпрос, правейки както винаги истината да възтържествува. В този смисъл е хубаво, че Той има последната дума.

Не че тази тема е най-важната за мен, но все пак, понеже тогава са били убити гигантски маси от хора - скъпоценни Божии създания в очите на Бога - по цялата земя (казват - над 100 милиона души), предполагам, че тази и други подобни световни човешки трагедии ще бъдат разгледани със съответната тежест от Божия син, вкл. изваждайки на показ и всички скрити неща, както неслучайно пише ("конспирациите", така да се каже - както често манипулират овцете да не мислят, да не разсъждават и да не задават въпроси).
 
Владо   28.11.20 22:25
:) Не знам чия "истина" за 2СВ имаш в предвид, но съм провеждал разговори с хора, ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ на нацисткият режим и жестокости. Конспирациите са винаги интригуващи, но те падат в нозете на свидетелите. :)
 
eureth   26.05.20 20:57
Трудна и противоречива тема, понеже не е лесно да се намери надеждна и достоверна информация.

Чакам времето, когато Божият син - истинският и законен Божий помазаник-цар и съдия Исус от Назарет, ще седне на престола си за съд и ще извади на показ цялата истина за 2СВ, а и за всичко по тази греховна отиваща си земя.

Попаднах на следната връзка, където например оспорват това, което пропагандната машина на военните победители от 2СВ проповядва:

https://ww2truth.com/

 
Владо   11.05.20 01:34
ПП : филма на Ray има български субтитри! Трябва да се намерят в менюто!

Форуми :: Краят на епохата << Предишна тема | Следваща тема >>
 
Исляма, като Антихрист. Поредната хипотеза.
Започване на нова тема
    

24.02.17 12:03 Цитирай
изказвания: 181
Това е поредната идея опитваща се да обясни последните времена.
Един от разпространителите е Уалид Шоебат. Явно е намерила почва и у нас за разпространение. Имат преводи на прповедите му.
За пореден път се убеждавам, че хората могат да докажат своя си хипотеза от писанията, доста стройно.

За интетесуващите се, какво твърди:

https://youtu.be/LL1Y9Fn4zUo

Че исляма е заблуда с действащ поради това дух на антихрист в последователите му е явно, но тази теза отива твърде далеч...
Най-отгоре
антихрист,   ислям,   уалид шоебат
    
24.02.17 15:49 Цитирай
изказвания: 5004
Гледах малко, но е доста дълго видеото и не зная кога и дали ще мога да го изгледам цялото. 

Т.е. за него не определена личност ще е този описан в Писанията враг на помазаника-цар (anti-christos), а заблудата "ислям", самото лъжеучение? Лично на мен такова учение не ми изглежда в съгласие с това, което съм прочел в Писанието.

Мога да си представя този идещ сатанински тиранин да е с ислямски "background",

а може и да е с иудейски, понеже иудеите не биха тръгнали след ислямски цар, а по-скоро след иудейски: "аз дойдох от името на баща си и не ме приемате, ако дойде друг, от свое име, него ще приемете."/Йн.5.43/,

но да е дадено лъжеучение и заблудителна вяра, според мен не е в съгласие с Писанията.

Отделно от това този човек ми звучи повече като прикрит ционист иудеин, отколкото като повярвал в Исус. Но Бог знае най-добре.

Според него победата на държавата "Израел" в 6-дневната война била потвърждение, че както е предизвестил че ще направи, Бог уж вече бил върнал иудеите обратно в земите, които преди това отнема от филистмците и другите племена, и дава на тогавашните потомци на Авраам  с условието да изпълняват дадения им чрез Моисей закон,

а в противен случай ще ги изгони от онези земи и ще ги пръсне по народите
(описано в Мойсеевите книги), каквото и става когато иудеите убиват Божия син, Исус, чрез ръцете на римляните, а и по-рано през вавилонското робство...


Проблемът на подобно схващание е, че когато Бог действително върне повярвалите в истинския помазаник Исус иудеи там (понеже такива иудеи Бог ще върне там),
те ще живеят там в мир (понеже и сатаната тогава ще бъде хвърлен в подземния затвор),
а и самият Божий син Исус, помазаникът, ще е там, в Йерусалим, видимо и осезателно.


А в момента победителите в 6-дневната война:

- не живеят в мир, а в постоянна опасност и във войни,

- нито пък (огромна част от тях) са повярвали в истинския Божий помазаник Исус и, сътоветно, както пише, не познават истинкия Бог - понеже "който отхвърля Сина (напр. не вярва на думите му, не вярва в него, псува го, гаври се с него, обижда го, плюе на земята когато чуе името му и т.н.), той няма и Бащата".

- нито пък Божият син Исус се е върнал на земята, видимо и осезателно, както пише, и царува от Йерусалим (освен във фантазиите на някои рсконструкционисти и може би на някои от "колегите" им амилениалисти).


Поради това цялата тази история с този човек ми изглежда по-скоро като прикрита ционистко-иудейска пропаганда. Но както казах, Бог знае най-добре.
Иначе е хубаво да се знаят заблудите на антихристкото лъжеучение "ислям", за които той говори, за да може човек да се пази от заблудите,

но е също толково добре да се знаят и заблудите на антихристкото лъжеучение "иудаизъм", за да може човек да се пази от тези заблуди.

Понеже и ислямът, и иудаизмът са неприкрито антихристски (anti-christos - "противник/враг на помазаника") лъжеучения, отхвърлящи истинския Божий помазаник, Исус от Назарет, Божия единствен Син и съответно - и неговия Баща, единствения истински Бог, както и самият Исус казва /напр. Йн 17.3/.

[ Редактирано 28.02.17 13:34 ]Краят на епохата: Времева диаграма,    Съгласувана хронологична таблица (актуализирани версии)

„...Но не е така, както че е пропаднало Божието слово. Защото не всички, които [по плът] са от Израел, са [Божият народ] Израел. Нито пък всички са деца [на Бога], само защото са [по плът] потомство на Авраам.
А [според както Бог декларира]: "по Исаак ще се нарича семето ти."
Т.е. не плътските деца са Божии деца, а само обещаните [от Бога] деца се считат за потомство [на Авраам, и съотв. - Божии деца]. ...“
    /из п-мо до римл., 9/

Иначе, ако всички, които по плът са от Израел, бяха Божият народ Израел, то Божието слово би било пропаднало.
Вж: "Не е отпаднало Божието слово - до римл. 9:6

Най-отгоре

    
26.02.17 17:54 Цитирай
изказвания: 181
Съгласен съм напълно с твоят коментар.

Най-отгоре

Анонимен
    
01.01.21 22:39 Цитирай
Гост

Той казва, че от Турция ще се появи Антихриста, и че учението на Антихриста е исляма, а не че "исляма" е Антихриста.

Най-отгоре

    
03.01.21 12:10 Цитирай
изказвания: 612

Не е ислямът.. 100 процента. 


Най-отгоре

Анонимен
    
29.03.21 02:55 Цитирай
Гост
Анонимен:

<br/>Той казва, че от Турция ще се появи Антихриста, и че учението на Антихриста е исляма, а не че "исляма" е Антихриста.
И аз така разбрах

Най-отгоре

 
Започване на нова тема
 

Отговор (без HTML оформление):


 

Към форум:     Най-отгоре

Публикуване на темата: rss 0.92 Публикуване на темата: rss 2.0 Публикуване на темата: RDF